Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Serviceledere til Serviceafdelingen, Aarhus Universitetshospital

Serviceafdelingen søger to serviceledere/funktionsledere (37 timer pr. uge) med ansvar for ledelsesafsnit i den sydlige del af det nye byggeri i Skejby. Stillingerne forventes besat med opstart 1. maj 2018 eller efter nærmere aftale.
 
Som serviceleder får du et selvstændigt, og til tider hektisk job inden for et område i kontinuerlig udvikling. Du vil være med til at opbygge afdelingen og får mulighed for at sætte dit præg på den fremtidige servicestruktur. Der er en unik mulighed for at være med til at forme kulturen i den nye afdeling.
 
Profil
Vi søger ledere, der kan trives i en til tider hektisk og omskiftelig hverdag. Du skal kunne håndtere forandringer, og se det som en positiv udfordring at hverdagen ikke altid er forudsigelig.

Dine primære jobfunktioner er

 • at sikre stabil drift
 • et godt og sikkert arbejdsmiljø
 • at kvaliteten lever op til de aftalte standarder og aftaler, og
 • at der hersker en positiv og dialogbaseret tone både internt i afdelingen og i det tværfaglige samarbejde
 
Kvalifikationer
 • erfaring med personaleledelse
 • har taget en lederuddannelse, anden relevant uddannelse eller kurser
 • erfaring med tilrettelæggelse og strukturering af service- og rengøringsopgaver
 • erfaring med arbejdsmiljøarbejde
 • er god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt og behersker IT på brugerniveau
 • er serviceminded og omsætter beslutninger og mål til konkrete handlinger
 • kan forholde sig refleksivt til egen ledelsesrolle
 
Om os
Serviceafdelingen har til opgave at organisere og udføre hospitalets serviceopgaver i samarbejde med Logistikafdelingen. Serviceafdelingen organiserer de serviceassistenter, der skal arbejde med service-assistentfunktioner – dvs. patientrelaterede opgaver (såsom forflytning, lejring, kortere patienttransporter, patientforplejning) og rengøring i det kliniknære miljø på Aarhus Universitetshospital under fælles tag.
 
Serviceafdelingen har desuden i forbindelse med hospitalets udflytning ansvaret for ibrugtagningsrengøring i det nye byggeri. Serviceafdelingen er en nyetableret afdeling, og vil i de kommende år blive kraftigt udvidet i takt med at det nye byggeri sættes i drift.
 
Se desuden stillings- og funktionsbeskrivelse
 
Løn- og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest.
 
Yderligere information
Oplysninger om stillingerne kan indhentes hos afdelingsleder Helle Vilain Bisgård på 2370 7568 eller hos serviceleder Trine Sander Christensen på 2496 6963.
 
Ansøgning
Send ansøgning via nedenstående link.  Ansøgningen skal være os i hænde senest onsdag den 14. februar 2018. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 8. 

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her