Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SERVICE-/PROJEKTLEDER, EL - HVIDOVRE
Kemp & Lauritzen i Hvidovre søger en meget erfaren Service-/Projektleder til at varetage styring og opfølgning på nye såvel som eksisterende service opgaver og ordrer i størrelsen op til 3 mio. kr. Du vil indgå i vores forretningsenhed Teknikhus København, hvor du i samarbejde med dine øvrige kolleger på ventilation og vvs i vores tværfaglige organisation, også vil skulle løfte en række komplekse og udfordrende opgaver for vores kunder, - opgavetyper som der er stor efterspørgsel efter især i industrien og offentlige kunder.

Jobbet

Stillingen omfatter det styringsmæssige ansvar for service og projekter i vores El-afdeling, og du vil ligeledes skulle varetage den daglige kontakt på service og projektopgaver til såvel kunder som rådgivere.

Du kommer bl.a. til at beskæftige dig med:

 • Udarbejdelse og beregning af tilbud
 • Ledelse, ressourcestyring, økonomistyring og kvalitetssikring på projekter
 • Kvalitetssikring og arbejdsmiljø
 • Deltage i byggemøder og koordineringsmøder
 • Bidrage til afdelingens fortsatte vækst og udvikling
 • Sikre høj faglig kvalitet og stor kundetilfredshed

 • Du vil få reference til afdelingschefen, og du vil indgå i et dynamisk team, hvor samarbejde og humoristisk sans bliver vurderet højt.

  Kvalifikationer

  Vi forventer, at du har en baggrund som EL- installatør, maskinmester eller service/projektleder, og at du har gode kunde relationer, samt teoretisk og praktisk erfaring i at gennemføre service og projekter. Din struktur skal sikre, at du er på forkant med opgaverne og kender værdien af at yde en god service både selvstændigt og i samarbejde med dine kolleger i resten af virksomheden.

  Du brænder for dit fag, og har flere års erfaring fra tidligere service og byggeopgaver, herunder også den økonomiske styring, og formår at arbejde systematisk med det rette fokus på detaljen, og du bevarer overblikket – også i pressede situationer.

  Du er typen, der forstår at løse konflikter aktivt og konstruktivt, uanset om udfordringerne skulle opstå eksternt eller internt, og du er en person, der bruger den nødvendige tid inden du handler, men som drives af handling og fremdrift.

  Vi sætter stor pris på godt humør og en uformel tone i vores hverdag.

  Vi tilbyder

  En afvekslende hverdag med udfordringer, råderum og gode muligheder for at udvikle dine kompetencer i takt med at virksomheden udvikler sig med kundernes behov.

  Kemp & Lauritzen tilbyder velordnede forhold med en god løn, pensionsordning og et inspirerende og personligt udfordrende arbejdsmiljø med positive og engagerede kolleger.

  Såfremt du finder ovenstående interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning via 'Søg stillingen'. Ansøgninger behandles løbende og modtages kun via linket.

  Vi forbeholder os retten til at tage annoncen af, når den rette kandidat er fundet.

  Læs mere om vores virksomhed på www.kemp-lauritzen.dk

  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her