Serveringsmedarbejdere

Serveringsmedarbejdere søges til Restaurant Havkatten i Hals.

Vi søger medarbejdere som har kendskab til a la carte og selskaber.

Der arbejdes på skiftende arbejdstider dag, aften og weekend.

Du skal kunne tale og forstå dansk.

læs mere om vores restaurant på,

http://www.havkattenhals.dk/

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330047566Phoenix-bfbbfd0a12019-06-25T00:00:00Serveringsmedarbejdere

Serveringsmedarbejdere søges til Restaurant Havkatten i Hals.

Vi søger medarbejdere som har kendskab til a la carte og selskaber.

Der arbejdes på skiftende arbejdstider dag, aften og weekend.

Du skal kunne tale og forstå dansk.

læs mere om vores restaurant på,

http://www.havkattenhals.dk/

 

Serveringsmedarbejdere søges til Restaurant Havkatten i Hals. Vi søger medarbejdere som har kendskab til a la carte og selskaber. Der arbejdes på skiftende arbejdstider dag, aften og weekend. Du skal kunne tale og forstå dansk. læs mere om vores restaurant på, http: www.havkattenhals.dk11jobnetbfbbfd0a100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-08-16T00:00:000000https://job.jobnet.dk/CV/FindJob/details/50082860EuropaDanmarkJyllandNordjyllandBrønderslevEuropaDanmarkJyllandNordjyllandAalborg3550996RESTAURANT HAVKATTEN APS11Havnen 229370HalsDKDanmark0DKDanmarkDKDanmark7Deltid46Permanent782017JobNet5008286500828610021-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=bfbbfd0ahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=bfbbfd0ahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=bfbbfd0a&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=bfbbfd0a&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/12.jpgEr du en fagligt stærk Tjener?12008001Dansk3Læse/ tale512307Tjener18Hotel og restauration362116263noreply@ofir.comDKDanmarkDKDanmark330040419Tjener til provenceRobot ! Er du vores nye Tjener? !!Vi søger en tjener nu, som både kan arbejde i dag- og aftenstimerne.Arbejdet vil bestå i omkring 40 til 60 timer pr.måned. Og har du lidt erfaring ville det kun være en bonus. Send os en ansøgning på provence@stofanet.dk,eller kig forbi os med din ansøgning..

! Er du vores nye Tjener?

!!Vi søger en tjener nu, som både kan arbejde i dag- og aftenstimerne.Arbejdet vil bestå i omkring 40 til 60  timer pr.måned.

Og har du lidt erfaring ville det kun være en bonus.

Send os en ansøgning på provence@stofanet.dk,eller kig forbi os med din ansøgning..

Restaurant ProvenceAalborg2019-06-10T00:00:002019-08-05T00:00:00
330045041StudiejobRobot Cafe Lido Under Landal Resorts søger personale til servering af menuer og drikkevarer. Vi ekspedere glade turist og familier og børn. Vi ligger mellem Løkken og Blokhus Det er en fordel at du har din egen bil men ingen krav. Det nødvendige oplæring finder sted her . Skrev venligst et kort ansøgning om dig selv.

Cafe Lido Under Landal Resorts søger personale til servering af menuer og drikkevarer.

Vi ekspedere glade turist og familier og børn.

Vi ligger mellem Løkken og Blokhus

Det er en fordel at du har din egen bil men ingen krav. Det nødvendige oplæring  finder sted her .

Skrev venligst et kort ansøgning om dig selv.

