Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Serveringsmedarbejder på deltid 20-30 timer pr uge.

Mackie`s i Horsens søger smilende og imødekommende serveringsmedarbejdere til deltid. Hovedsagelig aften og weekend arbejde. Der kan dog også forekomme dagsvagter engang imellem. Oplæring finder sted i dagstimerne. Det er vigtigt at du bor i Horsens og er fleksibel og kan træde til med kort varsel engang imellem. 

Det er vigtigt at du kan arbejde selvstændigt og har erfaring fra tidligere jobs. Enten  fra cafe, butik eller lign.

For den rette person vil det med tiden være muligt at opnå fuldtid.

Mackie`s er en 100% ikke-ryger arbejdsplads!

Du skal kunne tale, skrive, læse og forstå dansk!


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329939517Phoenix-e6da785812019-01-09T00:00:00Serveringsmedarbejder på deltid 20-30 timer pr uge.

Mackie`s i Horsens søger smilende og imødekommende serveringsmedarbejdere til deltid. Hovedsagelig aften og weekend arbejde. Der kan dog også forekomme dagsvagter engang imellem. Oplæring finder sted i dagstimerne. Det er vigtigt at du bor i Horsens og er fleksibel og kan træde til med kort varsel engang imellem. 

Det er vigtigt at du kan arbejde selvstændigt og har erfaring fra tidligere jobs. Enten  fra cafe, butik eller lign.

For den rette person vil det med tiden være muligt at opnå fuldtid.

Mackie`s er en 100% ikke-ryger arbejdsplads!

Du skal kunne tale, skrive, læse og forstå dansk!

2019-03-07T00:50:28.047 Mackie`s i Horsens søger smilende og imødekommende serveringsmedarbejdere til deltid. Hovedsagelig aften og weekend arbejde. Der kan dog også forekomme dagsvagter engang imellem. Oplæring finder sted i dagstimerne. Det er vigtigt at du bor i Horsens og er fleksibel og kan træde til med kort varsel engang imellem. Det er vigtigt at du kan arbejde selvstændigt og har erfaring fra tidligere jobs. Enten fra cafe, butik eller lign. For den rette person vil det med tiden være muligt at opnå fuldtid. Mackie`s er en 100 ikke-ryger arbejdsplads! Du skal kunne tale, skrive, læse og forstå dansk!11Jobnete6da7858100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-03-06T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandHedensted3431763MACKIES ApS11Graven 28700HorsensDKDanmark0
mackies@mackies-hs.dkDKDanmarkDKDanmark
7Deltid46Permanent691377JobNet492835349283531000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e6da7858https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=e6da7858https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e6da7858&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e6da7858&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/7.jpgServeringsmedarbejder på deltid 20-30 timer pr uge.12008001Dansk3Læse/ tale512307Tjener18Hotel og restauration360018566Hans Nicolaisenmackies@mackies-hs.dkDKDanmarkDKDanmark330086262Reservetjener(e) til travl restaurant på Vejle LystbådehavnRobot Trods det lidt skæve navn, er Restaurant Remouladen på Vejle Lystbådehavn blandt Jyllands mest ambitiøse restauranter I spidsen for vores køkken står Daniel McBurnie, n af landets mest talentfulde profiler - med en fortid fra bl.a. Rick Stein, AOC og Marchal d Angleterre. Restauranten er smukt beliggende ved Vejle Lystbådehavn, og er n af Jyllands aller travleste restauranter på højt gastronomisk niveau. Vi har hver dag omkring 100 frokostgæster og 100 aftengæster. Vi søger lige nu et par friske reservetjenere, som kan hjælpe os på både hverdage og weekender, dag og aften.Som tjener i vores restaurant skal du være sød, smilende, udadvendt og engageret i dine gæster. Du skal have mod på at løbe stærkt og være villig til altid at give gæsterne mere, end de forventer og de forventer meget! Store viden om mad og vin er ikke et krav (men naturligvis en fordel) - bare du har serveringserfaring, så skal vi nok lære dig resten:)Kun skriftlig henvendelse pr. e-mail til adm. direktør Daniel Bro Schmidt: daniel@thediningproject.dk

