Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Serveringsmedarbejder til Nyåbnet Japansk Barbecue i Allerød.

Vi søger serveringsmedarbejdere til hyggeligt ny restaurant i Allerød.

Konceptet er spændende, Japansk barbecue, hvor gæsterne steger og spiser ved bordene.

Vi tilbyder deltids- og fuldtidsarbejde mellem 10 og 30 timer om ugen.

Arbejdstiden ligger mellem kl. 12.00 og 22.00

Vi foretrækker folk med erfaring, men det er ikke et krav, så længe du er glad, smilende og engageret i dit arbejde samt yder den bedste service overfor vores kunder.

Send venligst en ansøgning med CV på e-mail.

 

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329789455Phoenix-17990c7112018-04-07T21:00:06.903Serveringsmedarbejder til Nyåbnet Japansk Barbecue i Allerød.

Vi søger serveringsmedarbejdere til hyggeligt ny restaurant i Allerød.

Konceptet er spændende, Japansk barbecue, hvor gæsterne steger og spiser ved bordene.

Vi tilbyder deltids- og fuldtidsarbejde mellem 10 og 30 timer om ugen.

Arbejdstiden ligger mellem kl. 12.00 og 22.00

Vi foretrækker folk med erfaring, men det er ikke et krav, så længe du er glad, smilende og engageret i dit arbejde samt yder den bedste service overfor vores kunder.

Send venligst en ansøgning med CV på e-mail.

 

 

2018-04-24T00:50:50.980 Vi søger serveringsmedarbejdere til hyggeligt ny restaurant i Allerød. Konceptet er spændende, Japansk barbecue, hvor gæsterne steger og spiser ved bordene. Vi tilbyder deltids- og fuldtidsarbejde mellem 10 og 30 timer om ugen. Arbejdstiden ligger mellem kl. 12.00 og 22.00 Vi foretrækker folk med erfaring, men det er ikke et krav, så længe du er glad, smilende og engageret i dit arbejde samt yder den bedste service overfor vores kunder. Send venligst en ansøgning med CV på e-mail.11Jobnet17990c71100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-04-23T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerNordsjællandHillerød3208819Yakiniku11Mølcks Passage 53450AllerødDKDanmark0
esn_aps@outlook.dkDKDanmarkDKDanmark
7Deltid46Permanent551245JobNet48058851000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=17990c71https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=17990c71https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=17990c71&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=17990c71&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/12.jpgEr Hotel og restauration noget for dig? Søg jobbet som Tjener i dag.12008001Dansk3Læse/ tale512307Tjener18Hotel og restauration354219437Jun Zhangesn_aps@outlook.dkDKDanmarkDKDanmark329962803TJENER/BOOKING MEDARBEJDERBasic TJENER BOOKING MEDARBEJDER TIL SLOTS BOWL, HILLERØD Vi søger friske, stabile, fleksible og loyale deltids-medarbejdere med et smittende humør til vores team. Du skal kunne indgå i et ungt team og kunne arbejde aften og weekender, både som tjener og booking medarbejder. Du skal være en teamplayerDu skal kunne håndtere stressede situationerDu er positiv og præsentabelDu taler, skriver og forstår danskDu er indstillet på at arbejde når andre holder fri dvs.aften weekend og ferier Vi er en sæson virksomhed, hvor vi har mere travlt i vinterhalvåret end om sommeren, derfor er antallet af ledige vagter en del svingende - alt efter årstid. Slots Bowl har 14 baner og vi afholder alt fra børnefødselsdage til større firmaarrangementer, party-bowling fredag og lørdag m.v. Ansøgninger modtages via knappen Send ansøgning Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte Alexander på 70 10 11 16 mellem kl. 13:00 - 17:00 Se mere på vores ansøgersite: https: slots-bowl.brandero.com

TJENER/BOOKING MEDARBEJDER TIL SLOTS BOWL, HILLERØD

Vi søger friske, stabile, fleksible og loyale deltids-medarbejdere med et smittende humør til vores team.
Du skal kunne indgå i et ungt team og kunne arbejde aften og weekender, både som tjener og booking medarbejder.

 • Du skal være en teamplayer
 • Du skal kunne håndtere stressede situationer
 • Du er positiv og præsentabel
 • Du taler, skriver og forstår dansk
 • Du er indstillet på at arbejde når andre holder fri dvs.
 • aften/weekend og ferier

Vi er en sæson virksomhed, hvor vi har mere travlt i vinterhalvåret end om sommeren, derfor er antallet af ledige vagter en del svingende - alt efter årstid.

