Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Service-minded Cater / Kantinemedarbejder

Service-minded Cater / Kantinemedarbejder

Conscius søger en frisk og serviceminded kantinemedarbejder, som med ansvar og humør vil sætte en ære i at kræse for kolleger i forbindelse med frokosten. Endvidere vil jobbet omfatte lidt rengøring.

Du vil få ansvaret for at udarbejde en månedlig frokostplan og føre den ud i livet på egen hånd.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

  • Indkøb
  • Madlavning og anretning
  • Opsætte friske blomster og anrette frugt
  • Daglig oprydning og rengøring i køkken, kantine og møderum

Vores frokostordning er betydningsfuld og højt værdsat blandt vore medarbejdere. Det er vigtigt med en positiv og energisk tilgang til arbejdet – og der skal sættes en stor ære i at levere en spændende og lækker frokost. Frokosten serveres som en buffet med få retter, måske 3 slags pålæg, salat og en enkel lun ret. Det er vigtigt med alsidighed og kreativitet - og en varierende og sund madplan.

Antal timer og mødetider

Tidsmæssigt er der tale om ca. 15 timer ugentligt, ca. 3 timer hver dag mandag til fredag. Mødetid fra kl. ca. 10.00 til 13.00.

Conscius bor på Tagholm i Nørresundby, i helt nye og moderne kontorlokaler. Vi har en stor kantine og et køkken med gode muligheder for at udfolde sig kreativt og ambitiøst.

Forventninger til dine kvalifikationer og personlighed:

  • Effektiv og selvstændig
  • Pålidelig og stabil
  • Kvalitetsbevidst og perfektionistisk i forhold til madlavning, orden og rengøring
  • Serviceminded, udadvendt og smilende

Du har ikke nødvendigvis en relevant uddannelse - det vigtigste er din personlighed og dit arrangement!

Vi glæder os til at høre fra dig.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329812929Phoenix-da2e4e6212018-05-16T00:00:00Service-minded Cater / Kantinemedarbejder

Service-minded Cater / Kantinemedarbejder

Conscius søger en frisk og serviceminded kantinemedarbejder, som med ansvar og humør vil sætte en ære i at kræse for kolleger i forbindelse med frokosten. Endvidere vil jobbet omfatte lidt rengøring.

Du vil få ansvaret for at udarbejde en månedlig frokostplan og føre den ud i livet på egen hånd.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

  • Indkøb
  • Madlavning og anretning
  • Opsætte friske blomster og anrette frugt
  • Daglig oprydning og rengøring i køkken, kantine og møderum

Vores frokostordning er betydningsfuld og højt værdsat blandt vore medarbejdere. Det er vigtigt med en positiv og energisk tilgang til arbejdet – og der skal sættes en stor ære i at levere en spændende og lækker frokost. Frokosten serveres som en buffet med få retter, måske 3 slags pålæg, salat og en enkel lun ret. Det er vigtigt med alsidighed og kreativitet - og en varierende og sund madplan.

Antal timer og mødetider

Tidsmæssigt er der tale om ca. 15 timer ugentligt, ca. 3 timer hver dag mandag til fredag. Mødetid fra kl. ca. 10.00 til 13.00.

Conscius bor på Tagholm i Nørresundby, i helt nye og moderne kontorlokaler. Vi har en stor kantine og et køkken med gode muligheder for at udfolde sig kreativt og ambitiøst.

Forventninger til dine kvalifikationer og personlighed:

  • Effektiv og selvstændig
  • Pålidelig og stabil
  • Kvalitetsbevidst og perfektionistisk i forhold til madlavning, orden og rengøring
  • Serviceminded, udadvendt og smilende

Du har ikke nødvendigvis en relevant uddannelse - det vigtigste er din personlighed og dit arrangement!

Vi glæder os til at høre fra dig.

