Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Servicechef til Sjælland

Brøndum søger en erfaren og dedikeret servicechef til at udvikle markedsområdet på Sjælland.

Vi har brug for dig, der med godt humør, gode kommunikationsevner og et godt kendskab til service inden for særligt VVS, sprinkler og ventilation kan fortsætte den positive udvikling af Brøndum’s afdeling i Hvidovre og deres serviceforretning. Med udgangspunkt i deres afdeling i Hvidovre, får du ansvaret for Brøndum’s serviceforretning på hele Sjælland.

Sæt dit præg på serviceforretningen i Brøndum

Du får en enestående mulighed for at præge din egen stilling og påvirke fremtidens forretningsområder, processer og udvikling inden for Brøndum Service. Du kommer til at samarbejde med stærke faglige kompetencer i en agil og forandringsvant organisation med fokus på vækst, tilfredse kunder og medarbejdere. Det bliver din opgave at sikre en optimal teknisk og økonomisk drift af afdelingen og samtidig udvikle allerede eksisterende og fremtidige forretningsområder.

Du kommer til at referere direkte til den nationale servicedirektør og indgå i en landsdækkende chefgruppe for Brøndum Service, hvor I sammen udvikler serviceforretningen, sparrer med hinanden og igangsætter stærke tværfaglige og landsdækkende koncepter til vores kunder.

”Hos Brøndum bliver du en del af et tværfagligt samarbejde og fællesskab med de øvrige serviceafdelinger og med vores øvrige forretningsenheder, hvor vi løbende styrker overgangen fra entrepriseprojekter til serviceopgaver. Du kommer derfor til både at have et lokalt og nationalt perspektiv i forhold til den fremtidige udvikling af Brøndum”, Servicedirektør René Lund Rasmussen.

Robust leder med teknisk baggrund og et kommercielt mindset

Du har enten en teknisk uddannelse kombineret med solid kommerciel erfaring eller en kommerciel uddannelse kombineret med solid teknisk erfaring. Du har solid brancheerfaring og erfaring med det brede resultatansvar – fra kundekontakt, kommercielle kontrakter, projekter og opgaveløsning til effektive processer og tilfredse medarbejdere.

Som person er du proaktiv, resultatorienteret og helhedstænkende. Du er en synlig leder, der har øje for potentialet i nye idéer og i mennesker omkring dig. Og du kan samtidig skabe den struktur og det overblik, der skal til for at skabe den bedste ramme for dine medarbejdere. Du har et smittende engagement, et stort drive og en naturlig autoritet, og du opnår følgeskab fra dine medarbejdere og kolleger gennem involvering, lydhørhed og en stærk prioritering.

Velkommen til Brøndum

Du kan se frem til at blive en del af en spændende organisation i en dynamisk branche. Hos Brøndum bliver du en del af en koncern med godt 400 medarbejdere og med afdelinger i både Danmark og Grønland. Selvom Brøndum er en større organisation, har de en flad struktur. Du kan dermed få lov til at påvirke aktiviteternes gang og ikke mindst din egen rolle.

Er du interesseret?

Vi arbejder på at besætte jobbet hurtigst muligt, derfor er der ingen ansøgningsfrist.

Ønsker du at søge jobbet, tryk da på ikonet ” søg stillingen”

Rekrutteringsprocessen varetages af PersonaleBørsen, ved spørsgsmål kontakt da konsulent Steffen Sørensen på telefonen +45 26471 914 eller konsulent Kent Fredslund Pedersen på telefon +45 2877 0070


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.