Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Serviceminded og fleksibel faglært kok til alle køkkenpartier

Er du faglært kok og kan du være med i produktionen på alle køkkenets partier? Har du nogle års erfaring – gerne fra en kantine? Er du fleksibel og serviceminded og har du lyst til at arbejde i forskellige kantiner i storkøbenhavn? Så er du måske den nye kok vi søger med base i vores personalekantine på Bispebjerg Bakke i København!

Sådan er Fazer
Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne laver vi mad fra bunden.

God mad og fødevaretrends – det er dig

Du tænker nyt, er åben for trends og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer. Lokale, i sæson, varme eller kolde. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Og så glæder du dig til at være med til de mange afvekslende opgaver i køkkenet.

Hvad indebærer sådan et job …

En glad og spændende arbejdsplads med rum til kreativitet, et meget højt serviceniveau over for vores daglige gæster – og plads til familieliv:

  • En fast stilling på fuldtid med 37 timer pr. uge. Mandag til torsdag fra kl. 6.30 - 15.00, fredag fra kl. 7.00 -14.30
  • Du får masser af opgaver i produktionen af menuer til vores frokostbuffet og leverance - og det er inden for både lunt, varmt og koldt herunder salat, pålæg, kreativ anretning, klassisk smørrebrød – kort sagt: Alt det, du har lært og elsker
  • Du skal være fleksibel og omstillingsparat, da jobbet kræver at du kan arbejde med på både det varme og kolde parti, i forskellige kantiner i storkøbenhavn
  • Et job hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne
  • Din kreativitet er med til at sætte et varieret og spændende præg på buffeten og udvikle vores udbud til gæsterne
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd
  • Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Servicering af gæster ved buffeten, menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring osv.

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært kok med nogle års erfaring – gerne fra større køkken, hvor du har lavet mad til mange mennesker
  • Du har stor erfaring med fremstilling af menuer helt fra bunden og af sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning
  • Du er organiseret, og kan træffe selvstændige beslutninger
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af køkkenets partier
  • Du glæder dig til at lytte til kunden og gæsternes ønsker og værdsætter deres mening
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet er vi 9 kreative og service-minded kolleger, der hver dag servicerer og laver mad til ca. 700-900 gæster. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge @fazerfoodco.dk


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330008026Phoenix-d45855df12019-04-15T00:00:00Serviceminded og fleksibel faglært kok til alle køkkenpartier

Er du faglært kok og kan du være med i produktionen på alle køkkenets partier? Har du nogle års erfaring – gerne fra en kantine? Er du fleksibel og serviceminded og har du lyst til at arbejde i forskellige kantiner i storkøbenhavn? Så er du måske den nye kok vi søger med base i vores personalekantine på Bispebjerg Bakke i København!

Sådan er Fazer
Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne laver vi mad fra bunden.

God mad og fødevaretrends – det er dig

Du tænker nyt, er åben for trends og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer. Lokale, i sæson, varme eller kolde. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Og så glæder du dig til at være med til de mange afvekslende opgaver i køkkenet.

Hvad indebærer sådan et job …

En glad og spændende arbejdsplads med rum til kreativitet, et meget højt serviceniveau over for vores daglige gæster – og plads til familieliv:

  • En fast stilling på fuldtid med 37 timer pr. uge. Mandag til torsdag fra kl. 6.30 - 15.00, fredag fra kl. 7.00 -14.30
  • Du får masser af opgaver i produktionen af menuer til vores frokostbuffet og leverance - og det er inden for både lunt, varmt og koldt herunder salat, pålæg, kreativ anretning, klassisk smørrebrød – kort sagt: Alt det, du har lært og elsker
  • Du skal være fleksibel og omstillingsparat, da jobbet kræver at du kan arbejde med på både det varme og kolde parti, i forskellige kantiner i storkøbenhavn
  • Et job hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne
  • Din kreativitet er med til at sætte et varieret og spændende præg på buffeten og udvikle vores udbud til gæsterne
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd
  • Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Servicering af gæster ved buffeten, menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring osv.