2018-07-02T00:50:44.607 Service-minded Cater Kantinemedarbejder Conscius søger en frisk og serviceminded kantinemedarbejder, som med ansvar og humør vil sætte en ære i at kræse for kolleger i forbindelse med frokosten. Endvidere vil jobbet omfatte lidt rengøring. Du vil få ansvaret for at udarbejde en månedlig frokostplan og føre den ud i livet på egen hånd. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte: Indkøb Madlavning og anretning Opsætte friske blomster og anrette frugt Daglig oprydning og rengøring i køkken, kantine og møderum Vores frokostordning er betydningsfuld og højt værdsat blandt vore medarbejdere. Det er vigtigt med en positiv og energisk tilgang til arbejdet og der skal sættes en stor ære i at levere en spændende og lækker frokost. Frokosten serveres som en buffet med få retter, måske 3 slags pålæg, salat og en enkel lun ret. Det er vigtigt med alsidighed og kreativitet - og en varierende og sund madplan. Antal timer og mødetider Tidsmæssigt er der tale om ca. 15 timer ugentligt, ca. 3 timer hver dag mandag til fredag. Mødetid fra kl. ca. 10.00 til 13.00. Conscius bor på Tagholm i Nørresundby, i helt nye og moderne kontorlokaler. Vi har en stor kantine og et køkken med gode muligheder for at udfolde sig kreativt og ambitiøst. Forventninger til dine kvalifikationer og personlighed: Effektiv og selvstændig Pålidelig og stabil Kvalitetsbevidst og perfektionistisk i forhold til madlavning, orden og rengøring Serviceminded, udadvendt og smilende Du har ikke nødvendigvis en relevant uddannelse - det vigtigste er din personlighed og dit arrangement! Vi glæder os til at høre fra dig.11Jobnetda2e4e62100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-07-01T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandNordjyllandAalborg3248484CONSCIUS A/S11Tagholm 219400NørresundbyDKDanmark0
job@conscius.comDKDanmarkDKDanmark
7Deltid46Permanent572212JobNet48246971000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=da2e4e62https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=da2e4e62https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=da2e4e62&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=da2e4e62&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/15.jpgMed et job indenfor Hotel og restauration bliver du mødt af spændende opgaver. Hvis du er interesseret, er jobbet som Kantineleder lige noget for dig.12007981Dansk3Læse/ tale267Kantineleder18Hotel og restauration355013512Solveig Wærnessjob@conscius.comDKDanmarkDKDanmark329925665Vi søger køkkenchef til vores teamRobot El Mariachi er en Gastropub centralt beliggende i Aalborg. Konceptet er britisk gastropub med mexicansk køkken. Vi laver mexicansk mad fra bunden, og hertil serverer vi gode øl fra vores udvalg af 15 fadølshaner, lækre cocktails og udvalgte vine. Da vores køkkenchef har valgt at søge nye udfordringer, søger vi en ny kreativ køkkenchef, der kunne have lyst til at arbejde med et køkken, der er lidt anderledes end normalt. Vi søger en der er vant til eller ikke er bange for at tage hånd om indkøb, egenkontrol og oplæring af nye medarbejdere. Vi har et godt arbejdsmiljø, hvor alle hjælper til hvor der er brug for det. Vi har en meget social personalegruppe og vi tilstræber os at det skal være sjovt at gå på arbejde og at man kommunikerer i en god tone. Arbejdstiden ligger i tidsrummet Kl. 13-23 og det er en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen med fast fri om søndagen og det tilstræbes at der altid er 2 sammenhængende fridage om ugen. Du skal ikke nødvendigvis have været køkkenchef tidligere, det vigtigste for os er at finde en der er et godt match. Løn efter kvalifikationer. Vi venter gerne på den rigtige. Ved eventuelle spørgsmål, så kontakt venligst Claus Carstensen på 98121221. Jobbet kan søges på job@elmarachi.dk eller ved at kigge forbi El Mariachi med en ansøgning.

