Service elektriker

Til vores hovedafdeling i Videbæk mangler vi en dygtig service elektriker.

Vi kan tilbyde dig, at arbejde i et velfungerende firma med ca. 44 ansatte,

Vi værdsætter god kundepleje og er et aktivt firma, der servicerer alt indenfor el-området.

Vi tilbyder:

 • et afvekslende og selvstændigt job.
 • en arbejdsplads i udvikling.
 • relevante uddannelseskurser.
 • gode og hjælpsomme arbejdskollegaer.
 • varigt arbejde, hvis du er den rette.Vi forventer at:
 •  
 • du kan arbejde selvstændigt og kan påtage dig ansvar.
 • du har have lyst til at servicere vores kundegrupper, med alt indenfor el-faget.
 • har erfaring/lyst til at arbejde med spjældarbejde samt landbrugsinstallationer

Tiltrædelse snarest muligt.

Hvis ovenstående har interesse, er du velkommen til at kontakte Anders Elkjær på tlf.: 28450237.

Du kan også sende en ansøgning mærket elektriker på mail til: AEL@viftrup.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329984398Phoenix-ac7888f612019-03-26T00:00:00Service elektriker

Til vores hovedafdeling i Videbæk mangler vi en dygtig service elektriker.

Vi kan tilbyde dig, at arbejde i et velfungerende firma med ca. 44 ansatte,

Vi værdsætter god kundepleje og er et aktivt firma, der servicerer alt indenfor el-området.

Vi tilbyder:

 • et afvekslende og selvstændigt job.
 • en arbejdsplads i udvikling.
 • relevante uddannelseskurser.
 • gode og hjælpsomme arbejdskollegaer.
 • varigt arbejde, hvis du er den rette.Vi forventer at:
 •  
 • du kan arbejde selvstændigt og kan påtage dig ansvar.
 • du har have lyst til at servicere vores kundegrupper, med alt indenfor el-faget.
 • har erfaring/lyst til at arbejde med spjældarbejde samt landbrugsinstallationer

Tiltrædelse snarest muligt.

Hvis ovenstående har interesse, er du velkommen til at kontakte Anders Elkjær på tlf.: 28450237.

Du kan også sende en ansøgning mærket elektriker på mail til: AEL@viftrup.dk

Til vores hovedafdeling i Videbæk mangler vi en dygtig service elektriker. Vi kan tilbyde dig, at arbejde i et velfungerende firma med ca. 44 ansatte, Vi værdsætter god kundepleje og er et aktivt firma, der servicerer alt indenfor el-området. Vi tilbyder: et afvekslende og selvstændigt job. en arbejdsplads i udvikling. relevante uddannelseskurser. gode og hjælpsomme arbejdskollegaer. varigt arbejde, hvis du er den rette.Vi forventer at: du kan arbejde selvstændigt og kan påtage dig ansvar. du har have lyst til at servicere vores kundegrupper, med alt indenfor el-faget. har erfaring lyst til at arbejde med spjældarbejde samt landbrugsinstallationer Tiltrædelse snarest muligt. Hvis ovenstående har interesse, er du velkommen til at kontakte Anders Elkjær på tlf.: 28450237. Du kan også sende en ansøgning mærket elektriker på mail til: AEL@viftrup.dk11jobnetac7888f6100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-05-21T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandVestjyllandRingkøbing-Skjern3493986VIFTRUP JESPERSEN A/S11Nygade 196920VidebækDKDanmark0
AEL@viftrup.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent733846JobNet4965273496527310026-03-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=ac7888f6https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=ac7888f6https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=ac7888f6&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=ac7888f6&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Haandvaerk_og_service/8.jpgMed et job indenfor Håndværk & service får du en spændende hverdag, der byder på mange nye udfordringer. 169811311Dansk3Læse/ tale713701Elektriker7Håndværk & service361169937Anders ElkjærAEL@viftrup.dkDKDanmarkDKDanmark330007319Hvidevaremontør søges.Robot Vi har brug for hjælp til at servicere alle vores kunder, som køber hvidevarer i butikken eller som skal have repareret deres hvidevarer. Hos Wiese laver vi mange forskellige el opgaver både indenfor det private og erhverv. På det private område gælder det bl.a. montering og servicering af hvidevarer. Her gælder det om at være kundeminded og have et godt servicegen. Vores kunder skal mærke værdien i at handle lokalt og vælge os, fordi vi giver det ekstra gode service. Du skal være uddannet elektriker og have erfaring med montering og servicering af hvidevarer. Du skal kunne lave spjæld opgaver og være parat til at hjælpe dine kollegaer, hvis dine opgaver er løst. Vi går meget op i at vi er et godt team med både elektrikere og ansatte i Lampemesteren. Og vi ser en stor værdi i at have det sjovt med hinanden og hjælpe hinanden på kryds og tværs, samtidig med at vi alle knokler for vores kunder. Kan du se dig selv som en del af det team, vil vi rigtig gerne høre fra dig. Tiltrædelse er hurtigst muligt. Send din ansøgning og dit CV til Morten på morten@c-wiese.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

