Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Serviceleder til rengøring inden for fødevaresektoren i Midt- og Sønderjylland

-   Lederjob med udviklingsmuligheder og høje krav til kvalitet og sikkerhed.

 

Kvalitet og sikkerhed hos kunderne

Cleansafe er i en positiv udvikling og vi søger derfor en serviceleder til den del af virksomheden, hvor vi beskæftiger os med rengøring inden for fødevaresektoren. Du vil indgå i et velfungerende lederteam og refererer til en af vores driftschefer. Du vil få ledelsesansvar for 4-5 formænd og 20-40 timelønnede medarbejdere. Du vil få det samlede økonomiske ansvar for 6-8 kunder og du vil gennem tæt kundekontakt sikre, at Cleansafe leverer den aftalte kvalitet alle ugens dage. Arbejdstiden vil være aften/nat og kan ligge alle ugens dage - dog primært mandag til fredag.

 

Proaktiv og imødekommende

Du har eller har haft ledelsesansvar og du har praktisk erfaring inden for rengørings- og/eller servicebranchen - gerne suppleret med LEAN tankegang og principper. Motiverende ledelsesstil, kvalitetsbevidst, proaktiv, fleksibel og et godt humør er kendetegnende for dig. Det bliver din vigtigste opgave at sikre, at vi er fleksible og på forkant og at vi altid lever op til kundens og vores egne krav til kvalitet i en fødevareproducerende virksomhed.

 

Bliv en del af en førende virksomhed inden for rengøring i fødevaresektoren

Cleansafe er markedsførende på udvikling og innovation inden for rengøring i fødevaresektoren. Vi udvikler løbende inden for rengøringsmetoder, procedurer og kemikalier samt rådgiver vores kunder omkring industriel rengøringsvenligt design af udstyr og lokaler, så vores kunder får optimale produktionsvilkår. Vi er meget bevidste om, at vores succes skyldes kvalitetsbevidste og loyale medarbejdere med baggrund i gensidig tillid og positivt samarbejde på alle niveauer. Vi har et godt og sikkert arbejdsmiljø med en velfungerende arbejdsmiljøorganisation med fokus på sikkerhed og løbende forbedringer.

 

Ansøgninger gennemgås løbende, og når vi har fundet den rette, vil opslaget blive taget af Jobnet.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte driftschef Henrik Langberg på tlf. 21 17 51 23 i dagtimerne.

Der SKAL ansøges skriftlig pr. email til HR@Cleansafe.dk

VIGTIGT: Mærk emnefeltet i mailen: "Serviceleder" 

______________________________________________________________

Oplysningspligt: 

Behandling af persondata ved rekruttering

Formålet med at indsamle personoplysninger om dig i rekrutteringsprocessen er at vurdere, om du er en kvalificeret kandidat til en ledig stilling hos Cleansafe A/S.

Når du søger en stilling hos os, modtager og behandler vi en række personoplysninger om dig. Det gør, at vi er dataansvarlige for de personoplysninger, som vi behandler om dig.

Du finder vores kontaktoplysninger her Cleansafe A/S, Lindvedvej 71, 5260 Odense S., CVR-nr. 26399467, mail: info@cleansafe.dk og tlf. 7020 7000.

I forbindelse med rekrutteringsprocessen behandler vi almindelige personoplysninger om dig, men det kan også ske, at vi behandler særlige personoplysninger, CPR-nr. eller oplysninger om strafbare forhold. I denne tekst kan du læse mere om, hvilke oplysninger vi behandler om dig, når du søger en stilling hos os.

Når vi modtager din ansøgning

I rekrutteringsprocessen er det de personoplysninger, som fremgår af din ansøgning, CV og andre medsendte dokumenter, der bliver registreret.

Det vil typisk være følgende oplysninger: Navn, adresse, fødselsdato, køn, telefonnummer, e-mailadresse, CPR-nr., ægteskabelig status, uddannelse(r), karrierehistorik, kørekortoplysninger eller anbefalinger/referencer.