El Mariachi er en Gastropub centralt beliggende i Aalborg. Konceptet er britisk gastropub med mexicansk køkken. Vi laver mexicansk mad fra bunden, og hertil serverer vi gode øl fra vores udvalg af 15 fadølshaner, lækre cocktails og udvalgte vine.

Da vores køkkenchef har valgt at søge nye udfordringer, søger vi en ny kreativ køkkenchef, der kunne have lyst til at arbejde med et køkken, der er lidt anderledes end normalt.

Vi søger en der er vant til eller ikke er bange for at tage hånd om indkøb, egenkontrol og oplæring af nye medarbejdere.

Vi har et godt arbejdsmiljø, hvor alle hjælper til hvor der er brug for det. Vi har en meget social personalegruppe og vi tilstræber os at det skal være sjovt at gå på arbejde og at man kommunikerer i en god tone.

Arbejdstiden ligger i tidsrummet Kl. 13-23 og det er en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen med fast fri om søndagen og det tilstræbes at der altid er 2 sammenhængende fridage om ugen.

Du skal ikke nødvendigvis have været køkkenchef tidligere, det vigtigste for os er at finde en der er et godt match.

Løn efter kvalifikationer. Vi venter gerne på den rigtige.

Ved eventuelle spørgsmål, så kontakt venligst Claus Carstensen på 98121221.

Jobbet kan søges på job@elmarachi.dk eller ved at kigge forbi El Mariachi med en ansøgning.

Restaurant Dansende Farmor I/SAalborg2018-12-10T00:00:002019-02-04T00:00:00
329916134Kokkeelev til ScheelsmindeRobot Køkkenteamet på Hotel Scheelsminde søger en frisk og ambitiøs kokkeelev, der vil være en del af et Nordjyllands bedste køkkener. Den gamle herregård på Scheelsmindevej i Aalborg har dannet rammerne for overnatning og gastronomi i mere end 50 år. Hotellet ligger grønt og hyggeligt og tæt på Aalborg centrum. Hotellet er drevet af Familien B hlmann og er både hotel, restaurant, konferencecenter, fest- og eventarrangør, og meget mere. Hotellet har 92 værelser og omgivelser, der konstant er under udvikling. På Scheelsminde stiller vi høje krav til service, kvalitet og råvarer - og arbejder målrettet på at skabe de bedste betingelser for vores gæster. Vi har fokus på, at vores medarbejdere tilgår arbejdsdagen med en nysgerrig, undersøgende og udviklende tilgang til deres personlige professionelle udvikling. Vi lægger stor vægt på imødekommenhed og nærvær gennem vores positive tilgang til det at have gæster. Læs mere på www.scheelsminde.dk Du vil indgå i et team, som arbejder med forskellige områder: selskaber, bryllupper, mad ud af huset og konference-forplejning - og hotellets to a la carte restauranter - Scheelsminde Brasserie og gourmet-restauranten Restaurant B hlmann. Du er i lære hos dygtige kokke og vi forventer at du er ambitiøs, villig til at lære og selv tager initiativ. Desuden forventer vi: Er ansvarsfuld og møder til tiden Er positiv og selvstændig Har lyst til at udvikle dig fagligt og vil være blandt de bedste Er en god samarbejdspartner og holdspiller Vi tilbyder: Mulighed for at arbejde med mange forskellige produkter En virksomhed med stor erfaring og kendskab til branchen. Dynamisk hverdag med stort fokus på udvikling. En kvalitetsbevidstarbejdsplads med professionelle ansatte En virksomhed, hvor der ikke er langt fra tanke til handling En arbejdsplads, hvor du vil kunne sætte dit personlige præg på hverdagen Gode arbejdsforhold og fordelagtige personalerabatter i hele koncernen. Send gerne din ansøgning og dit CV hurtigst muligt på mail til: anders@scheelsminde.dk Vi holder ansættelsessamtaler løbende. Ansøgningsfrist: 15. december 2018 Tiltrædelse hurtigst muligt. For mere information om stillingen, kontakt venligst F B-chef Anders Thorsager på 98 18 32 33. ___________________________ Familien B hlmann driver tre hoteller i Nord- og Vestjylland. Hotellerne har hver deres unikke charme og særpræg. Derudover består Familien B hlmann også af mad og selskaber, som omfatter spisesteder og en større cateringvirksomhed, som leverer sund og festlig kvalitetsmad både til private og virksomheder. Det er et familieforetagende, og i dag driver 3. generation den stolte hotel- og restaurationsvirksomhed med liv og sjæl. Vi arbejder vi ud fra værdierne: PERSONLIGHED ENGAGEMENT ANSVARLIGHED FLEKSIBILITET Som ansøger er det derfor vigtigt, at du kan slutte op om disse værdier, da værdierne er bærende for vores virksomhedskultur. Familien B hlmann koncernen består af følgende virksomheder: Hotel og Gastronomi Nørre Vosborg ved Holstebro BEST WESTERN Scheelsminde Hotel Aalborg Airport Hotel Victors Madhus i Nørresundby og Aalborg. Se mere på www.buhlmann.dk

