Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Serveringsmedarbejdere

Vi søger medarbejdere til á la carte servering.

Fuldtid/Deltid efter nærmere aftale.

Tiltrædelse snarest.

Personlig henvendelse i caféen - spørg efter Osmann eller på tlf.: 3183 0349.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330050522Phoenix-b547156412019-06-28T00:00:00Serveringsmedarbejdere

Vi søger medarbejdere til á la carte servering.

Fuldtid/Deltid efter nærmere aftale.

Tiltrædelse snarest.

Personlig henvendelse i caféen - spørg efter Osmann eller på tlf.: 3183 0349.

2019-08-22T00:51:28.070 Vi søger medarbejdere til la carte servering. Fuldtid Deltid efter nærmere aftale. Tiltrædelse snarest. Personlig henvendelse i caf en - spørg efter Osmann eller på tlf.: 3183 0349.11jobnetb5471564100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-08-21T00:00:0000000EuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynSvendborg3553876Cafe og Restaurant Arthur ApS11Gerritsgade 355700SvendborgDKDanmark0
DKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent784086JobNet5010276501027610026-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=b5471564https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=b5471564https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=b5471564&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=b5471564&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/7.jpgServeringsmedarbejdere12008001Dansk3Læse/ tale512307Tjener18Hotel og restauration362148562noreply@ofir.comDKDanmarkDKDanmark330107094Best Western Plus Hotel Svendborg søger morgenfrisk tjenerRobot Best Western Plus Hotel Svendborg har ekstra travlt og søger en morgenfrisk kollega til vores tjenerteam. Som kommende morgentjener på Hotel Svendborg bliver du en del af et professionelt team. I dette job får du ansvaret for at sikre den gode oplevelse for overnattende gæster ved vores store, lækre morgenbuffet. Dine vagter vil ligge i tidsrummet kl. 06.00 12.00, og jobbet vil give dig minimum 60 timer over en periode på fire uger. Der vil være mulighed for at øge dine timer med efterfølgende frokostvagter i restauranten, hvis du er interesseret heri. Din baggrund og profil Du er faglært tjener eller har erfaring fra caf - eller måske brænder du ganske enkelt bare for at servicere Du trives med at stå tidligt op for også at kunne gå tidligt hjem Du er smilende og udadvendt Du leverer kvalitet i alle dine arbejdsopgaver Du er positiv og har et godt og smittende humør - også når der er travlt Tiltrædelse pr. 01.03.2020. Samtaler afholdes løbende. Hotel Svendborg er en ansvarlig arbejdsgiver, der værner om vore 50 ansatte og lokalsamfundet. Vi bestræber os dagligt på at blive bedre til det, vi er gode til ved at give plads og frihed til udfordringer og udvikling. Læs mere om os og vores værdier på www.hotel-svendborg.dk Hotel Svendborg er en del af Halberg-koncernen, som har flere selskaber under sig, heriblandt Halberg Hotels, Halberg Kapital og Mac Baren Tobacco Company. Hotel Svendborg ligger i Top 5 over de bedste konferencehoteller i Danmark og tilbyder behagelige konferencefaciliteter, flotte værelser, et godt køkken, en hyggelig restaurant og engagerede medarbejdere. Der gøres opmærksom på, at anvendelse af sociale medier kan forekomme som en del af rekrutteringsprocessen.

Best Western Plus Hotel Svendborg har ekstra travlt og søger en morgenfrisk kollega til vores tjenerteam.

Som kommende morgentjener på Hotel Svendborg bliver du en del af et professionelt team. I dette job får du ansvaret for at sikre den gode oplevelse for overnattende gæster ved vores store, lækre morgenbuffet.

Dine vagter vil ligge i tidsrummet kl. 06.00 – 12.00, og jobbet vil give dig minimum 60 timer over en periode på fire uger.

Der vil være mulighed for at øge dine timer med efterfølgende frokostvagter i restauranten, hvis du er interesseret heri.

