Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Servicemedarbejder

Rengøringsassistent/servicemedarbejder søges

 Du er: Stabil, pligtopfyldende, præsentabel og i besiddelse af en god arbejdsmoral, menneskeindsigt samt en god potion humor.

Tirsdag samt fredag i tidsrummet 7.45 - 14.00

 

Jobbet består i rengøring samt kantinedrift på arbejdsplads med synlig rengøring. Jobbet ligger i Vinding

 

100 % i stand til dansk i skrift og tale er et must samt egen bil.

Løn. efter kvalifikationer.

Send skriftlig ansøgning pr mail med foto.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329822553Phoenix-764fd9c112018-05-30T00:00:00Servicemedarbejder

Rengøringsassistent/servicemedarbejder søges

 Du er: Stabil, pligtopfyldende, præsentabel og i besiddelse af en god arbejdsmoral, menneskeindsigt samt en god potion humor.

Tirsdag samt fredag i tidsrummet 7.45 - 14.00

 

Jobbet består i rengøring samt kantinedrift på arbejdsplads med synlig rengøring. Jobbet ligger i Vinding

 

100 % i stand til dansk i skrift og tale er et must samt egen bil.

Løn. efter kvalifikationer.

Send skriftlig ansøgning pr mail med foto.

2018-07-26T00:50:22.550 Rengøringsassistent servicemedarbejder søges Du er: Stabil, pligtopfyldende, præsentabel og i besiddelse af en god arbejdsmoral, menneskeindsigt samt en god potion humor. Tirsdag samt fredag i tidsrummet 7.45 - 14.00 Jobbet består i rengøring samt kantinedrift på arbejdsplads med synlig rengøring. Jobbet ligger i Vinding 100 i stand til dansk i skrift og tale er et must samt egen bil. Løn. efter kvalifikationer. Send skriftlig ansøgning pr mail med foto.11Jobnet764fd9c1100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-07-25T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandMidtjyllandHedensted3270062SYDJYSK RENGØRING ApS11Mosevej 107100VejleDKDanmark155.719866009.52430390
Karinweng60135814@gmail.comDKDanmarkDKDanmark
7Deltid46Permanent578613JobNet48302971000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=764fd9c1https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=764fd9c1https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=764fd9c1&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=764fd9c1&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Haandvaerk_og_service/7.jpgSøger du nye udfordringer indenfor Håndværk & service?12009921Dansk3Læse/ tale913228Servicemedarbejder7Håndværk & service355263770Karin WengKarinweng60135814@gmail.comDKDanmarkDKDanmark329924524Teknisk servicemedarbejder søges - tilkaldevikarRobot HumanizeR søger teknisk servicemedarbejder til kortere vikariater Har du hænderne skruet ordentligt på og trives du i et til tider hektisk arbejdsmiljø med udfordrende og alsidige opgaver? Er du fleksibel og loyal og indstillet på at indgå i teamets daglige arbejde? Så er du måske en af vores kommende medarbejdere. Der er tale om et vikariat som tilkaldevikar ved sygdom, travlhed m.m., så der kan ikke garanteres et bestemt antal timer. Arbejdstiden ligger i tidsrummet 7 - 15. Arbejdssted: Vejle, Horsens, Fredericia, Esbjerg (kan variere vagt for vagt, og det er ok hvis blot du er interesseret i enkelte lokationer) Personlige kvalifikationer: Du skal kunne tale, læse og forstå dansk Være imødekommende, serviceminded samt omstillingsparat Have lyst til at lave forfaldende opgaver Det er et krav at du har B-kørekort IT på brugerniveau, Excel og Outlook Opgaver kan være: Køre biler til serviceeftersyn Interne flytteopgaver Affaldshåndtering Leverandør- og varemodtagelse Posthåndtering Div. Viceværts- og handymand opgaver Det er en forudsætning for at opnå ansættelse at du kan sikkerhedsgodkendes hos PET - du skal have haft ophold i Danmark mindst 7 år og straffeattest skal fremvises. Du lønnes efter overenskomst. Vi indkalder hurtigst muligt kandidater til samtale. Hvis du er interesseret så send allerede dit CV i dag, vi glæder os til at høre fra dig. OBS. ANSØGNINGER SENDT PER MAIL BEHANDLES IKKE

HumanizeR søger teknisk servicemedarbejder til kortere vikariater

Har du hænderne "skruet" ordentligt på og trives du i et til tider hektisk arbejdsmiljø med udfordrende og alsidige opgaver? Er du fleksibel og loyal og indstillet på at indgå i teamets daglige arbejde?

