Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Serveringsmedarbejder

Moden afløser som måltidsvært til Kjellerup Friplejehjem.

Kjellerup Friplejehjem er et plejehjem under Danske Diakonhjem. Det er et hjem hvor vi betyder noget for hinanden. Et hjem, hvor du har mulighed for at bidrage til en hverdag, der giver glæde til andre. Vi sætter fagligheden og fællesskabet i højsædet. Vi søger måltidsvært afløser, der skal forkæle vores beboer, så de kan få muligheden for at opleve en stjernestund ved måltiderne.

Som måltidsvært på Kjellerup Friplejehjem får du en vigtig funktion, hvor du bidrager til at gøre spisesituationen til en hyggestund for vores beboere. Funktionsbeskrivelse og fællesafsæt finder du på vores hjemmeside www.kjellerup-friplejehjem.dk

Dine opgaver bliver bl.a. at:

  • Dække borde pænt op.
  • Færdiggøre tilberedningen af lune retter til måltidet.
  • Maden tilberedes i produktionskøkkenet og du skal servere den og evt. anrette den færdig.
  • Hjælpe beboerne under måltiderne.
  • Rydde op efter måltidet.
  • Du skal spise sammen med beboerne og plejepersonalet.

Du skal have hygiejnebevis, eller mulighed for at tage det. men behøver ikke køkkenfaglig uddannelse.

Arbejdstiden vil være fra klokken 16.30 - 19.30, alle dage. I weekenden og hellig dage er der yderligere en vagt fra klokken 11.00 - 13.30.

For den rette vil der også være mulighed for at være afløser i køkkenet, (evt. faglært).Hvis du kan se dig selv trives og glædes med disse opgaver, så er det lige dig vi skal have på Kjellerup Friplejehjem.Så send hurtigst mulig din ansøgning senest den 28/4-18, elektronisk via nedenstående linkJobMachProfile.vi glæder os rigtig meget til at modtage din ansøgning og skulle du have spørgsmål kan du kontakte køkkenleder Jane Bonde tlf.: 87204093 eller send en mail på kjellerup-friplejehjem@diakon.dk for at høre nærmere.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her