Serviceleder og teamplayer til Hustømrerne A/S Aalborg

Din nye arbejdsplads?           
Vi er en næsten 100 år gammel tømrervirksomhed, med afdelinger i Aalborg, Aarhus og Aabenraa. Vi udfører både entreprise- og serviceopgaver. 

I service afdelingen i Aalborg laver vi mange forskellige opgaver og ikke 2 dage er ens. 
Hele afdelingen er en godt sammentømret flok, som brænder for at give god service. Samtidig har vi et rigtig godt sammenhold og går op i at alle trives på arbejdspladsen, både socialt og fagligt. Bl.a. ses vi ofte sammen i uformelle rammer. 

I Hustømrerne betyder ordenlighed og ansvar for omgivelser (CSR) utroligt meget og vi ynder at sige, at vi ikke bare går på arbejde for at tjene penge, men for noget mere end det.
Det betyder, at vi bl.a. tager folk ind, som har brug for en chance til på arbejdsmarkedet, såsom flygtninge og tidligere straffede. 
Du skal kunne se dig selv i et firma, som gerne vil yde noget udover kerneforretningen også. 

Hverdagen som serviceleder
Som serviceleder styrer du vores serviceopgaver - fra tilbud og udførsel, til aflevering af et godt resultat, i høj håndværksmæssig kvalitet.

Din baggrund er ikke altafgørende, så længe du brænder for at give god service. Dog er erfaring med serviceopgaver en forudsætning. Nogle ønskede kvalifikationer er desuden:

 • Uddannet tømrer
 • Rutineret indenfor service - du har et godt netværk og er salgsorienteret
 • Har byggeteknisk indsigt i materialer og udførelsesmetoder
 • Har flair for at koordinere, strukturere og afvikle mange sideløbende opgaver og ad hoc
 • Behersker de almindelige IT-værktøjer i Officepakken og gerne MS Project og VisualCalc.

På adressen i Aalborg har vi eget glarmesteri og et stort maskinværksted og snedkeri, som også vil indgå i dit arbejde efter behov. 

Hvem er du?
Servicelederen snakker dagligt med mange forskellige mennesker og skal sætte sig ind i mange behov.

Det kræver struktur og overblik og at du er på forkant, i en hverdag hvor opgaverne kan ændre sig på dagsbasis, som det er traditionelt i en serviceforretning. Du er:

 • Pligtopfyldende, og kan arbejde selvstændigt
 • Struktureret og kan dokumentere dit arbejde
 • Ambitiøs og stræber efter de bedste løsninger - økonomisk og kvalitetsmæssigt.
 • Samarbejdsvillig og forstår værdien af, at alle arbejder efter fælles mål.
 • Rar og imødekommende og en god leder
 • Har evnen til at kommunikere konstruktivt med kunder og samarbejdspartnere.


Hvad tilbyder vi dig:

En stilling hos et af Danmarks største tømrerfirmaer, hvor vi arbejder for at fremme såvel faglighed, som fysisk og mental trivsel. Ansættelsesvilkår forhandles på et konkurrencedygtigt niveau.

Sådan ansøger du

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, som skal sendes til servicechef Peter Kristensen på pkr@hustomrerne.dk. Ved spørgsmål kontakt Peter på: 24 86 06 23

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Tømrere til spjæld og service

Rafn Tømrer- & Snedker ApS

Tømrerfirmaet Rafn Tømrer- og Snedker ApS søger tømrere til fast arbejde. Vi har både private- og erhvervskunder, og udfører alt fra små serviceopgaver til store opgaver i både hoved- og totalentreprise, samt forsikringsopgaver. Det vil være en ford...
Indrykket:26. februar 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Tømrere til tagarbejde i Hovedstadsområdet

Jydsk Tagbyg A/S

Aarhus
Til vores afdeling i Brøndby søger vi 3 tømrersvende, enkelte eller makkerpar, til tagarbejde på parcelhuse hos vore private kunder, fortrinsvis i Hovedstadsområdet. Tiltrædelse snarest . Vi kan tilbyde et alsidigt og afvekslende arbejde med gode in...
Indrykket:20. marts 2018
Udløbsdato:15. maj 2018

HÅNDVÆRKER TIL RENOVERINGS- OG SERVICEOPGAVER TIL EJENDOMSPORTEFØLJE

Struer Boligudlejning ApS

Aarhus
Struer Boligudlejning ApS søger håndværkeren, der ønsker et spændende job med ansvar og en alsidig opgaveportefølje. Vi har brug for dig, der elsker at udføre et godt stykke håndværk kan arbejde selvstændigt og får noget fra hånden. Hos Struer Bolig...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:28. april 2018

2 stk. tømrersvende søges til Ikast-firma

Jobteam Byg Aarhus Syd

Pga. travlhed, søger vi på vegne af kunde, 2 alsidige og erfarne Tømrer til tiltrædelse ca. d. 23. april. Arbejdet består i alt hvad tømrerfaget indebærer. Virksomheden tilbyder dig: gode kollegaer løn: 170-190 kr timen - efter kvalifikationer Mulig...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:5. juni 2018

Tømrere til tagarbejde i Århusområdet

Jydsk Tagbyg A/S

Aarhus
Til vores afdeling i Hasselager søger vi 3 tømrersvende, enkelte eller makkerpar, til tagarbejde på parcelhuse hos vore private kunder, fortrinsvis i Århusområdet. Tiltrædelse snarest . Vi kan tilbyde et alsidigt og afvekslende arbejde med gode indt...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:1. juni 2018