Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Serviceminded, alsidig kok til Milling Hotel Plaza

Serviceminded, alsidig kok til Milling Hotel Plaza


Til vores køkken på Milling Hotel Plaza i Odense søger vi en alsidig og serviceminded kollega.

Hotel Plaza er en del af Milling Hotels, som er en kæde bestående af 10 hoteller på 6 forskellige destinationer. Hotel Plaza er et 4 stjernet hotel, beliggende centralt i Odense. Vi tilbyder møder, konferencer, fester og a la carte.

Vi har brug for en kok, som kan hjælpe os med at sikre den gode madoplevelse til vores gæster. Så er du kok eller har en del års erfaring – så er det måske dig vi venter på.

Vi forventer at:
  • du kan arbejde på alle køkkenets partier
  • du kan planlægge og producere kolde, varme og lune retter til vores buffeter og a la carte
  • du brænder for at lave mad fra bunden og går op i gode råvarer og kvalitet
  • du kommer med idéer til menuer
  • du bidrager til at udvikle vores koncept med input og idéer
  • du kan varetage oplæring af kokkeelever
Dine kvalifikationer: 
  • du er enten faglært eller har anden relevant erfaring
  • du er dygtig, kreativ og har høj faglig stolthed
  • du er udadvendt og servicerer vores gæster/dine kollegaer med et smil
  • du er en teamplayer som også kan arbejde selvstændigt og ansvarsfuldt
  • du har godt humør og kan holde hovedet koldt – også når det går stærkt
Vi tilbyder et fast job i et team hvor der er højt til loftet og hvor der er masser af godt humør. Et job hvor service og ansvar er i højsædet og hvor alle gerne går det ekstra skridt, enten for en gæst eller for en kollega.

Vi kan tilbyde en god vagtplan og en høj grad af medbestemmelse.

Kan du nikke genkendende til ovenstående, så send en kort ansøgning med CV via knappen ”send ansøgning”.

Kontakt direktør Gitte Milling på gmilling@millinghotels.dk, hvis du har spørgsmål til stillingen.


Se mere på vores ansøgersite: https://millinghotels.ofir.com


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330088956Phoenix-4aa0142612019-09-12T15:01:17.307Serviceminded, alsidig kok til Milling Hotel PlazaServiceminded, alsidig kok til Milling Hotel Plaza

Til vores køkken på Milling Hotel Plaza i Odense søger vi en alsidig og serviceminded kollega.

Hotel Plaza er en del af Milling Hotels, som er en kæde bestående af 10 hoteller på 6 forskellige destinationer. Hotel Plaza er et 4 stjernet hotel, beliggende centralt i Odense. Vi tilbyder møder, konferencer, fester og a la carte.

Vi har brug for en kok, som kan hjælpe os med at sikre den gode madoplevelse til vores gæster. Så er du kok eller har en del års erfaring – så er det måske dig vi venter på.

Vi forventer at:
  • du kan arbejde på alle køkkenets partier
  • du kan planlægge og producere kolde, varme og lune retter til vores buffeter og a la carte
  • du brænder for at lave mad fra bunden og går op i gode råvarer og kvalitet
  • du kommer med idéer til menuer
  • du bidrager til at udvikle vores koncept med input og idéer
  • du kan varetage oplæring af kokkeelever
Dine kvalifikationer: 
  • du er enten faglært eller har anden relevant erfaring
  • du er dygtig, kreativ og har høj faglig stolthed
  • du er udadvendt og servicerer vores gæster/dine kollegaer med et smil
  • du er en teamplayer som også kan arbejde selvstændigt og ansvarsfuldt
  • du har godt humør og kan holde hovedet koldt – også når det går stærkt
Vi tilbyder et fast job i et team hvor der er højt til loftet og hvor der er masser af godt humør. Et job hvor service og ansvar er i højsædet og hvor alle gerne går det ekstra skridt, enten for en gæst eller for en kollega.

