Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Servicemedarbejder til Hornsherred Syd

Med udgangspunkt på Heldagsskolen i Herredet og Omsorgscenter Nordhøj, vil du blive tilknyttet vores organisation, der servicerer vores bygninger i Frederikssund Kommune.

Du kan læse mere om både Skolen I Herredet og Nordhøj på vores hjemmeside (http://www.frederikssund.dk).

Skolen modtager elever med sociale og adfærdsmæssige problemer.

For at bestride jobbet er det nødvendigt at du kan se dig selv trives i den hverdag skolen har.

Vi ser gerne at du har en praktisk baggrund som håndværker eller har lignende erfaring, således at du kan stå for den daglige vedligeholdelse af kommunens bygninger. Samtidigt er det vigtigt, at du er servicemindet og indstillet på at løse mange forskelligartede og forefaldende opgaver.

Vi lægger vægt på, at du både kan løse opgaver selvstændigt og at du kan samarbejde med dine kolleger på kommunens øvrige bygninger og institutioner. Det er desuden vigtigt at du er fleksibel med hensyn til arbejdstid, da servicekorpset også kan komme til at løse opgaver uden for normal arbejdstid bl.a. snerydning.

Du er vant til at bruge (Outlook, Word og Excel). Det er en forudsætning, at du til enhver tid har gyldigt kørekort, da arbejdsstederne kan skifte.
Det er en fordel hvis du har arbejdet i tilsvarende stilling før.

Det tekniske servicekorps tilbyder dig et afvekslende og spændende job. Servicekorpset består i øjeblikket af ca. 55 personer opdelt i mindre teams. Vi sætter pris på godt arbejdsmiljø og sammenhold.

Løn- og ansættelsesvilkår
Aflønning sker efter overenskomsten og den lokale forhånds aftale.

Yderligere oplysninger
Hvis du har spørgsmål til jobbet kan du henvende dig til distriktsleder Kenneth Rosén på keros@frederikssund.dk eller mellem kl. 10 og 12 på tlf. 29 22 62 00.

Ansættelsesforhold
Fuldtid

Tiltrædelse
-

Kontakt
Kenneth Rosén


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her