Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Service elektriker 31.500

Vi søger en dygtig elektriker til vores serviceopgaver.

Vi er et mindre installatørfirma, som er afhængig af en god præstation fra hver enkel medarbejder. Vi værner om et godt arbejdsmiljø, så det forventer vi også du vil gøre. Vi værdsætter at kunne give hinanden en stor grad af frihed - kollegaerne imellem.

Vores opgaver er af standard karakter, en uddannelse som elektriker er dog et krav. Vi ønsker du gør en ekstra indsats for at kommunikere præcist og positivt med kunder og kollegaer og engagere dig i firmaet ve og vel, både internt og ekstrent. 

Vi stiller en servicebil tilrådighed, samt værktøj og arbejdstøj.

Stabilitet og engagement er nøglepunkter.

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329939575Phoenix-370f07e112019-01-09T00:00:00Service elektriker 31.500

Vi søger en dygtig elektriker til vores serviceopgaver.

Vi er et mindre installatørfirma, som er afhængig af en god præstation fra hver enkel medarbejder. Vi værner om et godt arbejdsmiljø, så det forventer vi også du vil gøre. Vi værdsætter at kunne give hinanden en stor grad af frihed - kollegaerne imellem.

Vores opgaver er af standard karakter, en uddannelse som elektriker er dog et krav. Vi ønsker du gør en ekstra indsats for at kommunikere præcist og positivt med kunder og kollegaer og engagere dig i firmaet ve og vel, både internt og ekstrent. 

Vi stiller en servicebil tilrådighed, samt værktøj og arbejdstøj.

Stabilitet og engagement er nøglepunkter.

 

2019-03-07T00:50:28.327 Vi søger en dygtig elektriker til vores serviceopgaver. Vi er et mindre installatørfirma, som er afhængig af en god præstation fra hver enkel medarbejder. Vi værner om et godt arbejdsmiljø, så det forventer vi også du vil gøre. Vi værdsætter at kunne give hinanden en stor grad af frihed - kollegaerne imellem. Vores opgaver er af standard karakter, en uddannelse som elektriker er dog et krav. Vi ønsker du gør en ekstra indsats for at kommunikere præcist og positivt med kunder og kollegaer og engagere dig i firmaet ve og vel, både internt og ekstrent. Vi stiller en servicebil tilrådighed, samt værktøj og arbejdstøj. Stabilitet og engagement er nøglepunkter.11Jobnet370f07e1100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-03-06T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnBrøndby3431807THOMA EL ApS11Hammerholmen 92650HvidovreDKDanmark0
ms@thoma-el.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent691445JobNet492834949283491000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=370f07e1https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=370f07e1https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=370f07e1&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=370f07e1&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Haandvaerk_og_service/7.jpgBrænder du for at blive Elektriker?12009921Dansk3Læse/ tale713701Elektriker7Håndværk & service360019138Mads Groth Schousboems@thoma-el.dkDKDanmarkDKDanmark329988218ABA TEKNIKER / PROGRAMMØR - ALBERTSLUNDRobot Til snarest mulig tiltrædelse, søger vi ABA Tekniker Programmør til Brand Sikring Øst Albertslund Jobbet Grundet stigende aktivitet, søger vi ny medarbejder til Brand Sikring. Sammen med dine kolleger deltager du i installation, programmering, instruktion og efterfølgende servicering af brand og sikringsanlæg. Din hverdag vil omfatte programmering, servicering, fejlfinding, og udvidelser hos nye, - og eksisterende kunder på Sjælland. Du kommer til at indgå i et dynamisk team, hvor samarbejde og humoristisk sans bliver vurderet højt og du får gode muligheder for at præge din egen hverdag, frihed under ansvar. Din baggrund Ideelt har du en baggrund som elektriker eller tilsvarende uddannelse. Du har stor rutine med programmering af automatiske brandalarmer fra Tyco og eller Honeywell, samt kan arbejde selvstændigt. Vi forventer en positiv, kontaktskabende kollega, der er fuld af gåpåmod. Derudover forventer vi, at du: har relevante kurser indenfor ABA som Brand 1 2 er elektriker eller tilsvarende uddannelse har stor erfaring med installation, servicering og programmering af ABA har godt kendskab DBI retningslinjer, Bygningsreglementet og tekniske forskrifter er serviceminded, positiv og fleksibel kan arbejde selvstændigt med stor faglig stolthed gode it-kundskaber er serviceminded, positiv og fleksibel kan arbejde på egen hånd kan fremvise straffeattest har gyldigt kørekort kategori B Din person Din struktur skal sikre at du er på forkant med opgaverne. Samtidig er du serviceorienteret og kender værdien af at yde en god service både selvstændigt og i samarbejde med dine kolleger i resten af virksomheden. Vi tilbyder En afvekslende hverdag med udfordringer, råderum og gode muligheder for at udvikle dine kompetencer i takt med at virksomheden udvikler sig med kundernes behov. Løbende vurdering af behov for efteruddannelse. Deltagelse i sociale arrangementer med kollegaer. Kemp Lauritzen A S tilbyder velordnede forhold med en god løn og en god pensionsordning og et inspirerende arbejdsmiljø med positive og engagerede kolleger.

