Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Serviceleder søges til rengøringsfirma

Motiveres du af høj faglighed indenfor rengøing

Er du typen der brænder for rengøringsbranchen og er klar over at jobbet ikke er fra 09-16

Er du selv typen der kan tage fat hvis det er krævet og befinder du dig godt i en branche der rykker lynhurtigt og hvor hver dag aldrig er den samme

Sætter du en ære i at selvstændigt styre oplærer og motivere et hold af dine egne14 teambiler samt ca. 50 løse medarbejdere på de pladser du kommer til at varetage

Er du typen der ikke er bange for at oplære medarbejdere der selv er på et meget højt fagligt niveau og kan du matche at de skal have en kompetent leder der kan lærer nye teknikker og skills fra sig, og skabe en respekt omkring sit team, og få dem til at levere, gennem en god og personlig dialog ofte udført på engelsk.

Så er dette job måske noget for dig?

Hverdagen består i at skabe en god dialog og kvalitet hos en række faste kunder som får udført rengøring og du kan garantere fokus på kvalitet og stabilitet i vores levering.

Derfor er der tale om daglige besøg at disse kundegrupper dog skal du kunne omskifte lynhurtigt hvis der opstår noget akut eller andet i din planlægning og du skal kunne forstå hvilket at de indkomne opgaver der skal løses først.

Som serviceleder refererer du til direktøren selv og indgår i et tæt samarbejde med de øvrige medarbejdere. Dine kunder vil primært være beliggende i syd Danmark samt daglige besøg i Århus og omegn, og deres rengøring vil ligge typisk både med aften samt morgen arbejde.

 

Du er god erfaring indenfor branchen og flere års erfaring indenfor lignede job og du kan dokumentere en gennemgående færden i rengøringsbranchen. Og dette job er ikke nyt for dig og mindst 10 års erfaring er påkrævet.

Cleanmanager vil være en god fordel at du kan betjene sikkert

Du kan se frem til;

God løn der forhandles individuelt 

Firmabil firmatelefon kantine ordning, sociale arrangementer og spændende udviklingsmuligheder

Vi glæder os til at modtage din ansøgning 

Ønsker du yderligere information så kontakt Britt Palmgren på 61616363

 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.