servicemedarbejder

Servicemedarbejder der er godkendt til Flexløn 15 til 25 timer ugentligt.

Person med håndværksmæssig og/eller grøn baggrund/erfaring søges til, at være vores virksomhed behjælpelig med en lang række af serviceopgaver.

Dine arbejdsopgaver vil være meget alsidige med bl.a. pasning af udenoms arealer, beplantninger og bygninger på vores forskellige adresser, vinduespudsning, værkstedsrengøring, håndværksmæssige opgaver. Her ud over er der vedligehold og rengøring af vores biler. I vintertid vil du også skulle indgå i lettere klargøringsarbejde af brugte el-scootere.

Endvidere vil der være behov kørerture for levering af el-scootere dels til vores kunder men også til vores forhandlere.

Alt afhængig af din erfaring og kvalfikationer, vil der være opgaver med ombygning og håndværksmæssige opgaver inden for lettere tømrerarbejde m.v.

Som det fremgår, er det en alsidig stilling. Ansøger med en bred kompetence vil blive foretrukket og som evner på effektiv vis, at tænke og arbejde selvstændigt.

Arbejdspladsen er beliggende i Otterup, hvorfor ansøgninger fra Nordfyn og Odense nord vil blive foretrukket. Du bedes sende ansøgning med CV til Peter Blom på mail; Blom@pmpost.dk  


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:27. februar 2018

Teknisk servicemedarbejder søges til Odense

Humanizer

Odense
HumanizeR søger teknisk servicemedarbejdere til løbende vikariater til kunde i Odense. Har du hænderne skruet ordentligt på og trives du i et til tider hektisk arbejdsmiljø med udfordrende og alsidige opgaver? Er du fleksibel og loyal og indstillet ...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:8. februar 2018

1 servicemedarbejder til Sushi restaurant i Middelfart

AIKO SUSHI ODENSE ApS

Odense
Har du følgende kvalifikationer: Lærenem, serviceminded, har gå-på-mod, forståelse, respekt for råvarer og er flexibel, så er det måske lige dig vi står og mangler. Til vores Sushirestaurant take away forretning søger vi en flexibel servicemedarbejd...
Indrykket:28. november 2017
Udløbsdato:23. januar 2018

Tømrer/sanitør

24 7 ENTREPRISE A/S

I forbindelse med flere arbejdsopgaver søger vi en dygtig og erfaren tømrer sanitør, der kan arbejde selvstændigt, omhyggeligt og effektivt. Vi er et mindre firma med forskellige arbejdsopgaver inden for skadeservice og tømrer. Vi arbejder primært f...
Indrykket:11. december 2017
Udløbsdato:4. februar 2018

Rengøringsmedarbejder

PEGASUS-MOBILITY A/S

Nordfyn
Vi søger en god medarbejder til at hjælpe med rengøring og viduspudsning af vores virksomhed. Der vil også være opgaver med rengøring af virksomhedens varebiler og græsslåning af udenomsarealer. Dette på havetraktor.