Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Servicemedarbejdere eller serviceassistenter til HE Midt Service, Servicecentret, Regionshospitalet Viborg

Et antal vikariater som servicemedarbejdere eller serviceassistenter ved Hospitalsenhed Midt, Servicecentret, HE Midt Service, Regionshospitalet Viborg, er ledige til besættelse i perioden fra den 1. april 2018 til den 30. september 2018. Stillingerne er fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge.
 
Om stillingerne
Arbejdsopgaverne er:

  • rengøring
  • madhåndtering
  • patientkørsel
  • ad hoc serviceopgaver
 
Vores forventninger til dig er, at du:
  • har lyst til de forskellige opgaver
  • er fleksibel i forhold til opgaveløsningen og kan hjælpe kollegaer
  • er pligtopfyldende, engageret og ansvarsbevidst
  • er positiv og har et godt humør
  • er mødestabil
 
Arbejdstiden ligger forskelligt, alt efter hvilket afsnit du vil blive tilknyttet. Weekendarbejde skal påregnes. Oplæring vil finde sted.
 
Der kan rekvireres en stillingsbeskrivelse for servicemedarbejder her.
Der kan rekvireres en stillingsbeskrivelse for serviceassistent her.
 
Om HE Midt Service
HE Midt Service er en del af Servicecenteret på Hospitalsenhed Midt og bliver fra 1. maj 2018 beriget med 150 dygtige serviceassistenter, der indtil nu har været ansat under klinikkens ledelse.
 
Vores 150 medarbejdere udfører et fantastisk arbejde hver dag og trives med de daglige udfordringer i en spændende afdeling.
 
HE Midt Service varetager en lang række serviceopgaver for klinikken som rengøring, madhåndtering, patienttransport, forflytning og lejring, laboratorieopvask samt mange andre spændende serviceopgaver.
 
Om Servicecentret
Servicecentret varetager en lang række serviceopgaver på tværs af Hospitalsenhed Midt matrikler og består af følgende 7 afsnit: Teknik, køkken, indkøb og logistik, serviceafsnit, byggeri og ejendomme, informationer og et sekretariat.
 
Hospitalsenhed Midt har besluttet at gennemføre en centralisering af serviceopgaver fra decentral til central drift. Centraliseringen forventes gennemført pr. 1. maj 2018.
 
Om Hospitalsenhed Midt
Hospitalsenhed Midt omfatter Regionshospitalet Viborg, Regionshospitalet Silkeborg, Regionshospitalet Hammel Neurocenter og Regionshospitalet Skive og har ca. 4.200 ansatte samt et budget på 2,4 mia. kr. årligt.

De fire regionshospitaler danner tilsammen en hospitalsenhed, der har en stærk faglig profil og er i kraft af specialernes kompleksitet og bredde en af de bredest specialiserede hospitalsenheder i Jylland.
 
Se nærmere om Hospitalsenhed Midt på www.hospitalsenhedmidt.dk
 
Om løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området.
 
Med henvisning til Lov om indhentelse af børneattest i forbindelse med ansættelse af personale m.v., vil der blive indhentet børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse.
 
Ansættelsen sker ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Hospitalsenhed Midt, Servicecentret.
 
Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingerne kan fås ved henvendelse til HE Midt Service, afsnitsleder Anna Marie Elgaard på tlf. nr. 2325 3406 eller afsnitsleder Kirsten Jæger på tlf. nr. 7844 2130.
 
Din ansøgning
Din ansøgning indeholdende oplysninger om uddannelse og hidtidig erfaring skal være os i hænde elektronisk senest onsdag den 28. februar 2018.
 
Ansættelsessamtaler vil blive afviklet i uge 10.


Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale
 

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her