Vi har brug for hjælp til at servicere alle vores kunder, som køber hvidevarer i butikken eller som skal have repareret deres hvidevarer.


Hos Wiese laver vi mange forskellige el opgaver både indenfor det private og erhverv. På det private område gælder det bl.a. montering og servicering af hvidevarer.

Her gælder det om at være kundeminded og have et godt servicegen. Vores kunder skal mærke værdien i at handle lokalt og vælge os, fordi vi giver det ekstra gode service.

Du skal være uddannet elektriker og have erfaring med montering og servicering af hvidevarer.

Du skal kunne lave spjæld opgaver og være parat til at hjælpe dine kollegaer, hvis dine opgaver er løst.

Vi går meget op i at vi er et godt team med både elektrikere og ansatte i Lampemesteren. Og vi ser en stor værdi i at have det sjovt med hinanden og hjælpe hinanden på kryds og tværs, samtidig med at vi alle knokler for vores kunder.


Kan du se dig selv som en del af det team, vil vi rigtig gerne høre fra dig.

Tiltrædelse er hurtigst muligt.


Send din ansøgning og dit CV til Morten på morten@c-wiese.dk


Vi ser frem til at høre fra dig!

Wiese A/SRingkøbing2019-04-14T00:00:002019-06-09T00:00:00
330016739Skousen Holstebro Søger Montør/sælger til vikariatRobot Hos Skousen Holstebro brænder vi for at gøre en forskel. Vi har brug for en dygtig tekniker der kan montere alle slags hvidevarer og som er service minded. Stillingen er et vikariat på ca 4 måneder. Du vil indgå i et lille, men fasttømret team af kolleger. Vi lægger stor vægt på at du er en holdspiller og at du har et godt humør. Der er højt til loftet og vi tager de fleste beslutninger i fællesskab. Du skal forvente stor kundekontakt og skal være indstillet på at du også skal sælge rådgive i forretningen. Din profil: Du er udlært elektriker eller har en anden relevant håndværksuddannelse Du er en habil IT bruger Du har kørekort. Vi tilbyder Løn efter kvalifikationer 37 timers stilling (vikariat) Hvis ønsket kan stillingen også være deltid og ren montering. Ved spørgsmål kan du Kontakte Pia på 51764018 Finder du jobbet interessant så Send ansøgning til ftholstebro@skousen.dk Vi afholder løbende samtaler

Hos Skousen Holstebro brænder vi for at gøre en forskel. Vi har brug for en dygtig tekniker der kan montere alle slags hvidevarer og som er service minded. Stillingen er et vikariat på ca 4 måneder.

Du vil indgå i et lille, men fasttømret team af kolleger. Vi lægger stor vægt på at du er en holdspiller og at du har et godt humør. Der er højt til loftet og vi tager de fleste beslutninger i fællesskab.

Du skal forvente stor kundekontakt og skal være indstillet på at du også skal sælge/rådgive i forretningen.

Din profil:

Du er udlært elektriker eller har en anden relevant håndværksuddannelse

Du er en habil IT bruger 

Du har kørekort.

Vi tilbyder

Løn efter kvalifikationer

37 timers stilling (vikariat)

Hvis ønsket kan stillingen også være deltid og ren montering.