Slots Bowl har 14 baner og vi afholder alt fra børnefødselsdage til større firmaarrangementer, party-bowling fredag og lørdag m.v.

Ansøgninger modtages via knappen "Send ansøgning"

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte Alexander på 70 10 11 16 mellem kl. 13:00 - 17:00

Se mere på vores ansøgersite: https://slots-bowl.brandero.com

ORS/Small/863abb44_logo.jpegSlots BowlHillerød2019-02-19T15:21:10.9872019-03-25T00:00:00
329945856SupervisorRobot Har du en leder gemt i dig? Kan du holde mange bolde i luften på en gang og gribe dem i den rigtige rækkefølge? Så er du måske vores næste kollega Som supervisor er du leder for restauranten på din vagt. Det er dig, der hjælper restaurantens ledere med deres opgaver og det er dig, der har ansvaret, når de ikke er til stede. Du skal derfor være ansvarsbevidst, pligtopfyldende og kunne fordele arbejdet blandt servicemedarbejderne. Vi lægger meget vægt på, at du er en person, som kan varetage opgaver selvstændigt bl.a. ved at sætte gæstebetjening og rengøring af restauranten i højsædet. Desuden er det vigtigt, at du er en holdspiller, og du har en klar forståelse for, hvor Holdet skal spille den bedste kamp hver eneste gang. Du kan lide at have travlt, og du trives med at have overblik og gå forrest. Du er passioneret omkring service, du kæler for detaljerne og gæsterne, og du har et godt humør, der smitter af på gæster og medarbejdere. Du stiler efter at skabe tilfredse gæster, der kommer igen, fordi de havde en unik og god oplevelse, og så har vi det sjovt, mens vi arbejder. Vi har mange gæster igennem hver dag, er det vigtigt, at du kan opretholde et højt arbejdstempo uden at gå på kompromis med kvaliteten af din service. Desuden er du hurtig til at skabe overblik over gæsternes behov, og du er altid smilende og nærværende.Har du evnen og viljen er der muligheder for forfremmelser i jobbet. Vagter vil være fordelt på dag-, aften- og weekend. Vi har overenskomst med 3F Ansøgning og kontakt Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Maise på telefon 48 24 45 00. Søg stillingen ved at klikke Send ansøgning her på siden.Har du en leder gemt i dig? Kan du holde mange bolde i luften på en gang og gribe dem i den rigtige rækkefølge? Så er du måske vores næste kollega

Som supervisor er du leder for restauranten på din vagt. Det er dig, der hjælper restaurantens ledere med deres opgaver og det er dig, der har ansvaret, når de ikke er til stede. Du skal derfor være ansvarsbevidst, pligtopfyldende og kunne fordele arbejdet blandt servicemedarbejderne.

Vi lægger meget vægt på, at du er en person, som kan varetage opgaver selvstændigt bl.a. ved at sætte gæstebetjening og rengøring af restauranten i højsædet. Desuden er det vigtigt, at du er en holdspiller, og du har en klar forståelse for, hvor Holdet skal spille den bedste kamp hver eneste gang. Du kan lide at have travlt, og du trives med at have overblik og gå forrest.

Du er passioneret omkring service, du kæler for detaljerne og gæsterne, og du har et godt humør, der smitter af på gæster og medarbejdere. Du stiler efter at skabe tilfredse gæster, der kommer igen, fordi de havde en unik og god oplevelse, og så har vi det sjovt, mens vi arbejder.

Vi har mange gæster igennem hver dag, er det vigtigt, at du kan opretholde et højt arbejdstempo uden at gå på kompromis med kvaliteten af din service.

Desuden er du hurtig til at skabe overblik over gæsternes behov, og du er altid smilende og nærværende.Har du evnen og viljen er der muligheder for forfremmelser i jobbet.

   • Vagter vil være fordelt på dag-, aften- og weekend.
   • Vi har overenskomst med 3F

Ansøgning og kontakt
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Maise på telefon 48 24 45 00. Søg stillingen ved at klikke “Send ansøgning” her på siden.