Din baggrund og profil
  • Du er faglært tjener eller har erfaring fra café - eller måske brænder du ganske enkelt bare for at servicere
  • Du trives med at stå tidligt op – for også at kunne gå tidligt hjem
  • Du er smilende og udadvendt
  • Du leverer kvalitet i alle dine arbejdsopgaver
  • Du er positiv og har et godt og smittende humør - også når der er travlt

Tiltrædelse pr. 01.03.2020.

Samtaler afholdes løbende.

Hotel Svendborg er en ansvarlig arbejdsgiver, der værner om vore 50 ansatte og lokalsamfundet. Vi bestræber os dagligt på at blive bedre til det, vi er gode til ved at give plads og frihed til udfordringer og udvikling. Læs mere om os og vores værdier på www.hotel-svendborg.dk

Hotel Svendborg er en del af Halberg-koncernen, som har flere selskaber under sig, heriblandt Halberg Hotels, Halberg Kapital og Mac Baren Tobacco Company. Hotel Svendborg ligger i Top 5 over de bedste konferencehoteller i Danmark og tilbyder behagelige konferencefaciliteter, flotte værelser, et godt køkken, en hyggelig restaurant og engagerede medarbejdere.

Der gøres opmærksom på, at anvendelse af sociale medier kan forekomme som en del af rekrutteringsprocessen.

Halberg A/SSvendborg2019-10-15T00:00:002019-12-06T00:00:00
330105079Tjener uddannet.Robot Er du vores nye kollega? På Restaurant Remisen, Nyborg Destilleri, har vi travlt og vi søger derfor en uddannet tjener til at blive en del af vores team. Vores restaurant ligger på havnen i Nyborg og deler tag med Nyborg Destilleri, der producerer økologisk whisky, gin og rom. Netop disse produkter er, sammen med den økologiske øl fra Ørbæk Bryggeri, en vigtig del af vores retter, da restauranten ikke kun fungerer som et skønt samlingssted, men også som et vindue udadtil, hvor retterne er inspireret af de økologiske produkter, som destilleriet og bryggeriet producerer. Vi har høje ambitioner her i Restaurant Remisen, men vores mad er helt nede på jorden, og så er den i øvrigt økologisk, ligesom alt andet fra Nyborg Destilleri og Ørbæk Bryggeri. Din hverdag og arbejdsopgaver bliver varieret, men du kan forvente følgende: Arbejdsopgaver: Oplæring af personale Ansvaret for den daglige gang i restauranten Professionel servering i restauranten, baren og mødelokalet Afvikling af selskaber Vi forventer: At du er faglært tjener Har interesse for øl og spiritus Er sælgende og kontaktskabende Kan bevare overblikket i travle situationer Er selvstændig Frem for alt venlig og serviceminded Til gengæld kan vi tilbyde: 5 dages arbejdsuge hvoraf der vil være 3-4 aftenvagter Ordnede forhold, hvor vi passer på hinanden og har et harmonisk arbejdsmiljø En selvstændig stilling, hvor du i samarbejde med ledelsen er med til at udvikle restauranten Lyder det som noget for dig, så er du velkommen til at kontakte leder af restauranten, Pierre Roland, på mail pierre@nyborgdestilleri.dk eller på tlf. 45 92 44 66 00. Send meget gerne dit CV sammen med en kortfattet ansøgning. Vi glæder os til at høre fra dig!

Er du vores nye kollega? På Restaurant Remisen, Nyborg Destilleri, har vi travlt og vi søger derfor en uddannet tjener til at blive en del af vores team. Vores restaurant ligger på havnen i Nyborg og deler tag med Nyborg Destilleri, der producerer økologisk whisky, gin og rom. Netop disse produkter er, sammen med den økologiske øl fra Ørbæk Bryggeri, en vigtig del af vores retter, da restauranten ikke kun fungerer som et skønt samlingssted, men også som et vindue udadtil, hvor retterne er inspireret af de økologiske produkter, som destilleriet og bryggeriet producerer.

