Serviceelektriker

Har du erfaring fra el-branchen, og yder du et højt serviceniveau i dit arbejde? Så kan det være, at du er den elektriker, vi leder efter til en af vores kunder i Storkøbenhavn.

 

Stillingen
Vores kunde er en autoriseret VVS- og el virksomhed med speciale i blikarbejde, grøn energi og varmeoptimering. Virksomheden tilbyder alle former for byggeprojekter.

Du kommer til at udføre renoveringsarbejde på fem lejlighedskomplekser i Storkøbenhavn, primært på Frederiksberg, Nørrebro samt indre by. Dit arbejde vil være for erhvervskunder, ikke private. Stillingen er et vikariat med henblik på fastansættelse efter 3 måneders prøveperiode. Du tilbydes en timeløn på kr. 200 + attraktiv pensionsordning samt stilles servicebil og værktøj til rådighed.

Arbejdstiden vil være i tidsrummet 7-15 med opstart hurtigst muligt.

 

Din profil
Du er proaktiv, selvstændig og er faglig dygtig med teknisk flair. Du udviser fleksibilitet, arbejder struktureret og vil trives i en virksomhed i rivende udvikling, hvor tonen er uformel, og det lægger dig naturligt at tage ejerskab over egne ansvarsområder. Vi forestiller os desuden, at du har:

  • Erfaring fra lignende jobs
  • Uddannelse som elektriker
  • Behersker dansk i skrift og tale
  • Godt håndværk er en selvfølge for dig

 

Interesseret?
Hvis du kan se dig selv i ovenstående job, så klik på linket ”ansøg online her”. Vi vil afholde samtaler løbende på vores hovedkontor i Taastrup, så send os allerede din ansøgning samt CV i dag. Skulle du have nogle spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringschef Susan Larsen på mail susan@personale-match.dk.


Praktiske oplysninger
Personale-match benytter udelukkende elektronisk rekruttering, og det er kun muligt at søge stillingen online via linket nederst. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning.

Personale-match aps er et konsulenthus, der gennem systematisk og professionel udvælgelse finder kvalificerede medarbejdere til faste stillinger samt korte og længerevarende vikariater. Vi er medlem af Dansk Erhverv og er autoriseret af Vikarbureauernes Brancheforening, hvilket er din garanti for ordnede forhold.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:28. marts 2018

Serviceelektriker

Competencia

Har du solid erfaring som serviceelektriker og ønsker du et godt job i Storkøbenhavn, så vil vi gerne tale med dig. Serviceelektriker Storkøbenhavn. VirksomhedenVirksomheden er beliggende lidt udenfor København, men opgaverne udføres primært i Stork...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Elektriker til opgave i Brøndby

SYSTEM VIKAR BYG & ANLÆG ApS

Vores kunde er et Elektriker firma, beliggende i Glostrup, med ca. 20 ansatte. Virksomheden veletableret, og arbejder med installation, vedligeholdelse og reparation for private, erhvervskunder og boligforeninger i Storkøbenhavn. Kunden ligger vægt ...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:31. marts 2018

Elektrikere søges

Humanizer

Høje-Taastrup
Vil du med på holdet - og tage danmarks el net med ind i fremtiden? Københavnsområdet skal have skiftet de gamle el målere ud med nye intelligente målere med fjernaflæsning. Det er et stort projekt, og derfor søges der nye medarbejdere der kan hjælp...
Indrykket:14. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

Elektriker til opgave i Herlev

SYSTEM VIKAR BYG & ANLÆG ApS

Høje-Taastrup
Vores kunde er et Elektriker firma, beliggende i Bagsværd, med ca. 15 ansatte. Virksomheden er veletableret, og er totalleverandør inden for elinstallationer og vedligeholdelse af el, teledata og intelligente installationer, for private, erhverv og ...
Indrykket:19. februar 2018
Udløbsdato:12. marts 2018

Industrielektrikere til fastansættelse

PERSONALE-MATCH ApS

Høje-Taastrup
Vi søger 2 dygtige udkørende industrielektrikere for én af vores kunder i Stenløse. Du tilbydes projekter i Storkøbenhavn via et Try & Hire forløb med henblik på en fastansættelse. Vores kunde har over 20 års erfaring inden for el-branchen, og du vi...