Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Serveringsmedarbejder

Vi har brug for flere serveringsmedarbejdere til vores restaurant i Slagelse,  både fuldtid og deltid.

Dine arbejdstider vil ligge indenfor tidsrummet 12.00-22.00  og dine vagter bliver fordelt efter vagtplan på alle ugens syv dage.

Deltidsmedarbejder: Her har vi mest brug for dig i w.ends, altså fredag-lørdag og søndag, men hverdagsvagter kan muligvis også forekomme.

Dine arbejdsområder: Servicering af gæster, telefonbetjening, PC/take away og diverse forefaldende daglige rutiner.

Du SKAL være over 18 år, kørekort en fordel men ingen betingelse. Erfaring indenfor lignende job er et plus, men oplæring får du selvfølgelig, hvis du ikke ved så meget omkring sushi.

Udover du behersker dansk i skrift og tale, skal du også kunne kommunikere på engelsk idet flere køkkenmedarbejdere kun er engelsk talende.  

Har du ikke hørt fra os indenfor 14 dage er det fordi stillingen er besat til anden side.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329825425Phoenix-6b2d452012018-06-04T00:00:00Serveringsmedarbejder

Vi har brug for flere serveringsmedarbejdere til vores restaurant i Slagelse,  både fuldtid og deltid.

Dine arbejdstider vil ligge indenfor tidsrummet 12.00-22.00  og dine vagter bliver fordelt efter vagtplan på alle ugens syv dage.

Deltidsmedarbejder: Her har vi mest brug for dig i w.ends, altså fredag-lørdag og søndag, men hverdagsvagter kan muligvis også forekomme.

Dine arbejdsområder: Servicering af gæster, telefonbetjening, PC/take away og diverse forefaldende daglige rutiner.

Du SKAL være over 18 år, kørekort en fordel men ingen betingelse. Erfaring indenfor lignende job er et plus, men oplæring får du selvfølgelig, hvis du ikke ved så meget omkring sushi.

Udover du behersker dansk i skrift og tale, skal du også kunne kommunikere på engelsk idet flere køkkenmedarbejdere kun er engelsk talende.  

Har du ikke hørt fra os indenfor 14 dage er det fordi stillingen er besat til anden side.

2018-07-31T00:50:35.530 Vi har brug for flere serveringsmedarbejdere til vores restaurant i Slagelse, både fuldtid og deltid. Dine arbejdstider vil ligge indenfor tidsrummet 12.00-22.00 og dine vagter bliver fordelt efter vagtplan på alle ugens syv dage. Deltidsmedarbejder: Her har vi mest brug for dig i w.ends, altså fredag-lørdag og søndag, men hverdagsvagter kan muligvis også forekomme. Dine arbejdsområder: Servicering af gæster, telefonbetjening, PC take away og diverse forefaldende daglige rutiner. Du SKAL være over 18 år, kørekort en fordel men ingen betingelse. Erfaring indenfor lignende job er et plus, men oplæring får du selvfølgelig, hvis du ikke ved så meget omkring sushi. Udover du behersker dansk i skrift og tale, skal du også kunne kommunikere på engelsk idet flere køkkenmedarbejdere kun er engelsk talende. Har du ikke hørt fra os indenfor 14 dage er det fordi stillingen er besat til anden side.11Jobnet6b2d4520100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-07-30T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerVestsjællandSlagelse3278657Lucky Sushi Slagelse11Rosengade 134200SlagelseDKDanmark0
ls@luckysushi.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent584158JobNet48348551000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=6b2d4520https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=6b2d4520https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=6b2d4520&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=6b2d4520&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/4.jpgMed et job indenfor Hotel og restauration får du en spændende hverdag, der byder på mange nye udfordringer. 12007991Dansk3Læse/ tale512307Tjener18Hotel og restauration355428020Xiaoying Wuls@luckysushi.dkDKDanmarkDKDanmark329969620Reservetjener/serveringspersonaleRobot Reservetjenere søges til Skipperkroen - Mullerup Havn Vi søger smilende og serviceminded tjener. Du skal kunne have mange bolde i luften i travle situationer, og stadig bevare smilet og overblikket. Er du glad, positiv og kan arbejde selvstændigt, har ordenssans og kan give gæsten en god oplevelse, er det måske dig vi søger. Erfaring med a la carte og selskabsservering vil være en fordel. Du skal kunne tale og skrive dansk. Jobbet består af selskabsservering og lejlighedsvis a la carte servering, samt forefaldende opgaver. Arbejdstiden ligger hovedsageligt i weekender, ferie og helligdage. Du melder selv til og fra på de enkelte vagter, og bestemmer dermed selv, hvor meget du vil arbejde. For yderligere om stillingen, kontakt venligst Søren Tullesen på tlf. 58864500