Til snarest mulig tiltrædelse, søger vi ABA Tekniker/ Programmør til Brand & Sikring Øst Albertslund

Jobbet

Grundet stigende aktivitet, søger vi ny medarbejder til Brand & Sikring.

Sammen med dine kolleger deltager du i installation, programmering, instruktion og efterfølgende servicering af brand og sikringsanlæg.

Din hverdag vil omfatte programmering, servicering, fejlfinding, og udvidelser hos nye, - og eksisterende kunder på Sjælland. Du kommer til at indgå i et dynamisk team, hvor samarbejde og humoristisk sans bliver vurderet højt og du får gode muligheder for at præge din egen hverdag, frihed under ansvar.

Din baggrund

Ideelt har du en baggrund som elektriker eller tilsvarende uddannelse. Du har stor rutine med programmering af automatiske brandalarmer fra Tyco og/eller Honeywell, samt kan arbejde selvstændigt. Vi forventer en positiv, kontaktskabende kollega, der er fuld af gåpåmod. Derudover forventer vi, at du:

 • har relevante kurser indenfor ABA som Brand 1 & 2

 • er elektriker eller tilsvarende uddannelse

 • har stor erfaring med installation, servicering og programmering af ABA

 • har godt kendskab DBI retningslinjer, Bygningsreglementet og tekniske forskrifter

 • er serviceminded, positiv og fleksibel

 • kan arbejde selvstændigt med stor faglig stolthed

 • gode it-kundskaber

 • er serviceminded, positiv og fleksibel

 • kan arbejde på egen hånd

 • kan fremvise straffeattest

 • har gyldigt kørekort kategori B

Din person

Din struktur skal sikre at du er på forkant med opgaverne. Samtidig er du serviceorienteret og kender værdien af at yde en god service både selvstændigt og i samarbejde med dine kolleger i resten af virksomheden.

Vi tilbyder

En afvekslende hverdag med udfordringer, råderum og gode muligheder for at udvikle dine kompetencer i takt med at virksomheden udvikler sig med kundernes behov. Løbende vurdering af behov for efteruddannelse. Deltagelse i sociale arrangementer med kollegaer.

Kemp & Lauritzen A/S tilbyder velordnede forhold med en god løn og en god pensionsordning og et inspirerende arbejdsmiljø med positive og engagerede kolleger.

Kemp & LauritzenAlbertslund2019-04-02T00:00:002019-04-29T00:00:00
330007648elektriker ASAPRobot ElektrikerVi søger elektrikere til projekter i kbh og omegn. Faglige kompetencer: Du er faglært elektriker og har praktisk erfaringDu er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverneDu er kvalitetsbevidst og sætter en ære i at levere et godt stykke håndværkDu er ansvarsbevidst om at få produceret på arbejdspladsen Personlige egenskaber: Du er omgængelig og imødekommendeDu er engageret og fleksibelDu er stabil og møder til tiden

Elektriker
Vi søger elektrikere til projekter i kbh og omegn.


