Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Servicemedarbejder under 18 år

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329942046Phoenix-c28b2e7a12019-01-14T00:00:00Servicemedarbejder under 18 år

Vi søger nye kollegaer til vores team på Holstebrovej. Vi ser gerne, at du har/eller afslutter 9. klasse til sommer.

 

Opgaverne er blandt andet forproduktion i køkken, rengøring, servering, kassebetjening og produktion af sandwiches og burgere.

Vi forventer, at du er fleksibel, smilende og god til øjenkontakt, at du har lyst til at være en del af et team hvor man går langt for holdet, så gæsterne får en god oplevelse og får lyst til at komme igen.

Vi søger både kollegaer, der kan arbejde i dagstimerne og kollegaer, der mangler et fritidsjob.

Du er velkommen til at kigge ud og spørge efter Steffen, hvis du har spørgsmål til jobbet.

2019-03-09T00:50:44.903 Vi søger nye kollegaer til vores team på Holstebrovej. Vi ser gerne, at du har eller afslutter 9. klasse til sommer. Opgaverne er blandt andet forproduktion i køkken, rengøring, servering, kassebetjening og produktion af sandwiches og burgere. Vi forventer, at du er fleksibel, smilende og god til øjenkontakt, at du har lyst til at være en del af et team hvor man går langt for holdet, så gæsterne får en god oplevelse og får lyst til at komme igen. Vi søger både kollegaer, der kan arbejde i dagstimerne og kollegaer, der mangler et fritidsjob. Du er velkommen til at kigge ud og spørge efter Steffen, hvis du har spørgsmål til jobbet.11Jobnetc28b2e7a100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-03-08T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandMidtjyllandViborg3435103Sunset Boulevard, Holstebrovej v/Kasper R Nielsen11Holstebrovej 6B8800ViborgDKDanmark0
86600668@sunset-boulevard.dkDKDanmarkDKDanmark
7Deltid46Permanent693641JobNet492993549299351000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c28b2e7ahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=c28b2e7ahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c28b2e7a&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c28b2e7a&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/8.jpgØnsker du et spændende job som Tjener? Hos Sunset Boulevard, Holstebrovej v/Kasper R Nielsen tilbyder vi arbejdsplads med fokus på den enkelte medarbejder.12008001Dansk3Læse/ tale512307Tjener18Hotel og restauration360113153Steffen Lundshøj86600668@sunset-boulevard.dkDKDanmarkDKDanmark330004200Vi søger en tjenerafløserRobot Brygger Bauer i Viborg søger tjenerafløser, gerne faglært, men vagterne er dog kun aften og weekend. Og det er ca. imellem 15 og 25 timer pr. uge Erfaring fra lignende er en nødvendighed, da oplæring af personale uden faglig kunnen og uden vin-viden vil forekomme. Derudover forventer vi at du: Har erfaring som tjener Er smilende og udadvendt Er en hurtig, effektiv person Har en positiv personlighed som finder glæde ved gæster Er en god kollega, som hjælper til hvor det er nødvendigt Du kan arbejde aften og weekend Vi du høre mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Flemming Lynderup på telefon 28600499 Søg jobbet Send din motiverede ansøgning samt CV til: arthur@cafeer.dk

Brygger Bauer i Viborg søger tjenerafløser, gerne faglært, men vagterne er dog kun aften – og weekend.

Og det er ca. imellem 15 og 25 timer pr. uge

Erfaring fra lignende er en nødvendighed, da oplæring af personale uden faglig kunnen og uden vin-viden vil forekomme.

Derudover forventer vi at du:

 • Har erfaring som tjener
 • Er smilende og udadvendt
 • Er en hurtig, effektiv person
 • Har en positiv personlighed som finder glæde ved gæster
 • Er en god kollega, som hjælper til hvor det er nødvendigt
 • Du kan arbejde aften og weekend

Vi du høre mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Flemming Lynderup på telefon 28600499

Søg jobbet

Send din motiverede ansøgning samt CV til: arthur@cafeer.dk

 

Restaurant Arthur v/Flemming LynderupViborg2019-04-09T00:00:002019-04-30T00:00:00
329971241TjenerRobot I takt med at vi udvider og har travlt som aldrig før, søger vi mere personale. Måske er det dig vi søger som tjener hos Caf K - Randers? Der er tale om fuld- deltid. Vi leder efter personer, som er glade og smilende. Du skal elske at arbejde i et ungt team, hvor man hjælper hinanden. Du skal kunne arbejde under pres og elske travlhed. Dog stadig forstå vigtigheden i at yde god service og smil i enhver situation. Du skal være mindst 18 år - dette er i henhold til lovgivningen vedr. servering af alkohol. Du skal kunne være fleksibel i dine mødetider. Du skal kunne træde til, hvis vi en dag får brug for hjælp. Du skal kunne arbejde weekend samt enkelte hverdage i løbet af ugen. Hvis du kan arbejde formiddage er det et stort plus. Erfaring er ikke nødvendigt, men et stort plus. Har det interesse er du velkommen til at sende en mail med en ansøgning til: cafekrandersjob@hotmail.com KUN HENVENDELSE VIA MAIL.

