Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Serviceleder - Anlæg og Service

På vegne af Grøn Art søger vi en dynamisk serviceleder, der har lyst til at pleje og videreudvikle et interessant marked og blive en del af en virksomhed i udvikling med 25 ansatte.

Om jobbet

Grøn Art har været igennem en sund vækst de seneste år, og der foreligger en ambitiøs vækstplan. Til at eksekvere denne plan søges en dynamisk serviceleder, der får ansvaret for at videreføre aktiviteten for virksomhedens servicemedarbejdere.  

Som serviceleder hos Grøn Art vil du få et spændende og afvekslende lederjob, hvor du får en stor kontaktflade såvel internt som eksternt blandt kunder og samarbejdspartnere. Du vil have det daglige koordinerende ledelsesansvar for Grøn Arts servicemedarbejdere. Dit faglige område vil hovedsageligt være serviceprojekter, tilbudsberegning af disse og arbejdsplanlægning. Ledelsesmæssigt vil din opgave være at sikre, at projekterne kommer sikkert i mål, og opgaverne udføres til kundernes tilfredsstillelse. I et tæt samarbejde med direktøren vil du sikre, at afdelingen drives økonomisk rentabelt og lever op til de fastsatte mål.

Foruden den koordinerende ledelsesmæssige opgave vil din hverdag også være fyldt med kundeopfølgning, tilbudsgivning og administrative opgaver. Eller sagt med andre ord: Du vil have en hverdag fyldt med spændende og afvekslende opgaver i en organisation præget af godt humør og høj arbejdsglæde.

Det forventes, at den kommende serviceleder vil kunne tilføre erfaring og knowhow omkring optimering af interne processer og arbejdsgange, der kan lette administrationsarbejdet og i sidste ende have en positiv effekt på kvaliteten.

Dine primære opgaver vil være:

 • oprettelse af nye sager
 • planlægning af ruter for servicemedarbejderne
 • godkendelse af timer for medarbejderne (SmartTID)
 • beregning af tilbud til nye og eksisterende kunder
 • opfølgning på samarbejde med kunderne.

Om dig

Du kan have mange tilgange til stillingen. Det kan være, du har en faglig uddannelse inden for gartneriverdenen eller anden byggeteknisk baggrund. Det vigtigste er dit drive og din lyst til at være med til at udvikle Grøn Art i årene fremover. Vi forventer derfor, at du kommer med energi og lyst til at gøre en forskel. Du er naturligvis god til at samarbejde internt, forstår servicearbejdet og formår at skabe relationer eksternt og vedligeholde gode kundeforhold.

Det forventes ligeledes, at du er en god leder, der formår at samle medarbejderne og skabe en stærk og arbejdsom kultur. Som person er du udadvendt med et roligt væsen, og det falder dig naturligt at tale med mennesker på flere niveauer.

Endvidere forventer vi, at du

 • har en "skarp pen" og stor erfaring med tilbudsgivning
 • er en ledertype, der er et naturligt omdrejningspunkt for dine medarbejdere og evner at skabe en stærk arbejdskultur
 • er bevidst om, at den gode kundekontakt og det brede netværk er vigtigt i forhold til at få succes
 • er fleksibel og udadvendt samt i stand til at have mange "bolde i luften" på samme tid
 • er god til at prioritere og har en stor arbejdskapacitet
 • kan formulere dig klart og tydeligt i tale og på skrift.

Virksomheden tilbyder dig

Et ansvarsfuldt og spændende job hvor du som serviceleder får gode personlige udviklingsmuligheder. Du bliver en central person i videreudviklingen af virksomheden og vil få stor medindflydelse på den samlede udvikling, hvor du i dagligdagen vil referere til direktør Michael Sand.

Du bliver en del af en flad og uformel organisation med faglige kompetencer på højt niveau. Virksomheden tilbyder et dynamisk arbejdsniveau, hvor der er fokus på fleksibilitet og samarbejde.

Lønnen forhandles individuelt og modsvarer dine kvalifikationer.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og dit CV herunder. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Spørgsmål

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til seniorkonsulent Jonas Jørgensen, Pay-Back specialist rekruttering, på tlf. 3152 8191.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.