Køkkenteamet på Hotel Scheelsminde søger en frisk og ambitiøs kokkeelev, der vil være en del af et Nordjyllands bedste køkkener.

Den gamle herregård på Scheelsmindevej i Aalborg har dannet rammerne for overnatning og gastronomi i mere end 50 år. Hotellet ligger grønt og hyggeligt og tæt på Aalborg centrum. Hotellet er drevet af Familien Bühlmann og er både hotel, restaurant, konferencecenter, fest- og eventarrangør, og meget mere. Hotellet har 92 værelser og omgivelser, der konstant er under udvikling.  

På Scheelsminde stiller vi høje krav til service, kvalitet og råvarer - og arbejder målrettet på at skabe de bedste betingelser for vores gæster. Vi har fokus på, at vores medarbejdere tilgår arbejdsdagen med en nysgerrig, undersøgende og udviklende tilgang til deres personlige professionelle udvikling. Vi lægger stor vægt på imødekommenhed og nærvær gennem vores positive tilgang til det at have gæster. Læs mere på www.scheelsminde.dk 

Du vil indgå i et team, som arbejder med forskellige områder: selskaber, bryllupper, mad ud af huset og konference-forplejning - og hotellets to a la carte restauranter - Scheelsminde Brasserie og gourmet-restauranten Restaurant Bühlmann.

Du er i lære hos dygtige kokke og vi forventer at du er ambitiøs, villig til at lære og selv tager initiativ. Desuden forventer vi: 

  • Er ansvarsfuld og møder til tiden
  • Er positiv og selvstændig
  • Har lyst til at udvikle dig fagligt og vil være blandt de bedste
  • Er en god samarbejdspartner og holdspiller

 Vi tilbyder: 

  • Mulighed for at arbejde med mange forskellige produkter
  • En virksomhed med stor erfaring og kendskab til branchen.
  • Dynamisk hverdag med stort fokus på udvikling.
  • En kvalitetsbevidstarbejdsplads med professionelle ansatte 
  • En virksomhed, hvor der ikke er langt fra tanke til handling
  • En arbejdsplads, hvor du vil kunne sætte dit personlige præg på hverdagen
  • Gode arbejdsforhold og fordelagtige personalerabatter i hele koncernen.

Send gerne din ansøgning og dit CV hurtigst muligt på mail til: anders@scheelsminde.dk

Vi holder ansættelsessamtaler løbende.

Ansøgningsfrist: 15. december 2018

Tiltrædelse hurtigst muligt. 