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært kok med nogle års erfaring – gerne fra større køkken, hvor du har lavet mad til mange mennesker
  • Du har stor erfaring med fremstilling af menuer helt fra bunden og af sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning
  • Du er organiseret, og kan træffe selvstændige beslutninger
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af køkkenets partier
  • Du glæder dig til at lytte til kunden og gæsternes ønsker og værdsætter deres mening
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet er vi 9 kreative og service-minded kolleger, der hver dag servicerer og laver mad til ca. 700-900 gæster. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge @fazerfoodco.dk

2019-06-11T00:52:07.470 Er du faglært kok og kan du være med i produktionen på alle køkkenets partier? Har du nogle års erfaring gerne fra en kantine? Er du fleksibel og serviceminded og har du lyst til at arbejde i forskellige kantiner i storkøbenhavn? Så er du måske den nye kok vi søger med base i vores personalekantine på Bispebjerg Bakke i København! Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne laver vi mad fra bunden. God mad og fødevaretrends det er dig Du tænker nyt, er åben for trends og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer. Lokale, i sæson, varme eller kolde. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Og så glæder du dig til at være med til de mange afvekslende opgaver i køkkenet. Hvad indebærer sådan et job En glad og spændende arbejdsplads med rum til kreativitet, et meget højt serviceniveau over for vores daglige gæster og plads til familieliv: En fast stilling på fuldtid med 37 timer pr. uge. Mandag til torsdag fra kl. 6.30 - 15.00, fredag fra kl. 7.00 -14.30 Du får masser af opgaver i produktionen af menuer til vores frokostbuffet og leverance - og det er inden for både lunt, varmt og koldt herunder salat, pålæg, kreativ anretning, klassisk smørrebrød kort sagt: Alt det, du har lært og elsker Du skal være fleksibel og omstillingsparat, da jobbet kræver at du kan arbejde med på både det varme og kolde parti, i forskellige kantiner i storkøbenhavn Et job hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne Din kreativitet er med til at sætte et varieret og spændende præg på buffeten og udvikle vores udbud til gæsterne Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Servicering af gæster ved buffeten, menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring osv. Kort og godt om dig og dit nye job Du er faglært kok med nogle års erfaring gerne fra større køkken, hvor du har lavet mad til mange mennesker Du har stor erfaring med fremstilling af menuer helt fra bunden og af sæsonens friske råvarer Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning Du er organiseret, og kan træffe selvstændige beslutninger Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af køkkenets partier Du glæder dig til at lytte til kunden og gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet er vi 9 kreative og service-minded kolleger, der hver dag servicerer og laver mad til ca. 700-900 gæster. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: Hurtigst muligt Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge @fazerfoodco.dk11jobnetd45855df100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-10T00:00:000000http://www.fazerfoodservices.com/da/medarbejdere/ledige-stillinger-hos-fazer/?hr=show-job/428370EuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynOdense3509325Fazer Food Services A/S11Bispebjerg Bakke 23, Bygning 602400København NVDKDanmark0DKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent746174JobNet4976115497611510015-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d45855dfhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=d45855dfhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d45855df&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d45855df&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonServiceminded og fleksibel faglært kok til alle køkkenpartier1Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361483010noreply@ofir.comDKDanmarkDKDanmark330088956Serviceminded, alsidig kok til Milling Hotel PlazaProfile Serviceminded, alsidig kok til Milling Hotel Plaza Til vores køkken på Milling Hotel Plaza i Odense søger vi en alsidig og serviceminded kollega. Hotel Plaza er en del af Milling Hotels, som er en kæde bestående af 10 hoteller på 6 forskellige destinationer. Hotel Plaza er et 4 stjernet hotel, beliggende centralt i Odense. Vi tilbyder møder, konferencer, fester og a la carte. Vi har brug for en kok, som kan hjælpe os med at sikre den gode madoplevelse til vores gæster. Så er du kok eller har en del års erfaring så er det måske dig vi venter på. Vi forventer at:du kan arbejde på alle køkkenets partier du kan planlægge og producere kolde, varme og lune retter til vores buffeter og a la cartedu brænder for at lave mad fra bunden og går op i gode råvarer og kvalitetdu kommer med idéer til menuerdu bidrager til at udvikle vores koncept med input og idéerdu kan varetage oplæring af kokkeelever Dine kvalifikationer: du er enten faglært eller har anden relevant erfaringdu er dygtig, kreativ og har høj faglig stoltheddu er udadvendt og servicerer vores gæster dine kollegaer med et smildu er en teamplayer som også kan arbejde selvstændigt og ansvarsfuldtdu har godt humør og kan holde hovedet koldt også når det går stærkt Vi tilbyder et fast job i et team hvor der er højt til loftet og hvor der er masser af godt humør. Et job hvor service og ansvar er i højsædet og hvor alle gerne går det ekstra skridt, enten for en gæst eller for en kollega. Vi kan tilbyde en god vagtplan og en høj grad af medbestemmelse. Kan du nikke genkendende til ovenstående, så send en kort ansøgning med CV via knappen send ansøgning . Kontakt direktør Gitte Milling på gmilling@millinghotels.dk, hvis du har spørgsmål til stillingen. Se mere på vores ansøgersite: https: millinghotels.brandero.comServiceminded, alsidig kok til Milling Hotel Plaza

Til vores køkken på Milling Hotel Plaza i Odense søger vi en alsidig og serviceminded kollega.