Så er du måske en af vores kommende medarbejdere.

Der er tale om et vikariat som tilkaldevikar ved sygdom, travlhed m.m., så der kan ikke garanteres et bestemt antal timer. Arbejdstiden ligger i tidsrummet 7 - 15.

Arbejdssted: Vejle, Horsens, Fredericia, Esbjerg (kan variere vagt for vagt, og det er ok hvis blot du er interesseret i enkelte lokationer)


Personlige kvalifikationer:

• Du skal kunne tale, læse og forstå dansk
• Være imødekommende, serviceminded samt omstillingsparat
• Have lyst til at lave forfaldende opgaver
• Det er et krav at du har B-kørekort
• IT på brugerniveau, Excel og Outlook

Opgaver kan være:

• Køre biler til serviceeftersyn
• Interne flytteopgaver
• Affaldshåndtering
• Leverandør- og varemodtagelse
• Posthåndtering
• Div. Viceværts- og handymand opgaver


Det er en forudsætning for at opnå ansættelse at du kan sikkerhedsgodkendes hos PET - du skal have haft ophold i Danmark mindst 7 år og straffeattest skal fremvises.

Du lønnes efter overenskomst. Vi indkalder hurtigst muligt kandidater til samtale. Hvis du er interesseret så send allerede dit CV i dag, vi glæder os til at høre fra dig.

OBS. ANSØGNINGER SENDT PER MAIL BEHANDLES IKKE

HumanizerVejle2018-12-07T00:00:002019-02-01T00:00:00
329939692Ejendomsservicestekniker/Teknisk Servicemedarbejder til Teknisk ServiceBasic Teknisk Service i Ejendomme søger pr. 4. marts 2019 en ejendomsservicetekniker teknisk servicemedarbejder. Hvem er du:Du har lyst til at yde en aktiv indsats i hverdagen for, at være en integreret del af det team, som du vil blive tilknyttet. Du har lyst til at arbejde i et miljø, hvor hverdagen er præget af kulturen omkring LEAN.Det er vigtigt, at du er et socialt rummeligt menneske, der værdsætter omgangen med brugere, borger og beboere af Silkeborg kommunes bygninger. Vi forventer, at du: er uddannet ejendomsservicetekniker, eller er indstillet på at gennemføre uddannelsen. har gode håndværksmæssige færdigheder, og kan håndtere IT på brugerniveau. kan arbejde i en LEAN-kultur, hvor vi konstant har fokus på løbende forbedringer. er en udpræget teamplayer . har gode samarbejdsevner, både i forhold til kolleger samt brugere. er fleksibel og har et godt overblik. er initiativrig og har et godt humør. har gyldigt kørekort (kat. B) og er fleksibel omkring skiftende ind mødesteder og anvendelse af egen bil. Stillingen indeholder bl.a. følgende opgaver: mindre håndværksmæssige opgaver. tilsyn med varme- og ventilationsanlæg, herunder CTS ECL styring. renovationsopgaver fjernelse af affald fejning. klargøring af lokaler. forebyggende vedligeholdelsesopgaver. deltagelse i vagtordning omkring vinterberedskabet. deltage aktivt i arbejdet med arbejdsmiljø. Arbejdstiden er 37 timer pr. uge på daghold.Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om lokal løndannelse. Ud over løn, har du betalte pauser, betalt arbejdstøj og værnefodtøj, vinterbeklædning til alle i vinterberedskab.Der er fleksibel arbejdstid, hvor du selv har indflydelse på planlægningen, samt 6 ugers betalt ferie om året. Tiltrædelse mandag 4. marts 2019 eller snarest derefter.Yderligere information:Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte områdeleder Anders Holst Ibsen på tlf. 20 59 83 73. Ansøgningsfrist fredag 25. januar 2019. Ansættelsessamtaler forventes afholdt onsdag 30. januar. Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online.Klik på Ansøg. Vedhæft din ansøgning og relevante bilag. Har du ikke internetadgang, kan du sende din ansøgning i et almindeligt brev til Silkeborg Kommune, Organisation og Personale, Søvej 1, 8600 Silkeborg. Husk at anføre job nr. 208. Vi indhenter offentlig straffeattest og børneattest på den person, vi ønsker at ansætte.Teknisk Service i Ejendomme søger pr. 4. marts 2019 en ejendomsservicetekniker/teknisk servicemedarbejder.
 