For mere information om stillingen, kontakt venligst F&B-chef Anders Thorsager på 98 18 32 33. ___________________________

Familien Bühlmann driver tre hoteller i Nord- og Vestjylland. Hotellerne har hver deres unikke charme og særpræg. Derudover består Familien Bühlmann også af mad og selskaber, som omfatter spisesteder og en større cateringvirksomhed, som leverer sund og festlig kvalitetsmad både til private og virksomheder.  

Det er et familieforetagende, og i dag driver 3. generation den stolte hotel- og restaurationsvirksomhed med liv og sjæl. Vi arbejder vi ud fra værdierne:  PERSONLIGHED |  ENGAGEMENT |  ANSVARLIGHED |  FLEKSIBILITET  Som ansøger er det derfor vigtigt, at du kan slutte op om disse værdier, da værdierne er bærende for vores virksomhedskultur. 

Familien Bühlmann koncernen består af følgende virksomheder: Hotel og Gastronomi Nørre Vosborg ved Holstebro • BEST WESTERN Scheelsminde Hotel • Aalborg Airport Hotel • Victors Madhus i Nørresundby og Aalborg.

Se mere på www.buhlmann.dk 

HOTEL & GASTRONOMI SCHEELSMINDE ApSAalborg2018-11-21T00:00:002018-12-15T00:00:00
329916133Scheelsminde søger kreativ kokRobot Køkkenteamet på Hotel Scheelsminde søger flittig og ambitiøs kollega, med passion for sit fag. Den gamle herregård på Scheelsmindevej i Aalborg har dannet rammerne for overnatning og gastronomi i mere end 50 år. Hotellet ligger grønt og hyggeligt og tæt på Aalborg centrum. Hotellet er drevet af Familien B hlmann og er både hotel, restaurant, konferencecenter, fest- og eventarrangør, og meget mere. Hotellet har 92 værelser og omgivelser, der konstant er under udvikling. På Scheelsminde stiller vi høje krav til service, kvalitet og råvarer - og arbejder målrettet på at skabe de bedste betingelser for vores gæster. Vi har fokus på, at vores medarbejdere tilgår arbejdsdagen med en nysgerrig, undersøgende og udviklende tilgang til deres personlige professionelle udvikling. Vi lægger stor vægt på imødekommenhed og nærvær gennem vores positive tilgang til det at have gæster. Læs mere på www.scheelsminde.dk Du vil indgå i et team på 9 kollegaer, som arbejder med individuelle ansvarsområder, og hvor alle har en stor fælles interesse for gastronomi. Jobbet indeholder følgende ansvarsområder: Medansvaret for at holde og højne det gastronomiske niveau Opbakning til ugens aktiviteter Medansvaret for afvikling af frokost til la carte restauranten Medansvaret for afvikling af selskaber Opbakning af produkter til selskabsafdelingen Vi tilbyder: En virksomhed med stor erfaring og kendskab til branchen. Dynamisk hverdag med stort fokus på udvikling. En kvalitetsbevidstarbejdsplads med professionelle ansatte En virksomhed, hvor der ikke er langt fra tanke til handling En arbejdsplads, hvor du vil kunne sætte dit personlige præg på hverdagen Gode arbejdsforholdog fordelagtige personalerabatter i hele koncernen. Vi forventer, at du: Er uddannet kok, cater eller lignende Er stabil og fleksibel Har erfaring fra lignende job Er udadvendt og positiv Har lyst til at udvikle dig fagligt Er en god samarbejdspartner Send gerne din ansøgning og dit CV hurtigst muligt på mail til: anders@scheelsminde.dk Vi holder ansættelsessamtaler løbende. Ansøgningsfrist: 15-12-2018 Tiltrædelse hurtigst muligt. For mere information om stillingen, kontakt venligst F B-chef Anders Thorsager på 41601760. ___________________________ Familien B hlmann driver tre hoteller i Nord- og Vestjylland. Hotellerne har hver deres unikke charme og særpræg. Derudover består Familien B hlmann også af mad og selskaber, som omfatter spisesteder og en større cateringvirksomhed, som leverer sund og festlig kvalitetsmad både til private og virksomheder. Det er et familieforetagende, og i dag driver 3. generation den stolte hotel- og restaurationsvirksomhed med liv og sjæl. Vi arbejder vi ud fra værdierne: PERSONLIGHED ENGAGEMENT ANSVARLIGHED FLEKSIBILITET Som ansøger er det derfor vigtigt, at du kan slutte op om disse værdier, da værdierne er bærende for vores virksomhedskultur. Familien B hlmann koncernen består af følgende virksomheder: Hotel og Gastronomi Nørre Vosborg ved Holstebro BEST WESTERN Scheelsminde Hotel Aalborg Airport Hotel Victors Madhus i Nørresundby. Se mere på www.buhlmann.dk

