Servicemedarbejder under 18 år

Vi søger nye kollegaer til vores team på Holstebrovej. Vi ser gerne, at du har/eller afslutter 9. klasse til sommer.

 

Opgaverne er blandt andet forproduktion i køkken, rengøring, servering, kassebetjening og produktion af sandwiches og burgere.

Vi forventer, at du er fleksibel, smilende og god til øjenkontakt, at du har lyst til at være en del af et team hvor man går langt for holdet, så gæsterne får en god oplevelse og får lyst til at komme igen.

Vi søger både kollegaer, der kan arbejde i dagstimerne og kollegaer, der mangler et fritidsjob.

Du er velkommen til at kigge ud og spørge efter Steffen, hvis du har spørgsmål til jobbet.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329942046Phoenix-c28b2e7a12019-01-14T00:00:00Servicemedarbejder under 18 år

Vi søger nye kollegaer til vores team på Holstebrovej. Vi ser gerne, at du har/eller afslutter 9. klasse til sommer.

 

Opgaverne er blandt andet forproduktion i køkken, rengøring, servering, kassebetjening og produktion af sandwiches og burgere.

Vi forventer, at du er fleksibel, smilende og god til øjenkontakt, at du har lyst til at være en del af et team hvor man går langt for holdet, så gæsterne får en god oplevelse og får lyst til at komme igen.

Vi søger både kollegaer, der kan arbejde i dagstimerne og kollegaer, der mangler et fritidsjob.

Du er velkommen til at kigge ud og spørge efter Steffen, hvis du har spørgsmål til jobbet.

Vi søger nye kollegaer til vores team på Holstebrovej. Vi ser gerne, at du har eller afslutter 9. klasse til sommer. Opgaverne er blandt andet forproduktion i køkken, rengøring, servering, kassebetjening og produktion af sandwiches og burgere. Vi forventer, at du er fleksibel, smilende og god til øjenkontakt, at du har lyst til at være en del af et team hvor man går langt for holdet, så gæsterne får en god oplevelse og får lyst til at komme igen. Vi søger både kollegaer, der kan arbejde i dagstimerne og kollegaer, der mangler et fritidsjob. Du er velkommen til at kigge ud og spørge efter Steffen, hvis du har spørgsmål til jobbet.11Jobnetc28b2e7a100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-03-08T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandMidtjyllandViborg3435103Sunset Boulevard, Holstebrovej v/Kasper R Nielsen11Holstebrovej 6B8800ViborgDKDanmark0
86600668@sunset-boulevard.dkDKDanmarkDKDanmark
7Deltid46Permanent693641JobNet492993549299351000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c28b2e7ahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=c28b2e7ahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c28b2e7a&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c28b2e7a&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/8.jpgØnsker du et spændende job som Tjener? Hos Sunset Boulevard, Holstebrovej v/Kasper R Nielsen tilbyder vi arbejdsplads med fokus på den enkelte medarbejder.12008001Dansk3Læse/ tale512307Tjener18Hotel og restauration360113153Steffen Lundshøj86600668@sunset-boulevard.dkDKDanmarkDKDanmark329942437Løgstør Parkhotel/Løgstør Badehotel søger tjenereRobot Løgstør Parkhotel Løgstør Badehotel søger tjenere Vi har travlt på vores hoteller, og derfor mangler vi tjenere. Vi er en virksomhed i stor udvikling. Det seneste år er vi udvidet med 2 nye hoteller, Løgstør Badehotel og Hotel Nilles Kro i Sabro. Vi sætter et stort præg på turistlivet i Løgstør og Vesthimmerland, og du kan være med til at præsentere vores skønne område for de mange tusind gæster vi har besøg af hvert år. Beskrivelse af jobbet: Du skal sammen med resten af vores tjenerteam, sørge for at vores gæster får en god oplevelse. Arbejdet ligger primært aftener og weekender. Der kan være dage hvor der skal serveres frokost eller selskaber. Vi har gennemsnitligt 150 gæster hver weekend, som skal serviceres. Der skal serveres mad og drikkevarer. Når service er overstået, skal der ryddes op og gøres klar til dagen efter. Vores forventninger til dig: Du er erfaren indenfor faget uddannelse er ikke et krav Du er ansvarsbevidst Du er mødestabil Du er engageret Vi tilbyder: En fleksibel arbejdsplads Frihed under ansvar Løn efter kvalifikation Et stort team af medarbejdere

Løgstør Parkhotel/Løgstør Badehotel søger tjenere

Vi har travlt på vores hoteller, og derfor mangler vi tjenere.

