Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Serveringsmedarbejdere

Vi mangler medarbejdere som kan servere i vor spiserestaurant.

Du må meget gerne have nogen erfaring med servering, kunne yde en god og behagelig service, være smilende og fremtræde på en god og høflig måde overfor vore gæster.

Du skal kunne indgå i et ansvarsfuldt team af unge medarbejdere,hvor fagligheden er i højsædet.

Arbejdstiden er tirsdag til lørdag mellem kl. 1600 og 2400, flextid.

Kan du lide at have travlt og se glade mennesker omkring dig, så send et par ord med billede og CV til:

Pihlkjær & Co.

Mejlgade 28, 8000 Århus C

Mail:kontakt @ pihlkjaer-restaurant.dk

 

 

 

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329745447Phoenix-8fea1dd612018-01-23T02:03:46.627Serveringsmedarbejdere

Vi mangler medarbejdere som kan servere i vor spiserestaurant.

Du må meget gerne have nogen erfaring med servering, kunne yde en god og behagelig service, være smilende og fremtræde på en god og høflig måde overfor vore gæster.

Du skal kunne indgå i et ansvarsfuldt team af unge medarbejdere,hvor fagligheden er i højsædet.

Arbejdstiden er tirsdag til lørdag mellem kl. 1600 og 2400, flextid.

Kan du lide at have travlt og se glade mennesker omkring dig, så send et par ord med billede og CV til:

Pihlkjær & Co.

Mejlgade 28, 8000 Århus C

Mail:kontakt @ pihlkjaer-restaurant.dk

 

 

 

 

2018-02-16T00:55:56.207 Vi mangler medarbejdere som kan servere i vor spiserestaurant. Du må meget gerne have nogen erfaring med servering, kunne yde en god og behagelig service, være smilende og fremtræde på en god og høflig måde overfor vore gæster. Du skal kunne indgå i et ansvarsfuldt team af unge medarbejdere,hvor fagligheden er i højsædet. Arbejdstiden er tirsdag til lørdag mellem kl. 1600 og 2400, flextid. Kan du lide at have travlt og se glade mennesker omkring dig, så send et par ord med billede og CV til: Pihlkjær Co. Mejlgade 28, 8000 Århus C Mail:kontakt @ pihlkjaer-restaurant.dk11Jobnet8fea1dd6100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-02-15T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkJyllandØstjyllandAarhus3084268PIHLKJÆR & CO.11Mejlgade 288000Aarhus CDKDanmark156.1587910010.21219400
kontakt@pihlkjaer-restaurant.dkDKDanmarkDKDanmark
7Deltid46Permanent511824JobNet47469461000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=8fea1dd6https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=8fea1dd6https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=8fea1dd6&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=8fea1dd6&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale722106Smed28Industri352465012Henrik Pihlkjærkontakt@pihlkjaer-restaurant.dkDKDanmarkDKDanmark329902980Rustfri smed søges - AarhusRobot HR-Industries søger for virksomhed i Aarhus, en smed der kan svejse rustfri samt evt. interesse i maskinopbygning m.m. I jobbet kommer du omkring tig svejsning, montage af maskiner m.m. I jobbet er der tale om svejsning i rustfri rør, tyndvægget samt andre svejse opgaver. Det er derfor vigtigt, at du har styr på det rustfrie. Der tilbydesEn spændende, udfordrende og afvekslende hverdag i en international koncern, der er nytænkende og som oplever løbende vækst. Hertil kommer en lønpakke med en attraktiv grundløn, pension, kantine og flekstid m.m. alt sammen i tæt samarbejde med engagerede kollegaer. Som ansat via HR-Industries bliver du en del af et team, hvor du som medarbejder vil få afprøvet flere af dine kompetencer samt tilegne dig ny viden og erfaring. Hos HR-Industries bliver der lagt vægt på fleksibilitet, gensidig respekt samt en god tone bl.a. medarbejderne. Vi søgerDu har en faglig uddannelse som eks. smed, men har erfaring med tig svejsning. Vi søren en selvstændig person, som har erfaring med at svejse i rustfri. Du går meget op i at levere et godt stykke arbejde, og du går ikke på kompromis med kvaliteten. Du er stabil og fungerer godt i teams. Der vil i første omgang være tale om et projekt, som forløber sig over ca. 4 mdr. med mulighed for forlængelse. Send ansøgning snarest muligt, hvor du skriver lidt om dig selv, hvilke forventninger du har til jobbet og hvorfor du er den rette til at besætte det opslåede job. Medsend dit CV med oplysninger om hvor du har arbejdet, i hvilke perioder, hvad du har beskæftiget dig med og hvad du har haft ansvar for. KontaktHar du spørgsmål, kan du kontakte HR-konsulent Dina på tlf.: 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00. Samtaler finder løbende sted og udvælgelse kan ske før ansøgningsfristens udløb. CV kan sendes via http: www.hr-industries.axp.dk - med jobnummer 46599

HR-Industries søger for virksomhed i Aarhus, en smed der kan svejse rustfri samt evt. interesse i maskinopbygning m.m.