Vi kan tilbyde en god vagtplan og en høj grad af medbestemmelse.

Kan du nikke genkendende til ovenstående, så send en kort ansøgning med CV via knappen ”send ansøgning”.

Kontakt direktør Gitte Milling på gmilling@millinghotels.dk, hvis du har spørgsmål til stillingen.


Se mere på vores ansøgersite: https://millinghotels.ofir.com

2019-10-15T16:50:08.080 Serviceminded, alsidig kok til Milling Hotel Plaza Til vores køkken på Milling Hotel Plaza i Odense søger vi en alsidig og serviceminded kollega. Hotel Plaza er en del af Milling Hotels, som er en kæde bestående af 10 hoteller på 6 forskellige destinationer. Hotel Plaza er et 4 stjernet hotel, beliggende centralt i Odense. Vi tilbyder møder, konferencer, fester og a la carte. Vi har brug for en kok, som kan hjælpe os med at sikre den gode madoplevelse til vores gæster. Så er du kok eller har en del års erfaring så er det måske dig vi venter på. Vi forventer at:du kan arbejde på alle køkkenets partier du kan planlægge og producere kolde, varme og lune retter til vores buffeter og a la cartedu brænder for at lave mad fra bunden og går op i gode råvarer og kvalitetdu kommer med idéer til menuerdu bidrager til at udvikle vores koncept med input og idéerdu kan varetage oplæring af kokkeelever Dine kvalifikationer: du er enten faglært eller har anden relevant erfaringdu er dygtig, kreativ og har høj faglig stoltheddu er udadvendt og servicerer vores gæster dine kollegaer med et smildu er en teamplayer som også kan arbejde selvstændigt og ansvarsfuldtdu har godt humør og kan holde hovedet koldt også når det går stærkt Vi tilbyder et fast job i et team hvor der er højt til loftet og hvor der er masser af godt humør. Et job hvor service og ansvar er i højsædet og hvor alle gerne går det ekstra skridt, enten for en gæst eller for en kollega. Vi kan tilbyde en god vagtplan og en høj grad af medbestemmelse. Kan du nikke genkendende til ovenstående, så send en kort ansøgning med CV via knappen send ansøgning . Kontakt direktør Gitte Milling på gmilling@millinghotels.dk, hvis du har spørgsmål til stillingen. Se mere på vores ansøgersite: https: millinghotels.ofir.com10Phoenix4aa01426101000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-10-26T00:00:000000https://millinghotels.ofir.com/job/serviceminded-alsidig-kok-til-milling-hotel-plaza-2285629346#mail0EuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynOdense3606815Milling Hotels11Østre Stationsvej 245000Odense CDKDanmarkORS/4aa01426_logo.pngORS/Small/4aa01426_logo.png0gmilling@millinghotels.dkDKDanmarkDanmark8Fuldtid46Permanent822687MwCareerSitePremiumf2edaba9-8bfd-4f65-bb32-56f11dfa9d27001112-09-2019111https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4aa01426https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=4aa01426https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4aa01426&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4aa01426&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonServiceminded, alsidig kok til Milling Hotel Plaza1Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration362683293Gitte Millinggmilling@millinghotels.dkDanmarkDanmark330149782Kok eller cater til Café og Brasserie Skt. Gertrud - OdenseRobot Restauranten er en franskinspireret caf brasserie i hjertet af Odense. Vi serverer kvalitetsmad, både til frokost og om aftenen i vores brasserie og la carte restaurant. Vi søger en erfaren kok eller cater, der er kreativ og id rig, og som har lyst til at være en vigtig del af et team i et køkken med et varieret fransk inspireret menu koncept. Maden tilbereder vi fra bunden og bruger friske kvalitetsråvarer. Køkkenteamet består p.t. af Køkkenchef, Souschef, 4 friske fuldtidskokke og 2 deltidskokke. Restauranten er åben 7 dage om ugen og vores køkken har åbent fra kl. 09.00 - 22.00. Vi tilbyder Gode kolleger og ordnede forhold God løn som modsvarer dine kvalifikationer Start løn som kok kr. 27,000 Start løn som cater kr. 25,000 En fast fuldtidsstilling med varierede arbejdstider 4 dage om ugen i følgende tidsrum 8-16 11-23 15-23 Hvis du ønsker flere oplysninger om stillingen er du velkommen til at skrive til Mark på markb@mail.tele.dk

Restauranten er en franskinspireret café/brasserie i hjertet af Odense.