Vi er en virksomhed i stor udvikling. Det seneste år er vi udvidet med 2 nye hoteller, Løgstør Badehotel og Hotel Nilles Kro i Sabro. Vi sætter et stort præg på turistlivet i Løgstør og Vesthimmerland, og du kan være med til at præsentere vores skønne område for de mange tusind gæster vi har besøg af hvert år.

Beskrivelse af jobbet:

 • Du skal sammen med resten af vores tjenerteam, sørge for at vores gæster får en god oplevelse.

Arbejdet ligger primært aftener og weekender. Der kan være dage hvor der skal serveres frokost eller selskaber.

 

 • Vi har gennemsnitligt 150 gæster hver weekend, som skal serviceres. Der skal serveres mad og drikkevarer. Når service er overstået, skal der ryddes op og gøres klar til dagen efter.

Vores forventninger til dig:

 • Du er erfaren indenfor faget – uddannelse er ikke et krav
 • Du er ansvarsbevidst
 • Du er mødestabil
 • Du er engageret

 

Vi tilbyder:

 • En fleksibel arbejdsplads
 • Frihed under ansvar
 • Løn efter kvalifikation
 • Et stort team af medarbejdere
Rimbach ApSLøgstør2019-01-14T00:00:002019-03-11T00:00:00
329942435Løgstør Parkhotel/Løgstør Badehotel søger morgentjenerRobot Løgstør Parkhotel Løgstør Badehotel søger morgentjener Vi har travlt på vores hoteller, og derfor mangler vi en fast morgentjener. Vi er en virksomhed i stor udvikling. Det seneste år er vi udvidet med 2 nye hoteller, Løgstør Badehotel og Hotel Nilles Kro i Sabro. Vi sætter et stort præg på turistlivet i Løgstør og Vesthimmerland og du kan være med til at præsentere vores skønne område for de mange tusind gæster vi har besøg af hvert år. Beskrivelse af jobbet: Du skal servere morgenmad for vores gæster. Du møder typisk mellem kl. 6 og 7, hvor der stilles morgenmad klar. De stille hverdagsmorgener passer du morgenbuffeten, mens du checker folk ud. Når alle har spist, sørger du for forberedelse af morgenmaden til dagen efter. Som udgangspunkt er Parkhotellet din faste base men efter behov vil du også skulle være på Løgstør Badehotel. Hvis der er frokostgæster, tager du dig også af dem, ligesom du sørger for vores konferencegæster og er ansvarlig for at konferencerne forløber problemfrit. Du har ansvaret for at restauranten er præsentabel. Du har mulighed for at bruge dine kreative evner til at dekorere vores restauranter. Du sørger for den lette rengøring, stiller blomster an, dækker borde op og sørger generelt for at det hele ser smukt og indbydende ud. Typisk arbejder du hverdage og hver anden til tredje weekend efter behov. Afhængigt af antallet af gæster, arrangementer i huset og lign. slutter din vagt typisk mellem 12 og 16. Du står for vagtplanlægningen i morgenmadsrestauranten, samt bestilling af duge, servietter etc. Vores forventninger til dig: Du er erfaren indenfor faget. Du er ansvarsbevidst Du er mødestabil Du er engageret Du er kreativ og kan dække op og pynte op Du er organiseret Vi tilbyder: En fleksibel arbejdsplads Frihed under ansvar Mulighed for at udvikle dig i en virksomhed i udvikling Løn efter kvalifikation Et stort team af medarbejdere Mulighed for kreativ udfoldelse

Løgstør Parkhotel/Løgstør Badehotel søger morgentjener

Vi har travlt på vores hoteller, og derfor mangler vi en fast morgentjener.

Vi er en virksomhed i stor udvikling. Det seneste år er vi udvidet med 2 nye hoteller, Løgstør Badehotel og Hotel Nilles Kro i Sabro. Vi sætter et stort præg på turistlivet i Løgstør og Vesthimmerland og du kan være med til at præsentere vores skønne område for de mange tusind gæster vi har besøg af hvert år.