I jobbet kommer du omkring tig svejsning, montage af maskiner m.m. I jobbet er der tale om svejsning i rustfri rør, tyndvægget samt andre svejse opgaver. Det er derfor vigtigt, at du har styr på det rustfrie.

Der tilbydes
En spændende, udfordrende og afvekslende hverdag i en international koncern, der er nytænkende og som oplever løbende vækst. Hertil kommer en lønpakke med en attraktiv grundløn, pension, kantine og flekstid m.m. alt sammen i tæt samarbejde med engagerede kollegaer.

Som ansat via HR-Industries bliver du en del af et team, hvor du som medarbejder vil få afprøvet flere af dine kompetencer samt tilegne dig ny viden og erfaring. Hos HR-Industries bliver der lagt vægt på fleksibilitet, gensidig respekt samt en god tone bl.a. medarbejderne.

Vi søger
Du har en faglig uddannelse som eks. smed, men har erfaring med tig svejsning. 
Vi søren en selvstændig person, som har erfaring med at svejse i rustfri. Du går meget op i at levere et godt stykke arbejde, og du går ikke på kompromis med kvaliteten. Du er stabil og fungerer godt i teams. Der vil i første omgang være tale om et projekt, som forløber sig over ca. 4 mdr. med mulighed for forlængelse.

Send ansøgning snarest muligt, hvor du skriver lidt om dig selv, hvilke forventninger du har til jobbet og hvorfor du er den rette til at besætte det opslåede job. Medsend dit CV med oplysninger om hvor du har arbejdet, i hvilke perioder, hvad du har beskæftiget dig med og hvad du har haft ansvar for.

Kontakt
Har du spørgsmål, kan du kontakte HR-konsulent Dina på tlf.: 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00. Samtaler finder løbende sted og udvælgelse kan ske før ansøgningsfristens udløb.


CV kan sendes via http://www.hr-industries.axp.dk/ - med jobnummer 46599

 

HR-INDUSTRIES A/SAarhus2018-10-30T00:00:002018-12-25T00:00:00
329896668Fabriksmedarbejdere søgesBasic Arbejdsopgaver: Arbejdsopgaverne er meget varierende, og kan være inden for følgende områder: Indstilling og betjening af maskiner Overvågning af anlæg produktionsudstyr Kvalitetskontrol Pakning og håndtering Småreparationer Forefaldende arbejde Faglige kompetencer: Du har praktisk erfaring fra produktionsvirksomhed Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst Du er ansvarsbevidst og pålidelig Personlige egenskaber: Du er omgængelig og imødekommende Du er engageret og fleksibel Du er stabil og møder til tiden Du kan fremvise straffeattest Du bliver ansat af JKS på overenskomstmæssige vilkår. Ansøgning: Lyder dette som noget for dig, så opret hurtigst muligt dit CV på www.jks.dk cv. Vi glæder os til at høre fra dig.Arbejdsopgaver:
Arbejdsopgaverne er meget varierende, og kan være inden for følgende områder:
 • Indstilling og betjening af maskiner
 • Overvågning af anlæg/produktionsudstyr
 • Kvalitetskontrol
 • Pakning og håndtering
 • Småreparationer
 • Forefaldende arbejde

 • Faglige kompetencer:
 • Du har praktisk erfaring fra produktionsvirksomhed
 • Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne
 • Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst
 • Du er ansvarsbevidst og pålidelig

 • Personlige egenskaber:
 • Du er omgængelig og imødekommende
 • Du er engageret og fleksibel
 • Du er stabil og møder til tiden
 • Du kan fremvise straffeattest
 •  
  Du bliver ansat af JKS på overenskomstmæssige vilkår.

  Ansøgning:
  Lyder dette som noget for dig, så opret hurtigst muligt dit CV på www.jks.dk/cv.
   