Køkkenteamet på Hotel Scheelsminde søger flittig og ambitiøs kollega, med passion for sit fag. 

Den gamle herregård på Scheelsmindevej i Aalborg har dannet rammerne for overnatning og gastronomi i mere end 50 år. Hotellet ligger grønt og hyggeligt og tæt på Aalborg centrum. Hotellet er drevet af Familien Bühlmann og er både hotel, restaurant, konferencecenter, fest- og eventarrangør, og meget mere. Hotellet har 92 værelser og omgivelser, der konstant er under udvikling.  

På Scheelsminde stiller vi høje krav til service, kvalitet og råvarer - og arbejder målrettet på at skabe de bedste betingelser for vores gæster. Vi har fokus på, at vores medarbejdere tilgår arbejdsdagen med en nysgerrig, undersøgende og udviklende tilgang til deres personlige professionelle udvikling. Vi lægger stor vægt på imødekommenhed og nærvær gennem vores positive tilgang til det at have gæster. Læs mere på www.scheelsminde.dk 

Du vil indgå i et team på 9 kollegaer, som arbejder med individuelle ansvarsområder, og hvor alle har en stor fælles interesse for gastronomi.

Jobbet indeholder følgende ansvarsområder:  

  • Medansvaret for at holde og højne det gastronomiske niveau
  • Opbakning til ugens aktiviteter
  • Medansvaret for afvikling af frokost til à la carte restauranten
  • Medansvaret for afvikling af selskaber
  • Opbakning af produkter til selskabsafdelingen

 Vi tilbyder: 

  • En virksomhed med stor erfaring og kendskab til branchen.
  • Dynamisk hverdag med stort fokus på udvikling.
  • En kvalitetsbevidstarbejdsplads med professionelle ansatte  
  • En virksomhed, hvor der ikke er langt fra tanke til handling
  • En arbejdsplads, hvor du vil kunne sætte dit personlige præg på hverdagen
  • Gode arbejdsforholdog fordelagtige personalerabatter i hele koncernen.

Vi forventer, at du: 

  • Er uddannet kok, cater eller lignende
  • Er stabil og fleksibel
  • Har erfaring fra lignende job
  • Er udadvendt og positiv
  • Har lyst til at udvikle dig fagligt
  • Er en god samarbejdspartner

Send gerne din ansøgning og dit CV hurtigst muligt på mail til: anders@scheelsminde.dk

Vi holder ansættelsessamtaler løbende.

Ansøgningsfrist: 15-12-2018

Tiltrædelse hurtigst muligt. 

For mere information om stillingen, kontakt venligst F&B-chef Anders Thorsager på 41601760.

___________________________

Familien Bühlmann driver tre hoteller i Nord- og Vestjylland. Hotellerne har hver deres unikke charme og særpræg. Derudover består Familien Bühlmann også af mad og selskaber, som omfatter spisesteder og en større cateringvirksomhed, som leverer sund og festlig kvalitetsmad både til private og virksomheder.  

