Serviceelektriker

Har du solid erfaring som serviceelektriker og ønsker du et godt job i Storkøbenhavn, så vil vi gerne tale med dig.

Serviceelektriker Storkøbenhavn.

 

Virksomheden
Virksomheden er beliggende lidt udenfor København, men opgaverne udføres primært i Storkøbenhavn/Nord for København.

Der er ca. 75 elektrikere ansat, så du bliver en del af en større gruppe fagfolk, som dækker alle fagområder indenfor EL-faget.

Virksomheden arbejder med en flad organisationsstruktur, hvilket betyder at der er mulighed for at præge retningen, ligesom der er kort vej til beslutninger.

Geografi
Opgaverne i denne stilling udføres primært i Københavnsområdet og nord for København.

Om stillingen
Som serviceelektriker betjener du mange forskellige kunder, primært erhvervskunder.

Firmaet har kunder indenfor stort set alle grupper, så uanset om du er specialiseret indenfor IT (fiber, PDS, teleanlæg), IBI eller sikring (ABA, ADK, AIA, ITV), så hører vi gerne fra dig.

Om dig
• Du arbejder selvstændigt og engageret.

• Du har høj faglig stolthed.

• Du har bred viden om elektrikerfaget.

• Du har kørekort kategori B .

Du tilbydes
• Et godt job med høj grad af frihed
• Firmabil
• Sparring med kollegaer
• Sociale arrangementer

Løn efter kvalifikationer og attraktive personalegoder.

Ansøgning
Competencia Rekruttering står for interview og udvælgelse.

Ansøgning og CV sendes til chs@competencia.dk

Send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til interview, og annoncen slettes når vi har fundet den rette kandidat.

I udvælgelse til stillingen som serviceelektriker vægter vi høj faglighed, dokumenteret erfaring fra lignende stilling og evnen til at arbejde selvstændigt.

Vil du høre mere om jobbet, er du meget velkommen til at kontakte headhunter Charlotte E. von Schimmelmann på telefon 40903700 eller headhunter Katharina Henckel Lindqvist på telefon 61694241.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om Competencia
Competencia Rekruttering er certificerede specialister i at finde de bedst egnede profiler primært indenfor: Salg, Adm. & Økonomi samt Bygge & Anlæg.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Serviceelektriker

PERSONALE-MATCH ApS

Har du en el-baggrund, og sætter du en ære i at levere et godt stykke arbejde? Så søger Personale-match, på vegne af en af vores kunder, en erfaren serviceelektriker til spændende projekter i Nordsjælland og Storkøbenhavn. Stillingen Vores kunde har...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Serviceelektriker

PERSONALE-MATCH ApS

Har du erfaring fra el-branchen, og yder du et højt serviceniveau i dit arbejde? Så kan det være, at du er den elektriker, vi leder efter til en af vores kunder i Storkøbenhavn. Stillingen Vores kunde er en autoriseret VVS- og el virksomhed med spec...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

erfaren elektriker til spjældarbejde søges

Just Jobs

Just Jobs søger for kunde i Nordsjælland faglært og erfaren elektrikersvend til fastansættelse. Har du lyst til at udføre service- og spjældopgaver i København, er du serviceorienteret og vant til at omgås private kunder, så er du måske firmaet nye ...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Elektriker til opgave i Brøndby

SYSTEM VIKAR BYG & ANLÆG ApS

Vores kunde er et Elektriker firma, beliggende i Glostrup, med ca. 20 ansatte. Virksomheden veletableret, og arbejder med installation, vedligeholdelse og reparation for private, erhvervskunder og boligforeninger i Storkøbenhavn. Kunden ligger vægt ...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:31. marts 2018

Elektrikere søges

Humanizer

Høje-Taastrup
Vil du med på holdet - og tage danmarks el net med ind i fremtiden? Københavnsområdet skal have skiftet de gamle el målere ud med nye intelligente målere med fjernaflæsning. Det er et stort projekt, og derfor søges der nye medarbejdere der kan hjælp...