  Vi glæder os til at høre fra dig. 
  ORS/Small/46aa8df4_logo.pngJKS A/S2018-10-16T02:00:00.8532018-12-14T00:00:00
  329925993Smed søges til virksomhed i GiveRobot På vegne af en virksomhed i Give, søger Jysk Vikarservice en smed eller en person med smedeerfaring. Der er tale om et længerevarende vikariat med henblik på fastansættelse. Den normale arbejdstid er: 07.00-15.30, dog skal man være forberedt på at være der længere i perioder. Din profil: Du har smedeerfaring Du har generel tegningsforståelse Du har truckcertifikat Du er fysisk robust Du er villig til at bære sikkerhedssko på jobbet Vi søger en medarbejder, som har kendskab til ovenstående, du skal ikke nødvendigvis være uddannet. Lyder det som jobbet for dig, så send os straks en mail med relevante oplysninger. Du skal skrive Smed i emnefeltet og send mailen til job@jvs.dk

  På vegne af en virksomhed i Give, søger Jysk Vikarservice en smed eller en person med smedeerfaring. Der er tale om et længerevarende vikariat med henblik på fastansættelse.

  Den normale arbejdstid er: 07.00-15.30, dog skal man være forberedt på at være der længere i perioder.

   

  Din profil:

  • Du har smedeerfaring
  • Du har generel tegningsforståelse
  • Du har truckcertifikat
  • Du er fysisk robust
  • Du er villig til at bære sikkerhedssko på jobbet

  Vi søger en medarbejder, som har kendskab til ovenstående, du skal ikke nødvendigvis være uddannet.

   

  Lyder det som jobbet for dig, så send os straks en mail med relevante oplysninger. Du skal skrive "Smed" i emnefeltet og send mailen til job@jvs.dk

  Jysk Vikarservice A/S, VejleHedensted2018-12-11T00:00:002018-12-24T00:00:00
  329924209Dygtig smed - pladesmedRobot Til vores smedeafdeling søger vi en dygtig kvalitetsbevidst håndværker. Din baggrund er ikke afgørende, men du er kendt som en rigtig dygtig håndværker der sætter en stor ære i kvaliteten af sit eget arbejde. Du er formentlig smed, klejnsmed, pladesmed eller lignende. Du har meget gerne erfaring med svejsning i tyndplader og pladebearbejdning, hvor kvaliteten er alt afgørende. Du vil få en alsidig hverdag med mange forskellige opgaver, som bl.a. kunne være bukning af aluminiums plader bakker, bygning af mindre standere og store pyloner med stålkonstruktion, samt mange andre spændende opgaver. Du kan arbejde selvstændigt, er kvalitetsbevidst, har gode samarbejdsevner, og brænder for at lave et flot stykke arbejde. Du kan lide når det går stærkt, og elsker at arbejde efter stramme deadlines, i en virksomhed som er førende inden for branchen. Er du den rigtige ildsjæl vi står og mangler til vores team, hører vi gerne fra dig hurtigst muligt. Fortæl lidt om dig selv, din baggrund og erfaring og vedlæg gerne et CV. Morten.Mousten@bn-skilte.dk

  Til vores smedeafdeling søger vi en dygtig kvalitetsbevidst håndværker. Din baggrund er ikke afgørende, men du er kendt som en rigtig dygtig håndværker der sætter en stor ære i kvaliteten af sit eget arbejde. Du er formentlig smed, klejnsmed, pladesmed eller lignende. Du har meget gerne erfaring med svejsning i tyndplader og pladebearbejdning, hvor kvaliteten er alt afgørende.

  Du vil få en alsidig hverdag med mange forskellige opgaver, som bl.a. kunne være bukning af aluminiums plader/bakker, bygning af mindre standere og store pyloner med stålkonstruktion, samt mange andre spændende opgaver.

  Du kan arbejde selvstændigt, er kvalitetsbevidst, har gode samarbejdsevner, og brænder for at lave et flot stykke arbejde.  Du kan lide når det går stærkt, og elsker at arbejde efter stramme deadlines, i en virksomhed som er førende inden for branchen.

  Er du den rigtige ildsjæl vi står og mangler til vores team, hører vi gerne fra dig hurtigst muligt.

  Fortæl lidt om dig selv, din baggrund og erfaring og vedlæg gerne et CV.

