Serviceelektrikere

Er du uddannet elektriker? Har du erfaring med service? Så er du måske den serviceelektriker, vi står og mangler til projekter i Storkøbenhavn med opstart hurtigst muligt.

 

Om jobbet
Vores kunde ligger i Stenløse, men du kommer til at arbejde på projekter i Storkøbenhavn. Virksomheden har over 20 års el erfaring, og kerneområderne er mindre entreprise samt servicearbejde, alt fra traditionelt el-arbejde, installationer til sikringsanlæg.

Du vil blive ansat i et try & hire forløb med henblik på fastansættelse efter 3 måneder. Stillingen er 37 timer ugentligt med en arbejdstid fra mandag til torsdag 7-15 og 7-14.30 om fredagen.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Traditionelt el-arbejde
  • Mindre ombygninger og tilbygningsprojekter
  • Bestilling af materialer
  • Korrekt udfyldelse af ordresedler
  • Registrering af målinger på tablet/PC

 

Kvalifikationer
Jobbet kræver, at du er uddannet elektriker med erfaring fra service. Du kan arbejde selvstændigt og i teams, dermed forventer vi, at du kan tage ejerskab af egne arbejdsopgaver og udvise fleksibilitet, når det kræves. Du skal være i besiddelse af kørekort B, da du vil få stillet en servicebil til rådighed.

 

Du tilbydes
Du vil få en afvekslende arbejdsdag, hvor hårdt arbejde og samarbejde prioriteres højt. Vores kunde tilbyder:

  • Gode arbejdsforhold
  • Kollegialt sammenhold med bl.a. sociale events
  • Løn efter kvalifikationer
  • Mulighed for efteruddannelse 

 

Søg jobbet
Hvis du kan se dig selv i ovenstående job, kan du søge stillingen ved at ansøge online på linket nederst til venstre.Vi holder løbende samtaler på vores kontor i Taastrup.

Skulle du have spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Heidi Josefine Jensen på mail heidi@personale-match.dk eller pr. tlf. 42801828.

Personale-match benytter udelukkende elektronisk rekruttering, og det er kun muligt at søge stillingen online via linket nederst. Ansøgninger sendt via mail kommer ikke i betragtning.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Elektriker

CH Installation ApS

Elektrikere til el-installationsfirma i RoskildeVi har travlt og søger flere kollegaer. Så er du elektriker, og kunne du tænke dig et job, med varierende selvstændige opgaver og gode kolleger, i en virksomhed hvor det sociale sammenhold vægtes højt,...
Indrykket:26. februar 2018
Udløbsdato:26. april 2018

Elektriker til service opgaver

Viktech P/S Kbh.

Høje-Taastrup
Vi søger efter en engageret elektriker til vores kunde i Låsby. Du vil komme til at indgå i dagligdagsopgaverne, som mindre projekter samt serviceopgaver. Kunden har mange, for os dagligdags opgaver, med fejlfinding på elinstallationer i privat bebo...
Indrykket:12. marts 2018
Udløbsdato:7. maj 2018

Elektriker

Humanizer

Jubiiiii endnu en af vores kunder har fået travlt og vi vil så gerne hjælpe dem med at få løst deres opgaver. Vi søger derfor to elektrikere som kan køre selvstændige serviceopgaver i Storkøbenhavn. Vi forventer at du: er uddannet elektriker er god ...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:31. maj 2018

Elektriker til spjæld opgaver i Glostrup

SYSTEM VIKAR BYG & ANLÆG ApS

Vores kunde er et Elektriker firma, beliggende i Ballerup, med ca. 12 ansatte. Virksomheden veletableret, og arbejder med små og store elinstallationer for private, erhvervskunder og boligforeninger i Storkøbenhavn. Kunden ligger vægt på kvalitet, g...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:29. april 2018

2 dygtige udkørende industrielektrikere

PERSONALE-MATCH ApS

Vil du gerne være en del af en virksomhed i vækst? Har du arbejdet som industrielektriker - gerne med erfaring fra service? Så søger vi 2 dygtige udkørende industrielektrikere til en spændende stilling. Om jobbetVores kunde ligger i Stenløse, men pr...
Indrykket:11. april 2018
Udløbsdato:7. maj 2018