 

Ved spørgsmål kan du Kontakte Pia på 51764018

Finder du jobbet interessant så Send ansøgning til ftholstebro@skousen.dk

Vi afholder løbende samtaler

 

Nyman larsen detail ApSHolstebro2019-05-06T00:00:002019-06-02T00:00:00
330011411Teknisk service medarbejderRobot Ekko A S søger ny teknisk medarbejder til udekørende service. Der er tale om teknisk service og vedligehold, reparationer, tilsyn mv. i Beauty Tan centre i forskellige byer. Du skal gerne have en baggrund med en teknisk uddannelse eller erfaring forståelse for at arbejde med teknik. Du vil komme til at arbejde i dagtimerne, hvor din arbejdstid planlægges i samarbejde med kollega. Jobbet har en ugentlig arbejdstid på 10 - 12 timer. Jobbet kræver almindeligt kørekort B. Hvis du er interesseret i at søge jobbet eller høre mere, er du velkommen til at sende en ansøgning og dit CV på mail: ek@ekko-herning.dk eller kontakte Ejnar Kristiansen på tlf: 70 20 25 25

Ekko A/S søger ny teknisk medarbejder til udekørende service.

Der er tale om teknisk service og vedligehold, reparationer, tilsyn mv. i Beauty Tan centre i forskellige byer.

Du skal gerne have en baggrund med en teknisk uddannelse eller erfaring/forståelse for at arbejde med teknik. Du vil komme til at arbejde i dagtimerne, hvor din arbejdstid planlægges i samarbejde med kollega.

Jobbet har en ugentlig arbejdstid på 10 - 12 timer.

Jobbet kræver almindeligt kørekort B.

Hvis du er interesseret i at søge jobbet eller høre mere, er du velkommen til at sende en ansøgning og dit CV på mail: ek@ekko-herning.dk eller kontakte Ejnar Kristiansen på tlf: 70 20 25 25

EKKO A/SHerning2019-04-25T00:00:002019-05-31T00:00:00
330020379Bemandingskontoret Danske Billund, søger for Elektriker-virksomhed i Billund, en dygtig elektriker til en fast stilling.Robot Bemandingskontoret Danske søger en faglært elektriker, til et varieret og alsidigt job. Det er en fast stilling med gode udviklingsmuligheder og hvor tonen er uformel og forretningsgangen er direkte til mester. Du skal kunne lide at arbejde og yde en god kundeservice, uanset om opgaven er stor eller lille. Du vil indgå i et professionelt elektriker-team, bestående af dygtige og erfarne kollegaer, samt Mester. Opgaverne vil være alt indenfor alm. Elektriker arbejde ved industrien, nybyggeri og opgave løsninger ude hos privat kunder. Der kan forventes en del selvstændige arbejdsopgaver, samt større byggeprojekter, hvor kollegaer og andre faggrupper indgår. Direkte ansættelse hos virksomheden, med gode ansættelsesvilkår. Jobbet: Et job du selv kan præge med din egen indsats. En arbejdsplads, hvor du bliver en del af et dygtigt team. En spændende og alsidig arbejdsdag. Daglig sparring med kolleger og ledelse. Løn der modsvarer dine kvalifikationer. Din profil: Vi forventer, at du er en engageret og stabil medarbejder. Du har sans for detaljer og er omhyggelig i din måde at arbejde på. Herudover besidder du følgende kvalifikationer: Du er faglært elektriker Du har erfaring med byggeri. Du er vant til at tage ansvar, og det ligger dig naturligt at arbejde selvstændigt. Du er fleksibel - både når det gælder arbejdsopgaver og arbejdstider. Du læser, taler og forstår dansk. Virker det interessant? Så send din ansøgning og cv på mail til: job@danske.as Spørgsmål?: Har du spørgsmål, så ring eller skriv til: Bemandingskontoret Danske Billund. Job@danske.as 76 500 900

 

Bemandingskontoret Danske søger en faglært elektriker, til et varieret og alsidigt job. Det er en fast stilling med gode udviklingsmuligheder og hvor tonen er uformel og forretningsgangen er direkte til mester.

Du skal kunne lide at arbejde og yde en god kundeservice, uanset om opgaven er stor eller lille.

Du vil indgå i et professionelt elektriker-team, bestående af dygtige og erfarne kollegaer, samt Mester. Opgaverne vil være alt indenfor alm. Elektriker arbejde ved industrien, nybyggeri og opgave løsninger ude hos privat kunder.

 Der kan forventes en del selvstændige arbejdsopgaver, samt større byggeprojekter, hvor kollegaer og andre faggrupper indgår.

 Direkte ansættelse hos virksomheden, med gode ansættelsesvilkår.

Jobbet:

 • Et job du selv kan præge med din egen indsats.
 • En arbejdsplads, hvor du bliver en del af et dygtigt team.
 • En spændende og alsidig arbejdsdag.
 • Daglig sparring med kolleger og ledelse.
 • Løn der modsvarer dine kvalifikationer. 