Faglige kompetencer:

Du er faglært elektriker og har praktisk erfaring
Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne
Du er kvalitetsbevidst og sætter en ære i at levere et godt stykke håndværk
Du er ansvarsbevidst om at få produceret på arbejdspladsen

Personlige egenskaber:

Du er omgængelig og imødekommende
Du er engageret og fleksibel
Du er stabil og møder til tiden 

FREELANCE HÅNDVÆRKERNE IVSHvidovre2019-04-15T00:00:002019-06-10T00:00:00
329970219ElevatorteknikerRobot Elevatortekniker søges til service og reparationer på hele Sjælland Arbejdsopgaver: Udkald i forbindelse med driftsforstyrrelser på elevatorer og lifte Større reparationer på elevatorer og lifte Service på elevatorer Indgåelse i vagtordning (obligatorisk) Kvalifikationer: At du har en håndværksmæssig uddannelse inden for el- eller metalindustrien. At du har relevante elevatorkurser samt tilsvarende erfaring fra elevatorbranchen, dette er en forudsætning for at kunne komme i betragtning. Du er god til skriftligt dansk, samtidig med at have hænderne skruet rigtig godt på. Du forventes at have teknisk produktmæssig viden, og kunne edb på brugerniveau. Du er en positiv udadvendt person med et stort engagement, som udviser fleksibilitet og er løsningsorienteret. Du er god til at arbejde selvstændigt, struktureret og flittigt samtidig med, at du er kvalitets- og sikkerhedsbevidst. Du kommunikerer primært på dansk og kan bruge engelsk, hvis nødvendigt. Vi forventer, at du er proaktiv og meget resultatorienteret. Elecom tilbyder: Et meget selvstændigt job med gode kolleger, en god løn med pensionsordning, sundheds- og heltidsulykkeforsikring. Servicevogn med værktøj, mobiltelefon samt arbejdstøj stilles til rådighed. Gode kolleger og godt arbejdsklima, hvor der er højt til loftet. Interesseret: Skulle ovenstående have din interesse? Så ring og hør nærmere hos servicechef Christian Madsen på mobil 23456357. Ansøgningsfrist: Ansøgning og CV sendes til ar@elecom.dk mrk: Ansøgning . Ansøgningsfristen er senest 15. marts. Vi forventer at afholde samtaler i uge 12 13.

Elevatortekniker søges til service og reparationer på hele Sjælland

 

Arbejdsopgaver:

 • Udkald i forbindelse med driftsforstyrrelser på elevatorer og lifte
 • Større reparationer på elevatorer og lifte
 • Service på elevatorer
 • Indgåelse i vagtordning (obligatorisk)

 

Kvalifikationer:

 • At du har en håndværksmæssig uddannelse inden for el- eller metalindustrien.
 • At du har relevante elevatorkurser samt tilsvarende erfaring fra elevatorbranchen, dette er en forudsætning for at kunne komme i betragtning.
 • Du er god til skriftligt dansk, samtidig med at have hænderne skruet rigtig godt på.
 • Du forventes at have teknisk/produktmæssig viden, og kunne edb på brugerniveau.
 • Du er en positiv udadvendt person med et stort engagement, som udviser fleksibilitet og er løsningsorienteret.
 • Du er god til at arbejde selvstændigt, struktureret og flittigt samtidig med, at du er kvalitets- og sikkerhedsbevidst. Du kommunikerer primært på dansk og kan bruge engelsk, hvis nødvendigt.
 • Vi forventer, at du er proaktiv og meget resultatorienteret.

                                                                                                                                             

Elecom tilbyder:

 • Et meget selvstændigt job med gode kolleger, en god løn med pensionsordning, sundheds- og heltidsulykkeforsikring.
 • Servicevogn med værktøj, mobiltelefon samt arbejdstøj stilles til rådighed.
 • Gode kolleger og godt arbejdsklima, hvor der er højt til loftet.

 

Interesseret:

Skulle ovenstående have din interesse? Så ring og hør nærmere hos servicechef Christian Madsen på mobil 23456357.

Ansøgningsfrist:

Ansøgning og CV sendes til ar@elecom.dk mrk: ”Ansøgning”. Ansøgningsfristen er senest 15. marts.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 12 & 13.