Hvem er du:
Du har lyst til at yde en aktiv indsats i hverdagen for, at være en integreret del af det team, som du vil blive tilknyttet.
 Du har lyst til at arbejde i et miljø, hvor hverdagen er præget af kulturen omkring LEAN.
Det er vigtigt, at du er et socialt rummeligt menneske, der værdsætter omgangen med brugere, borger og beboere af Silkeborg kommunes bygninger.
 
Vi forventer, at du:
 • er uddannet ejendomsservicetekniker, eller er indstillet på at gennemføre uddannelsen.
 • har gode håndværksmæssige færdigheder, og kan håndtere IT på brugerniveau.
 • kan arbejde i en LEAN-kultur, hvor vi konstant har fokus på løbende forbedringer.
 • er en udpræget ”teamplayer”.
 • har gode samarbejdsevner, både i forhold til kolleger samt brugere.
 • er fleksibel og har et godt overblik.
 • er initiativrig og har et godt humør.
 • har gyldigt kørekort (kat. B) og er fleksibel omkring skiftende ind mødesteder og anvendelse af egen bil.
Stillingen indeholder bl.a. følgende opgaver:
 • mindre håndværksmæssige opgaver.
 • tilsyn med varme- og ventilationsanlæg, herunder CTS/ECL styring.
 • renovationsopgaver/fjernelse af affald/fejning.
 • klargøring af lokaler.
 • forebyggende vedligeholdelsesopgaver.
 • deltagelse i vagtordning omkring vinterberedskabet.
 • deltage aktivt i arbejdet med arbejdsmiljø.
Arbejdstiden er 37 timer pr. uge på daghold.
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om lokal løndannelse.
 
Ud over løn, har du betalte pauser, betalt arbejdstøj og værnefodtøj, vinterbeklædning til alle i vinterberedskab.
Der er fleksibel arbejdstid, hvor du selv har indflydelse på planlægningen, samt 6 ugers betalt ferie om året.
 
Tiltrædelse mandag 4. marts 2019 eller snarest derefter.

Yderligere information:
Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte områdeleder Anders Holst Ibsen på tlf. 20 59 83 73.
 
Ansøgningsfrist fredag 25. januar 2019. Ansættelsessamtaler forventes afholdt onsdag 30. januar.
 
Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online.
Klik på Ansøg. Vedhæft din ansøgning og relevante bilag.
 
Har du ikke internetadgang, kan du sende din ansøgning i et almindeligt brev til Silkeborg Kommune, Organisation og Personale, Søvej 1, 8600 Silkeborg. Husk at anføre job nr. 208.
 
Vi indhenter offentlig straffeattest og børneattest på den person, vi ønsker at ansætte.

Teknisk ServiceSilkeborg2019-01-10T10:00:10.2472019-01-25T00:00:00
329941195Servicemedarbejder til Alge-ExpressenRobot Sætter du en stor ære i at udføre et godt stykke håndværk, så kunderne er tilfredse, når du har renset deres tage, fliser, facader og træterrasser? - så er det lige dig, vi søger. Du bliver en del af en virksomhed med god vind i sejlene, men som mangler dig for at nå i mål. Din opgave er at rense, algebehandle og imprægnere tage, facader, fliser, og træterrasser hos både private og erhvervsdrivende. Du arbejder med frihed under ansvar, sikre at det arbejde, kunden har bestilt, også er det, som bliver udført. Inden du forlader kunden, har du sikret, at alt er rengjort og fremstår præsentabelt igen. Dit områder dækker hele Danmark, derfor vil der også være perioder hvor du skal overnatte på Sjælland, hvor Alge Expressen har en afdeling nær Slangerup. Vi forventer, at du: har kørekort til bil er villig til at arbejde på Sjælland i perioder er fleksibel med lange arbejdsdage, i højsæsonen kan håndtere maskiner og lifte har det godt med at arbejde i højder arbejder selvstændigt er præsentabel og giver kunderne en god service Vi tilbyder: et godt job i en virksomhed i vækst en grundig oplæring, så du selv kan håndtere maskiner og produkter gode kolleger, som altid er parat til at hjælpe et godt arbejdsmiljø med frihed under ansvar En af dine kolleger er Casper: Det bedste ved mit job er, at jeg har stor frihed under ansvar. Rammerne bliver sat, og jeg fylder dem ud. Jeg elsker kundekontakten og den positive tilbagemelding efter veludført arbejde og udfordringerne i hverdagen, da ikke 2 arbejdsopgaver er ens. Jeg synes godt om ledelsesstilen og er stolt af at være en del af Alge Expressen. Hvis du har lyst til jobbet, så send en ansøgning til nikolaj@algeexpressen.dk. Vi kalder løbende relevante kandidater til samtale. Tiltrædelse er medio marts 2018. Vi glæder os til at høre fra dig. Du kan læse mere om os på: https: algeexpressen.dk