  Morten.Mousten@bn-skilte.dk

  B N SKILTE RANDERS A/SRanders2018-12-06T00:00:002018-12-30T00:00:00
  329915643Klejnsmede søges til Aarhus V området.Robot Klejnsmede søges til Aarhus V området. Teamvikaren søger dygtig kleinsmede i Aarhus V området. Der er tale om et vikariat med mulighed for fastansættelse. Du kan både svejse store og små emner. Du vil få en dagligdag sammen med dygtige og erfarne kollegaer. Virksomheden producer køleanlæg, hvor op svejsning af beholdere vil være en stor del af jobbet, men du skal også hjælpe til i opbygningen af anlæggene. Kan du lodde kobberrør vil det være en stor fordel. Du er certificeret i proces 136 138. Der er tale om daghold. Tiltrædelse, hurtigst muligt Faglig Profil: Du er uddannet klejnsmed Du har solid svejse erfaring Du forstår tekniske tegninger Personlige kvalifikationer: Du forstår at arbejde selvstændigt og målrettet Du er struktureret Du vægter samarbejde højt Vi kan tilbyde: Et vikariat med gode muligheder for fast stilling Et godt arbejdsklima med gode kollegaer Ordnede forhold Lyder dette som noget for dig, så send os hurtigst muligt dit CV på søg stillingen Du er også velkommen til at ringe og høre om den på 70277660.Klejnsmede søges til Aarhus V området.

  Teamvikaren søger dygtig kleinsmede i Aarhus V området. Der er tale om et vikariat med mulighed for fastansættelse. Du kan både svejse store og små emner. Du vil få en dagligdag sammen med dygtige og erfarne kollegaer. Virksomheden producer køleanlæg, hvor op svejsning af beholdere vil være en stor del af jobbet, men du skal også hjælpe til i opbygningen af anlæggene. Kan du lodde kobberrør vil det være en stor fordel. Du er certificeret i proces 136/138. Der er tale om daghold.

  Tiltrædelse, hurtigst muligt

  Faglig Profil:

  • Du er uddannet klejnsmed

  • Du har solid svejse erfaring

  • Du forstår tekniske tegninger

  Personlige kvalifikationer:

  • Du forstår at arbejde selvstændigt og målrettet

  • Du er struktureret

  • Du vægter samarbejde højt

  Vi kan tilbyde:

  • Et vikariat med gode muligheder for fast stilling

  • Et godt arbejdsklima med gode kollegaer

  • Ordnede forhold

  Lyder dette som noget for dig, så send os hurtigst muligt dit CV på ”søg stillingen” Du er også velkommen til at ringe og høre om den på 70277660.

  TeamVikaren2018-11-22T00:00:002019-01-17T00:00:00
  da-DK

  Andre job der matcher din søgning

  Rustfri smed søges - Aarhus

  HR-INDUSTRIES A/S

  Aarhus
  HR-Industries søger for virksomhed i Aarhus, en smed der kan svejse rustfri samt evt. interesse i maskinopbygning m.m. I jobbet kommer du omkring tig svejsning, montage af maskiner m.m. I jobbet er der tale om svejsning i rustfri rør, tyndvægget sam...
  Indrykket:30. oktober 2018
  Udløbsdato:25. december 2018

  Fabriksmedarbejdere søges

  JKS A/S

  Arbejdsopgaver: Arbejdsopgaverne er meget varierende, og kan være inden for følgende områder: Indstilling og betjening af maskiner Overvågning af anlæg produktionsudstyr Kvalitetskontrol Pakning og håndtering Småreparationer Forefaldende arbejde Fag...
  Indrykket:16. oktober 2018
  Udløbsdato:14. december 2018

  Smed søges til virksomhed i Give

  Jysk Vikarservice A/S, Vejle

  Hedensted
  På vegne af en virksomhed i Give, søger Jysk Vikarservice en smed eller en person med smedeerfaring. Der er tale om et længerevarende vikariat med henblik på fastansættelse. Den normale arbejdstid er: 07.00-15.30, dog skal man være forberedt på at v...
  Indrykket:11. december 2018
  Udløbsdato:24. december 2018

  Dygtig smed - pladesmed

  B N SKILTE RANDERS A/S

  Randers
  Til vores smedeafdeling søger vi en dygtig kvalitetsbevidst håndværker. Din baggrund er ikke afgørende, men du er kendt som en rigtig dygtig håndværker der sætter en stor ære i kvaliteten af sit eget arbejde. Du er formentlig smed, klejnsmed, plades...
  Indrykket:6. december 2018
  Udløbsdato:30. december 2018

  Klejnsmede søges til Aarhus V området.

  TeamVikaren

  Klejnsmede søges til Aarhus V området. Teamvikaren søger dygtig kleinsmede i Aarhus V området. Der er tale om et vikariat med mulighed for fastansættelse. Du kan både svejse store og små emner. Du vil få en dagligdag sammen med dygtige og erfarne ko...
  Indrykket:22. november 2018
  Udløbsdato:17. januar 2019