Hotel Plaza er en del af Milling Hotels, som er en kæde bestående af 10 hoteller på 6 forskellige destinationer. Hotel Plaza er et 4 stjernet hotel, beliggende centralt i Odense. Vi tilbyder møder, konferencer, fester og a la carte.

Vi har brug for en kok, som kan hjælpe os med at sikre den gode madoplevelse til vores gæster. Så er du kok eller har en del års erfaring – så er det måske dig vi venter på.

Vi forventer at:
  • du kan arbejde på alle køkkenets partier
  • du kan planlægge og producere kolde, varme og lune retter til vores buffeter og a la carte
  • du brænder for at lave mad fra bunden og går op i gode råvarer og kvalitet
  • du kommer med idéer til menuer
  • du bidrager til at udvikle vores koncept med input og idéer
  • du kan varetage oplæring af kokkeelever
Dine kvalifikationer: 
  • du er enten faglært eller har anden relevant erfaring
  • du er dygtig, kreativ og har høj faglig stolthed
  • du er udadvendt og servicerer vores gæster/dine kollegaer med et smil
  • du er en teamplayer som også kan arbejde selvstændigt og ansvarsfuldt
  • du har godt humør og kan holde hovedet koldt – også når det går stærkt
Vi tilbyder et fast job i et team hvor der er højt til loftet og hvor der er masser af godt humør. Et job hvor service og ansvar er i højsædet og hvor alle gerne går det ekstra skridt, enten for en gæst eller for en kollega.

Vi kan tilbyde en god vagtplan og en høj grad af medbestemmelse.

Kan du nikke genkendende til ovenstående, så send en kort ansøgning med CV via knappen ”send ansøgning”.

Kontakt direktør Gitte Milling på gmilling@millinghotels.dk, hvis du har spørgsmål til stillingen.


Se mere på vores ansøgersite: https://millinghotels.brandero.com

ORS/Small/4aa01426_logo.pngMilling HotelsOdense C2019-09-12T15:01:17.3072019-10-26T00:00:00
330083636Køkkenchef med ansvar og muligheder for faglig udvikling - OdenseRobot Vi er on fire ! I Bowl n Fun er vi på en spændende rejse mod at være et af Danmarks største indendørs aktivitetscentre, hvor vores familierestaurant, The Grill, spiller en rigtig stor rolle. Og vi mangler lige nu en knivskarp køkkenchef i Odense til at holde styr på tingene. The Grill er en familierestaurant med en stor grillbuffet, hvor udvalget er meget varieret. Med et udvalg af 7 forskellige slags kød, forretter og forskellige slags tilbehør, som er præget af årstiderne. Familierestaurant I restauranten er der mange munde, der skal mættes, før eller efter gæsterne skal i gang med en eller flere af centerets mange aktiviteter. Alene i 2018 havde vi 600.000 spisende gæster fordelt på vores 16 centre. Her er det køkkenchefens fornemmeste opgave at sørge for, at gæsterne får lækker mad og en god oplevelse i restauranten. Det tekniske fremfor det kreative The Grill er et populært koncept, specielt hos de mange børnefamilier. Derfor er det vigtigt, at du som køkkenchef er indforstået med og ser fordelene ved at arbejde inden for konceptets rammer også når det gælder madlavningen. Vores køkkenchefer er kokke, der går op i det visuelle, håndværksmæssige og som er teknisk dygtige. Mere end bare mad Som køkkenchef skal du have flair for det administrative, da et job som køkkenchef hos os indeholder mere end bare mad. I et tæt samarbejde med centerchefen og F B Manager har man et selvstændigt ansvar for køkkenet og dets bemanding. Derfor går en del af arbejdstiden også med vagtplanlægning, udvikling af medarbejdere, varebestilling og egenkontrol. Har du en kok i hjertet og en leder i blodet? Vi sælger ikke gourmet, men familietid, hygge og gode minder. Det er derfor vigtigt for os, at der er en god tone i køkkenet, da det styrker sammenholdet i teamet og det vil smitte af på vores gæster og være med til at sikre, de får en god madoplevelse. Vores køkkenchefer besidder mange ting, bl.a. Forstår sig på familierestauranter og store buffeter Går foran med det gode eksempel og formår at engagere og motivere deres medarbejdere Kan give andre en smagsoplevelse med lækker mad og god energi Trives med skiftende arbejdstider og weekendvagter Kan holde hovedet koldt og maden varm selv når det går stærkt Har uddannelse eller erfaring der matcher stillingen Vi søger en ny køkkenchef til The Grill i Odense, der med sit store overblik kan lede et kompetent køkkenteam, så vi fortsat kan sikre glade og tilfredse gæster i vores restaurant. Der er tale om en fuldtidsstilling med skiftende arbejdstider. Opstart ønskes hurtigst muligt. Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til samtale. Vi ser frem til at høre fra dig. NB! Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Ansøgninger der sendes pr. mail vil blive besvaret med en vejledning videre til vores hjemmeside.Vi er ”on fire”! I Bowl’n’Fun er vi på en spændende rejse mod at være et af Danmarks største indendørs aktivitetscentre, hvor vores familierestaurant, The Grill, spiller en rigtig stor rolle. Og vi mangler lige nu en knivskarp køkkenchef i Odense til at holde styr på tingene.