Beskrivelse af jobbet:

 • Du skal servere morgenmad for vores gæster. Du møder typisk mellem kl. 6 og 7, hvor der stilles morgenmad klar. De stille hverdagsmorgener passer du morgenbuffeten, mens du checker folk ud.
  Når alle har spist, sørger du for forberedelse af morgenmaden til dagen efter. Som udgangspunkt er Parkhotellet din faste base – men efter behov vil du også skulle være på Løgstør Badehotel. Hvis der er frokostgæster, tager du dig også af dem, ligesom du sørger for vores konferencegæster og er ansvarlig for at konferencerne forløber problemfrit.
 • Du har ansvaret for at restauranten er præsentabel. Du har mulighed for at bruge dine kreative evner til at dekorere vores restauranter. Du sørger for den lette rengøring, stiller blomster an, dækker borde op og sørger generelt for at det hele ser smukt og indbydende ud.
 • Typisk arbejder du hverdage og hver anden til tredje weekend efter behov.
  Afhængigt af antallet af gæster, arrangementer i huset og lign. slutter din vagt typisk mellem 12 og 16.
 • Du står for vagtplanlægningen i morgenmadsrestauranten, samt bestilling af duge, servietter etc. 

 

Vores forventninger til dig:

 • Du er erfaren indenfor faget.
 • Du er ansvarsbevidst
 • Du er mødestabil
 • Du er engageret
 • Du er kreativ og kan dække op og pynte op
 • Du er organiseret

Vi tilbyder:

 • En fleksibel arbejdsplads
 • Frihed under ansvar
 • Mulighed for at udvikle dig i en virksomhed i udvikling
 • Løn efter kvalifikation
 • Et stort team af medarbejdere
 • Mulighed for kreativ udfoldelse
Rimbach ApSLøgstør2019-01-14T00:00:002019-03-11T00:00:00
329945511Søger nye tjenereRobot Joci Sushi Randers søger nogle nye tjenere der kan indgå i vores team. Du vil bliver en del af et spændende team med et godt sammenhold, hvor din personlige indsats gør en forskel. Det forventes, at du tager et selvstændigt ansvar for at helheden fungerer. Som medarbejder får du mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt. Vi forventer at du er: -serviceminded og elsker at have med gæster at gøre. -at du er udadvendt, kvalitetsbevidst og ansvarlig. -kan lide at gøre en forskel -at du taler flydende dansk samt godt engelsk. -er fleksibel mht. arbejdstider og forandringer -kan holde hovedet kold i pressede situationer -er i god fysisk form -kan tiltræde snarest Hvis du føler at det er dig vi mangler i vores dreamteam, så send en ansøgning til randers@jocisushi.dk Vi glæder os til at hører fra dig.

Joci Sushi Randers søger nogle nye tjenere der kan indgå i vores team.
Du vil bliver en del af et spændende team med et godt sammenhold, hvor din personlige indsats gør en forskel. Det forventes, at du tager et selvstændigt ansvar for at helheden fungerer. Som medarbejder får du mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt.
Vi forventer at du er:
-serviceminded og elsker at have med gæster at gøre.
-at du er udadvendt, kvalitetsbevidst og ansvarlig.
-kan lide at gøre en forskel
-at du taler flydende dansk samt godt engelsk.

-er fleksibel mht. arbejdstider og forandringer
-kan holde hovedet kold i pressede situationer
-er i god fysisk form
-kan tiltræde snarest
Hvis du føler at det er dig vi mangler i vores dreamteam, så send en ansøgning til
randers@jocisushi.dk
Vi glæder os til at hører fra dig.

JOCI Randers ApSRanders C2019-01-21T00:00:002019-03-14T00:00:00
329951374TjenerRobot Energisk tjener med minimum 1 års tjenererfaring. Du skal være smilende og udadvendt. Du skal kunne fadservere og tale flydende dansk. Deltids job med fortrinsvis weekendarbejde. Det perfekte studiejob.

Energisk tjener med minimum 1 års tjenererfaring. Du skal være smilende og udadvendt. Du skal kunne fadservere og tale flydende dansk. Deltids job med fortrinsvis weekendarbejde. Det perfekte studiejob.

