Service Request Manager til Danmarks Domstole

Domstolsstyrelsen er i gang med at digitalisere sagsbehandlingen ved domstolene. Vi er ambitiøse og går målrettet efter it-professionalisering og fuld digital understøttelse af vores sagsbehandling.
 
Vi søger nu en dygtig Service Request Manager til vores it-drift og supportenhed. Sammen med et team på 20 engagerede og dedikerede kollegaer er du med til at sikre høj driftssikkerhed og gode brugeroplevelser på Danmarks Domstoles systemer. Du hjælper domstolene med at få mest muligt ud af vores digitale værktøjer.
 
Du sikrer service og forbedringer for brugerne  
Som Service Request Manager får du et tæt samarbejde med dine kollegaer i Servicedesken og retternes SPOC. Gennem dette samarbejde kategoriserer du serviceanmodninger og spotter løbende tendenser og udarbejder analyser, der kan optimere arbejdsgange og forbedre håndteringen af serviceanmodningerne.  
 
Du sikrer, at serviceanmodninger med en god volumen enten automatiseres, eller at der etableres løsninger, der gør det nemt og hurtigt for retterne at betjene sig selv. Du formår i tæt dialog med vores leverandører at etablere de rigtige løsninger til at understøtte domstolenes it-opgaver. Når løsningerne er etableret, sikrer du sammen med vores brugere og leverandører, at de løbende forbedres.
Der kan eksempelvis være tale om selvbetjeningsløsninger til bestilling af hardware og software samt etablering af processer og workflows til automatisering af brugeradministration.  
 
Der er tale om en ny stilling. Der er derfor god mulighed for at præge opgaverne.  
 
Er vi kompatible?  
Det er helt afgørende, at du brænder for at yde en god service over for vores brugere, og at du kan spotte både brugernes og organisationens behov. Du ved, at brugere har forskellige servicepræferencer, og du har et stort ønske om at give brugerne en god oplevelse.  
 
Vi forestiller os, at du har en it-teknisk baggrund og en ITIL Foundation certificering. Du har erfaring fra en stilling i et it-miljø, hvor du med din tekniske erfaring har arbejdet med optimering og forbedring af processer inden for it-service, f.eks. ved brug af LEAN og ITIL rammeværket.  
 
Du har en analytisk tilgang og evner at identificere flaskehalse. Du er ansvarlig og sikrer en løbende opfølgning hos brugerne om tilfredsheden med de løsninger, du bidrager til at etablere.  
 
Du er venlig og imødekommende og er i stand til at etablere og vedligeholde relationer i samarbejdet med kollegaerne i huset og ude i retterne.  
 
Endelig formulerer du dig professionelt, sikkert og korrekt på dansk, både i skrift og tale.  
 
Vi tilbyder en uformel og udviklingsorienteret arbejdsplads, der kendetegnes ved arbejdsglæde, engagement og samarbejde  
 
Mere om os  
Du bliver en del af vores Center for It, der består af to enheder, it-udvikling og it-drift og support. It-driftsenhedens opgave er overordnet at servicere retterne, som omfatter ca. 2.500 brugere fordelt på ca. 50 lokationer. Vores systemlandskab består i grove træk af ca. 3.000 Microsoft baserede standardarbejdspladser samt ca. 30 større og mindre egenudviklede sagsbehandlingssystemer. Vi arbejder efter ITIL-principper og gennem vores ITSM-system håndterer vi dagligt hændelser, serviceanmodninger og ændringsønsker fra vores brugere.  
 
Løn og ansættelsesvilkår  
Du bliver ansat efter relevant statslig overenskomst afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund.  
 
Der er mulighed for at aftale et pensionsgivende kvalifikationstillæg afhængig af dine erfaringer og kvalifikationer.  
 
Yderligere oplysninger  
Oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til it-driftschef Michael Kalmberg på tlf. 22 60 73 76 eller teamleder for Supporten Marianne Sørensen på tlf. 22 87 82 13.  
 
Du kan læse mere om Domstolsstyrelsen, Danmarks Domstole og vores vision, værdier og mål på www.domstol.dk.  
 
Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt.  
 
Vi forventer at holde indledende samtaler den 6. og 7. marts (formiddage). 2. samtaler forventes afholdt den 15. marts 2018 (formiddag).  
 
Ansøgningen  
Vi skal have modtaget din ansøgning senest tirsdag, den 27. februar 2018, kl. 12.  
 
Du sender din ansøgning online via vores rekrutteringssystem på www.domstol.dk under Job. Du bliver guidet igennem processen, når du trykker på knappen 'Søg stillingen' i stillingsopslaget på vores hjemmeside. Ud over din ansøgning bedes du vedhæfte cv, udtalelser og relevante eksamenspapirer m.v.  
 
Vi opfordrer enhver, der er interesseret og kvalificeret, til at søge stillingen uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold.  
   


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:23. marts 2018

Database Administrator

MOMONDO A/S

We are looking for a Database Administrator to join momondo KAYAK s Operations team in our Copenhagen office. This person should love working on data parsing, analyzing, investigating, interpreting, administering, and extracting knowledge from large...
Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Systemadministrator til IT-Supportsektionen

Forsvarets Efterretningstjeneste

Systemadministrator til IT-Supportsektionen Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) søger en dygtig og helhedsorienteret systemadministrator med gode kommunikative evner, til et spændende job på en helt særlig arbejdsplads. Som systemadministrator i I...
Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:27. marts 2018

Technical Support Specialist

AIRTAME ApS

The role Airtame is looking for an awesome person to join our technical support team at our HQ in Copenhagen. You will act both as an advocate for our product and a technical expert, while at the same time nurture customer relationships, provide tho...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Dygtige systemadministratorer til Undervisningsministeriets applikationsdrift (København)

Styrelsen for It og Læring

Vil du være med til at drive it-systemer, der har afgørende betydning for hele undervisningsområdet? Styrelsen for It og Læring er i gang med at implementere nye cloudbaserede løsninger, og hvis du vil være med fra begyndelsen, er her en god mulighe...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Dygtige nyuddannede systemadministratorer til Undervisningsministeriets applikationsdrift (København)

Styrelsen for It og Læring

Vil du drifte it-systemer af afgørende betydning for undervisningsområdet? Nyuddannet med solide it-faglige kompetencer og lyst til at prøve det hele af i praksis? Så kan du kickstarte din karriere her og nu hos os. Vores mål er at være blandt de be...