Cafe Lido Grønhøj StrandLøkken2019-06-19T00:00:002019-08-12T00:00:00
330057494Karma Sushi Aalborg - søger deltidtjenereRobot Karma Sushi søger friske og veloplagte uddannede, som ikke-uddannede tjenere. Karma Sushi har idag syv restauranter beliggende i København, Aarhus, Aalborg og Frederikshavn. Karma Sushi er ikke en traditionel sushikæde, da Karma laver fusionssushi, hvor det japanske sushi er grundlæggende, kombineret med franske tilberedningsmetoder og nordisk tilbehør. Arbejdsopgaverne er som tjener, hvor du skal kunne vise engagement og faglighed i enhver situation. Hos Karma Sushi tror vi på, at det er nemmere at gøre en glad person faglig kompetent end at gøre en faglig kompetent person glad. Derfor ser vi dine personlige kvalifikationer mindst lige så vigtige som dine professionelle faglige kompetencer. OM STILLINGEN Stillingen kræver: Engagement Ydmyghed Loyalitet Fleksibilitet Positivitet Serviceminded Dygtig til mersalg og ikke mindst skal du kunne være ambassadør for Karma. Hvis disse punkter er nogle du kan identificere dig med, skal du skynde dig at sende et CV og ansøgning til Karma Sushi. Arbejdstid: 15-25 timer om ugen hovedsageligt aften og weekend.

Karma Sushi søger friske og veloplagte uddannede, som ikke-uddannede tjenere.

Karma Sushi har idag syv restauranter beliggende i København, Aarhus, Aalborg og Frederikshavn. Karma Sushi er ikke en traditionel sushikæde, da Karma laver fusionssushi, hvor det japanske sushi er grundlæggende, kombineret med franske tilberedningsmetoder og nordisk tilbehør. 

Arbejdsopgaverne er som tjener, hvor du skal kunne vise engagement og faglighed i enhver situation. Hos Karma Sushi tror vi på, at det er nemmere at gøre en glad person faglig kompetent end at gøre en faglig kompetent person glad. Derfor ser vi dine personlige kvalifikationer mindst lige så vigtige som dine professionelle faglige kompetencer.

OM STILLINGEN

  Stillingen kræver:

  • Engagement
  • Ydmyghed
  • Loyalitet
  • Fleksibilitet
  • Positivitet
  • Serviceminded
  • Dygtig til mersalg
  • og ikke mindst skal du kunne være ambassadør for Karma.

Hvis disse punkter er nogle du kan identificere dig med, skal du skynde dig at sende et CV og ansøgning til Karma Sushi.

Arbejdstid: 15-25 timer om ugen hovedsageligt aften og weekend.

 

Karma Sushi AalborgAalborg2019-07-10T00:00:002019-08-12T00:00:00
330051053SERVERINGSPERSONALE/ AFLØSER SØGES TIL FÅRUP SKOVHUSRobot Vil du være en del af vores travle team ? Vi søger serveringspersonale til aften og weekendarbejde. Vi forventer: At du er positiv og smilende At du er servicemindet og fleksibel At du kan holde hovedet koldt i travle situationer At du kan tale og forstå dansk Og vigtigst af alt - At du har lyst til at servicere vores gæster! Vi tilbyder: Gode kollegaer i et ungt og travlt team Varierende arbejdsopgaver En arbejdsplads hvor dagene aldrig er ens Er det noget for dig ...? Så send os en ansøgning på info@faarupskovhus.dk (Vær opmærksom på at det er MEGET svært at komme frem og tilbage med offentligt transport)

Vil du være en del af vores travle team ?

Vi søger serveringspersonale til aften og weekendarbejde. 

 

Vi forventer:

At du er positiv og smilende

At du er servicemindet og fleksibel

At du kan holde hovedet koldt i travle situationer

At du kan tale og forstå dansk

 

Og vigtigst af alt - At du har lyst til at servicere vores gæster!

 

Vi tilbyder:

Gode kollegaer i et ungt og travlt team

Varierende arbejdsopgaver

En arbejdsplads hvor dagene aldrig er ens

 

Er det noget for dig ...? Så send os en ansøgning på info@faarupskovhus.dk

(Vær opmærksom på at det er MEGET svært at komme frem og tilbage med offentligt transport)

 

