Service Engineer

Kan du arbejde og løse opgaver under høj grad af selvstændighed, og hvor din ”livline” er en telefon eller internetforbindelse til kompetente kolleger? Trives du med opgaver, som i mange tilfælde skal løses fysisk hos kunden. Er du kundeorienteret med en god kulturel tilpasningsevne?  Og stortrives du i en teambaseret kultur? Så er du er du den profil, vi søger for vor kunde Roll-o-Matic A/S

Roll-o-Matic, udvikler og producere maskiner til fremstilling af plasticposer på ruller i en fuldt automatiseret proces. Roll-o-Matics kundetilpassede løsninger af høj kvalitet leveres i dag til kunder over det meste af verden. Læs mere her:  http://www.roll-o-matic.com/

Stillingen

Med reference til virksomhedens After Sales Manager skal du som del af en velfungerende rejsemontør-gruppe medvirke til videreudviklingen af After Sales-området – samt at Roll-o-Matics gode omdømme på servicedelen fastholdes og udbygges.

Dine væsentligste opgaver:

 • Regulære servicebesøg hos kunder for optimering af maskiner, fejlfinding eller andre serviceopgaver.
 • Indkøringsopgaver i produktion, hvor nye maskiner testes igennem
 • Aktiv deltagelse i afsluttende fabrikstests, hvor kunderne ofte er til stede
 • Installation og indkøring hos kunderne af vores maskiner samt oplæring af dennes operatører.

Du vil indgå i en erfaren troubleshooting-gruppe, som telefonisk eller via internet kan yde omgående fjernsupport til kunder eller kolleger.

Vi forventer af dig, at du

 • har en solid el-teknisk eller evt. maskinteknisk baggrund med indsigt i elektrisk styring
 • trives med at rejse internationalt og har lyst til at besøge kunder ca. 130 dage om året
 • har erfaring indenfor fejlfinding på produktionsmaskiner samt analyse af kundebehov
 • med fordel har kendskab til luftdiagrammer (pneumatik), PLC og servo teknologi.

Du har en proaktiv og analytisk tilgang til opgaveløsning, er stærkt kundeorienteret samt kvalitetsbevidst. Du velfunderet i engelsk (skrift og tale), og kan du byde ind med tysk, tyrkisk, arabisk eller spansk vil det være ganske interessant; men ikke afgørende.

Vi tilbyder dig

 • et team af engagerende og kompetente kolleger i et uformelt miljø og med flad organisationsstruktur
 • en kultur med afgørende fokus på kvalitet, kundeorienterede løsninger og handlinger
 • en konkurrencedygtig grundløn med rejsetillæg
 • en introduktionsforløb med grundig oplæring, så du er klædt godt på til at løse opgaverne i felten

Du vil opleve frihed under ansvar, idet dine opgaver forudsættes løst med stor selvstændighed. Derudover bliver du en del af en markedsledende og velkonsolideret virksomhed med innovation og kvalitet højsæde. En virksomhed i vækst, og med særdeles gode og solide perspektiver for fremtiden.

Om virksomheden:

Roll-o-Matics navn er synonymt med høj kvalitet og innovation –

Virksomheden, som blev grundlagt i 1967, var den første producent i verden til at introducere en produktionslinje til fremstilling af plasticposer på ruller i en fuldt automatiseret proces. Roll-o-Matics produkter er af høj kvalitet, bygget til at holde i årtier og samtidigt smidige og nemme at betjene. Siden virksomhedens start er der i mere end 60 lande blevet installeret adskillige tusinde produktionslinjer. Og et koncept baseret på en modulær opbygning af produktionslinjerne betyder, at Roll-o-Matic kan tilbyde en særdeles høj grad af kundetilpassede løsninger. Roll-o-Matic beskæftiger i dag ca. 75 medarbejdere og er i en positiv udvikling. Vækstpotentialet er stort og over de kommende år forventes virksomheden at vokse betydeligt.

Næste step:   Upload ansøgning og CV via følgende link http://ambizzion.dk/stilling/serice-engineer-roll-o-matic/           

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, hvorfor ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Ring meget gerne til AMBIZZION, Peder Vester Henriksen 5329 6929 eller Kim Rune Larsen 2010 5858


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her