Vi serverer kvalitetsmad, både til frokost og om aftenen i vores brasserie og á la carte restaurant.

Vi søger en erfaren kok eller cater, der er kreativ og idérig, og som har lyst til at være en vigtig del af et team i et køkken med et varieret fransk inspireret menu koncept.

Maden tilbereder vi fra bunden og bruger friske kvalitetsråvarer.

Køkkenteamet består p.t. af Køkkenchef, Souschef, 4 friske fuldtidskokke og 2 deltidskokke.

Restauranten er åben 7 dage om ugen og vores køkken har åbent fra kl. 09.00 - 22.00.

Vi tilbyder

• Gode kolleger og ordnede forhold

• God løn som modsvarer dine kvalifikationer

Start løn som kok kr. 27,000

Start løn som cater kr. 25,000 

• En fast fuldtidsstilling med varierede arbejdstider

4 dage om ugen i følgende tidsrum

8-16

11-23

15-23

Hvis du ønsker flere oplysninger om stillingen er du velkommen til at

skrive til Mark på markb@mail.tele.dk

SCT GERTRUD ApSOdense C2020-01-06T00:00:002020-02-27T00:00:00
330159999Kreativ kok til barselsvikariatRobot Er du lige så madglad som os? Og brænder du for at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson? Så har vi jobbet til dig! Lige nu søger vi nemlig en engageret, kok og madnørd til en af vores kantiner i København. ?Tiltrædelse: 1. maj og ca. et år frem OM JOBBET Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner, hvor du blandt andet skal: Producere og bakke op til alle partier, herunder, koldt, varmt, salat, sandwich mm. Være med til at køre frokost, afholde selskaber og lave mødeforplejning på højt niveau Hjælpe til med rengøring, egenkontrol mv. Som madnørd hos Fazer Food Services får du: En spændende fuldtidsstilling med fokus på mad, samarbejde og lønsomhed Arbejdstid fra kl. 6.30 - 14.24 n aftenvagt hver 7. uge som betyder en arbejdsuge mandag til torsdag kl. 10.15 - 20.00 og fri om fredagen Gode rammer for personlig og faglig udvikling Sundhedsordning En arbejdsdag, hvor du kan kombinere dine kvalifikationer og din kreativitet, og som du selv kan være med til at præge og udvikle En arbejdsplads, der sætter stor pris på engagement. I køkkenet bliver du en del af et team på 13. Sammen skal I servicere ca. 760 daglige gæster. Vi er et relativt ungt team med en god blanding af faglige baggrunde. Vi er altid friske på en udfordring og altid i gang med at forny os selv, både som kolleger, men især med gastronomien. Vi har let til grin, men går meget højt op i fagligheden og dyrker den mad der serveres til vores gæster. Vi lægger vægt på både maden og den gode service.Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen. OM DIG Du er en nytænkende madnørd, der ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Derudover er det vigtigt, at du er: faglært kok og gerne madnørd med nogle års erfaring gerne fra større køkken og erfaring med bredt spektrum af madlavning mødestabil, løsningsorienteret og har en høj faglig stolthed klar på at arbejde i et travlt miljø, hvor vi hjælper og bakker hinanden op effektiv og formår at tage gode beslutninger i en travl hverdag frisk, afslappet og positiv i din væremåde en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af køkkenets partier - du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar. Og så glæder du dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening. OM OS Fazer Food Services serverer nye smage hver dag for nogle af Danmarks mest kendte og attraktive virksomheder. Med nysgerrighed, bæredygtighed og respekt for råvarerne laver vi god mad fra bunden. Her er fremtidens trends og tendenser i fokus, krydret med duft, smag, farver, sæson, variation, økologi, dyrevelfærd og ernæringsrigtighed. Læs mere om os på www.fazerfoodservices.com da og på Facebook ved at søge på @fazerfoodcodk.

