Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Service Delivery Manager til Københavns Universitet (KU)

Københavns Universitets fælles IT-afdeling (KU-IT) søger en kollega til en spændende og udfordrende stilling, som er nyoprettet. Du skal designe, drive og implementere arbejdsgange og processer, som gør, at KU-IT kan tage imod opgaver fra KU´s mange forskelligartede forskergrupper. Du skal matche forskernes behov og ønsker med KU-IT’s nuværende servicekatalog samt bistå med opbygning af flere services.

Forskningsstøtte
Stillingen er placeret i Forskningsstøtte, som er er en ny sektion i KU-IT. Sektionen blev søsat d. 1/12-2019. Sektionen er dannet for at understøtte databaseret forskning, der blandt andet indbefatter bemanding af driften af supercomputeren HPC Computerome2. (En fælles DTU/KU-erhvervelse). Men lige så vigtigt, også for at hjælpe vores forskere, med de mindre projekter og udfordringer.

Om jobbet:
IT fylder i stigende grad mere hos KU’s forskere og øvrige medarbejdere, og derfor er der behov for tæt dialog med henblik på at oversætte disse behov til konkrete tekniske løsninger. Du skal udarbejde og vedligeholde en portefølje af disse aktiviteter, sammensætte det nødvendige team af IT-teknikere/udviklere fra KU-IT til at implementere løsningerne og sikre klare aftaler om fremtidig drift og vedligehold. Du skal være med til at identificere tendenser og fælles behov, der kunne blive nye standardservices i en moderne IT-afdeling.

Du kommer til at indgå i et team af dygtige og professionelle kolleger i Rådgivning & Datalab, som er en gruppe i sektionen Forskningsstøtte. Vi rådgiver om alt fra almindelige kontorcomputere til servere og forskningsudstyrs-tilknyttede computere. Gruppen består indtil videre af 4 personer.

Dine opgaver vil være varierende og omfatter bl.a.:

 • Facilitere at IT-organisationen omsætter ønsker/behov til tekniske løsninger
 • Udarbejde og vedligeholde et ressourceoverblik. Være bindeled mellem forskere/brugere og KU-IT på de konkrete aktiviteter
 • Sørge for opfølgning og rapportering på igangsatte aktiviteter/opgaver
 • Udarbejde leverance- og serviceaftaler på de leverede IT ydelser
Samlet set vil den ideelle kandidat have hovedparten af følgende kvalifikationer:

 • Relevant teoretisk/erfaringsmæssig baggrund
 • Erfaring med opgavestyring
 • Erfaring med ITIL
 • Erfaring med udformning af servicebeskrivelser og SLA’er
 • Gennemslagskraft og evne til at eksekvere
 • Gode analytiske evner og en struktureret tilgang til opgaverne
 • Gode kommunikative evner både i forhold til kolleger og i forhold til interne og eksterne samarbejdspartnere
 • Samarbejdsevne i højsædet
 • God teknisk forståelse for opgaver og processer i en IT-afdeling.
Vores resultater nås i et uformelt samarbejdsmiljø, hvor der er stor mulighed for indflydelse for den enkelte, vidensdeling og gensidig hjælpsomhed.
Du vil have gode muligheder for selv at tilrettelægge din dag, og vi ser balancen mellem arbejdsliv og privatliv som et vigtigt element i dette.

Om KU-IT:
KU-IT leverer basale IT-services til hele KU, herunder også rådgivning til forskerne i forbindelse med deres anvendelse og anskaffelse af digitale løsninger og udstyr. Vi er i gang med at opbygge nye kompetencer og styrke vores relationer til det øvrige KU, så vi involveres i og løfter nye digitaliseringsopgaver. Det gælder i forhold til udvikling af nye løsninger, anskaffelser og implementering af færdige løsninger samt udbygning og kvalificering af infrastrukturen.

KU-IT ledes af en vicedirektør, en sekretariatschef og 5 sektionschefer. Der er ca. 275 ansatte fordelt på udvikling/vedligehold og drift/support. Vi ønsker at sætte brugeren i centrum, er leveranceorienterede og fokuserer på styring af IT-projekter og levering af IT-systemer og IT-services med høj kvalitet.

http://it.ku.dk/it-jobs/findes en samling filmklip, der fortæller lidt om KU som IT-arbejdsplads.

Spørgsmål:
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Gruppeleder Jonas Rank Møller, tlf. 23 48 46 91, e-mail jrm@adm.ku.dk.

Ansøgning m.v.:
Lyder dette som jobbet for dig? Så send ansøgning bilagt cv samt dokumentation for uddannelse elektronisk via jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget), så den er Universitetet i hænde senest den 01.03.2020.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Prosa eller AC. Der er mulighed for forhandle et tillæg efter kvalifikationer. Der tilbydes en attraktiv pensionsordning. Arbejdstiden er 37 timer pr. uge inkl. frokost.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.