Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Servicemedarbejder til kantine

Servicefirmaet Globel A/S søger 1 servicemedarbejder, der med godt humør, højt serviceniveau og overblik, selvstændigt kan varetage frokosten til ca. 40 spisende medarbejdere. Kantinen er beliggende i København N, tæt ved Nørrebro station, og arbejdstiden er 13 timer pr. uge.

Jobbet Dine daglige arbejdsopgaver er at anrette frokosten på buffeten, og sikre at kantinen fremstår præsentabel og hyggelig, når medarbejderne skal spise. Frokosten bliver leveret fra en cateringleverandør, du skal håndtere maden efter gældende regler, og kommunikere med cateringleverandøren, hvis der er ekstra spisende eller lignende. Efter frokosten skal du sørge for lettere opvask og oprydning. 2 dage om ugen skal du handle ind til frugt/grøntsagsfad i nærliggende supermarked, i denne forbindelse vil/kan der være tunge løft.

Personen Det forventes ikke at du har erfaring med kantinearbejde, men det er en stor fordel, at du har hygiejnebevis og erfaring med håndtering af fødevarer. For at blive en del af vores professionelle team kræves det, at du har et positivt sind og udviser stort engagement, samt tager ejerskab for din opgaver. Herudover skal du være mødestabil, og kunne begå dig på dansk.

Praktisk Stillingen er på 13 timer og dine daglige arbejdstider mandag – fredag er kl. 12:00 – 14:30. Stillingen er med opstart d.  19. april 2021.

Du har en smartphone med internet, da din timeregistrering foregår via Microbizz, en app der skal downloades på din telefon. Herudover skal du have en tilfredsstillende straffeattest.

Har du lyst til at blive en del af vores team, bedes du fremsende din ansøgning og CV samt relevante beviser til job@sfg.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Servicefirmaet Globel A/S er en hjertevarm virksomhed som udover kantineservice også tilbyder bl.a. rengøring og ejendomsservice. Vi stiller store krav til os selv for at opretholde et højt serviceniveau både overfor vores medarbejdere samt vores kunder. Vi ser dialog som vejen frem for at skabe et godt samarbejde mellem medarbejder og virksomhed. Det er vigtigt for os at vores medarbejdere har det godt og at deres arbejdsliv og privatliv hænger sammen, på den måde får vi glade medarbejdere der tager smil og glæde med ud til vores kunder.


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.