Det er et familieforetagende, og i dag driver 3. generation den stolte hotel- og restaurationsvirksomhed med liv og sjæl. Vi arbejder vi ud fra værdierne:  PERSONLIGHED |  ENGAGEMENT |  ANSVARLIGHED |  FLEKSIBILITET  Som ansøger er det derfor vigtigt, at du kan slutte op om disse værdier, da værdierne er bærende for vores virksomhedskultur. 

Familien Bühlmann koncernen består af følgende virksomheder: • Hotel og Gastronomi Nørre Vosborg ved Holstebro • BEST WESTERN Scheelsminde Hotel • Aalborg Airport Hotel • Victors Madhus i Nørresundby. Se mere på www.buhlmann.dk 

HOTEL & GASTRONOMI SCHEELSMINDE ApSAalborg2018-11-21T00:00:002018-12-15T00:00:00
329912307Kok søges til italiensk restaurantRobot SanGiovanni søger faglært kok til fuldtidsstiling. SanGiovanni ligger i hjertet af Aalborg og har siden 1988 været et autentisk Italiensk spisested. I dag omfatter huset et Trattoria Pizzeria der tilbyder klassisk Italiensk køkken og pizza, gourmetrestauranten La Cantina som ligger i kælderen samt selskab og mødelokaler der laver alt fra møder til brylluper og konfirmationer etc.. Vi søger en faglært kok der er klar til at indtræde i et køkkenteam på 9 personer. Du kommer til at arbejde med de bedste råvarer, flere importeret direkte fra Italien. Der er primært tale om aftenarbejde. Erfaring med Italiensk køkken er en fordel, men ikke et krav. Vi forventer, at du er punktlig, arbejdsom og du sætter en ære i dit arbejde. Vi tilbyder en god og stabil arbejdsplads med gode kollegaer og gode udviklingsmuligheder.

SanGiovanni søger faglært kok til fuldtidsstiling.

SanGiovanni ligger i hjertet af Aalborg og har siden 1988 været et autentisk Italiensk spisested. I dag omfatter huset et Trattoria & Pizzeria der tilbyder klassisk Italiensk køkken og pizza, gourmetrestauranten La Cantina som ligger i kælderen samt selskab og mødelokaler der laver alt fra møder til brylluper og konfirmationer etc..

Vi søger en faglært kok der er klar til at indtræde i et køkkenteam på 9 personer. Du kommer til at arbejde med de bedste råvarer, flere importeret direkte fra Italien.

Der er primært tale om aftenarbejde. Erfaring med Italiensk køkken er en fordel, men ikke et krav.

Vi forventer, at du er punktlig, arbejdsom og du sætter en ære i dit arbejde. Vi tilbyder en god og stabil arbejdsplads med gode kollegaer og gode udviklingsmuligheder.

SAN GIOVANNIAalborg2018-11-14T00:00:002018-12-31T00:00:00
329905321Vi søger en uddannet kok til vores teamRobot El Mariachi er en Gastropub centralt beliggende i Aalborg. Konceptet er britisk gastropub med mexicansk køkken. Vi laver mexicansk mad fra bunden, og hertil serverer vi gode øl fra vores udvalg af 15 fadølshaner, lækre cocktails og udvalgte vine. Så vi søger en kok, der kunne have lyst til at arbejde med et køkken, der er lidt anderledes end normalt. Der vil være mulighed for at få indflydelse på menu-sammensætning, når vi ændrer på menu en og vi vil gerne finde en der har lyst til at arbejde kreativt inden for rammerne. Vi har et godt arbejdsmiljø, hvor alle hjælper til hvor der er brug for det. Vi har en meget social personalegruppe og vi tilstræber os at det skal være sjovt at gå på arbejde og at man kommunikerer i en god tone. Arbejdstiden ligger i tidsrummet Kl. 13-23 og det er en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen med fast fri om søndagen og det tilstræbes at der altid er 2 sammenhængende fridage om ugen. Løn efter kvalifikationer. Ved eventuelle spørgsmål, så kontakt venligst Claus Carstensen på 98121221. Jobbet kan søges på job@elmarachi.dk eller ved at kigge forbi El Mariachi med en ansøgning.

