Serviceminded medarbejder til vores kontaktcenter

Har du lyst til at videreudvikle Greve Kommunes kontaktcenter sammen med gode kollegaer?

Så er det måske dig, vi søger som medarbejder til Greve Kommunes kontaktcenter i Center for Politik, Organisation & Borgerbetjening.

Jobbet
Som medarbejder bliver du en del af Borgerservice, som varetager Greve Kommunes Kontaktcenter. Kontaktcentret straksafklarer mange telefoniske henvendelser fra borgere og virksomheder og hjælper dem med at bruge de digitale selvbetjeningsløsninger. Hvis du ikke selv kan hjælpe, skal du hurtigt kunne lytte dig frem til, hvor borgeren skal stilles hen.

Derudover varetager kontaktcentret bl.a. rådhusets postkasse, mærkedage, skolekort m.m.

Vi forventer af dig
Som person skal du kunne lide telefonbetjening og være en god detektiv, der arbejder for at give vores borgere en god oplevelse i alle aspekter af opgaveløsningen. Du har et udpræget servicegen overfor borgere såvel som kollegaer. Derudover er du ansvarsfuld og kan arbejde selvstændigt, men også i tæt samarbejde med dine kollegaer. Du er god til at sætte dig ind i brugen af de digitale systemer, der anvendes i kontaktcentret. Du er positiv og trives med et højt tempo.

Vi tilbyder dig
En spændende og fleksibel arbejdsplads med gode og engagerede kollegaer, god oplæring og en stilling, hvor du har muligheder for udvikling. En familievenlig arbejdsplads, hvor der er en uformel omgangstone med højt til loftet.

Har du spørgsmål?
Du er meget velkommen til at kontakte Pia Hinge, Chef for Borgerservice, på telefon 4397 9245, hvis du vil høre mere om stillingen.

Løn og ansættelsesforhold
Stillingen er på 30 timer ugentlig pr. 1. marts 2021 og er efter overenskomst og principperne i Ny løn.

Ansøgningsfrist og samtale
Vi glæder os til at modtage din ansøgning samt CV senest onsdag den 20. januar 2021. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler onsdag den 27. januar 2021.
Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.