Service og rengørings medarbejder til 3 private daginstitutioner i Horsens

Til vores 3 private daginstitutioner i Horsens (3 forskellige materikler) søger vi en rengøring og ejendomsservice medarbejder til en fast stilling til ca. 30 timer om ugen. 

Arbejdet består hovedsagligt af daglig rengøring i alle 3 institutioner - arbejdstiden for rengøring vil ligge fra ca. kl 16 til kl 20 eller hvis du er morgenfrisk kan det også være fra kl 3 til kl 7

Ud over rengøring vil du også i sommerhalvåret skulle varetage vedligeholdelse af vores grønne områder/legepladser - her vil arbejdet bla. indeholde klipning af hæk og græs, fjernelse af ukrudt osv.

Du skal også kunne udføre små reprationer og bidrage med vedligeholdelse af vores bygninger både ude og inde

Du vil blive en vigtig medspiller i vores institutioner, da du får ansvaret for at vi har det pænt og rent både inde og ude.

Vi forventer at du kan arbejde selvstændigt og selv kan planlægge og udføre dine arbejdsopgaver. Du skal være mødestabil og have et godt overblik.

Vi kan tilbyde et godt job med meget frihed til at du selv tilrettelægger din arbejdstid og arbejdsopgaver.

Stillingen er nyoprettet og stillingsbeskrivelsen er derfor ikke færdig udarbejdet men skal planlægges sammen med dig inden for de timer som vi har afsat til opgaverne.

Vi ser frem til at høre fra dig og hvis du ikke høre fra os, er det fordi stillingen er besat til anden side.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.