Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Serviceleder med el-service erfaring

Vil du være en del af succesen hos en af Danmarks største installationsvirksomheder? Vil du skabe værdi for vores medarbejdere og kunder ved at sikre en god og effektiv hverdag? Har du en teknisk baggrund og erfaring med el-service? Så er denne stilling måske noget for dig.

Vil du være med til at bygge videre på udviklingen hos Bravida i Brøndby?

Til el-afdelingen i Brøndby søger vi nu en serviceleder. Vi er dygtige og engagerede kollegaer med høj faglig stolthed. Med markedets bredeste vifte af kompetencer håndterer vi alle typer af el-service. Vi har både den brede og dybe tekniske viden, som vi kontinuerligt videreudvikler og holder ved lige med henblik på at yde det bedste for vores kunder.

Du får et selvstændigt job med en stor grad af frihed under ansvar og mulighed for at opbygge og udvikle en solid faglig kompetence inden for et område i både vækst og udvikling. Som serviceleder vil du få mulighed for at præge fremtiden og gøre en forskel i el-afdelingen.

Bliv garant for teknisk service - vi giver bygninger liv

Som serviceleder får du det overordnede ansvar, hvilket omfatter det økonomiske, tekniske og personalemæssige ansvar for egne serviceopgaver med reference til afdelingschefen for El service afdelingen i Brøndby .

Ansvarsområderne vil primært være:

 • God og effektiv ledelse af serviceteknikerne.
 • Teknisk support ved daglige akutte serviceopgaver.
 • Servicering og mersalg hos nye og eksisterende kunder.
 • Økonomistyring i forbindelse med budgetter og kontrakter.
 • Projektstyring og projektledelse af mindre el-projekter.
 • Deltagelse i udarbejdelse og beregning af tilbud.
 • Din hverdag er alsidig og fleksibel, da den i høj grad styres af vores kunder og deres behov. Du har stor frihed i din daglige planlægning og med den flade organisationsstruktur er du løbende i dialog med ledelsen. Kompetente kollegaer står klar til at bakke op og hjælpe, hvilket sammen med kunderne giver en stor kontaktflade i hverdagen.

  Din profil

  Du har erfaring med serviceledelse fra en lignende stilling i installationsbranchen.

  Som leder kommunikerer du klart og tydeligt med medarbejderne og bidrager til et positivt arbejdsmiljø. Du er en naturlig og målrettet leder, som motiveres af at skabe resultater og få det bedste frem i dine medarbejdere.

  Som person er du udadvendt, selvkørende, proaktiv og samarbejdsorienteret. Struktur og detaljefokus falder dig naturligt, og du besidder et godt overblik. Du er en dygtig købmand og har økonomisk sans. Du trives i et uhøjtideligt miljø med højt til loftet, faglighed og kunder i fokus.

  Vi tilbyder

  Et alsidigt og udfordrende job hos Nordens førende leverandør, af tekniske installations- og serviceydelser. Der er gode udviklingsmuligheder i jobbet. I Bravida har vi gode og stabile arbejds- og ansættelsesforhold, herunder pensionsordning og helbredssikring. Du får et job med frihed under ansvar i et team af dygtige kolleger, der står klar til at bakke op og støtte dig.


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.