Din profil:

Vi forventer, at du er en engageret og stabil medarbejder. Du har sans for detaljer og er omhyggelig i din måde at arbejde på. Herudover besidder du følgende kvalifikationer:

 • Du er faglært elektriker
 • Du har erfaring med byggeri.
 • Du er vant til at tage ansvar, og det ligger dig naturligt at arbejde selvstændigt.
 • Du er fleksibel - både når det gælder arbejdsopgaver og arbejdstider.
 • Du læser, taler og forstår dansk.

 

Virker det interessant? Så send din ansøgning og cv på mail til: job@danske.as

Spørgsmål?:

Har du spørgsmål, så ring eller skriv til: Bemandingskontoret Danske Billund. Job@danske.as / 76 500 900

 

 

 

 

 

 

DANSKE BILLUND ApSBillund2019-05-09T00:00:002019-07-04T00:00:00
330022964Elektriker søgesRobot For vores kunde i Struer søger vi hurtigst muligt en elektriker. Du kan være nyuddannet eller erfarende elektriker, det vigtigeste er en frisk indstilling. Send dit cv og en kort ansøgning via mail til kunde og personalekonsulent Gitte Rødgaard: AktivPersonale@AktivPersonale.dk Du taler og forstår dansk på et godt niveau. Vi holder samtaler løbende og der ansættes når den rigtige kandidat er fundet. Har du ikke hørt fra os inden d.22 maj er stillingen besat til anden side.

For vores kunde i Struer søger vi hurtigst muligt en elektriker.

Du kan være nyuddannet eller erfarende elektriker, det vigtigeste er en frisk indstilling. 

Send dit cv og en kort ansøgning via mail til kunde og personalekonsulent Gitte Rødgaard: AktivPersonale@AktivPersonale.dk

 

Du taler og forstår dansk på et godt niveau. 

Vi holder samtaler løbende og der ansættes når den rigtige kandidat er fundet.

Har du ikke hørt fra os inden d.22 maj er stillingen besat til anden side.

 

AKTIVPERSONALE A/SHolstebro2019-05-13T00:00:002019-05-21T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Hvidevaremontør søges.

Wiese A/S

Ringkøbing
Vi har brug for hjælp til at servicere alle vores kunder, som køber hvidevarer i butikken eller som skal have repareret deres hvidevarer. Hos Wiese laver vi mange forskellige el opgaver både indenfor det private og erhverv. På det private område gæl...
Indrykket:14. april 2019
Udløbsdato:9. juni 2019

Skousen Holstebro Søger Montør/sælger til vikariat

Nyman larsen detail ApS

Holstebro
Hos Skousen Holstebro brænder vi for at gøre en forskel. Vi har brug for en dygtig tekniker der kan montere alle slags hvidevarer og som er service minded. Stillingen er et vikariat på ca 4 måneder. Du vil indgå i et lille, men fasttømret team af ko...
Indrykket:6. maj 2019
Udløbsdato:2. juni 2019

Teknisk service medarbejder

EKKO A/S

Herning
Ekko A S søger ny teknisk medarbejder til udekørende service. Der er tale om teknisk service og vedligehold, reparationer, tilsyn mv. i Beauty Tan centre i forskellige byer. Du skal gerne have en baggrund med en teknisk uddannelse eller erfaring for...
Indrykket:25. april 2019
Udløbsdato:31. maj 2019

Bemandingskontoret Danske Billund, søger for Elektriker-virksomhed i Billund, en dygtig elektriker til en fast stilling.

DANSKE BILLUND ApS

Billund
Bemandingskontoret Danske søger en faglært elektriker, til et varieret og alsidigt job. Det er en fast stilling med gode udviklingsmuligheder og hvor tonen er uformel og forretningsgangen er direkte til mester. Du skal kunne lide at arbejde og yde e...
Indrykket:9. maj 2019
Udløbsdato:4. juli 2019

Elektriker søges

AKTIVPERSONALE A/S

Holstebro
For vores kunde i Struer søger vi hurtigst muligt en elektriker. Du kan være nyuddannet eller erfarende elektriker, det vigtigeste er en frisk indstilling. Send dit cv og en kort ansøgning via mail til kunde og personalekonsulent Gitte Rødgaard: Akt...
Indrykket:13. maj 2019
Udløbsdato:21. maj 2019