Sætter du en stor ære i at udføre et godt stykke håndværk, så kunderne er tilfredse, når du har renset deres tage, fliser, facader og træterrasser? - så er det lige dig, vi søger.

Du bliver en del af en virksomhed med god vind i sejlene, men som mangler dig for at nå i mål.

Din opgave er at rense, algebehandle og imprægnere tage, facader, fliser, og træterrasser hos både private og erhvervsdrivende.

Du arbejder med frihed under ansvar, sikre at det arbejde, kunden har bestilt, også er det, som bliver udført. Inden du forlader kunden, har du sikret, at alt er rengjort og fremstår præsentabelt igen.

Dit områder dækker hele Danmark, derfor vil der også være perioder hvor du skal overnatte på Sjælland, hvor Alge Expressen har en afdeling nær Slangerup.

Vi forventer, at du:

 • har kørekort til bil
 • er villig til at arbejde på Sjælland i perioder
 • er fleksibel med lange arbejdsdage, i højsæsonen
 • kan håndtere maskiner og lifte
 • har det godt med at arbejde i højder
 • arbejder selvstændigt
 • er præsentabel og giver kunderne en god service

Vi tilbyder:

 • et godt job i en virksomhed i vækst
 • en grundig oplæring, så du selv kan håndtere maskiner og produkter
 • gode kolleger, som altid er parat til at hjælpe
 • et godt arbejdsmiljø med frihed under ansvar

En af dine kolleger er Casper:

”Det bedste ved mit job er, at jeg har stor frihed under ansvar. Rammerne bliver sat, og jeg fylder dem ud. Jeg elsker kundekontakten og den positive tilbagemelding efter veludført arbejde og udfordringerne i hverdagen, da ikke 2 arbejdsopgaver er ens. Jeg synes godt om ledelsesstilen og er stolt af at være en del af Alge Expressen.”

Hvis du har lyst til jobbet, så send en ansøgning til nikolaj@algeexpressen.dk. Vi kalder løbende relevante kandidater til samtale. Tiltrædelse er medio marts 2018.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Du kan læse mere om os på:

https://algeexpressen.dk/

Alge-Expressen ApSEgtved2019-01-15T00:00:002019-03-12T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Teknisk servicemedarbejder søges - tilkaldevikar

Humanizer

Vejle
HumanizeR søger teknisk servicemedarbejder til kortere vikariater Har du hænderne skruet ordentligt på og trives du i et til tider hektisk arbejdsmiljø med udfordrende og alsidige opgaver? Er du fleksibel og loyal og indstillet på at indgå i teamets...
Indrykket:7. december 2018
Udløbsdato:1. februar 2019

Ejendomsservicestekniker/Teknisk Servicemedarbejder til Teknisk Service

Teknisk Service

Silkeborg
Teknisk Service i Ejendomme søger pr. 4. marts 2019 en ejendomsservicetekniker teknisk servicemedarbejder. Hvem er du:Du har lyst til at yde en aktiv indsats i hverdagen for, at være en integreret del af det team, som du vil blive tilknyttet. Du har...
Indrykket:10. januar 2019
Udløbsdato:25. januar 2019

Servicemedarbejder til Alge-Expressen

Alge-Expressen ApS

Egtved
Sætter du en stor ære i at udføre et godt stykke håndværk, så kunderne er tilfredse, når du har renset deres tage, fliser, facader og træterrasser? - så er det lige dig, vi søger. Du bliver en del af en virksomhed med god vind i sejlene, men som man...
Indrykket:15. januar 2019
Udløbsdato:12. marts 2019