Trods det lidt ”skæve” navn, er Restaurant Remouladen på Vejle Lystbådehavn blandt Jyllands mest ambitiøse restauranter; I spidsen for vores køkken står Daniel McBurnie, én af landets mest talentfulde profiler - med en fortid fra bl.a. Rick Stein, AOC og Marchal d'Angleterre.

Restauranten er smukt beliggende ved Vejle Lystbådehavn, og er én af Jyllands aller travleste restauranter på højt gastronomisk niveau. Vi har hver dag omkring 100 frokostgæster og 100 aftengæster.

Vi søger lige nu et par friske reservetjenere, som kan hjælpe os på både hverdage og weekender, dag og aften.

Som tjener i vores restaurant skal du være sød, smilende, udadvendt og engageret i dine gæster.  Du skal have mod på at løbe stærkt og være villig til altid at give gæsterne mere, end de forventer; og de forventer meget!

Store viden om mad og vin er ikke et krav (men naturligvis en fordel) - bare du har serveringserfaring, så skal vi nok lære dig resten:)

Kun skriftlig henvendelse pr. e-mail til adm. direktør Daniel Bro Schmidt: daniel@thediningproject.dk

 

RemouladenVejle2019-09-09T00:00:002019-10-31T00:00:00
330107649Hotel Opus søger en udlært tjenerRobot Som tjener på Hotel Opus vil du få en spændende hverdag fuld af udfordringer. Vi tilbyder et spændende job, hvor værtskab, service og god kontakt til vores mange gæster er i højsædet. Du skal være medvirkende til at gøre en positiv forskel også når det går rigtig stærkt. Stillingen skal besættes snarest muligt og vi holder jobsamtaler løbende. Arbejdsopgaver: Professionel servering i restauranten, baren, mødelokalerne og ved kaffestationer. Vejledning til gæster i valg af menu og vine. Oplæring af vores elever. Oplæring af nye kollegaer Vi tilbyder: En selvstændig stilling, hvor du sammen med dine kollegaer forventes at skabe resultater, som kan ses og mærkes . At blive en del af en flad organisationsstruktur med fokus på gensidig feedback og kort vej fra id til handling. Ordnede arbejdsforhold. Vi forventer, at du: Er udlært tjener og er fagligt stolt samt sætter en ære i at vores gæster får de bedste personlige oplevelser. Er sælgende og kontaktskabende. Er velsoigneret, smilende og har en god fysik. Har en intention om at gøre en positiv forskel og yde et godt værtskab over for hotellets gæster og dine kollegaer. Kan bevare overblikket i stressede situationer. Er god til at samarbejde på tværs af alle afdelinger. Ser en fordel i at have et varieret arbejdsskema med skiftende arbejdstider. Vi afholder samtaler løbende.Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst souschef Jeanette Alenbæk på hj@hotelopushorsens.dk. Send hurtigst muligt din ansøgning til daglig leder Søren Søltoft Holmboe pr. mail:ssh@hotelopushorsens.dk. Vi glæder os til at modtage den. Tiltrædelse snarest muligt.

Som tjener på Hotel Opus vil du få en spændende hverdag fuld af udfordringer. Vi tilbyder et spændende job, hvor værtskab, service og god kontakt til vores mange gæster er i højsædet.


Du skal være medvirkende til at gøre en positiv forskel – også når det går rigtig stærkt. Stillingen skal besættes snarest muligt og vi holder jobsamtaler løbende.