Reservetjenere søges til Skipperkroen - Mullerup Havn

Vi søger smilende og serviceminded tjener. Du skal kunne have mange bolde i luften i travle situationer, og stadig bevare smilet og overblikket.

Er du glad, positiv og kan arbejde selvstændigt, har ordenssans og kan give gæsten en god oplevelse, er det måske dig vi søger.

Erfaring med a la carte og selskabsservering vil være en fordel. Du skal kunne tale og skrive dansk.

Jobbet består af selskabsservering og lejlighedsvis a la carte servering, samt forefaldende opgaver.

Arbejdstiden ligger hovedsageligt i weekender, ferie og helligdage.

Du melder selv til og fra på de enkelte vagter, og bestemmer dermed selv, hvor meget du vil arbejde.

For yderligere om stillingen, kontakt venligst Søren Tullesen på tlf. 58864500

SKIPPERKROEN V/SØREN TULLESENSlagelse2019-03-03T00:00:002019-04-28T00:00:00
329960312Tjenervikar til Slagelse søges for kundeRobot Fleksibel medarbejder søges til deltidsstilling uden fast timeantal til udførsel af tjeneropgaver hos erhvervskunde. Hovedparten af arbejdet vil ligge fredag og eller lørdag aften, men for den rette medarbejder er der god mulighed for timer i dagtimerne på hverdage også. Afhængig af dig og dine ønsker kan der tilbydes 0-37 timer ugentligt. Arbejdet udføres efter behov på kundens adresse, som ligger i Slagelse Kommune, om end kunden har flere afdelinger rundt om på Sjælland, som du kan blive tilbudt arbejde i, såfremt dine ønsker og kundens behov stemmer overens. Der er tale om et længerevarende vikariat med opstart hurtigst muligt og ingen fastsat afslutningsdato. Vi tilbyder: Afgørende indflydelse på egen vagtplan, så du nemt kan afpasse jobbet med andre beskæftigelser Oplysninger om faste stillinger, når de opstår Fornuftig og gennemskuelig løn Afvekslende arbejdsopgaver Muligheden for at få lidt ekstra på CV et En afslappet, men professionel arbejdsplads med fokus på den ekstraordinære service De konkrete arbejdsopgaver omfatter alt, hvad der hører til tjenerfaget inden for selskaber, konferencer og a la carte. For den specielt egnede kandidat vil der sågar være mulighed for at fungere som overtjener ved større arrangementer. Vi forventer, at du: Er velsoigneret og til enhver tid optræder professionelt Er faglært, eller som minimum har omfattende brancheerfaring Taler et flydende dansk, da al kommunikation i virksomheden foregår på dansk Er selvtransporterende meget gerne i bil af praktiske årsager Trives med og brænder for at yde service fra øverste hylde Vores behov for dig opstår med varierende varsel, så vi foretrækker kandidater, der kan træde til såvel akut som efter skemaplanlægning. Ansøg i dag! Ansøgning (med CV) til denne stilling modtages på mail@vikaroggastronomi.dk. Tiltrædelse er hurtigst muligt efter aftale, og vi indkalder derfor til samtale løbende. Så tøv ikke med at sende din ansøgning til os, hvis du kan se dig selv i jobbet. Vær opmærksom på, at der afkræves fremvisning af straffeattest ved en evt. samtale. Flere stillinger Vikar Gastronomi servicerer en lang række kunder i hotel- og restaurationsbranchen, som konstant har behov for hjælp. Skulle du være interesseret i at høre om de muligheder, vi kan tilbyde dig, så opfordrer vi til, at du kontakter os via vores hjemmeside https: www.vikaroggastronomi.dk job-hos-os.html

Fleksibel medarbejder søges til deltidsstilling uden fast timeantal til udførsel af tjeneropgaver hos erhvervskunde.

