Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Serviceelektrikere

Er du uddannet elektriker? Har du erfaring med service? Så er du måske den serviceelektriker, vi står og mangler til projekter i Storkøbenhavn med opstart hurtigst muligt.

 

Om jobbet
Vores kunde ligger i Stenløse, men du kommer til at arbejde på projekter i Storkøbenhavn. Virksomheden har over 20 års el erfaring, og kerneområderne er mindre entreprise samt servicearbejde, alt fra traditionelt el-arbejde, installationer til sikringsanlæg.

Du vil blive ansat i et try & hire forløb med henblik på fastansættelse efter 3 måneder. Stillingen er 37 timer ugentligt med en arbejdstid fra mandag til torsdag 7-15 og 7-14.30 om fredagen.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Traditionelt el-arbejde
  • Mindre ombygninger og tilbygningsprojekter
  • Bestilling af materialer
  • Korrekt udfyldelse af ordresedler
  • Registrering af målinger på tablet/PC

 

Kvalifikationer
Jobbet kræver, at du er uddannet elektriker med erfaring fra service. Du kan arbejde selvstændigt og i teams, dermed forventer vi, at du kan tage ejerskab af egne arbejdsopgaver og udvise fleksibilitet, når det kræves. Du skal være i besiddelse af kørekort B, da du vil få stillet en servicebil til rådighed.

 

Du tilbydes
Du vil få en afvekslende arbejdsdag, hvor hårdt arbejde og samarbejde prioriteres højt. Vores kunde tilbyder:

  • Gode arbejdsforhold
  • Kollegialt sammenhold med bl.a. sociale events
  • Løn efter kvalifikationer
  • Mulighed for efteruddannelse 

 

Søg jobbet
Hvis du kan se dig selv i ovenstående job, kan du søge stillingen ved at ansøge online på linket nederst til venstre.Vi holder løbende samtaler på vores kontor i Taastrup.

Skulle du have spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Heidi Josefine Jensen på mail heidi@personale-match.dk eller pr. tlf. 42801828.

Personale-match benytter udelukkende elektronisk rekruttering, og det er kun muligt at søge stillingen online via linket nederst. Ansøgninger sendt via mail kommer ikke i betragtning.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her