Er du lige så madglad som os? Og brænder du for at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson? Så har vi jobbet til dig! Lige nu søger vi nemlig en engageret, kok og madnørd til en af vores kantiner i København.

?Tiltrædelse: 1. maj og ca. et år frem

OM JOBBET

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner, hvor du blandt andet skal:

  • Producere og bakke op til alle partier, herunder, koldt, varmt, salat, sandwich mm.
  • Være med til at køre frokost, afholde selskaber og lave mødeforplejning på højt niveau
  • Hjælpe til med rengøring, egenkontrol mv.

Som madnørd hos Fazer Food Services får du:

  • En spændende fuldtidsstilling med fokus på mad, samarbejde og lønsomhed
  • Arbejdstid fra kl. 6.30 - 14.24 + én aftenvagt hver 7. uge som betyder en arbejdsuge mandag til torsdag kl. 10.15 - 20.00 og fri om fredagen
  • Gode rammer for personlig og faglig udvikling
  • Sundhedsordning
  • En arbejdsdag, hvor du kan kombinere dine kvalifikationer og din kreativitet, og som du selv kan være med til at præge og udvikle
  • En arbejdsplads, der sætter stor pris på engagement.

I køkkenet bliver du en del af et team på 13. Sammen skal I servicere ca. 760 daglige gæster. Vi er et relativt ungt team med en god blanding af faglige baggrunde. Vi er altid friske på en udfordring og altid i gang med at forny os selv, både som kolleger, men især med gastronomien. Vi har let til grin, men går meget højt op i fagligheden og dyrker den mad der serveres til vores gæster. Vi lægger vægt på både maden og den gode service.Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

OM DIG

Du er en nytænkende madnørd, der ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag! Derudover er det vigtigt, at du er:

  • faglært kok og gerne madnørd med nogle års erfaring – gerne fra større køkken og erfaring med bredt spektrum af madlavning
  • mødestabil, løsningsorienteret og har en høj faglig stolthed
  • klar på at arbejde i et travlt miljø, hvor vi hjælper og bakker hinanden op
  • effektiv og formår at tage gode beslutninger i en travl hverdag
  • frisk, afslappet og positiv i din væremåde
  • en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af køkkenets partier - du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar.

Og så glæder du dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening.

OM OS

Fazer Food Services serverer nye smage hver dag for nogle af Danmarks mest kendte og attraktive virksomheder. Med nysgerrighed, bæredygtighed og respekt for råvarerne laver vi god mad fra bunden. Her er fremtidens trends og tendenser i fokus, krydret med duft, smag, farver, sæson, variation, økologi, dyrevelfærd og ernæringsrigtighed. Læs mere om os på www.fazerfoodservices.com/da og på Facebook ved at søge på @fazerfoodcodk.

