Servicekoordinator.

Stillingen.
Vi søger nye kolleger til serviceafdelingen hos Prisberegning.dk, hvor vi er bindeleddet mellem private kunder og vores tilknyttede partnere inden for håndværks branchen. Opgaven er at kontakte kunder der har benyttet en af vores 20 online prisberegnere, ud fra kundens projekt og forventninger formidler vi kontakten til en professionel fagmand der vil besøge kunden, gennemgå projektet og lave et skriftligt tilbud.

Hvad søger vi.
Hvis du har en god portion livserfaring, samtidig med at du har du haft din egen bolig og har erfaring med at vedligeholde og forbedre denne, så er det absolut et plus. Du kan guide kunden igennem en process hvor der er fokus på kundens opgave og de fagfolk der skal formidles.

At du kan have en god dialog med alle samfundslag, høj som lav, hvor emnerne er projekter på kundens bolig. Da du har en vigtig position i afdelingen er det derfor vigtigt at du besidder stor stabilitet.

Nøgleord, positiv indstilling, stort servicegen, god telefonstemme, tænker i muligheder frem for begrænsninger.

Vi leder efter en medarbejder med den rette personlighed i højere grad end den rette erfaring, du vil gennemgå den nødvendige træning og uddannelse for at få succes i jobbet.

Service Afdelingen.
Er god energi, god humor, meget energi, stor motivation for at nå dine egne mål og afdelingens mål, men en hverdag hvor det sociale miljø er i højsædet.

Vi tilbyder dig:

  • grundig oplæring
  • et job i en hurtigt voksende virksomhed med succes
  • godt og energisk arbejdsmiljø med flad ledelse
  • gode kollegaer/nye venner på tværs af virksomheden
  • fast timeløn
  • arbejdstid mandag-torsdag 08.00 -16.30, fredag 08.00 -16.00
  • forbedrede kompetencer inden for kommunikation både mundtlig og skriftligt.
  • sociale arrangementer, såsom Fredagsbar, Julefrokoster, Sommerfester samt diverse events og kick-off arrangementer

Prisberegning.dk A/S
Prisberegning.dk er en online portal, hvor du kan beregne priser på en række opgaver inden for bygge- og anlægsbranchen samt flere af rådgivningsfagene. Derudover hjælper vi dig også med at arrangere et møde med lokale fagpersoner, hvor du kan indhente et konkret tilbud på opgaven.

Vi har hjemme på Islands Brygge, hvor vi er ca. 30 medarbejdere, der hver dag arbejder for at gøre det lettere for kunder og fagpersoner at få kontakt til hinanden.
Prisberegning.dk A/S ejer Håndværker.dk og Henttilbud.dk.

Se videoen og få et indblik i hverdagen hos os.
https://youtu.be/gd92WXskuDM

Løn.
Fast timeløn

Arbejdssted.
Strandlodsvej 6A, 1. sal, 2300 København S

Interesseret eller ansøg.
Kontakt Head of HR Salg og Service Thomas Vidbjørg på +45 2815 5000 hvis du er interesseret i at høre nærmere omkring stillingen.
For at ansøge, send motiveret ansøgning samt detaljeret CV til thomas@haandvaerker.dk

Der er 2 ledige stillinger
Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.