Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Servicemedarbejder til Indre By/Østerbro Klynge B/Tivoliklyngen

Har du gode kommunikative evner, så du kan understøtte klyngens centrale funktioner og kommunikation på internettet og eksternt? Opgaverne er mange og forskellige, og du bliver organisationens vigtigste bindeled i at få hverdagen til at fungere.   
 
Klynge B/Tivoliklyngen søger en servicemedarbejder på 30 timer om ugen. 
 
Vi er en klynge, hvilket vil sige en samling af daginstitutioner med over 500 småbørn og ca. 150 medarbejdere tilknyttet.  
Du vil fysisk skulle arbejde fra Studiestræde, tæt på Hovedbanen og Vesterport Station.  
 
Dine arbejdsopgaver
Vi har brug for en dygtig medarbejder, der kan tage imod alle henvendelser til klyngen og få formidlet disse videre til de rette afdelinger.  
Du vil således ofte være den første, som vores mange forskellige interessenter kommer i kontakt med, så du skal være kundemindet og imødekommende for alle henvendelser.  
Internt i klyngen skal du stå for mødeforberedelse, mødeopdækning, modtage mødedeltagere, folk til ansættelsessamtale, nye medarbejdere, nye vikarer og daglige vikarer, der skal guides ud i vores forskellige afdelinger.  
 
Du vil komme til at booke vikarer, og du bliver referent for klyngens forskellige møder. Du får til opgave at få disse arkiveret og formidlet til de rette folk og til vores intranet og hjemmeside.  
 
Du vil få til opgave at samle vores virksomhedsplan, politikker og håndbøger samt at vedligeholde disse, når der sker ændringer. Du vil ligeledes skulle vedligeholde vores sociale medier.  
 
Du får til opgave at være indkøber for klyngen samt at tjekke op på fragt- og vareleveringer.  
 
Vi forventer, at du
  • er loyal
  • arbejder struktureret
  • er mødestabil
  • let at samarbejde med
  • er dygtig i Outlook, Word, sociale medier, og at du kan bruge eller hurtigt lære at bruge intranet og vores hjemmeside
  • du skal kunne arbejde selvstændigt og samtidig samarbejde med alle i deres forskellige arbejdsfunktioner
  • som minimum kan tale og skrive engelsk ud over dansk, da en del af vores brugere er engelsktalende, så du skal som minimum kunne tale og skrive engelsk ud over dansk.
Det er en fordel, hvis du kender til daginstitutionsverdenen, og det forventes, at du forstår, at alt, hvad vi foretage os, har det formål i den sidste ende at skabe en god organisation, således at de bedste vilkår for børnenes trivsel understøttes.  
 
Du vil komme til at samarbejde med klyngens leder, de daglige pædagogiske ledere, staben af køkkenmedarbejdere og gårdmænd m.fl.  
 
Mere information
Din arbejdstid bliver fra kl. 7.00-13.00. Hvis du har spørgsmål til ovennævnte, kan du kontakte klyngeleder Anne Jensen på 2810 1351.
 
Søg stillingen via nedenstående link senest fredag den 16. februar 2018
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:8. april 2018

Servicemedarbejder til kundecenter hos imentor.dk

IMENTOR A/S

Servicemindede medarbejder søges til hurtig tiltrædelse Imentor.dk A S tilbyder job i en atmosfærisk virksomhed i vækst. Arbejdspladsen er beliggende i København S - 400 m fra Islands Brygge Metrostation. Imentor.dk A S er en kundeformidlingsvirksom...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:8. april 2018

Servicemedarbejdere til Salgsafdeling

IMENTOR A/S

Servicemindede medarbejdere søges til øjeblikkelig tiltrædelse! Imentor A S tilbyder job i en atmosfærisk virksomhed i vækst. Arbejdspladsen er beliggende i København S - 400 m fra Islands Brygge Metrostation. Imentor A S er en kundeformidlingsvirks...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Rengøringsassistent til rengøring i Københavns Sydhavn

PARTNERSERVICE HVER GANG ApS

København
Rengøringsassistent til rengøring i København SV. PartnerService søger 1 medarbejder der kan gøre rent i København SV. Der er tale om: Fastansættelse med start snarest. Arbejdstimerne ligger på alle hverdage kl.6 om morgenen: Mandag: 2 t Tirsdag: 2 ...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Rengøringsassistent 12,5 timer ugentligt til Fritidsinstitutionen ved Guldberg Skole

Fritidsinstitutionen ved Guldberg Skole

Vil du gøre rent 2,5 time om dagen på en fritidsinstitution med 438 børn og en dynamisk personalegruppe? Fritidsinstitutionen ved Guldberg Skole søger en erfaren rengøringsassistent. Fritidsinstitutionen består af elever fra Guldberg Skole og er nor...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:13. marts 2018

ISS søger en servicemedarbejder til afløsning i Århus

ISS Facility Services A/S

København
Ansvar for egne områder ISS søger en servicemedarbejder til afløsning hos kunder i Århus, til rengøring af skole og kontorer. Som servicemedarbejder har du ansvaret for den daglige rengøring samt hovedrengøring. Dine opgaver vil blandt andet bestå a...