ELECOM ELEVATOR ApSHerlev2019-03-05T00:00:002019-04-30T00:00:00
330007050SERVICEELEKTRIKER - ODENSERobot Til vores afdeling i Odense søger vi en alsidig elektriker, der har lyst til at servicere vores mange erhvervskunder Om stillingen Som serviceelektriker vil du blive en del af en afdeling i vækst, hvor du sammen med dine kolleger er med til at løse spændende opgaver for vores kunder indenfor offentlige og liberale erhverv, boligforeninger samt handel og industri. Din baggrund Du har en baggrund som faglært elektriker. Du har et bredt kendskab til El-faget samt erfaring med serviceopgaver. Du kan arbejde selvstændigt og målrettet med forefaldende opgaver. Din person Du er i besiddelse af godt humør, og evner at være løsningsorienteret og kan træffe selvstændige beslutninger. Du er servicemindet og har en positiv indgangsvinkel til at påtage dig ejerskab og ansvar for nye udfordringer, hvor godt håndværk er en selvfølge. Din tilgang til hverdagens opgaver er selvstændighed, struktur og effektivitet. Du har kørekort og kan fremvise straffeattest. Vi tilbyder En spændende og afvekslende hverdag med udfordringer, som du løser alene eller sammen med gode kolleger. Kemp Lauritzen A S tilbyder velordnede forhold og frihed under ansvar. Finder du ovenstående interessant, vil vi glæde os til at modtage din ansøgning via & 39 Søg stillingen& 39 . Ansøgninger behandles løbende, og modtages kun via linket. Vi forbeholder os retten til at tage annoncen af, når den rette kandidat er fundet. Læs mere om vores virksomhed på www.kemp-lauritzen.dk

Til vores afdeling i Odense søger vi en alsidig elektriker, der har lyst til at servicere vores mange erhvervskunder

Om stillingen

Som serviceelektriker vil du blive en del af en afdeling i vækst, hvor du sammen med dine kolleger er med til at løse spændende opgaver for vores kunder indenfor offentlige og liberale erhverv, boligforeninger samt handel og industri.

Din baggrund

Du har en baggrund som faglært elektriker. Du har et bredt kendskab til El-faget samt erfaring med serviceopgaver. Du kan arbejde selvstændigt og målrettet med forefaldende opgaver.

Din person

Du er i besiddelse af godt humør, og evner at være løsningsorienteret og kan træffe selvstændige beslutninger. Du er servicemindet og har en positiv indgangsvinkel til at påtage dig ejerskab og ansvar for nye udfordringer, hvor godt håndværk er en selvfølge. Din tilgang til hverdagens opgaver er selvstændighed, struktur og effektivitet. Du har kørekort og kan fremvise straffeattest.

Vi tilbyder

En spændende og afvekslende hverdag med udfordringer, som du løser alene eller sammen med gode kolleger. Kemp & Lauritzen A/S tilbyder velordnede forhold og frihed under ansvar.

Finder du ovenstående interessant, vil vi glæde os til at modtage din ansøgning via 'Søg stillingen'. Ansøgninger behandles løbende, og modtages kun via linket. Vi forbeholder os retten til at tage annoncen af, når den rette kandidat er fundet.

Læs mere om vores virksomhed på www.kemp-lauritzen.dk

Kemp & LauritzenOdense S2019-04-12T00:00:002019-05-12T00:00:00
330008325Servicetekniker til SjællandRobot Virksomheden: Industrimaskiner Danmark a s er en landsdækkende virksomhed indenfor salg og service af Miele industrivaskemaskiner, tørretumblere og opvaskemaskiner og desinfektionsmaskiner samt Cominox autoklaver. Vi har igennem 20 år opbygget en væsentlig position på markedet til offentlige og private virksomheder. Stillingen: Til vores serviceafdeling skal vi snarest bruge en udadvendt og servicemindet tekniker. Med udgangspunkt fra din bopæl skal du udføre service og reparationer hos vore kunder på deres industrimaskiner til professionelt brug. Kvalifikationer: Uddannet elektriker, automatikmekaniker eller tilsvarende el-faglig uddannelse. Fortrolig med brug af IT. Læser og forstår engelsk. Gyldigt kørekort B (Almindelig bil) Har bopæl i Storkøbenhavn eller Roskilde og omegn. Du bliver virksomhedens ansigt udadtil, og det er vigtig, at du har en behagelig og tillidsvækkende fremtoning. Du skal kunne arbejde selvstændigt og struktureret. Du er mødestabil, har en fleksibel indstilling og er parat til at yde en ekstra indsats, når det er nødvendigt. Vi tilbyder: Oplæring i Mieles produkter. Et uformeldt miljø med et højt fagligt niveau og gode kollegaer. Et alsidigt job med mulighed for personlig og faglig udvikling. Løn efter kvalifikationer. For yderligere information er du velkommen til at kontakte Lisa Eckardt på telefon 70 22 41 10. Såfremt du finder stillingen interessant bedes du mærke din ansøgning Servicetekniker til Sjælland og sende den snarest mulig til kontakt@imda.dk.

