Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Serviceelektriker

Har du en el-baggrund, og sætter du en ære i at levere et godt stykke arbejde? Så søger Personale-match, på vegne af en af vores kunder, en erfaren serviceelektriker til spændende projekter i Nordsjælland og Storkøbenhavn.

 

Stillingen
Vores kunde har mere end 20 års erfaring fra branchen, og beskæftiger sig med alt fra installationer til servicering inden for el-løsninger til private og erhvervssegmentet i Københavnsområdet og Nordsjælland.

Du vil komme til at få en alsidig arbejdsdag, hvor det er vigtigt, at du ikke har noget imod at arbejde selv og i mindre teams. Jobbet indeholder renoveringsprojekter af ejendomme samt high-end hoteller, og dine arbejdsopgaver vil derfor variere af karakter inden for service. Stillingen er et vikariat med henblik på en fastansættelse efter en 3 måneders prøveperiode.

Arbejdstiden vil være mandag-torsdag i tidsrummet 7-15 og fredag til kl. 14:30. 

 

Din profil
Du skal være i stand til at arbejde selvstændigt og samtidig være selvkørende, da du kommer til at samarbejde med dine kollegaer samt er ansvarlig for gennemførelse af egne arbejdsopgaver. Vi lægger stor vægt, at du sætter en ære i at kvalitetssikre dit arbejde, og besidder engagement og et godt humør, som skaber en god stemning på arbejdspladsen.

Din faglige profil kan have forskellige indfaldsvinkler, men vi forestiller os at, du har:

  • Erfaring med serviceopgaver fra tidligere jobs
  • En håndværksmæssig baggrund som elektriker
  • Kendskab til flere områder inden for el-faget
  • Behersker dansk i skrift og tale
  • Er hurtig til at sætte dig ind i nye it-systemer

 

Interesseret?
Hvis du kan se dig selv i ovenstående job, så klik på linket ”ansøg online her”. Vi vil afholde samtaler løbende på vores hovedkontor i Taastrup, så send os allerede din ansøgning samt CV i dag. Skulle du have nogle spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringschef Susan Larsen på mail susan@personale-match.dk.

 

Praktiske oplysninger
Personale-match benytter udelukkende elektronisk rekruttering, og det er kun muligt at søge stillingen online via linket nederst. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning.

Personale-match aps er et konsulenthus, der gennem systematisk og professionel udvælgelse finder kvalificerede medarbejdere til faste stillinger samt korte og længerevarende vikariater. Vi er medlem af Dansk Erhverv og er autoriseret af Vikarbureauernes Brancheforening, hvilket er din garanti for ordnede forhold.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her