FÅRUP SKOVHUS V/BO HIFLING LARSENSaltum2019-06-30T00:00:002019-08-22T00:00:00
330043348Tjener/receptionist til morgenholdetRobot Foldens Hotel Skagen Hotel søget sæson medhjælper til morgenservering lettere receptionistarbejde samt servering i frokosten. Vi søger en morgenfrisk person, som er god til at håndterer mange gæster, være smilende og specielt god til at komme op om morgenen. Du vil stå for tilberedning af morgenbuffet, servicering af gæster samt hjælpe til i receptionen med ind og udtjekning, klargøre selskabslokale, arrangerer konference lokale mm. Du skal være god til at have mange bolde i luften og være parat til at hjælpe hvor behovet er. Dine vagter vil ligge fra kl. 07.00-15.00, man skal beregne weekendvagter. Der er tale om en sæson arbejde, men kan måske strække sig over længere tid, hvis behovet er der. Det vil være en fordel, hvis du er vandt til at arbejde med computer og har en baggrund inden for forretning. Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads med mange spændende projekter, hvor ikke en dag er ens. Vi består af et dejligt team, som hjælper hinanden hvor behovet er. Vi håber at ovenstående lyder spændende og du er den person vi skal bruge. Vi glæder os til at høre fra dig.

Foldens Hotel/Skagen Hotel søget sæson medhjælper til morgenservering lettere receptionistarbejde samt servering i frokosten.

Vi søger en morgenfrisk person, som er god til at håndterer mange gæster, være smilende og specielt god til at komme op om morgenen.

Du vil stå for tilberedning af morgenbuffet, servicering af gæster samt hjælpe til i receptionen med ind og udtjekning, klargøre selskabslokale, arrangerer konference lokale mm.

Du skal være god til at have mange bolde i luften og være parat til at hjælpe hvor behovet er.

Dine vagter vil ligge fra kl. 07.00-15.00, man skal beregne weekendvagter.

Der er tale om en sæson arbejde, men kan måske strække sig over længere tid, hvis behovet er der.

Det vil være en fordel, hvis du er vandt til at arbejde med computer og har en baggrund inden for forretning.

Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads med mange spændende projekter, hvor ikke en dag er ens.

Vi består af et dejligt team, som hjælper hinanden hvor behovet er.

Vi håber at ovenstående lyder spændende og du er den person vi skal bruge.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

Foldens Hotel ApsSkagen2019-06-13T00:00:002019-08-08T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Tjener til provence

Restaurant Provence

Aalborg
! Er du vores nye Tjener? !!Vi søger en tjener nu, som både kan arbejde i dag- og aftenstimerne.Arbejdet vil bestå i omkring 40 til 60 timer pr.måned. Og har du lidt erfaring ville det kun være en bonus. Send os en ansøgning på provence@stofanet.dk,...
Indrykket:10. juni 2019
Udløbsdato:5. august 2019

Studiejob

Cafe Lido Grønhøj Strand

Løkken
Cafe Lido Under Landal Resorts søger personale til servering af menuer og drikkevarer. Vi ekspedere glade turist og familier og børn. Vi ligger mellem Løkken og Blokhus Det er en fordel at du har din egen bil men ingen krav. Det nødvendige oplæring ...
Indrykket:19. juni 2019
Udløbsdato:12. august 2019

Karma Sushi Aalborg - søger deltidtjenere

Karma Sushi Aalborg

Aalborg
Karma Sushi søger friske og veloplagte uddannede, som ikke-uddannede tjenere. Karma Sushi har idag syv restauranter beliggende i København, Aarhus, Aalborg og Frederikshavn. Karma Sushi er ikke en traditionel sushikæde, da Karma laver fusionssushi, ...
Indrykket:10. juli 2019
Udløbsdato:12. august 2019

SERVERINGSPERSONALE/ AFLØSER SØGES TIL FÅRUP SKOVHUS

FÅRUP SKOVHUS V/BO HIFLING LARSEN

Saltum
Vil du være en del af vores travle team ? Vi søger serveringspersonale til aften og weekendarbejde. Vi forventer: At du er positiv og smilende At du er servicemindet og fleksibel At du kan holde hovedet koldt i travle situationer At du kan tale og f...
Indrykket:30. juni 2019
Udløbsdato:22. august 2019

Tjener/receptionist til morgenholdet

Foldens Hotel Aps

Skagen
Foldens Hotel Skagen Hotel søget sæson medhjælper til morgenservering lettere receptionistarbejde samt servering i frokosten. Vi søger en morgenfrisk person, som er god til at håndterer mange gæster, være smilende og specielt god til at komme op om ...
Indrykket:13. juni 2019
Udløbsdato:8. august 2019