Vi har høje ambitioner her i Restaurant Remisen, men vores mad er helt nede på jorden, og så er den i øvrigt økologisk, ligesom alt andet fra Nyborg Destilleri og Ørbæk Bryggeri.

 

Din hverdag og arbejdsopgaver bliver varieret, men du kan forvente følgende:

 

Arbejdsopgaver:

  • Oplæring af personale
  • Ansvaret for den daglige gang i restauranten
  • Professionel servering i restauranten, baren og mødelokalet
  • Afvikling af selskaber

 

Vi forventer:

  • At du er faglært tjener
  • Har interesse for øl og spiritus
  • Er sælgende og kontaktskabende
  • Kan bevare overblikket i travle situationer
  • Er selvstændig
  • Frem for alt venlig og serviceminded

 

Til gengæld kan vi tilbyde:

  • 5 dages arbejdsuge hvoraf der vil være 3-4 aftenvagter
  • Ordnede forhold, hvor vi passer på hinanden og har et harmonisk arbejdsmiljø
  • En selvstændig stilling, hvor du i samarbejde med ledelsen er med til at udvikle restauranten

 

Lyder det som noget for dig, så er du velkommen til at kontakte leder af restauranten, Pierre Roland, på mail pierre@nyborgdestilleri.dk eller på tlf. +45 92 44 66 00. Send meget gerne dit CV sammen med en kortfattet ansøgning.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Nyborg Destilleri ApSØrbæk2019-10-11T00:00:002019-12-04T00:00:00
330121849Serveringsmedarbejder, fuldtid eller deltid?Robot Vi søger dig som har rigtig god erfaring indenfor servicebranchen. Om du er udlært tjener eller ej er ikke det afgørende. Vi forventer, at du er serviceminded, lærenem, har gå på mod, respekt for råvarer og kan bevare overblikket selv i de mest pressede situationer. Dine væsentligste arbejdsopgaver vil være betjening af gæster i restauranten og klargørelse af take away ordrer. Herudover daglige rutinemæssige opgaver som f.eks. at holde styr på lager af emballage, drikkevarer. Arbejdstiden er indenfor kl. 15-21 Send din ansøgning til nyb@aikosushi.dk

Vi søger dig som har rigtig god erfaring indenfor servicebranchen. Om du er udlært tjener eller ej er ikke det afgørende.

Vi forventer, at du er serviceminded, lærenem, har gå på mod, respekt for råvarer og kan bevare overblikket selv i de mest pressede situationer.

Dine væsentligste arbejdsopgaver vil være betjening af gæster i restauranten og klargørelse af take away ordrer.  Herudover daglige rutinemæssige opgaver som f.eks. at holde styr på lager af emballage, drikkevarer.

