Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Serviceminded medarbejder til informationen

Vi søger en serviceminded deltidsmedarbejder til vores information.

Fiskeri- og Søfartsmuseet i Esbjerg er Danmarks museum for relationerne mellem landet og vandet. Her puster vi liv i fortællinger fra de danske have og kyster. Her skaber vi oplevelser, man taler om.

Vi er en museumsattraktion med legeplads, byens bedst beliggende cafe, stort sælarium, saltvandsakvarium, museumsudstillinger, undervisningslokaler, laboratorie samt møde- og venue faciliteter.

Arbejdsområder

Dit arbejdsområde er i informationen, hvor du, sammen med vores fuldtidsansatte shiftleader vil få ansvaret for den daglige drift af vores information. 

Dine væsentligste opgaver bliver at sikre en effektiv og gæsteorienteret service samt at gå forrest på dine vagter når der skal udføres arbejdsopgaver i informationem.

Udover ovenstående varetager informationen daglige opgaver som reception og omstilling, billetsalg, kundeservice, renhold af gæstearealer, museumsværtskab og butikssalg  så du skal besidde overblik og ordenssans.

Det er vigtigt, at du forstår, at alle opgaver - lige fra udviklingsplaner til toiletsanering - er vigtige, og at du går forrest i udførelsen af det hele.

Det er samtidig vigtigt, at du er god til både tysk og engelsk, da en af dagens vigtigste opgaver er snak med, og formidling til gæsterne.

Du skal have en stor lyst til at give vores gæster en unik oplevelse, som starter hos dig i en maritim uniform, som er beklædningen i informationen.

Udover ovenstående vil du blive oplært i speaks ved vores daglige sælfodringer, så det er vigtigt at du finder tryghed i at stå foran en masse mennekser og formidle om vores sæler på både dansk og engelsk.

Din profil

Din person er kendetegnet ved engagement og smil.

Du er yderst serviceminded og udadvendt af natur.

Du er god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt.

Du er god til at samarbejde på tværs af mange afdelinger.

Du er løsningsorienteret og drevet af nysgerrighed.

Du er god til at aktivere dig selv på stille dage.

Du føler dig godt tilpas iblandt mange børn.

Baggrund:

Vi forestiller os at du har erfaring fra servicebranchen og er vant til at omgås mange forskellige personligheder og kan tilpasse dig dem.

Hvis du har erfaring indenfor oplevelsesindustrien vil det være en fordel, men ikke et krav.

Vigtigst er at du er omstillingsparat og kan aktivere dig selv såvel på travle dage som på stille dage.

Stillingen:

Er på gennemsnitligt 32 timer ugentligt, men indebærer sæsonudsving.Weekendarbejde, aftenarrangementer, samt tilstedeværelse i ferieperioder indgår. Aften og weekendarbejde skal påregnes.

Vi tilbyder gode personaleforhold og en spændende arbejdsplads med mange daglige og vekslende udfordringer. Der er en uformel omgangstone blandt de ca. 23 fastansatte med meget forskellige uddannelsesmæssige baggrunde.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.