Fazer Food Services A/SOdense C2020-01-17T00:00:002020-03-11T00:00:00
330157515Ambitiøs erfaren kok med godt overblikRobot Er du lige så madglad som os? Og brænder du for at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson? Så har vi jobbet til dig! Lige nu søger vi nemlig en engageret og nytænkende kok til en af vores kantiner i Fredericia! ?Tiltrædelse: 1. februar 2020 OM JOBBET Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner, hvor du blandt andet skal: Producere og bakke op til alle partier, herunder, koldt, varmt, salat, sandwich mm. Være med til at køre frokost, afholde selskaber og lave mødeforplejning Hjælpe til med rengøring, egenkontrol mv. Som kok hos Fazer Food Services får du: En spændende fuldtidsstilling med fokus på mad, samarbejde og lønsomhed Arbejdstid mandag til fredag fra kl. 6.30-14.30 - fredag til kl. 14.00 Gode rammer for personlig og faglig udvikling Sundhedsordning En arbejdsdag, hvor du kan kombinere dine kvalifikationer og din kreativitet, og som du selv kan være med til at præge og udvikle En arbejdsplads, der sætter stor pris på engagement. I køkkenet bliver du en del af et team med 2 ambitiøse kolleger. Vi er et lille team der vokser. Vi har mødeservicering, større og mindre arrangementer, og en lækker buffet hver dag. Vi har et godt sammenhold og sammen servicerer ca. 90-300 daglige gæster til frokostbuffet. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen. OM DIG Du er en nytænkende kok, der ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Derudover er det vigtigt, at du er: faglært kok med nogle års erfaring fleksibel og har mulighed for at arbejde om aftenen ved store arrangementer mødestabil, løsningsorienteret og har en høj faglig stolthed klar på at arbejde i et travlt miljø, hvor vi hjælper og bakker hinanden op effektiv og formår at tage gode beslutninger i en travl hverdag frisk, afslappet og positiv i din væremåde en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af køkkenets partier - du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar. Og så glæder du dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening. OM OS Fazer Food Services serverer nye smage hver dag for nogle af Danmarks mest kendte og attraktive virksomheder. Med nysgerrighed, bæredygtighed og respekt for råvarerne laver vi god mad fra bunden. Her er fremtidens trends og tendenser i fokus, krydret med duft, smag, farver, sæson, variation, økologi, dyrevelfærd og ernæringsrigtighed. Læs mere om os på www.fazerfoodservices.com da og på Facebook ved at søge på @fazerfoodcodk.

Er du lige så madglad som os? Og brænder du for at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson? Så har vi jobbet til dig! Lige nu søger vi nemlig en engageret og nytænkende kok til en af vores kantiner i Fredericia!

?Tiltrædelse: 1. februar 2020

OM JOBBET

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner, hvor du blandt andet skal:

  • Producere og bakke op til alle partier, herunder, koldt, varmt, salat, sandwich mm.
  • Være med til at køre frokost, afholde selskaber og lave mødeforplejning
  • Hjælpe til med rengøring, egenkontrol mv.

Som kok hos Fazer Food Services får du:

  • En spændende fuldtidsstilling med fokus på mad, samarbejde og lønsomhed
  • Arbejdstid mandag til fredag fra kl. 6.30-14.30 - fredag til kl. 14.00
  • Gode rammer for personlig og faglig udvikling
  • Sundhedsordning
  • En arbejdsdag, hvor du kan kombinere dine kvalifikationer og din kreativitet, og som du selv kan være med til at præge og udvikle
  • En arbejdsplads, der sætter stor pris på engagement.

I køkkenet bliver du en del af et team med 2 ambitiøse kolleger. Vi er et lille team der vokser. Vi har mødeservicering, større og mindre arrangementer, og en lækker buffet hver dag. Vi har et godt sammenhold og sammen servicerer ca. 90-300 daglige gæster til frokostbuffet. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

OM DIG

Du er en nytænkende kok, der ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag! Derudover er det vigtigt, at du er:

  • faglært kok med nogle års erfaring
  • fleksibel og har mulighed for at arbejde om aftenen ved store arrangementer
  • mødestabil, løsningsorienteret og har en høj faglig stolthed
  • klar på at arbejde i et travlt miljø, hvor vi hjælper og bakker hinanden op
  • effektiv og formår at tage gode beslutninger i en travl hverdag
  • frisk, afslappet og positiv i din væremåde
  • en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af køkkenets partier - du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar.

Og så glæder du dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening.