Arbejdstiden er indenfor kl. 15-21 

Send din ansøgning til nyb@aikosushi.dk

Aiko Sushi Nyborg ApSNyborg2019-11-11T00:00:002020-01-02T00:00:00
330123688Tjener med fokus og flair for selskabs- og eventplanlægningRobot Da vi ser frem til at udvide vores aktivitet med et nyt uovertruffet, og topmoderne møde- og selskabslokale, på den fantastiske beliggenhed ved Flakhaven, mangler vi en kollega. Du kan få mulighed for, at være med til at søsætte, og sætte præg på dette projekt. I samarbejde med køkkenchef, restaurantchef og kollegaer vil du få medansvar for den daglige service og jobbet vil være alsidigt, da vi skal kombinere selskabsforretningen med Druen Bønnens a la carte restaurant. Vi søger dog en profil, hvis rolle primært vil blive selskabsforretningens opstart, drift og løbende udvikling. Ambitionen er at Druen Bønnen skal drives som i dag, med fokus danske og franske livretter både til frokost og aften. Møde- og selskabslokalet skal sideløbende danne ramme om byens møder og fester - her forestiller vi os, at du er en erfaren tovholder, som kan varetage hele processen fra første henvendelse til afsluttende opfølgning. Potentialet på stedet skal benyttes til arrangementer, der kan bakke op om byens kulturliv. Vi lægger derfor vægt på dit ønske om løbende at udvikle, planlægge og gennemføre forskellige events, og vi glæder os til at høre dine ideer til aktiviteter i de nye rammer. Vi er et lille team, som hjælper hinanden på tværs af afdelinger, med en ærlig interesse og nysgerrighed -ikke bare for vores fag, men også for forretningen, og dens udvikling, med stort øje på vores gæster. Et lille team kræver fleksibilitet og stabilitet, men giver også en nærværende mulighed for medindflydelse. Ambition kræver evne til at være kreativ og effektiv, og er afgørende for at få mulighed for at iværksætte. Til denne stilling anbefaler vi en portion erfaring - både med selskaber og events, på et vist niveau, samt travl og favnende a la carte. Krøllen på halen er at være organiseret, iværksættende, løsningsorienteret, selvkritisk og kvalitetsbevidst. Vigtigst af alt er, at ovenstående er krydret med lyst, energi og evne til at sikre gæsten sit drømmearrangement og søsætte events som vi lige nu kun drømmer om. Stillingen er fast: 37 timer Løn: efter aftale Ansættelse: 1. dec. 2019 - kan aftales nærmere Ansættelsessamtaler afholdes løbende Ansøgning og C.V. sendes på mail: kontakt@druenogboennen.dk Navngiv mailen Tj1920 Ansøgningsfrist: 30.11.2019 Vi glæder os til at høre fra dig Med venlig hilsen, daglig leder, Johanne Hyldal Christensen

Da vi ser frem til at udvide vores aktivitet med et nyt uovertruffet, og topmoderne møde- og selskabslokale, på den fantastiske beliggenhed ved Flakhaven, mangler vi en kollega. Du kan få mulighed for, at være med til at søsætte, og sætte præg på dette projekt. I samarbejde med køkkenchef, restaurantchef og kollegaer vil du få medansvar for den daglige service og jobbet vil være alsidigt, da vi skal kombinere selskabsforretningen med Druen & Bønnens a la carte restaurant. Vi søger dog en profil, hvis rolle primært vil blive selskabsforretningens opstart, drift og løbende udvikling.

Ambitionen er at Druen & Bønnen skal drives som i dag, med fokus danske og franske livretter – både til frokost og aften. Møde- og selskabslokalet skal sideløbende danne ramme om byens møder og fester - her forestiller vi os, at du er en erfaren tovholder, som kan varetage hele processen fra første henvendelse til afsluttende opfølgning. Potentialet på stedet skal benyttes til arrangementer, der kan bakke op om byens kulturliv. Vi lægger derfor vægt på dit ønske om løbende at udvikle, planlægge og gennemføre forskellige events, og vi glæder os til at høre dine ideer til aktiviteter i de nye rammer.

Vi er et lille team, som hjælper hinanden på tværs af afdelinger, med en ærlig interesse og nysgerrighed -ikke bare for vores fag, men også for forretningen, og dens udvikling, med stort øje på vores gæster.

Et lille team kræver fleksibilitet og stabilitet, men giver også en nærværende mulighed for medindflydelse.

Ambition kræver evne til at være kreativ og effektiv, og er afgørende for at få mulighed for at iværksætte.

Til denne stilling anbefaler vi en portion erfaring - både med selskaber og events, på et vist niveau, samt travl og favnende a la carte. Krøllen på halen er at være organiseret, iværksættende, løsningsorienteret, selvkritisk og kvalitetsbevidst. Vigtigst af alt er, at ovenstående er krydret med lyst, energi og evne til at sikre gæsten sit drømmearrangement og søsætte events som vi lige nu kun drømmer om.