Hovedparten af arbejdet vil ligge fredag og/eller lørdag aften, men for den rette medarbejder er der god mulighed for timer i dagtimerne på hverdage også.

Afhængig af dig og dine ønsker kan der tilbydes 0-37 timer ugentligt.

Arbejdet udføres efter behov på kundens adresse, som ligger i Slagelse Kommune, om end kunden har flere afdelinger rundt om på Sjælland, som du kan blive tilbudt arbejde i, såfremt dine ønsker og kundens behov stemmer overens.

Der er tale om et længerevarende vikariat med opstart hurtigst muligt og ingen fastsat afslutningsdato.

 

Vi tilbyder:

 • Afgørende indflydelse på egen vagtplan, så du nemt kan afpasse jobbet med andre beskæftigelser
 • Oplysninger om faste stillinger, når de opstår
 • Fornuftig og gennemskuelig løn
 • Afvekslende arbejdsopgaver
 • Muligheden for at få lidt ekstra på CV’et
 • En afslappet, men professionel arbejdsplads med fokus på den ekstraordinære service

De konkrete arbejdsopgaver omfatter alt, hvad der hører til tjenerfaget inden for selskaber, konferencer og a la carte. For den specielt egnede kandidat vil der sågar være mulighed for at fungere som overtjener ved større arrangementer.

 

Vi forventer, at du:

 • Er velsoigneret og til enhver tid optræder professionelt
 • Er faglært, eller som minimum har omfattende brancheerfaring
 • Taler et flydende dansk, da al kommunikation i virksomheden foregår på dansk
 • Er selvtransporterende – meget gerne i bil af praktiske årsager
 • Trives med og brænder for at yde service fra øverste hylde

Vores behov for dig opstår med varierende varsel, så vi foretrækker kandidater, der kan træde til såvel akut som efter skemaplanlægning.

 

Ansøg i dag!

Ansøgning (med CV) til denne stilling modtages på mail@vikaroggastronomi.dk.

Tiltrædelse er hurtigst muligt efter aftale, og vi indkalder derfor til samtale løbende. Så tøv ikke med at sende din ansøgning til os, hvis du kan se dig selv i jobbet.

Vær opmærksom på, at der afkræves fremvisning af straffeattest ved en evt. samtale.

 

Flere stillinger

Vikar & Gastronomi servicerer en lang række kunder i hotel- og restaurationsbranchen, som konstant har behov for hjælp. Skulle du være interesseret i at høre om de muligheder, vi kan tilbyde dig, så opfordrer vi til, at du kontakter os via vores hjemmeside https://www.vikaroggastronomi.dk/job-hos-os.html

Vikar og Gastronomi IVSSlagelse2019-02-13T00:00:002019-03-31T00:00:00
329969622Deltids Tjener søgesRobot Restauranten søger deltids tjener på 10-15 timer ugentligt, gerne være over 18 år og bosat i slagelse kommune. Arbejdstiderne ligger om aften både i hverdag og i weekend.

Restauranten søger deltids tjener på 10-15 timer ugentligt, gerne være over 18 år og bosat i slagelse kommune. Arbejdstiderne ligger om aften både i hverdag og i weekend.