El Mariachi er en Gastropub centralt beliggende i Aalborg. Konceptet er britisk gastropub med mexicansk køkken. Vi laver mexicansk mad fra bunden, og hertil serverer vi gode øl fra vores udvalg af 15 fadølshaner, lækre cocktails og udvalgte vine.

Så vi søger en kok, der kunne have lyst til at arbejde med et køkken, der er lidt anderledes end normalt.

Der vil være mulighed for at få indflydelse på menu-sammensætning, når vi ændrer på menu’en og vi vil gerne finde en der har lyst til at arbejde kreativt inden for rammerne.

Vi har et godt arbejdsmiljø, hvor alle hjælper til hvor der er brug for det. Vi har en meget social personalegruppe og vi tilstræber os at det skal være sjovt at gå på arbejde og at man kommunikerer i en god tone.

Arbejdstiden ligger i tidsrummet Kl. 13-23 og det er en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen med fast fri om søndagen og det tilstræbes at der altid er 2 sammenhængende fridage om ugen.

Løn efter kvalifikationer. Ved eventuelle spørgsmål, så kontakt venligst Claus Carstensen på 98121221. Jobbet kan søges på job@elmarachi.dk eller ved at kigge forbi El Mariachi med en ansøgning.

Restaurant Dansende Farmor I/SAalborg2018-11-02T00:00:002018-12-28T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Vi søger køkkenchef til vores team

Restaurant Dansende Farmor I/S

Aalborg
El Mariachi er en Gastropub centralt beliggende i Aalborg. Konceptet er britisk gastropub med mexicansk køkken. Vi laver mexicansk mad fra bunden, og hertil serverer vi gode øl fra vores udvalg af 15 fadølshaner, lækre cocktails og udvalgte vine. Da...
Indrykket:10. december 2018
Udløbsdato:4. februar 2019

Kokkeelev til Scheelsminde

HOTEL & GASTRONOMI SCHEELSMINDE ApS

Aalborg
Køkkenteamet på Hotel Scheelsminde søger en frisk og ambitiøs kokkeelev, der vil være en del af et Nordjyllands bedste køkkener. Den gamle herregård på Scheelsmindevej i Aalborg har dannet rammerne for overnatning og gastronomi i mere end 50 år. Hot...
Indrykket:21. november 2018
Udløbsdato:15. december 2018

Scheelsminde søger kreativ kok

HOTEL & GASTRONOMI SCHEELSMINDE ApS

Aalborg
Køkkenteamet på Hotel Scheelsminde søger flittig og ambitiøs kollega, med passion for sit fag. Den gamle herregård på Scheelsmindevej i Aalborg har dannet rammerne for overnatning og gastronomi i mere end 50 år. Hotellet ligger grønt og hyggeligt og...
Indrykket:21. november 2018
Udløbsdato:15. december 2018

Kok søges til italiensk restaurant

SAN GIOVANNI

Aalborg
SanGiovanni søger faglært kok til fuldtidsstiling. SanGiovanni ligger i hjertet af Aalborg og har siden 1988 været et autentisk Italiensk spisested. I dag omfatter huset et Trattoria Pizzeria der tilbyder klassisk Italiensk køkken og pizza, gourmetr...
Indrykket:14. november 2018
Udløbsdato:31. december 2018

Vi søger en uddannet kok til vores team

Restaurant Dansende Farmor I/S

Aalborg
El Mariachi er en Gastropub centralt beliggende i Aalborg. Konceptet er britisk gastropub med mexicansk køkken. Vi laver mexicansk mad fra bunden, og hertil serverer vi gode øl fra vores udvalg af 15 fadølshaner, lækre cocktails og udvalgte vine. Så...
Indrykket:2. november 2018
Udløbsdato:28. december 2018