Sunset Boulevard HillerødHillerød2019-01-21T00:00:002019-03-18T00:00:00
329945850Servicemedarbejder/ ungarbejdere eller Supervisor til Sunset BoulevardRobot Står du og mangler et spændende job? Er du gået ud af folkeskolen? Er du fyldt 16 år? Har du lyst til et sabbatår med fuld fart på? Der er mulighed for både deltid og fuldtid. Som servicemedarbejder er du vores ansigt udadtil og du er med til at give gæsten en super betjening og oplevelse. Dit job vil bestå i at betjene gæsterne i restauranten, opfyldning, rengøring gøre rent samt andet forefaldende arbejde, som indgår i en hverdag i en restaurant som vores. Du er passioneret omkring service, du kæler for detaljerne og gæsterne, og du har et godt humør, der smitter af på gæster og medarbejdere. Du stiler efter at skabe tilfredse gæster, der kommer igen, fordi de havde en unik og god oplevelse, og så har vi det sjovt, mens vi arbejder. Vi har mange gæster igennem hver dag, er det vigtigt, at du kan opretholde et højt arbejdstempo uden at gå på kompromis med kvaliteten af din service. Desuden er du hurtig til at skabe overblik over gæsternes behov, og du er altid smilende og nærværende. Kort sagt: Du brænder for at give vore gæster får den ypperste service hver gang, og du forstår vigtigheden i hvorfor, det skal være den ultimative oplevelse at besøge Sunset Boulevard. De fleste af vores servicemedarbejdere er under 18 år, og derfor ser vi gerne at du er det samme. • Vagter vil være fordelt på dag-, aften- og weekend. • Vi har ungarbejder overenskomst med 3F • Vedhæft gerne billede når du ansøger Ansøgning og kontakt Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Maise på telefon 48 24 45 00. Søg stillingen ved at klikke Send ansøgning her på siden.Står du og mangler et spændende job? Er du gået ud af folkeskolen? Er du fyldt 16 år? Har du lyst til et sabbatår med fuld fart på? Der er mulighed for både deltid og fuldtid.

Som servicemedarbejder er du vores ansigt udadtil og du er med til at give gæsten en super betjening og oplevelse. Dit job vil bestå i at betjene gæsterne i restauranten, opfyldning, rengøring gøre rent samt andet forefaldende arbejde, som indgår i en hverdag i en restaurant som vores.

Du er passioneret omkring service, du kæler for detaljerne og gæsterne, og du har et godt humør, der smitter af på gæster og medarbejdere. Du stiler efter at skabe tilfredse gæster, der kommer igen, fordi de havde en unik og god oplevelse, og så har vi det sjovt, mens vi arbejder.

Vi har mange gæster igennem hver dag, er det vigtigt, at du kan opretholde et højt arbejdstempo uden at gå på kompromis med kvaliteten af din service. Desuden er du hurtig til at skabe overblik over gæsternes behov, og du er altid smilende og nærværende.
Kort sagt: Du brænder for at give vore gæster får den ypperste service hver gang, og du forstår vigtigheden i hvorfor, det skal være den ultimative oplevelse at besøge Sunset Boulevard.

De fleste af vores servicemedarbejdere er under 18 år, og derfor ser vi gerne at du er det samme.

   • Vagter vil være fordelt på dag-, aften- og weekend.
   • Vi har ungarbejder overenskomst med 3F
   • Vedhæft gerne billede når du ansøger


Ansøgning og kontakt
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Maise på telefon 48 24 45 00. Søg stillingen ved at klikke “Send ansøgning” her på siden.

Sunset Boulevard HillerødHillerød2019-01-21T00:00:002019-03-18T00:00:00
329945845DELTIDSTJENER SØGESRobot DELTIDSTJENER SØGES! Vi søger en ny deltidstjener til restauranten. Vi forestiller os at du er: - serviceminded og åben over for at prøve nye ting - glad og smilende - fleksibel - engageret - over 18 (er et krav) - at du gerne har tidligere erfaring som tjener Hvis det lyder som noget for dig så send en ansøgning til info@royal-taste.dk Restaurant Royal Taste

DELTIDSTJENER SØGES! 

 

Vi søger en ny deltidstjener til restauranten. 

