Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Service Coordinator

- med handlekraft, overskud og evner at skabe overblik    

F10 Human Resource søger for Palfinger Marine  

Virksomheden
Palfinger Group er en international producent af hydrauliske hejseanlæg. Fra et lille værksted i 1932 til 4.500 salg- og servicecentre i over 130 lande har Palfinger Group udviklet sig til en multinational global markedsleder med fokus på innovation, pålidelighed og tilpasset dækudstyr til segmenterne; Offshore, Marine, Cruise, Navy og Coast Guard and Wind.

Palfinger Marine har i dag 33 egne salg- og servicecentre i 19 lande. Produktporteføljen omfatter kraner, redningsudstyr og håndteringsudstyr.

For at sikre kunden den bedste oplevelse har Palfinger givet de enkelte forretningsområder frihed til at imødekomme de lokale markedskrav.

 

Stillingen
Som service coordinator, hos Palfinger Marine, vil du gå forrest i at sikre at planlægning og rettidig service lever op til den forskrevne kvalitet. Du vil til dagligt arbejde med:

  • Koordinering med værfter, agenter, skibsredere, og Palfinger Marine søsterselskaber
  • Sikre kvaliteten i koordineringen af forespørgsel, tilbud, ordrebekræftigelse, evaluering og fakturering
  • Sikre at nødvendige ressourcer såsom montører, reservedele, værktøjer mm. Er koordineret i henhold til det ønskede

Faglige profil

  • Du har baggrund fra lignende stilling alternativt som værkfører
  • Erfaring med et ERP system som Navision eller SAP
  • Du taler dansk og engelsk, tysk er en fordel
  • Det er en fordel hvis du har kendskab til den maritime- eller offshore branche

Personlige profil
Du trives i et miljø, hvor du står for at skabe struktur og overblik over egen hverdag. Du er i stand til at planlægge dig ud af enhver situation og kan få tingene til at gå op i en højere enhed. Du er kvalitetsbevidst, detaljeorienteret, pligtopfyldende og forstår vigtigheden i koordinering og service.

Du tilbydes
En stilling præget af selvstændighed, udfordringer og en varieret hverdag. Du tilbydes en stilling i en international multikulturel virksomhed, med mulighed for udstationering i hele verdenen. Lokalt bliver du en del af et yngre team, med gode arbejdsforhold og en flad og uformel struktur. Strategien i virksomheden er fortsat organisk vækst, derfor er der heller ingen grænser for din fremtidige karriere.

 

Ansøgning mærket ref.: 2122

 

Søg stillingen via dette link: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationForm/SinglePageApplicationForm.aspx?cid=1616&departmentId=18989&ProjectId=143632&MediaId=5

 

Hvis du er klar til at blive fagligt og menneskeligt udfordret, og mener jobbet svarer til dine kvalifikationer og jobønsker, hører vi meget gerne fra dig. Stillingen skal besættes hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rigtige kandidat.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Jørn Ravn på tlf.: 2483 6084

Vi ser frem til at modtage din motiverede ansøgning og cv

Med venlig hilsen
F10 Human Resource

Følg F10 Human Resource på www.linkedin.com/company/f10-hr-&-rekruttering

 

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her