Arbejdsopgaver:
• Professionel servering i restauranten, baren, mødelokalerne og ved kaffestationer.
• Vejledning til gæster i valg af menu og vine.
• Oplæring af vores elever.
• Oplæring af nye kollegaer


Vi tilbyder:
• En selvstændig stilling, hvor du sammen med dine kollegaer forventes at skabe resultater, som kan ses og mærkes .
• At blive en del af en flad organisationsstruktur med fokus på gensidig feedback og kort vej fra idé til handling.
• Ordnede arbejdsforhold.


Vi forventer, at du:
• Er udlært tjener og er fagligt stolt samt sætter en ære i at vores gæster får de bedste personlige oplevelser.
• Er sælgende og kontaktskabende.
• Er velsoigneret, smilende og har en god fysik.
• Har en intention om at gøre en positiv forskel og yde et godt værtskab over for hotellets gæster og dine kollegaer.
• Kan bevare overblikket i stressede situationer.
• Er god til at samarbejde på tværs af alle afdelinger.
• Ser en fordel i at have et varieret arbejdsskema med skiftende arbejdstider.

Vi afholder samtaler løbende.
Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst souschef Jeanette Alenbæk på hj@hotelopushorsens.dk.

Send hurtigst muligt din ansøgning til daglig leder Søren Søltoft Holmboe pr. mail:
ssh@hotelopushorsens.dk. Vi glæder os til at modtage den. Tiltrædelse snarest muligt.

HOTEL OPUS HORSENSHorsens2019-10-17T00:00:002019-10-27T00:00:00
3301087822 Deltids tjener søgesRobot Hi. Det er Restaurant Shangrila i Vejle. Vi er en buffet restaurant, som serverer kinesiske varme retter, sushi og mogolian barbecue. Arbejdesopgaver består af, at modtager bestilling fra gæster, servering af drikkevarer, modtager betaling og oprydning af borde. Vi har brug for 2 deltids tjener i vores team. Du skal være god til at møde op, og arbejder aktivt. Vi tilbyder et godt arbejdesmiljøet og en timeløn på 110 kr.

Hi. Det er Restaurant Shangrila i Vejle. Vi er en buffet restaurant, som serverer kinesiske varme retter, sushi og mogolian barbecue. Arbejdesopgaver består af, at modtager bestilling fra gæster, servering af drikkevarer, modtager betaling og oprydning af borde. Vi har brug for 2 deltids tjener i vores team. Du skal være god til at møde op, og arbejder aktivt. Vi tilbyder et godt arbejdesmiljøet og en timeløn på 110;kr.

RESTAURANT SHANGRILA VEJLE ApSVejle2019-10-18T00:00:002019-12-11T00:00:00
330083674TjenerafløserRobot Signesminde Kro søger en serviceminded og smilende tjenerafløser. Vi har travlt og mangler derfor en engageret tjenerafløser. Du bliver en del af vores dygtige team af selskabstjenere. Der vil være mulighed for både selskabs og a la carte servering. primært om aftenen og i weekenden. Vi forventer ca 4-5 vagter om måneden. Vi forventer du har stort engagement, er selvstændig, positiv, smilende og pålidelig. send skriftelig ansøgning til maiken@signesmindekro.dk Vi afholder løbende samtaler, når ansøgningerne modtages

Signesminde Kro søger en serviceminded og smilende tjenerafløser.

 

Vi har travlt og mangler derfor en engageret tjenerafløser. Du bliver en del af vores dygtige team af selskabstjenere.

Der vil være mulighed for både selskabs og a la carte servering. primært om aftenen og i weekenden. Vi forventer ca 4-5 vagter om måneden.

Vi forventer du har stort engagement, er selvstændig, positiv, smilende og pålidelig.

