Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Servicekoordinator DEUTZ & MWM motorer

Diesel Motor Nordic A/S søger ny medarbejder til Aarhus:

Som servicekoordinator vil du blive en del af vores serviceteam, der har til huse i Risskov og består af 7 medarbejdere.

Arbejdstid:   Der er tale om en fast fuldtidsstilling på 37 timer. Mandag – torsdag 8-16, fredag 8-15:30.

Bopæl:  Gerne i nærheden af Aarhus (max. 50 km).

Uddannelse:  Servicekoordinator / værkfører / mekaniker / autoelektrisk baggrund

Faglige kvalifikationer:  Erfaring fra en serviceafdeling inden for branchen: motor, lastvogne, entreprenørmaskiner eller landbrugsmaskiner. Kundekontakt gennem telefon og mails er vigtig.                   

Personlige egenskaber:  Du skal kunne arbejde selvstændigt, prioritere dine arbejdsopgaver i en hektisk hverdag samt besidde stor teknisk indsigt. Din arbejdsform skal være præget af systematik og ordenssans og gode sprogfærdigheder. Du har en veludviklet forståelse for kundeservice.                           

Sprog:  Flydende dansk og engelsk i skrift og tale

 IT:  Rutineret PC bruger, med vægt på ERP systemer og Office-pakken, da alt foregår elektronisk

 Løn:  Efter kvalifikationer.

Diesel Motor Nordic har mere end 50 års erfaring med forhandling af de tyske produkter DEUTZ AG og MWM GmbH, der producerer diesel- og gasmotorer i størrelsen 20 kW – 4000 kW.

Diesel Motor Nordic har ca. 30 ansatte i Danmark og Sverige, hvoraf 7 er tilknyttet firmaets afdeling i Danmark. Herfra varetages såvel salg af nye motorer som reservedele og service-arbejde.

Sådan ansøger du

Ansøgning:  Send din ansøgning til j.a.hoeg@dieselmotornordic.com, mærket ”servicekoordinator” senest den 12. april 2018.

Kontakt:  Manager Jens A. Høg, dir. tlf. 2927 6612.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her