Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Serviceleder på Sjælland indenfor Skadedyrsbekæmpelse

Da vores serviceleder er blevet forfremmet internt til Kvalitetschef, søger vi en ny Serviceleder indenfor skadedyrsbekæmpelse til ansættelse snarest muligt.

Hvem er du?

Vi søger en leder, der kan støtte og udvikle vores hold af teknikere og samtidig være med til at øge vores markedsandele på Sjælland via opsøgende salgsarbejde overfor nye kunder. Din baggrund er ikke afgørende, dog er en baggrund indenfor detailhandel eller en håndværksmæssig baggrund en fordel. Du trives i en travl hverdag, og du kender vigtigheden og værdien af at kunne yde en super kundeservice til både eksisterende og nye kunder. Du er en udadvendt person som ved, at en høj kundetilfredshed opnås via struktur og engagement. Du motiveres af at nå dine mål. Du har måske allerede ledererfaring, og ved hvad der skal til for at motivere og skabe en resultatorienteret og udviklingsorienteret ”Team Spirit”. Du møder altid ”dine opgaver” med et godt humør, og et positivt livssyn, - og som udgangspunkt ser du først og fremmest løsninger fremfor problemer. Du arbejder struktureret og du ved, at det er alt afgørende, at du går forrest og viser dine medarbejdere vejen. Du er udviklingsorienteret, ”fagligt nysgerrig”, og så er du parat til at yde det, der skal til for at nå målene. Erfaring fra branchen er en fordel, men ikke et must.

Du behersker dansk i skrift og tale og har indgående kendskab til elektronisk rapportering og til Microsoft Office på brugerniveau.

Hvem er vi?

Kiratin er et anerkendt, landsdækkende selskab inden for skadedyrbranchen. Vi er blandt de markedsledende og vi leverer hver dag professionelle, servicesystemer og herunder operationelle løsninger indenfor skadedyrssikringer og akut skadedyrsbekæmpelse. Vores kunder er et bredt udsnit af danske, offentlige og private virksomheder. Vi afhjælper ligeledes skadedyrstilhold indenfor BtC markedet. Kiratin er en af de absolut markedsledende serviceleverandører til fødevareindustrien og analoge brancher, hvor ekstrem høj kvalitet, kvalitetsstyring, rapportering, dokumentation og kontrol leveret gennem skadedyrsspecialister er en forudsætning for succes. Vi servicerer hver dag en lang række key accounts, med kundetilpassede specialløsninger. For Kiratin er en høj medarbejder- og kundetilfredshed væsentligt!  

Du tilbydes!Du får mulighed for at blive en del af et resultatorienteret og ambitiøst serviceteam på Sjælland - naturligvis baseret på attraktive ansættelsesvilkår. Du får en høj medbestemmelse, og du kan herigennem være med til at påvirke din egen hverdag og vores fælles udvikling. Lønpakken indeholder fast løn, pensionsordning bonusprogrammer, mobiltelefon ordning m.v. Der stilles firmabil til rådighed.

Skulle ovennævnte have vakt din interesse bedes du sende din ansøgning på mail: akl@kiratin.dk snarest muligt. Skulle du have brug for en uddybning af ovenstående stillingsannonce, er du naturligvis også altid velkommen til at kontakte undertegnede. Ansøgninger behandles løbende, så søg straks.

Kiratin a/s

Vestermarken 1

8260 Viby J

Att. Servicechef DK – Anders Kliver


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her