The Grill er en familierestaurant med en stor grillbuffet, hvor udvalget er meget varieret. Med et udvalg af 7 forskellige slags kød, forretter og forskellige slags tilbehør, som er præget af årstiderne.

Familierestaurant

I restauranten er der mange munde, der skal mættes, før eller efter gæsterne skal i gang med en eller flere af centerets mange aktiviteter. Alene i 2018 havde vi 600.000 spisende gæster fordelt på vores 16 centre. Her er det køkkenchefens fornemmeste opgave at sørge for, at gæsterne får lækker mad og en god oplevelse i restauranten.

Det tekniske fremfor det kreative

The Grill er et populært koncept, specielt hos de mange børnefamilier. Derfor er det vigtigt, at du som køkkenchef er indforstået med og ser fordelene ved at arbejde inden for konceptets rammer – også når det gælder madlavningen. Vores køkkenchefer er kokke, der går op i det visuelle, håndværksmæssige og som er teknisk dygtige.

Mere end bare mad

Som køkkenchef skal du have flair for det administrative, da et job som køkkenchef hos os indeholder mere end bare mad. I et tæt samarbejde med centerchefen og F&B Manager har man et selvstændigt ansvar for køkkenet og dets bemanding. Derfor går en del af arbejdstiden også med vagtplanlægning, udvikling af medarbejdere, varebestilling og egenkontrol.

Har du en kok i hjertet og en leder i blodet?

Vi sælger ikke gourmet, men familietid, hygge og gode minder. Det er derfor vigtigt for os, at der er en god tone i køkkenet, da det styrker sammenholdet i teamet og det vil smitte af på vores gæster og være med til at sikre, de får en god madoplevelse.

Vores køkkenchefer besidder mange ting, bl.a.

  • Forstår sig på familierestauranter og store buffeter
  • Går foran med det gode eksempel og formår at engagere og motivere deres medarbejdere
  • Kan give andre en smagsoplevelse med lækker mad og god energi
  • Trives med skiftende arbejdstider og weekendvagter
  • Kan holde hovedet koldt og maden varm – selv når det går stærkt
  • Har uddannelse eller erfaring der matcher stillingen

Vi søger en ny køkkenchef til The Grill i Odense, der med sit store overblik kan lede et kompetent køkkenteam, så vi fortsat kan sikre glade og tilfredse gæster i vores restaurant.

Der er tale om en fuldtidsstilling med skiftende arbejdstider.

Opstart ønskes hurtigst muligt. Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til samtale.

Vi ser frem til at høre fra dig.

NB! Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Ansøgninger der sendes pr. mail vil blive besvaret med en vejledning videre til vores hjemmeside.

