Serviceelektriker

Har du en el-baggrund, og sætter du en ære i at levere et godt stykke arbejde? Så søger Personale-match, på vegne af en af vores kunder, en erfaren serviceelektriker til spændende projekter i Nordsjælland og Storkøbenhavn.

 

Stillingen
Vores kunde har mere end 20 års erfaring fra branchen, og beskæftiger sig med alt fra installationer til servicering inden for el-løsninger til private og erhvervssegmentet i Københavnsområdet og Nordsjælland.

Du vil komme til at få en alsidig arbejdsdag, hvor det er vigtigt, at du ikke har noget imod at arbejde selv og i mindre teams. Jobbet indeholder renoveringsprojekter af ejendomme samt high-end hoteller, og dine arbejdsopgaver vil derfor variere af karakter inden for service. Stillingen er et vikariat med henblik på en fastansættelse efter en 3 måneders prøveperiode.

Arbejdstiden vil være mandag-torsdag i tidsrummet 7-15 og fredag til kl. 14:30. 

 

Din profil
Du skal være i stand til at arbejde selvstændigt og samtidig være selvkørende, da du kommer til at samarbejde med dine kollegaer samt er ansvarlig for gennemførelse af egne arbejdsopgaver. Vi lægger stor vægt, at du sætter en ære i at kvalitetssikre dit arbejde, og besidder engagement og et godt humør, som skaber en god stemning på arbejdspladsen.

Din faglige profil kan have forskellige indfaldsvinkler, men vi forestiller os at, du har:

  • Erfaring med serviceopgaver fra tidligere jobs
  • En håndværksmæssig baggrund som elektriker
  • Kendskab til flere områder inden for el-faget
  • Behersker dansk i skrift og tale
  • Er hurtig til at sætte dig ind i nye it-systemer

 

Interesseret?
Hvis du kan se dig selv i ovenstående job, så klik på linket ”ansøg online her”. Vi vil afholde samtaler løbende på vores hovedkontor i Taastrup, så send os allerede din ansøgning samt CV i dag. Skulle du have nogle spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringschef Susan Larsen på mail susan@personale-match.dk.

 

Praktiske oplysninger
Personale-match benytter udelukkende elektronisk rekruttering, og det er kun muligt at søge stillingen online via linket nederst. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning.

Personale-match aps er et konsulenthus, der gennem systematisk og professionel udvælgelse finder kvalificerede medarbejdere til faste stillinger samt korte og længerevarende vikariater. Vi er medlem af Dansk Erhverv og er autoriseret af Vikarbureauernes Brancheforening, hvilket er din garanti for ordnede forhold.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:28. marts 2018

Serviceelektriker

Competencia

Har du solid erfaring som serviceelektriker og ønsker du et godt job i Storkøbenhavn, så vil vi gerne tale med dig. Serviceelektriker Storkøbenhavn. VirksomhedenVirksomheden er beliggende lidt udenfor København, men opgaverne udføres primært i Stork...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Elektriker til opgave i Brøndby

SYSTEM VIKAR BYG & ANLÆG ApS

Vores kunde er et Elektriker firma, beliggende i Glostrup, med ca. 20 ansatte. Virksomheden veletableret, og arbejder med installation, vedligeholdelse og reparation for private, erhvervskunder og boligforeninger i Storkøbenhavn. Kunden ligger vægt ...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:31. marts 2018

Elektrikere søges

Humanizer

Høje-Taastrup
Vil du med på holdet - og tage danmarks el net med ind i fremtiden? Københavnsområdet skal have skiftet de gamle el målere ud med nye intelligente målere med fjernaflæsning. Det er et stort projekt, og derfor søges der nye medarbejdere der kan hjælp...
Indrykket:14. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

Elektriker til opgave i Herlev

SYSTEM VIKAR BYG & ANLÆG ApS

Høje-Taastrup
Vores kunde er et Elektriker firma, beliggende i Bagsværd, med ca. 15 ansatte. Virksomheden er veletableret, og er totalleverandør inden for elinstallationer og vedligeholdelse af el, teledata og intelligente installationer, for private, erhverv og ...
Indrykket:19. februar 2018
Udløbsdato:12. marts 2018

Industrielektrikere til fastansættelse

PERSONALE-MATCH ApS

Høje-Taastrup
Vi søger 2 dygtige udkørende industrielektrikere for én af vores kunder i Stenløse. Du tilbydes projekter i Storkøbenhavn via et Try & Hire forløb med henblik på en fastansættelse. Vores kunde har over 20 års erfaring inden for el-branchen, og du vi...