Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Serviceelektriker

Har du erfaring fra el-branchen, og yder du et højt serviceniveau i dit arbejde? Så kan det være, at du er den elektriker, vi leder efter til en af vores kunder i Storkøbenhavn.

 

Stillingen
Vores kunde er en autoriseret VVS- og el virksomhed med speciale i blikarbejde, grøn energi og varmeoptimering. Virksomheden tilbyder alle former for byggeprojekter.

Du kommer til at udføre renoveringsarbejde på fem lejlighedskomplekser i Storkøbenhavn, primært på Frederiksberg, Nørrebro samt indre by. Dit arbejde vil være for erhvervskunder, ikke private. Stillingen er et vikariat med henblik på fastansættelse efter 3 måneders prøveperiode. Du tilbydes en timeløn på kr. 200 + attraktiv pensionsordning samt stilles servicebil og værktøj til rådighed.

Arbejdstiden vil være i tidsrummet 7-15 med opstart hurtigst muligt.

 

Din profil
Du er proaktiv, selvstændig og er faglig dygtig med teknisk flair. Du udviser fleksibilitet, arbejder struktureret og vil trives i en virksomhed i rivende udvikling, hvor tonen er uformel, og det lægger dig naturligt at tage ejerskab over egne ansvarsområder. Vi forestiller os desuden, at du har:

  • Erfaring fra lignende jobs
  • Uddannelse som elektriker
  • Behersker dansk i skrift og tale
  • Godt håndværk er en selvfølge for dig

 

Interesseret?
Hvis du kan se dig selv i ovenstående job, så klik på linket ”ansøg online her”. Vi vil afholde samtaler løbende på vores hovedkontor i Taastrup, så send os allerede din ansøgning samt CV i dag. Skulle du have nogle spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringschef Susan Larsen på mail susan@personale-match.dk.


Praktiske oplysninger
Personale-match benytter udelukkende elektronisk rekruttering, og det er kun muligt at søge stillingen online via linket nederst. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning.

Personale-match aps er et konsulenthus, der gennem systematisk og professionel udvælgelse finder kvalificerede medarbejdere til faste stillinger samt korte og længerevarende vikariater. Vi er medlem af Dansk Erhverv og er autoriseret af Vikarbureauernes Brancheforening, hvilket er din garanti for ordnede forhold.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her