Stillingen er fast: 37 timer

Løn: efter aftale

Ansættelse: 1. dec. 2019 - kan aftales nærmere

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

Ansøgning og C.V. sendes på mail: kontakt@druenogboennen.dk Navngiv mailen Tj1920

Ansøgningsfrist: 30.11.2019

 

Vi glæder os til at høre fra dig

Med venlig hilsen, daglig leder, Johanne Hyldal Christensen

DRUEN & BØNNEN ApSOdense C2019-11-13T00:00:002019-11-30T00:00:00
330112210Tjenere søges til Chicago BurgerRobot Arbejdet vil hovedsageligt bestå af servicering af vores gæster. Du vil komme til at arbejde i et team med andre. Vi forventer at du er: Serviceminded Energisk og altid har et smil på læben Udadvendt og positivt indstillet Fleksibel med arbejdstider og er en stabil medarbejder At du kan tage ansvar Du er engageret og kvalitetsbevidst Imødekommende og præsentabel Samarbejder problemfrit med ledere og kollegaer Send din ansøgning CV med foto til:jobcity@chicagoburger.dk

Arbejdet vil hovedsageligt bestå af servicering af vores gæster. Du vil komme til at arbejde i et team med andre.

Vi forventer at du er:

  • Serviceminded
  • Energisk og altid har et smil på læben
  • Udadvendt og positivt indstillet
  • Fleksibel med arbejdstider og er en stabil medarbejder
  • At du kan tage ansvar
  • Du er engageret og kvalitetsbevidst
  • Imødekommende og præsentabel
  • Samarbejder problemfrit med ledere og kollegaer

Send din ansøgning + CV med foto til:jobcity@chicagoburger.dk

Chicago Burger CityOdense C2019-10-25T00:00:002019-11-22T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Best Western Plus Hotel Svendborg søger morgenfrisk tjener

Halberg A/S

Svendborg
Best Western Plus Hotel Svendborg har ekstra travlt og søger en morgenfrisk kollega til vores tjenerteam. Som kommende morgentjener på Hotel Svendborg bliver du en del af et professionelt team. I dette job får du ansvaret for at sikre den gode oplev...
Indrykket:15. oktober 2019
Udløbsdato:6. december 2019

Tjener uddannet.

Nyborg Destilleri ApS

Ørbæk
Er du vores nye kollega? På Restaurant Remisen, Nyborg Destilleri, har vi travlt og vi søger derfor en uddannet tjener til at blive en del af vores team. Vores restaurant ligger på havnen i Nyborg og deler tag med Nyborg Destilleri, der producerer ø...
Indrykket:11. oktober 2019
Udløbsdato:4. december 2019

Serveringsmedarbejder, fuldtid eller deltid?

Aiko Sushi Nyborg ApS

Nyborg
Vi søger dig som har rigtig god erfaring indenfor servicebranchen. Om du er udlært tjener eller ej er ikke det afgørende. Vi forventer, at du er serviceminded, lærenem, har gå på mod, respekt for råvarer og kan bevare overblikket selv i de mest pres...
Indrykket:11. november 2019
Udløbsdato:2. januar 2020

Tjener med fokus og flair for selskabs- og eventplanlægning

DRUEN & BØNNEN ApS

Odense C
Da vi ser frem til at udvide vores aktivitet med et nyt uovertruffet, og topmoderne møde- og selskabslokale, på den fantastiske beliggenhed ved Flakhaven, mangler vi en kollega. Du kan få mulighed for, at være med til at søsætte, og sætte præg på de...
Indrykket:13. november 2019
Udløbsdato:30. november 2019

Tjenere søges til Chicago Burger

Chicago Burger City

Odense C
Arbejdet vil hovedsageligt bestå af servicering af vores gæster. Du vil komme til at arbejde i et team med andre. Vi forventer at du er: Serviceminded Energisk og altid har et smil på læben Udadvendt og positivt indstillet Fleksibel med arbejdstider...
Indrykket:25. oktober 2019
Udløbsdato:22. november 2019