I takt med at vi udvider og har travlt som aldrig før, søger vi mere personale.

Måske er det dig vi søger som tjener hos Café K - Randers?

Der er tale om fuld-/deltid.

Vi leder efter personer, som er glade og smilende.

Du skal elske at arbejde i et ungt team, hvor man hjælper hinanden.

Du skal kunne arbejde under pres og elske travlhed. Dog stadig forstå vigtigheden i at yde god service og smil i enhver situation.

Du skal være mindst 18 år - dette er i henhold til lovgivningen vedr. servering af alkohol.

 Du skal kunne være fleksibel i dine mødetider.

Du skal kunne træde til, hvis vi en dag får brug for hjælp.

Du skal kunne arbejde weekend samt enkelte hverdage i løbet af ugen.

Hvis du kan arbejde formiddage er det et stort plus.

Erfaring er ikke nødvendigt, men et stort plus.

Har det interesse er du velkommen til at sende en mail med en ansøgning til: cafekrandersjob@hotmail.com

KUN HENVENDELSE VIA MAIL.

 

Cafe K ApSRanders C2019-03-05T00:00:002019-04-30T00:00:00
329974881Vært/værtinde til deltidsstilling på Bone's i Randers søgesRobot Vi forstiller os at du bl.a. er: Smilende og udadvendt, og har lyst til at være på , både over for vore gæster samt kollegaerne. Fantastisk til at bevare overblikket, også når det går rigtigt stærkt. I stand til at træde frem som leder for de øvrige ansatte hvis nødvendigt. Interesseret i at give vores gæster en fantastisk oplevelse. En teamplayer der kan få tingene til at fungere. Interesseret i aftenarbejde. Arbejdstider er blandede både aften og weekend Du behøver ikke at være uddannet inden for salg og service, blot du har viljen og lysten til at servicere andre, så skal vi nok lære dig resten. Vi kan bl.a. tilbyde dig: Et job i en virksomhed i konstant udvikling, og med mulighed for indflydelse. At du kommer til at indgå i den daglige ledelse, både med henblik på økonomi og personale. En spændende og hektisk hverdag, med fokus på service og råvarer. Gode løn og personaleforhold. Grundig oplæring Stillingen er en deltidsstilling på 20-25 timer pr uge, dog med mulighed for flere timer efter aftale. Jobbet er ikke et studiejob og kan ikke kombineres med et fuldtidsstudie. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi forstiller os at du bl.a. er:

 • Smilende og udadvendt, og har lyst til at ”være på”, både over for vore gæster samt kollegaerne.
 • Fantastisk til at bevare overblikket, også når det går rigtigt stærkt.
 • I stand til at træde frem som leder for de øvrige ansatte hvis nødvendigt.
 • Interesseret i at give vores gæster en fantastisk oplevelse.
 • En teamplayer der kan få tingene til at fungere.
 • Interesseret i aftenarbejde. Arbejdstider er blandede både aften og weekend

Du behøver ikke at være uddannet inden for salg og service, blot du har viljen og lysten til at servicere andre, så skal vi nok lære dig resten.

Vi kan bl.a. tilbyde dig:

 • Et job i en virksomhed i konstant udvikling, og med mulighed for indflydelse.
 • At du kommer til at indgå i den daglige ledelse, både med henblik på økonomi og personale.
 • En spændende og hektisk hverdag, med fokus på service og råvarer.
 • Gode løn og personaleforhold.
 • Grundig oplæring

Stillingen er en deltidsstilling på 20-25 timer pr uge, dog med mulighed for flere timer efter aftale. Jobbet er ikke et studiejob og kan ikke kombineres med et fuldtidsstudie.


Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Bone's RestauranterRanders C2019-03-10T00:00:002019-05-07T00:00:00
329978554Vært/værtinde til 30 timers stilling i Herning søgesRobot Som vært værtinde har du, sammen med kokken, ansvaret for, at gæsterne får en god oplevelse. Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.: At modtage vore gæster. At sørge for, at bookingen er optimal. At servicemedarbejdernes og ungarbejdernes indsats i løbet af aftenen er i top. At der tages personlig afsked med gæsterne, når de forlader restauranten. Vi forstiller os, at du bl.a. er: Smilende og udadvendt og har lyst til at være på , både over for vore gæster samt kollegaerne. Fantastisk til at bevare overblikket, også når det går rigtigt stærkt. Interesseret i at give vores gæster en god oplevelse. En teamplayer, der kan få tingene til at fungere. Interesseret i aften- og weekendarbejde. Du behøver ikke at være uddannet inden for salg og service, blot du har viljen og lysten til at servicere andre, så skal vi nok lære dig resten. Stillingen på 30 timer kan ikke kombineres med studie. Vi glæder os til at høre fra dig.

Som vært/værtinde har du, sammen med kokken, ansvaret for, at gæsterne får en god oplevelse.

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.:

 • At modtage vore gæster.
 • At sørge for, at bookingen er optimal.
 • At servicemedarbejdernes og ungarbejdernes indsats i løbet af aftenen er i top.
 • At der tages personlig afsked med gæsterne, når de forlader restauranten.

Vi forstiller os, at du bl.a. er:

 • Smilende og udadvendt og har lyst til at ”være på”, både over for vore gæster samt kollegaerne.
 • Fantastisk til at bevare overblikket, også når det går rigtigt stærkt.
 • Interesseret i at give vores gæster en god oplevelse.
 • En teamplayer, der kan få tingene til at fungere.
 • Interesseret i aften- og weekendarbejde.

Du behøver ikke at være uddannet inden for salg og service, blot du har viljen og lysten til at servicere andre, så skal vi nok lære dig resten.

Stillingen på 30 timer kan ikke kombineres med studie.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bone's Restauranter A/SHerning2019-03-21T00:00:002019-05-09T00:00:00
329979058Underhuset søger Servitrice/TjenerRobot Dygtig og serviceminded medarbejder til travl l carte restaurant søges. Jobbet er en fuldtidsstilling og der søges også en afløser samtidig.

Dygtig og serviceminded medarbejder til travl á lá carte restaurant søges. Jobbet er en fuldtidsstilling og der søges også en afløser samtidig.

Underhuset/Hotel Himmelbjerget v/Bent, Birthe og Henrik JørgensenSilkeborg2019-03-15T00:00:002019-05-10T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Vi søger en tjenerafløser

Restaurant Arthur v/Flemming Lynderup

Viborg
Brygger Bauer i Viborg søger tjenerafløser, gerne faglært, men vagterne er dog kun aften og weekend. Og det er ca. imellem 15 og 25 timer pr. uge Erfaring fra lignende er en nødvendighed, da oplæring af personale uden faglig kunnen og uden vin-viden...
Indrykket:9. april 2019
Udløbsdato:30. april 2019

Tjener

Cafe K ApS

Randers C
I takt med at vi udvider og har travlt som aldrig før, søger vi mere personale. Måske er det dig vi søger som tjener hos Caf K - Randers? Der er tale om fuld- deltid. Vi leder efter personer, som er glade og smilende. Du skal elske at arbejde i et u...
Indrykket:5. marts 2019
Udløbsdato:30. april 2019

Vært/værtinde til deltidsstilling på Bone's i Randers søges

Bone's Restauranter

Randers C
Vi forstiller os at du bl.a. er: Smilende og udadvendt, og har lyst til at være på , både over for vore gæster samt kollegaerne. Fantastisk til at bevare overblikket, også når det går rigtigt stærkt. I stand til at træde frem som leder for de øvrige...
Indrykket:10. marts 2019
Udløbsdato:7. maj 2019

Vært/værtinde til 30 timers stilling i Herning søges

Bone's Restauranter A/S

Herning
Som vært værtinde har du, sammen med kokken, ansvaret for, at gæsterne får en god oplevelse. Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.: At modtage vore gæster. At sørge for, at bookingen er optimal. At servicemedarbejdernes og ungarbejdernes indsats i løbet ...
Indrykket:21. marts 2019
Udløbsdato:9. maj 2019

Underhuset søger Servitrice/Tjener

Underhuset/Hotel Himmelbjerget v/Bent, Birthe og Henrik Jørgensen

Silkeborg
Dygtig og serviceminded medarbejder til travl l carte restaurant søges. Jobbet er en fuldtidsstilling og der søges også en afløser samtidig.
Indrykket:15. marts 2019
Udløbsdato:10. maj 2019