Vi anvender databeskyttelsesforordningens art. 6 (1) (b) som hjemmel, da der er tale om personoplysninger, som du selv har fremsendt til os med henblik på at blive ansat.

Vi registrerer de fremsendte oplysninger i vores personaleadministrationssystem.

Vi vurderer ansøgningen

Vi vurderer specifikt hver enkelt ansøgers kvalifikationer i forhold til den opslåede stilling. Når vi har læst ansøgningerne, udvælger vi kandidater til ansættelsessamtale(r).

Når vi har udvalgt dig til ansættelsessamtale

I forbindelse med ansættelsessamtalerne modtager vi yderligere oplysninger om dig, som vi noterer til brug for det videre rekrutteringsforløb. Vi anvender databeskyttelsesforordningens art. 6 (1) (b) som hjemmel, da der er tale om personoplysninger, som du selv har oplyst med henblik på at blive ansat.

Straffeattest

I nogle stillinger er det nødvendigt at se en straffeattest. Vi vurderer altid i forhold til den enkelte stillings indhold, om det er nødvendigt at indhente en straffeattest.

Vi indhenter kun straffeattest, når du er blevet tilbudt en stilling hos os, og vi vil i den forbindelse først bede om dit samtykke til behandlingen.

Vi anvender samtykke efter databeskyttelseslovens § 8, stk. 3 som hjemmel, når vi indhenter straffeattester. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Det kan du gøre ved at kontakte os på kontaktoplysningerne ovenfor. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, har det først virkning fra dette tidspunkt. Det påvirker derfor ikke lovligheden af vores behandling af oplysningerne frem til tidspunktet, hvor du trækker dit samtykke tilbage. 

Opholds- og arbejdstilladelse

Det er en betingelse for ansættelsen, at du har gyldig arbejds- og opholdstilladelse. For at sikre dette beder vi om en kopi af dit pas i forbindelse med ansættelsen.

Hvis du på grund af dit statsborgerskab skal have arbejds- og opholdstilladelse for at arbejde lovligt i Danmark, indhenter vi også kopi af din arbejds- og opholdstilladelse.

Vi anvender databeskyttelsesforordningens artikel 6 (1) c som hjemmel, når vi indhenter kopi af dit pas og eventuelt arbejds- og opholdstilladelse, da vi har pligt til at sikre dette efter udlændingelovens § 59, stk. 5.

Opbevaring og sletning

Hvis du får afslag, sletter vi de oplysninger, vi har registreret om dig, inden for 6 måneder. 

Hvis du bliver ansat, gemmer vi de oplysninger, som har været en del af rekrutteringsprocessen, i din personalemappe. Hvis vi har indhentet kopi af din straffeattest i forbindelse med rekrutteringen, sletter vi den, så snart vi har registreret, at vi har set din straffeattest.

Dine rettigheder

Efter lovgivningen i databeskyttelsesforordningen og databeskyttelsesloven har du en række rettigheder.

  • Du har til enhver tid ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger Cleansafe har registreret om dig.
  •  
  • Du har til enhver tid ret til at få berigtiget og opdateret de personoplysninger, som Cleansafe har registreret om dig.
  •  
  • Hvis du anmoder om sletning, slettes alle oplysninger.
  •  
  • Såfremt du gør brug af din ret til indsigt, så skal du sende en underskrevet anmodning herom, der skal indeholde oplysninger om afsendermail på din ansøgning, omtrentlig eller præcis dato for fremsendelse, navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Henvendelse skal ske via persondata@cleansafe.dk. Cleansafe vil så vidt muligt indenfor 1 måned efter modtagelsen af din sende denne til din e-mailadresse.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Klage til Datatilsynet

Du har mulighed for at klage over vores behandling af dine personoplysninger til Datatilsynet. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på Datatilsynets hjemmeside www.datatilsynet.dk.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.