Service konsulent

Brænder du for at være bindeled mellem kunder og teknik? Trives du med at arbejde i teams, og kunne du tænke dig at arbejde i en af Danmarks førende IT-virksomheder?

– så er du måske lige den Service konsulent vi står og mangler.

 

KMD WorkZone er den førende danske IT-leverandør inden for Enterprise Content Management og Enterprise Information Management. Vores løsning – WorkZone – er et uundværligt værktøj i det daglige arbejde for mere end 40.000 brugere, primært i den offentlige sektor. Vores kunder er centrale aktører som bl.a. Forsvaret, SKAT, DONG og HOFOR. Vi har et team af dygtige service konsulenter, men søger nu endnu en kollega, som er villig til at lære og vokse ind i en rolle som service konsulent i vores team.

 

Om jobbet

I rollen som service konsulent bliver du en del af et voksende team på seks kompetente kollegaer, der arbejder med de seneste tendenser inden for innovation-og teknologiudvikling på kundeprojekter af varierende størrelse, baseret på Workzone. Du vil få tildelt en ”buddy”, som er en kollega, der sammen med din leder tager ansvaret for, at du får den nødvendige træning i vores Workzone produkter. I takt med du bliver oplært, vil du få ansvar for at installere vores produkter hos kunder, i koordination med en projektleder. Og du vil indgå i dialog med kunden om tekniske spørgsmål, fejlsøgning og rådgivning. Vi arbejder bl.a. via remote opkobling, og på kundens lokation i Danmark. 

 

Efterhånden som du dygtiggør dig, vil du få mere og mere ansvar, hvorefter dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • Opgradere til nye versioner af Workzone
  • Foretage installationer af Workzone hos nye eller eksisterende kunder
  • Fejlsøge på kunde installationer
  • Indgå i 2nd level support opgaver
  • Rådgive kunderne om Workzone drift / vedligehold

     

 

Om dig

Indgangen til jobbet kan være flere; vi forestiller os, at du har en relevant mellemlang eller lang videregående IT-uddannelse, eller anden tilsvarende teknisk uddannelse. Basisviden om netværk, Windows AD, Installation på Windows servere/klienter, MS IIS, Oracle herunder SQL. Disse kompetencer er en fordel, men ikke et krav. Du vil blive oplært i det, du ikke kan.

 

Vi forventer at du er selvkørende, engageret, struktureret og god til at kommunikere med kunder, og kollegaer på et højt fagligt niveau. Endvidere er du analytisk stærk og forstår vigtigheden af at dokumentere. Der forekommer opgraderinger om aftenen og i weekender, så du må være villig til at arbejde uden for normal arbejdstid. Du vil endvidere selv have den direkte kundekontakt, og fra tid til anden sidde på kundens lokation. Ydermere skal du skal kunne sikkerhedsgodkendes af myndighederne, og have en ren straffeattest.

Du evner at kommunikere både skriftlig og mundtlig på både dansk og engelsk.

 

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Lee Pongkeow Breinholt på telefon +45 20 69 95 73  

 

Vi holder løbende samtaler og ansætter når vi har fundet den rigtige kandidat til jobbet - så send en ansøgning afsted snarest muligt.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:5. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Digitaliseringskonsulenter til Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune

Digitalisering

København
Vil du være med til at sætte nye standarder for digitaliseringen i landets største kommune? Brænder du for at lede projekter i en politisk styret organisation? Drives du af at gøre en forskel og sætte dit aftryk? Så kan du være med til at gøre Køben...
Indrykket:5. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Barselsvikar for digitaliseringskonsulent til Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune

Digitalisering

København
Vil du være med til at sætte nye standarder for digitaliseringen i landets største kommune? Brænder du for at lede og porteføljestyre IT-projekter i en politisk styret organisation? Drives du af at gøre en forskel og sætte dit aftryk? Så kan du være...
Indrykket:14. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

Digital konsulent/systemejer til Koncern IT

IT-sikkerhed og Videnscentre

Vil du være med til at drive og udvikle sikre digitale kommunikationsløsninger i Københavns Kommune? Er du systematisk og har en solid teknisk viden og gode kommunikationsevner både skriftlige og mundtlige? Så er du måske vores nye kollega. Koncern ...