Servicekoordinator DEUTZ & MWM motorer

Diesel Motor Nordic A/S søger ny medarbejder til Aarhus:

Som servicekoordinator vil du blive en del af vores serviceteam, der har til huse i Risskov og består af 7 medarbejdere.

Arbejdstid:   Der er tale om en fast fuldtidsstilling på 37 timer. Mandag – torsdag 8-16, fredag 8-15:30.

Bopæl:  Gerne i nærheden af Aarhus (max. 50 km).

Uddannelse:  Servicekoordinator / værkfører / mekaniker / autoelektrisk baggrund

Faglige kvalifikationer:  Erfaring fra en serviceafdeling inden for branchen: motor, lastvogne, entreprenørmaskiner eller landbrugsmaskiner. Kundekontakt gennem telefon og mails er vigtig.                   

Personlige egenskaber:  Du skal kunne arbejde selvstændigt, prioritere dine arbejdsopgaver i en hektisk hverdag samt besidde stor teknisk indsigt. Din arbejdsform skal være præget af systematik og ordenssans og gode sprogfærdigheder. Du har en veludviklet forståelse for kundeservice.                           

Sprog:  Flydende dansk og engelsk i skrift og tale

 IT:  Rutineret PC bruger, med vægt på ERP systemer og Office-pakken, da alt foregår elektronisk

 Løn:  Efter kvalifikationer.

Diesel Motor Nordic har mere end 50 års erfaring med forhandling af de tyske produkter DEUTZ AG og MWM GmbH, der producerer diesel- og gasmotorer i størrelsen 20 kW – 4000 kW.

Diesel Motor Nordic har ca. 30 ansatte i Danmark og Sverige, hvoraf 7 er tilknyttet firmaets afdeling i Danmark. Herfra varetages såvel salg af nye motorer som reservedele og service-arbejde.

Sådan ansøger du

Ansøgning:  Send din ansøgning til j.a.hoeg@dieselmotornordic.com, mærket ”servicekoordinator” senest den 12. april 2018.

Kontakt:  Manager Jens A. Høg, dir. tlf. 2927 6612.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her