Virksomheden:

Industrimaskiner Danmark a/s er en landsdækkende virksomhed indenfor salg og service af Miele industrivaskemaskiner, tørretumblere og opvaskemaskiner og desinfektionsmaskiner samt Cominox autoklaver. Vi har igennem 20 år opbygget en væsentlig position på markedet til offentlige og private virksomheder.

Stillingen:

Til vores serviceafdeling skal vi snarest bruge en udadvendt og servicemindet tekniker. Med udgangspunkt fra din bopæl skal du udføre service og reparationer hos vore kunder på deres industrimaskiner til professionelt brug.

Kvalifikationer:

 • Uddannet elektriker, automatikmekaniker eller tilsvarende el-faglig

uddannelse.

 • Fortrolig med brug af IT.
 • Læser og forstår engelsk.
 • Gyldigt kørekort B (Almindelig bil)
 • Har bopæl i Storkøbenhavn eller Roskilde og omegn.

 

Du bliver virksomhedens ansigt udadtil, og det er vigtig, at du har en behagelig og tillidsvækkende fremtoning. Du skal kunne arbejde selvstændigt og struktureret. Du er mødestabil, har en fleksibel indstilling og er parat til at yde en ekstra indsats, når det er nødvendigt.

Vi tilbyder:

 • Oplæring i Mieles produkter.
 • Et uformeldt miljø med et højt fagligt niveau og gode kollegaer.
 • Et alsidigt job med mulighed for personlig og faglig udvikling.
 • Løn efter kvalifikationer.

 

For yderligere information er du velkommen til at kontakte Lisa Eckardt på telefon

70 22 41 10.

Såfremt du finder stillingen interessant bedes du mærke din ansøgning ’’Servicetekniker til Sjælland’’ og sende den snarest mulig til kontakt@imda.dk.

Industrimaskiner Danmark a/sHedehusene2019-04-16T00:00:002019-05-31T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

ABA TEKNIKER / PROGRAMMØR - ALBERTSLUND

Kemp & Lauritzen

Albertslund
Til snarest mulig tiltrædelse, søger vi ABA Tekniker Programmør til Brand Sikring Øst Albertslund Jobbet Grundet stigende aktivitet, søger vi ny medarbejder til Brand Sikring. Sammen med dine kolleger deltager du i installation, programmering, instr...
Indrykket:2. april 2019
Udløbsdato:29. april 2019

elektriker ASAP

FREELANCE HÅNDVÆRKERNE IVS

Hvidovre
ElektrikerVi søger elektrikere til projekter i kbh og omegn. Faglige kompetencer: Du er faglært elektriker og har praktisk erfaringDu er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverneDu er kvalitetsbevidst og sætter en ære i at levere et godt st...
Indrykket:15. april 2019
Udløbsdato:10. juni 2019

Elevatortekniker

ELECOM ELEVATOR ApS

Herlev
Elevatortekniker søges til service og reparationer på hele Sjælland Arbejdsopgaver: Udkald i forbindelse med driftsforstyrrelser på elevatorer og lifte Større reparationer på elevatorer og lifte Service på elevatorer Indgåelse i vagtordning (obligat...
Indrykket:5. marts 2019
Udløbsdato:30. april 2019

SERVICEELEKTRIKER - ODENSE

Kemp & Lauritzen

Odense S
Til vores afdeling i Odense søger vi en alsidig elektriker, der har lyst til at servicere vores mange erhvervskunder Om stillingen Som serviceelektriker vil du blive en del af en afdeling i vækst, hvor du sammen med dine kolleger er med til at løse ...
Indrykket:12. april 2019
Udløbsdato:12. maj 2019

Servicetekniker til Sjælland

Industrimaskiner Danmark a/s

Hedehusene
Virksomheden: Industrimaskiner Danmark a s er en landsdækkende virksomhed indenfor salg og service af Miele industrivaskemaskiner, tørretumblere og opvaskemaskiner og desinfektionsmaskiner samt Cominox autoklaver. Vi har igennem 20 år opbygget en væ...
Indrykket:16. april 2019
Udløbsdato:31. maj 2019