 

Vi forestiller os at du er:

- serviceminded og åben over for at prøve nye ting

- glad og smilende

- fleksibel

- engageret

- over 18 (er et krav)

- at du gerne har tidligere erfaring som tjener

 

Hvis det lyder som noget for dig så send en ansøgning til info@royal-taste.dk 

 

Restaurant Royal Taste 

 

ØSTENS KONGE ApSHillerød2019-01-21T00:00:002019-03-18T00:00:00
329959780TJENER/BOOKING MEDARBEJDERRobot TJENER BOOKING MEDARBEJDER TIL SLOTS BOWL, HILLERØD Vi søger friske, stabile, fleksible og loyale deltids-medarbejderemed et smittende humør til vores team.Du skal kunne indgå i et ungt team og kunne arbejde aften ogweekender, både som tjener og booking medarbejder. Du skal være en teamplayer Du skal kunne håndtere stressede situationer Du er positiv og præsentabel Du taler, skriver og forstår dansk Du er indstillet på at arbejde når andre holder fri dvs.aften weekend og ferier Vi er en sæson virksomhed, hvor vi har mere travlt i vinterhalvåretend om sommeren, derfor er antallet af ledige vagter en delsvingende - alt efter årstid. Slots Bowl har 14 baner og vi afholder alt fra børnefødselsdage tilstørre firmaarrangementer, party-bowling fredag og lørdag m.v. Ansøgninger modtages kun på mail: job@slots-bowl.dk Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakteAlexander på 70 10 11 16 mellem kl. 13:00 - 17:00

TJENER/BOOKING MEDARBEJDER TIL SLOTS BOWL, HILLERØD

Vi søger friske, stabile, fleksible og loyale deltids-medarbejdere
med et smittende humør til vores team.
Du skal kunne indgå i et ungt team og kunne arbejde aften og
weekender, både som tjener og booking medarbejder.

 • Du skal være en teamplayer
 • Du skal kunne håndtere stressede situationer
 • Du er positiv og præsentabel
 • Du taler, skriver og forstår dansk
 • Du er indstillet på at arbejde når andre holder fri dvs.
  aften/weekend og ferier

Vi er en sæson virksomhed, hvor vi har mere travlt i vinterhalvåret
end om sommeren, derfor er antallet af ledige vagter en del
svingende - alt efter årstid.

Slots Bowl har 14 baner og vi afholder alt fra børnefødselsdage til
større firmaarrangementer, party-bowling fredag og lørdag m.v.

Ansøgninger modtages kun på mail: job@slots-bowl.dk

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte
Alexander på 70 10 11 16 mellem kl. 13:00 - 17:00

HUC ApSHillerød2019-02-13T00:00:002019-04-09T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

TJENER/BOOKING MEDARBEJDER

Slots Bowl

Hillerød
TJENER BOOKING MEDARBEJDER TIL SLOTS BOWL, HILLERØD Vi søger friske, stabile, fleksible og loyale deltids-medarbejdere med et smittende humør til vores team. Du skal kunne indgå i et ungt team og kunne arbejde aften og weekender, både som tjener og ...
Indrykket:19. februar 2019
Udløbsdato:25. marts 2019

Supervisor

Sunset Boulevard Hillerød

Hillerød
Har du en leder gemt i dig? Kan du holde mange bolde i luften på en gang og gribe dem i den rigtige rækkefølge? Så er du måske vores næste kollega Som supervisor er du leder for restauranten på din vagt. Det er dig, der hjælper restaurantens ledere ...
Indrykket:21. januar 2019
Udløbsdato:18. marts 2019

Servicemedarbejder/ ungarbejdere eller Supervisor til Sunset Boulevard

Sunset Boulevard Hillerød

Hillerød
Står du og mangler et spændende job? Er du gået ud af folkeskolen? Er du fyldt 16 år? Har du lyst til et sabbatår med fuld fart på? Der er mulighed for både deltid og fuldtid. Som servicemedarbejder er du vores ansigt udadtil og du er med til at giv...
Indrykket:21. januar 2019
Udløbsdato:18. marts 2019

DELTIDSTJENER SØGES

ØSTENS KONGE ApS

Hillerød
DELTIDSTJENER SØGES! Vi søger en ny deltidstjener til restauranten. Vi forestiller os at du er: - serviceminded og åben over for at prøve nye ting - glad og smilende - fleksibel - engageret - over 18 (er et krav) - at du gerne har tidligere erfaring...
Indrykket:21. januar 2019
Udløbsdato:18. marts 2019

TJENER/BOOKING MEDARBEJDER

HUC ApS

Hillerød
TJENER BOOKING MEDARBEJDER TIL SLOTS BOWL, HILLERØD Vi søger friske, stabile, fleksible og loyale deltids-medarbejderemed et smittende humør til vores team.Du skal kunne indgå i et ungt team og kunne arbejde aften ogweekender, både som tjener og boo...
Indrykket:13. februar 2019
Udløbsdato:9. april 2019