OM OS

Fazer Food Services serverer nye smage hver dag for nogle af Danmarks mest kendte og attraktive virksomheder. Med nysgerrighed, bæredygtighed og respekt for råvarerne laver vi god mad fra bunden. Her er fremtidens trends og tendenser i fokus, krydret med duft, smag, farver, sæson, variation, økologi, dyrevelfærd og ernæringsrigtighed. Læs mere om os på www.fazerfoodservices.com/da og på Facebook ved at søge på @fazerfoodcodk.

Fazer Food Services A/SOdense C2020-01-15T00:00:002020-03-11T00:00:00
330157337Chief for sushi, sushi kok.Robot Chief for sushi Vi har travlt og har derfor brug for flere kokke. Har du erfaring med at lave sushi er det måske dig vi mangler vores restauranter i Odense C. We are busy and therefore we need more chiefs, and sushi maker. If you have experience with making sushi, maybe we will work together. Emali. 5000@hamasushi.dk

Chief for sushi

Vi har travlt og har derfor brug for flere kokke.

Har du erfaring med at lave sushi er det måske dig vi mangler vores restauranter i Odense C.

 

We are busy and therefore we need more chiefs, and sushi maker.

If you have experience with making sushi, maybe we will work together.

 

Emali. 5000@hamasushi.dk

 

Hama Sushi ApSOdense C2020-01-15T00:00:002020-03-07T00:00:00
330156210Ambitiøs erfaren kok eller cater med godt overblikRobot Er du lige så madglad som os? Og brænder du for at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson? Så har vi jobbet til dig! Lige nu søger vi nemlig en engageret og nytænkende kok eller cater til en af vores kantiner i København! ?Tiltrædelse: 1. marts 2020 OM JOBBET Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner, hvor du blandt andet skal: Producere og bakke op til alle partier, herunder, koldt, varmt, salat, sandwich mm. Være med til at køre frokost, afholde selskaber og lave mødeforplejning på højt niveau Hjælpe til med rengøring, egenkontrol mv. Som kok eller cater hos Fazer Food Services får du: En spændende fuldtidsstilling med fokus på mad, samarbejde og lønsomhed Arbejdstid mandag til fredag fra kl. 07.00 - 14.54 Gode rammer for personlig og faglig udvikling Sundhedsordning En arbejdsdag, hvor du kan kombinere dine kvalifikationer og din kreativitet, og som du selv kan være med til at præge og udvikle En arbejdsplads, der sætter stor pris på engagement. I køkkenet bliver du en del af et team på 8 ambitiøse kolleger. Vi sætter fagligheden højt og går alle på arbejde med en positiv indstilling til dagen. Vi er et team med god humor, som hverdag skal servicere ca. 500 daglige gæster til frokostbuffet. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen. OM DIG Du er en nytænkende kok eller cater, der ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Derudover er det vigtigt, at du er: faglært kok med nogle års erfaring - gerne indenfor a la carte mødestabil, løsningsorienteret og har en høj faglig stolthed klar på at arbejde i et travlt miljø, hvor vi hjælper og bakker hinanden op effektiv og formår at tage gode beslutninger i en travl hverdag frisk, afslappet og positiv i din væremåde en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af køkkenets partier - du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar. Og så glæder du dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening. OM OS Fazer Food Services serverer nye smage hver dag for nogle af Danmarks mest kendte og attraktive virksomheder. Med nysgerrighed, bæredygtighed og respekt for råvarerne laver vi god mad fra bunden. Her er fremtidens trends og tendenser i fokus, krydret med duft, smag, farver, sæson, variation, økologi, dyrevelfærd og ernæringsrigtighed. Læs mere om os på www.fazerfoodservices.com da og på Facebook ved at søge på @fazerfoodcodk.

Er du lige så madglad som os? Og brænder du for at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson? Så har vi jobbet til dig! Lige nu søger vi nemlig en engageret og nytænkende kok eller cater til en af vores kantiner i København!

?Tiltrædelse: 1. marts 2020

OM JOBBET

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner, hvor du blandt andet skal:

  • Producere og bakke op til alle partier, herunder, koldt, varmt, salat, sandwich mm.
  • Være med til at køre frokost, afholde selskaber og lave mødeforplejning på højt niveau
  • Hjælpe til med rengøring, egenkontrol mv.

