Serviceingeniør

Med stor interesse og erfaring med service, vedligeholdelse og udvikling af elektro/mekanisk produktionsudstyr og faciliteter

 

Virksomhedsbeskrivelse:
Kaleido Technology ApS er et spændende udviklingsselskab med et unikt personale bestående af et team af dedikerede udviklingsingeniører og et team af højt specialiserede medarbejdere til produktion af højpræcisions støbeværktøjer.

Kaleido Technology ApS er det kinesiske moderselskabs frontløbere og ekspertise center for udvikling af nye optiske fremstillings teknologier og produkter. Hovedopgaverne omfatter udvikling og produktion af ultra-præcisionsforme til glasstøbning.

Virksomheden ligger nord for København i Farum og har i øjeblikket 30 medarbejdere og ønsker at udvide med nye talentfulde medarbejdere. Du vil arbejde i et innovativt miljø med højt kvalificerede kolleger. Samtidig får du et meget alsidigt og udfordrende job med gode udviklingsmuligheder.

Stillingsbeskrivelse:
Efter et grundigt træningskursus i USA hos virksomhedens leverandør af ultra-præcision CNC-maskiner, vil du være ansvarlig for opsætning og installation af nye maskiner i produktionen og skal i den forbindelse sikre at anlægskravene er opfyldt.

CNC-maskinerne anvendes til fremstilling af støbeværktøj med stramme tolerancer inden for nanometer-området (1/1000 af en mikrometer). Derfor er de meget afhængige af omgivelserne for at opnå optimal ydelse. Det er dit ansvar at sikre udstyrets kontinuerlige ydeevne ved at udføre service, vedligeholdelse og optimering af maskinen og de omgivende faciliteter.

Du vil være ansvarlig for uddannelse af R&D-ingeniører vedrørende maskinens drift og være involveret i forskellige facilitetsudviklingsprojekter, der relaterer til maskinens ydeevne og hermed produktionen.

Du kommer også til at stå for at samle og vedligeholde centralt liggende (server), præcise dokumentations filer indeholdende alle aspekter af service aktivitet og stå for basis træning af operatører i brug af maskinen.

Du får ansvaret for at sikre at alle sikkerheds foranstaltninger bliver fulgt og står for at gennemføre produktions- /reparationsplaner gennem personlig tidsstyring, planlægning af opgaver, koordinering af nødvendige supportressourcer, tilgængelighed af dele / udstyr osv.

Virksomheden er kendt for sin dedikerede virksomhedskultur, hvor man hjælper hinanden. Du vil således have en god mulighed for at diskutere løsninger og muligheder med dine mere erfarne kolleger i dagligdagen.

Du tilbydes:
Den første periode af jobbet dækker et 3 ugers ”serviceingeniør – træningskursus” i USA, hos leverandøren af ultra-præcision CNC-maskiner, for at opnå det bedste grundlag for at imødekomme stillingen. Kurset er identisk med det, som deres egen felt-serviceingeniør går igennem efter ansættelse.

Egenskaber:
De forventer vi følgende kerne kompetencer:

• Ekstremt stærke analytiske, diagnostiske og problemløsende færdigheder. Skal være villig og i stand til pro-aktivt at undersøge og rette komplekse tekniske problemer på vores CNC-produktionsmaskiner.
• Professionel tilgang og evnen til effektivt at fungere under højtryks-forhold.
• Over gennemsnit organisatoriske færdigheder, med et højt effektivitetsniveau, detajleorienteret.
• Fleksibel og i stand til at arbejde i et høj-tempo miljø med hurtigt skiftende prioriteter.

Sprogkundskaber / IT:
Du taler og skriver flydende engelsk og er en erfaren bruger af IT.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:12. december 2017
Udløbsdato:2. februar 2018

SERVICE ENGINEER

PROFILPARTNERS ApS

With deep interest and experience on service, maintenance and development of electro mechanical equipment and facility Virksomhedsbeskrivelse:Kaleido Technology ApS is an exciting development company with a unique staff consisting of a team of dedic...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

KONSTRUKTIONSINGENIØR

PROFILPARTNERS ApS

Allerød
Som ønsker at være med til en spændende digitaliserings- og professionaliseringsproces Virksomhedsbeskrivelse: Vibco Attachment har gennem en lang årrække produceret udstyr og koblinger til entreprenørmaskiner i ind- og udland. Virksomheden har være...
Indrykket:11. januar 2018
Udløbsdato:1. februar 2018

Usability Engineer in Device R&D (maternity cover)

NOVO NORDISK A/S

Hillerød
ResearchDenmark - HillerødAre you ready to use your skills in Usability Engineering to make a difference in the development of our device products? Do you have flair for working in a complex area where you have to transfer user research insights int...
Indrykket:14. januar 2018
Udløbsdato:1. februar 2018

Mechanical Engineer

WELLTEC A/S

Hillerød
A WORLD CLASS COMPANY Welltec® is an international oilfield service company and one of the leading providers of intervention solutions for oil and gas wells. We develop and manufacture precision-controlled technologies that have been embraced by the...
Indrykket:29. november 2017
Udløbsdato:24. januar 2018

Project Engineer - Evaporation Systems in the food industry

Job-Link ApS

Job-Link is looking for a Project Engineer Evaporation Systems for the food industry based in the area of Copenhagen- for one of our International customer. Our customer is a global support organization with the purpose of delivering engineering sup...