Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Servicechef

Ønsker du at være en del af Danmarks mest toneangivende, stærkeste og professionelle automationshus, hvor der er fokus på fortsat udvikling og vækst, og hvor der er en ambitiøs indstilling til kunderejsen? Så har du nu muligheden for at indgå i et solidt management team, som investerer, hvor det er nødvendigt og vigtigt. Og med et strategisk ønske om at udskille serviceafdelingen som et selvstændigt forretningsområde, er der nu behov for mere dedikeret ledelse af afdelingen. Som servicechef får du reference til selskabets CEO og bliver en del af en stærk og dedikeret ledergruppe.

Fokus på projektstyring og ressourceallokering
Du får det ledelsesmæssige ansvar for serviceafdelingen, som pt. består af 3 projektledere og 12 servicemontører, hvor du skal sikre massivt fokus på projektstyring og ressourceallokering. Derudover forventes det, at du udformer strategi og handleplaner for serviceområdet og rapporterer til direktionen gennem opfølgning på KPI’er. Sluttelig kan der være behov for, at du driver dine egne projekter frem til implementering.

Dine primære opgaver er:

 • Tilbudsgivning – i samarbejde med tilbudsafdeling i Litauen
 • Stakeholder management på kundeniveau
 • Strømline og effektivisere produktionsflowet
 • Dagligt sikre fokus, overblik og ressourcer på afdelings- og projektniveau
 • Inddrage projektlederne maksimalt i relation til kundeinteraktionen
 • Sparring og coaching af projektlederne
 • Personalepleje
 • Medvirke aktivt i installationstunge opgaver
 • For at få succes i jobbet forventes det, at du har fokus på at lære såvel medarbejderne som kunderne at kende samt er synlig hos kunderne – on site. Over tid skal du endvidere inkludere Randers-afdelingen i serviceorganisationen.

  Veludviklet planlægningsgen
  Du har en solid faglig serviceforståelse og meget gerne en håndværksmæssig baggrund med afsæt i en el-faglig uddannelse fra fx maskin-/automationsindustrien. Derudover har du gennem din karriere ledet mindre teams og i den rolle ageret som sparringspartner. Du har udpræget forretningssans og forstår salg til et vist niveau. Din tilgang til stakeholder-dialogen på kundeniveau er meget proaktiv, og du deltager i projektering med en god fornemmelse for risici. Du har et veludviklet planlægningsgen og forstår problematikkerne i ressourcestyring, ligesom du er vant til at anvende ERP i det daglige arbejde.

  Som leder viser du vejen ved selv at gå forrest og samtidig gøre, hvad du kan, for at involvere og inddrage andre. Du evner at holde fast i dig selv og sige fra, og din indstilling til kollegerne er, at man altid kan blive bedre og dygtigere, og at man bakker hinanden op og rækker ud, når der er behov. Du har et godt organisationstalent og forstår at håndtere mange bolde i luften i en foranderlig dagligdag. Andre ser dig som en person, som tænker nyt og ser muligheder fremfor begrænsninger samt forstår at løfte sig op og navigere i projekternes dynamik.

  Som person har du fokus på resultater og forretningen og jagter deadlines, da de er sat for at blive overholdt. Du er uden tvivl meget arbejdsom og går til opgaverne med stor energi, samtidig med at du udstråler ro og har is i maven. I opgaveløsningen bider du dig fast og tror på egne evner. Dine succeser har du skabt gennem et godt overblik, ligesom du altid er velforberedt og kan en træffe hurtig beslutning, uden at det går ud over kvaliteten.


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.