Kristrup forsamlingsbygningRanders SØ2019-01-30T00:00:002019-03-26T00:00:00
329952003Tjener/OvertjenerRobot Til vores cafe og restaurant beliggende ved Mariagerfjord i Hadsund, søger vi en uddannet tjener til fuldtidsstilling. Arbejdsopgaver: Professionel servering i cafe, restaurant og ved selskaber Vejledning af gæster i valg af menu og vine Bestilling af varer og kontakt til leverandører Klargøring af cafe, restaurant og selskabslokale til gæster Vi tilbyder: En selvstændig stilling, hvor du sammen med de øvrige tjenere forventes at skabe tilfredse kunder Et professionelt, men uhøjtideligt arbejdsmiljø Mulighed for efteruddannelse Gode og fleksible ansættelsesvilkår. Løn efter kvalifikationer Vi forventer, at du: Er udlært tjener og er fagligt stolt Eller erfaring med a la carte servering Er udadvendt med højt humør og meget serviceorienteret Er præsentabel og bevarer det store overblik, når tingene går stærkt Har høj kvalitetssans og er detaljeorienteret For mere information om stillingen, kontakt Antonino Oliveto på tlf. 98 57 52 52

Til vores cafe og restaurant beliggende ved Mariagerfjord i Hadsund, søger vi en uddannet tjener til fuldtidsstilling.

Arbejdsopgaver:

 • Professionel servering i cafe, restaurant og ved selskaber
 • Vejledning af gæster i valg af menu og vine
 • Bestilling af varer og kontakt til leverandører
 • Klargøring af cafe, restaurant og selskabslokale til gæster 

Vi tilbyder:

 • En selvstændig stilling, hvor du sammen med de øvrige tjenere forventes at skabe tilfredse kunder
 • Et professionelt, men uhøjtideligt arbejdsmiljø
 • Mulighed for efteruddannelse
 • Gode og fleksible ansættelsesvilkår.
 • Løn efter kvalifikationer

Vi forventer, at du:

 • Er udlært tjener og er fagligt stolt
 • Eller erfaring med a la carte servering
 • Er udadvendt med højt humør og meget serviceorienteret
 • Er præsentabel og bevarer det store overblik, når tingene går stærkt
 • Har høj kvalitetssans og er detaljeorienteret

 

For mere information om stillingen, kontakt Antonino Oliveto på tlf. 98 57 52 52

 

 

 

 

 

Restaurant Davinci ApSHadsund2019-01-31T00:00:002019-03-01T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Løgstør Parkhotel/Løgstør Badehotel søger tjenere

Rimbach ApS

Løgstør
Løgstør Parkhotel Løgstør Badehotel søger tjenere Vi har travlt på vores hoteller, og derfor mangler vi tjenere. Vi er en virksomhed i stor udvikling. Det seneste år er vi udvidet med 2 nye hoteller, Løgstør Badehotel og Hotel Nilles Kro i Sabro. Vi...
Indrykket:14. januar 2019
Udløbsdato:11. marts 2019

Løgstør Parkhotel/Løgstør Badehotel søger morgentjener

Rimbach ApS

Løgstør
Løgstør Parkhotel Løgstør Badehotel søger morgentjener Vi har travlt på vores hoteller, og derfor mangler vi en fast morgentjener. Vi er en virksomhed i stor udvikling. Det seneste år er vi udvidet med 2 nye hoteller, Løgstør Badehotel og Hotel Nill...
Indrykket:14. januar 2019
Udløbsdato:11. marts 2019

Søger nye tjenere

JOCI Randers ApS

Randers C
Joci Sushi Randers søger nogle nye tjenere der kan indgå i vores team. Du vil bliver en del af et spændende team med et godt sammenhold, hvor din personlige indsats gør en forskel. Det forventes, at du tager et selvstændigt ansvar for at helheden fu...
Indrykket:21. januar 2019
Udløbsdato:14. marts 2019

Tjener

Kristrup forsamlingsbygning

Randers SØ
Energisk tjener med minimum 1 års tjenererfaring. Du skal være smilende og udadvendt. Du skal kunne fadservere og tale flydende dansk. Deltids job med fortrinsvis weekendarbejde. Det perfekte studiejob.
Indrykket:30. januar 2019
Udløbsdato:26. marts 2019

Tjener/Overtjener

Restaurant Davinci ApS

Hadsund
Til vores cafe og restaurant beliggende ved Mariagerfjord i Hadsund, søger vi en uddannet tjener til fuldtidsstilling. Arbejdsopgaver: Professionel servering i cafe, restaurant og ved selskaber Vejledning af gæster i valg af menu og vine Bestilling ...
Indrykket:31. januar 2019
Udløbsdato:1. marts 2019