Serviceassistenter/servicemedarbejdere til Hospitalsenheden Vest

Driftsafdelingen, Serviceafsnittet, Herning – Akutservice aftenvagt mfl. Tidsbegrænset med mulighed for forlængelse eller fastansættelse for den rette.   

Vi mangler hænder grundet COVID-19 og søger derfor en fast aftenvagt til bla. isolations rengøring samt forskellige ad hoc opgaver. Vi søger samtidig også timeløns hænder, så kan du forestille dig, at blive en del af et engageret og velfungerede team på 170 medarbejder i service afsnittet Herning er det dig vi søger hurtigst mulig.

Stillingen er et vikariat på 3-6 måneder (med mulighed for forlængelse eller fastansættelse). Arbejdstiden er fuld tid og vi forestiller os en fem, fire eller tre dags uge fra onsdag til søndag dog med fast lørdag og søndags vagt med mulighed for byt.

Faglig og organisatorisk profil
Vi arbejder efter den værdsættende metode, hvor udgangspunktet er det positive. Vi ser muligheder frem for begrænsninger.

Serviceafsnittet er organiseret under driftsafdelingen, der varetager opgaver inden for rengøring, service m.v. I alle aktiviteter vil grundig oplæring finde sted. På denne måde understøtter serviceafsnittet patientplejen på hospitalet.

Vi arbejder efter princippet om frihed under ansvar og lægger vægt på en uformel tone, hvor tæt samarbejde og erfaringsudveksling med gode kollegaer er udgangspunktet for, at vi alle kan levere arbejde af høj kvalitet og en kultur, hvor vi hjælper hinanden på tværs af faggrupper.


Arbejdsopgaver og ansvarsområder
Rengøring, service, mv.
 
Stillingerne er normeret til 37 timer pr./uge.
Arbejdstiden er i tidsrummet 16,00-23.30

Personprofil
Vi forventer, at du

  • Er serviceminded og løsningsorienteret
  • Har gode samarbejdsevner
  • Er yderst fleksibel og mødestabil
  • Har situationsfornemmelse og kan omgås mange mennesker i en travl hverdag
  • At du har eller er interesseret i at tage hospitalsserviceassistent uddannelsen
  • IT kompetencer på brugerniveau.

Praktiske oplysninger
Du kan få yderligere information om stillingerne og Hospitalsenheden Vest på www.vest.rm.dk eller ved at kontakte serviceleder Morten Meedom på tlf. 7843 3850.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Ansættelse er betinget af en tilfredsstillende børneattest.

Du kan søge jobbet online ved at klikke på ”Send ansøgning”. Vedhæft din ansøgning og dit CV.

Ansættelsessamtaler afholdes løbendeDu har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.