Som kok eller cater hos Fazer Food Services får du:

  • En spændende fuldtidsstilling med fokus på mad, samarbejde og lønsomhed
  • Arbejdstid mandag til fredag fra kl. 07.00 - 14.54
  • Gode rammer for personlig og faglig udvikling
  • Sundhedsordning
  • En arbejdsdag, hvor du kan kombinere dine kvalifikationer og din kreativitet, og som du selv kan være med til at præge og udvikle
  • En arbejdsplads, der sætter stor pris på engagement.

I køkkenet bliver du en del af et team på 8 ambitiøse kolleger. Vi sætter fagligheden højt og går alle på arbejde med en positiv indstilling til dagen. Vi er et team med god humor, som hverdag skal servicere ca. 500 daglige gæster til frokostbuffet. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

OM DIG

Du er en nytænkende kok eller cater, der ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag! Derudover er det vigtigt, at du er:

  • faglært kok med nogle års erfaring - gerne indenfor a la carte
  • mødestabil, løsningsorienteret og har en høj faglig stolthed
  • klar på at arbejde i et travlt miljø, hvor vi hjælper og bakker hinanden op
  • effektiv og formår at tage gode beslutninger i en travl hverdag
  • frisk, afslappet og positiv i din væremåde
  • en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af køkkenets partier - du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar.

Og så glæder du dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening.

OM OS

Fazer Food Services serverer nye smage hver dag for nogle af Danmarks mest kendte og attraktive virksomheder. Med nysgerrighed, bæredygtighed og respekt for råvarerne laver vi god mad fra bunden. Her er fremtidens trends og tendenser i fokus, krydret med duft, smag, farver, sæson, variation, økologi, dyrevelfærd og ernæringsrigtighed. Læs mere om os på www.fazerfoodservices.com/da og på Facebook ved at søge på @fazerfoodcodk.

Fazer Food Services A/SOdense C2020-01-13T00:00:002020-03-09T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok eller cater til Café og Brasserie Skt. Gertrud - Odense

SCT GERTRUD ApS

Odense C
Restauranten er en franskinspireret caf brasserie i hjertet af Odense. Vi serverer kvalitetsmad, både til frokost og om aftenen i vores brasserie og la carte restaurant. Vi søger en erfaren kok eller cater, der er kreativ og id rig, og som har lyst ...
Indrykket:6. januar 2020

Kreativ kok til barselsvikariat

Fazer Food Services A/S

Odense C
Er du lige så madglad som os? Og brænder du for at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson? Så har vi jobbet til dig! Lige nu søger vi nemlig en engageret, kok og madnørd til en af vores kantiner i København. ?Tiltrædelse: 1. m...
Indrykket:17. januar 2020

Ambitiøs erfaren kok med godt overblik

Fazer Food Services A/S

Odense C
Er du lige så madglad som os? Og brænder du for at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson? Så har vi jobbet til dig! Lige nu søger vi nemlig en engageret og nytænkende kok til en af vores kantiner i Fredericia! ?Tiltrædelse: 1...
Indrykket:15. januar 2020

Chief for sushi, sushi kok.

Hama Sushi ApS

Odense C
Chief for sushi Vi har travlt og har derfor brug for flere kokke. Har du erfaring med at lave sushi er det måske dig vi mangler vores restauranter i Odense C. We are busy and therefore we need more chiefs, and sushi maker. If you have experience wit...
Indrykket:15. januar 2020

Ambitiøs erfaren kok eller cater med godt overblik

Fazer Food Services A/S

Odense C
Er du lige så madglad som os? Og brænder du for at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson? Så har vi jobbet til dig! Lige nu søger vi nemlig en engageret og nytænkende kok eller cater til en af vores kantiner i København! ?Til...
Indrykket:13. januar 2020