 

send skriftelig ansøgning til maiken@signesmindekro.dk

 

Vi afholder løbende samtaler, når ansøgningerne modtages

 

 

Signesminde KroSilkeborg2019-09-04T00:00:002019-10-28T00:00:00
330082826Serveringsmedarbejdere (gerne med erfaring) søges til Restaurant Marco Polo i SilkeborgRobot Serveringsmedarbejdere tjenere (med erfaring) søges til Restaurant Marco Polo i Nygade, Silkeborg. Arbejdstimerne ligger hverdage kl. 16-21 og fredag lørdag søndag kl. 16-22. Timer vagterne aftales med Rico. Der er mulighed for alt mellem 5 og 30 timer. Kandidaterne skal være selvstændige, friske og ansvarsbevidste. Du skal kunne tale og forstå dansk og gerne have erfaring indenfor faget med at servere. God fysik, smilende og udadvendt. Skal kunne starte med det samme. Du kan ringe direkte til restaurantchef Rico på telefon og aftale nærmere, eller sende dit CV via mail.

Serveringsmedarbejdere / tjenere (med erfaring) søges til Restaurant Marco Polo i Nygade, Silkeborg.

Arbejdstimerne ligger hverdage kl. 16-21 og fredag / lørdag / søndag kl. 16-22. Timer/vagterne aftales med Rico.

Der er mulighed for alt mellem 5 og 30 timer. Kandidaterne skal være selvstændige, friske og ansvarsbevidste.

Du skal kunne tale og forstå dansk og gerne have erfaring indenfor faget med at servere.

God fysik, smilende og udadvendt.

Skal kunne starte med det samme.

Du kan ringe direkte til restaurantchef Rico på telefon og aftale nærmere, eller sende dit CV via mail.

Marco PoloSilkeborg2019-10-21T00:00:002019-10-29T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Reservetjener(e) til travl restaurant på Vejle Lystbådehavn

Remouladen

Vejle
Trods det lidt skæve navn, er Restaurant Remouladen på Vejle Lystbådehavn blandt Jyllands mest ambitiøse restauranter I spidsen for vores køkken står Daniel McBurnie, n af landets mest talentfulde profiler - med en fortid fra bl.a. Rick Stein, AOC o...
Indrykket:9. september 2019
Udløbsdato:31. oktober 2019

Hotel Opus søger en udlært tjener

HOTEL OPUS HORSENS

Horsens
Som tjener på Hotel Opus vil du få en spændende hverdag fuld af udfordringer. Vi tilbyder et spændende job, hvor værtskab, service og god kontakt til vores mange gæster er i højsædet. Du skal være medvirkende til at gøre en positiv forskel også når ...
Indrykket:17. oktober 2019
Udløbsdato:27. oktober 2019

2 Deltids tjener søges

RESTAURANT SHANGRILA VEJLE ApS

Vejle
Hi. Det er Restaurant Shangrila i Vejle. Vi er en buffet restaurant, som serverer kinesiske varme retter, sushi og mogolian barbecue. Arbejdesopgaver består af, at modtager bestilling fra gæster, servering af drikkevarer, modtager betaling og oprydn...
Indrykket:18. oktober 2019
Udløbsdato:11. december 2019

Tjenerafløser

Signesminde Kro

Silkeborg
Signesminde Kro søger en serviceminded og smilende tjenerafløser. Vi har travlt og mangler derfor en engageret tjenerafløser. Du bliver en del af vores dygtige team af selskabstjenere. Der vil være mulighed for både selskabs og a la carte servering....
Indrykket:4. september 2019
Udløbsdato:28. oktober 2019

Serveringsmedarbejdere (gerne med erfaring) søges til Restaurant Marco Polo i Silkeborg

Marco Polo

Silkeborg
Serveringsmedarbejdere tjenere (med erfaring) søges til Restaurant Marco Polo i Nygade, Silkeborg. Arbejdstimerne ligger hverdage kl. 16-21 og fredag lørdag søndag kl. 16-22. Timer vagterne aftales med Rico. Der er mulighed for alt mellem 5 og 30 ti...
Indrykket:21. oktober 2019
Udløbsdato:29. oktober 2019