SHANGRILA RESTAURANT ApSSlagelse2019-03-03T00:00:002019-04-28T00:00:00
329979345Serviceringsmedarb.søges.Robot tatami sushi søge en ny serveringsmedarb. du skulle kunne arb. en hverdags vagt samt hver anden weekend...jobbet er veleget som fritidsjob ved siden af skole.det er en fordeler hvis du har tjener køkkenmedarb. erfaringarb det er et krav at du skal kan tale dansk.PS.det er en fordele hvis du har kørekort. Høre du ik fra os inden for en måned, er stilling besat til anden side, vi vil gemme din ansøgninger i 2 måned, og kontakt til jer når vi har bruge for mere.send din ansøgning til tatamisushi4200@hotmail.com

tatami sushi søge en ny serveringsmedarb. du skulle kunne arb. en hverdags vagt samt hver anden weekend...jobbet er veleget som fritidsjob ved siden af skole.det er en fordeler hvis du har tjener/køkkenmedarb. erfaringarb´det er et krav at du skal kan tale dansk.PS.det er en fordele hvis du har kørekort.

Høre du ik fra os inden for en måned, er stilling besat til anden side, vi vil gemme din ansøgninger i 2 måned, og kontakt til jer når vi har bruge for mere.send din ansøgning til tatamisushi4200@hotmail.com

Tatami sushi v/Yun chenSlagelse2019-03-16T00:00:002019-05-11T00:00:00
329981118tjenerRobot Har du erfaring inden for restaurantbranchen eller ikke, da vil være oplærring tid Har du god humør er du service mindet er du god tid arbejde under stres er du god til samarbejde er du god til håndtager kunder Vi tilbyder 2 stillinge som tjerner ca minimum 15 timer om ugen Vi er skælskør steak hause på pistolstræde 12 4230 skælskør

Har du erfaring inden for restaurantbranchen eller ikke,

da vil være oplærring tid

Har du god humør

er du service mindet

er du god tid arbejde under stres

er du god til samarbejde

er du god til håndtager kunder

 Vi tilbyder   2 stillinge som tjerner ca minimum 15 timer om ugen

Vi er skælskør steak hause på pistolstræde 12 4230 skælskør

 

STEAKHOUSE Skælskør ApSSkælskør2019-03-19T00:00:002019-05-14T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Reservetjener/serveringspersonale

SKIPPERKROEN V/SØREN TULLESEN

Slagelse
Reservetjenere søges til Skipperkroen - Mullerup Havn Vi søger smilende og serviceminded tjener. Du skal kunne have mange bolde i luften i travle situationer, og stadig bevare smilet og overblikket. Er du glad, positiv og kan arbejde selvstændigt, h...
Indrykket:3. marts 2019
Udløbsdato:28. april 2019

Tjenervikar til Slagelse søges for kunde

Vikar og Gastronomi IVS

Slagelse
Fleksibel medarbejder søges til deltidsstilling uden fast timeantal til udførsel af tjeneropgaver hos erhvervskunde. Hovedparten af arbejdet vil ligge fredag og eller lørdag aften, men for den rette medarbejder er der god mulighed for timer i dagtim...
Indrykket:13. februar 2019
Udløbsdato:31. marts 2019

Deltids Tjener søges

SHANGRILA RESTAURANT ApS

Slagelse
Restauranten søger deltids tjener på 10-15 timer ugentligt, gerne være over 18 år og bosat i slagelse kommune. Arbejdstiderne ligger om aften både i hverdag og i weekend.
Indrykket:3. marts 2019
Udløbsdato:28. april 2019

Serviceringsmedarb.søges.

Tatami sushi v/Yun chen

Slagelse
tatami sushi søge en ny serveringsmedarb. du skulle kunne arb. en hverdags vagt samt hver anden weekend...jobbet er veleget som fritidsjob ved siden af skole.det er en fordeler hvis du har tjener køkkenmedarb. erfaringarb det er et krav at du skal k...
Indrykket:16. marts 2019
Udløbsdato:11. maj 2019

tjener

STEAKHOUSE Skælskør ApS

Skælskør
Har du erfaring inden for restaurantbranchen eller ikke, da vil være oplærring tid Har du god humør er du service mindet er du god tid arbejde under stres er du god til samarbejde er du god til håndtager kunder Vi tilbyder 2 stillinge som tjerner ca...
Indrykket:19. marts 2019
Udløbsdato:14. maj 2019