Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

servicemedarbejder

Servicemedarbejder der er godkendt til Flexløn 15 til 25 timer ugentligt.

Person med håndværksmæssig og/eller grøn baggrund/erfaring søges til, at være vores virksomhed behjælpelig med en lang række af serviceopgaver.

Dine arbejdsopgaver vil være meget alsidige med bl.a. pasning af udenoms arealer, beplantninger og bygninger på vores forskellige adresser, vinduespudsning, værkstedsrengøring, håndværksmæssige opgaver. Her ud over er der vedligehold og rengøring af vores biler. I vintertid vil du også skulle indgå i lettere klargøringsarbejde af brugte el-scootere.

Endvidere vil der være behov kørerture for levering af el-scootere dels til vores kunder men også til vores forhandlere.

Alt afhængig af din erfaring og kvalfikationer, vil der være opgaver med ombygning og håndværksmæssige opgaver inden for lettere tømrerarbejde m.v.

Som det fremgår, er det en alsidig stilling. Ansøger med en bred kompetence vil blive foretrukket og som evner på effektiv vis, at tænke og arbejde selvstændigt.

Arbejdspladsen er beliggende i Otterup, hvorfor ansøgninger fra Nordfyn og Odense nord vil blive foretrukket. Du bedes sende ansøgning med CV til Peter Blom på mail; Blom@pmpost.dk  


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her