Bowl´n´Fun OdenseOdense C2019-09-04T00:00:002019-09-22T00:00:00
330083371Ambitiøs souschef med godt overblikRobot Er du faglært kok, den fødte leder og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny souschef i vores personalekantine i Odense M. Tiltrædelse: Hurtigst muligt Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en ambitiøs og nytænkende kok, der brænder for at lede kollegaer og som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Fast stilling på fuld tid. Mandag til fredag fra kl. 07.00-15.00 Din primære opgaver er at styre køkkenets daglige gang, herunder bl.a. daglig produktion af mad på både det varme og det kolde parti, opgavestyring, kontrol af buffet, bestilling af varer mm. Derudover vil der være kontorarbejde og meget kundekontakt Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere Der er mange forskellige opgaver, inden for varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, klassisk smørrebrød kort sagt: Alt det, du har lært og elsker. Du evner at se muligheder og løsninger i hverdagen - at tænke ud af boksen og kunne skabe noget nyt - men samtidig er du også skarp til det klassiske, hvor din kreativitet er med til at sætte et varieret, sundt og altid indbydende præg på buffeten og udvikle vores tilbud til gæsterne Du er indstillet på også at hjælpe med alle de øvrige opgaver såsom: lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v. Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Kort og godt om dig og dit nye job Du har erfaring som kok gerne fra kantinebranchen ? ?Du har en positiv og hjælpsom indstilling til tingene og er en fleksibel og kommunikativ stærk teamplayer? Du har ledelsesforståelse og lyst til at håndtere planlægning af teamets opgaver Du er ambitiøs og vil gerne udvikle dig fagligt og personligt - og det er en fordel hvis du allerede har ledererfaring Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning Du evner at holde et godt overblik i dagens og ugens opgaver Du har en forståelse for at holde struktur og orden, samt hjælpe kolleger med at planlægge deres opgaver Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af de områder, hvor teamet arbejder Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar - og så er du god til at motivere og inspirere dine kolleger Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet er vi 2 medarbejdere, som dagligt serverer mad til ca. 60-80 gæster, derudover mødeservering. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: Hurtigst muligt Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk

Er du faglært kok, den fødte leder og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny souschef i vores personalekantine i Odense M.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en ambitiøs og nytænkende kok, der brænder for at lede kollegaer og som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…
Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling på fuld tid. Mandag til fredag fra kl. 07.00-15.00
  • Din primære opgaver er at styre køkkenets daglige gang, herunder bl.a. daglig produktion af mad på både det varme og det kolde parti, opgavestyring, kontrol af buffet, bestilling af varer mm.
  • Derudover vil der være kontorarbejde og meget kundekontakt
  • Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere
  • Der er mange forskellige opgaver, inden for varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, klassisk smørrebrød – kort sagt: Alt det, du har lært og elsker.
  • Du evner at se muligheder og løsninger i hverdagen - at tænke ud af boksen og kunne skabe noget nyt - men samtidig er du også skarp til det klassiske, hvor din kreativitet er med til at sætte et varieret, sundt og altid indbydende præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • Du er indstillet på også at hjælpe med alle de øvrige opgaver såsom: lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v.
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du har erfaring som kok – gerne fra kantinebranchen ?
  • ?Du har en positiv og hjælpsom indstilling til tingene og er en fleksibel og kommunikativ stærk teamplayer?
  • Du har ledelsesforståelse og lyst til at håndtere planlægning af teamets opgaver
  • Du er ambitiøs og vil gerne udvikle dig fagligt og personligt - og det er en fordel hvis du allerede har ledererfaring
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning
  • Du evner at holde et godt overblik i dagens og ugens opgaver
  • Du har en forståelse for at holde struktur og orden, samt hjælpe kolleger med at planlægge deres opgaver
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af de områder, hvor teamet arbejder
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar - og så er du god til at motivere og inspirere dine kolleger

Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet er vi 2 medarbejdere, som dagligt serverer mad til ca. 60-80 gæster, derudover mødeservering. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk

Fazer Food Services A/SOdense M2019-09-03T00:00:002019-10-29T00:00:00
330073798Kvalitetsbevidst kok søges!Robot Kvalitetsbevidst, dygtig og glad KOK søges :) Eydes Eatery søger en kvalitetsbevidst udlært kok. Vi har gennem de sidste år været gennem en rivende udvikling, hvor vi har mere end fordoblet vores omsætning, og nu har vi brug for flere hænder! Vi vil kvalitet, håndværk, humor, kærlighed, folkelighed, og vi vil ikke gå på kompromis. Nu mangler vi bare dig, der kan være med til at føre maden yderligere frem, som består af rustikke, enkle og traditionelle retter lavet på gode råvarer. Det er vigtigt at du har erfaring fra en lignende stilling. ?Vores ambition er at være et af Fyns mest populære spisesteder - vi har de sidste 2 år vundet prisen for Odenses bedste brunch og er i dag et af fyens mest besøgte spisesteder med mere end 10.000 gæster om måneden. Vi stræber efter at være et sted hvor alle føler sig velkommen, grundet vores ærlighed, kvalitet, originalitet og nærvær. Vi har høje forventninger til os selv og til dig. Så hvis du er den rigtige til jobbet, skal følgende kunne mærkes ligeså meget i maven og hjertet, som i hovedet: ?- Engagement - både for maden og for Eydes Eatery som helhed. - Præcision - du går efter at servere maden spot on hver gang. - Orden - du går op i at være forberedt og i at være klar til en hver tid. - Kærlighed til maden - gennem hele processen, så det smages og ses. - Stolthed - du skal have lyst til at være stolt over den mad, du laver, og du gør det, så vores gæster oplever det. - Samarbejde - du kan lide at byde ind med skæve, sjove og nye tiltag. Du elsker udvikling og er ikke bange for hverken at udvikle dig selv eller andre. - Humor - du er nede på jorden, venskabelig og er klar på at takle de sværeste situationer med et glimt i øjet. - Du kan lide at arbejde i et køkken hvor der sker noget. Vi tilbyder en arbejdsplads hvor vores personale har tradition for at blive i mange år, og hvor vi har højt til loftet, smil og godt sammenhold. ? Arbejdstiden: fuld tid Løn: Individuel efter kvalifikationer. Start: Hurtigst muligt. ? Kan du identificere dig med ovenstående og har du lyst til at være med i teamet på et af fyens mest besøgte spisesteder, så send dit CV og din ansøgning allerede i dag til thomas@eydes.dk ? Vi glæder os til, at høre fra dig og om, hvorfor det er netop dig, der skal være en del af vores team!

Kvalitetsbevidst, dygtig og glad KOK søges :)

Eydes Eatery søger en kvalitetsbevidst udlært kok.

Vi har gennem de sidste år været gennem en rivende udvikling, 

hvor vi har mere end fordoblet vores omsætning, og nu har vi brug for flere hænder!

Vi vil kvalitet, håndværk, humor, kærlighed, folkelighed, og vi vil ikke gå på kompromis. 

Nu mangler vi bare dig, der kan være med til at føre maden yderligere frem, som består af rustikke, enkle og traditionelle retter lavet på gode råvarer.

Det er vigtigt at du har erfaring fra en lignende stilling.

?Vores ambition er at være et af Fyns mest populære spisesteder - vi har de sidste 2 år vundet prisen for Odenses bedste brunch og er i dag et af fyens mest besøgte spisesteder med mere end 10.000 gæster om måneden.

Vi stræber efter at være et sted hvor alle føler sig velkommen, grundet vores ærlighed, kvalitet, originalitet og nærvær.

Vi har høje forventninger til os selv og til dig. Så hvis du er den rigtige til jobbet, 

skal følgende kunne mærkes ligeså meget i maven og hjertet, som i hovedet:

?- Engagement - både for maden og for Eydes Eatery som helhed.

- Præcision - du går efter at servere maden spot on hver gang.

- Orden - du går op i at være forberedt og i at være klar til en hver tid.

- Kærlighed til maden - gennem hele processen, så det smages og ses.

- Stolthed - du skal have lyst til at være stolt over den mad, du laver, og du gør det, så vores gæster oplever det.

- Samarbejde - du kan lide at byde ind med skæve, sjove og nye tiltag. Du elsker udvikling og er ikke bange for hverken at udvikle dig selv eller andre.

- Humor - du er nede på jorden, venskabelig og er klar på at takle de sværeste situationer med et glimt i øjet.

- Du kan lide at arbejde i et køkken hvor der sker noget.

 

Vi tilbyder en arbejdsplads hvor vores personale har tradition for at blive i mange år, og hvor vi har højt til loftet, smil og godt sammenhold. 

?

Arbejdstiden: fuld tid 

Løn: Individuel efter kvalifikationer.

Start: Hurtigst muligt.

?

Kan du identificere dig med ovenstående og har du lyst til at være med i teamet på et af fyens mest besøgte spisesteder, så send dit CV og din ansøgning allerede i dag til thomas@eydes.dk

?

Vi glæder os til, at høre fra dig og om, hvorfor det er netop dig, der skal være en del af vores team!

EYDES ApSOdense C2019-08-16T00:00:002019-10-09T00:00:00
330090213Hindsgavl Slot søger kokRobot Har du lyst til at blive en del af en spændende virksomhed i Danmarks måske nok smukkeste rammer, og vil du bidrage til at give vores gæster gode oplevelser hver dag? Så er det måske dig, vi søger. På Hindsgavl Slot søger vi en erfaren, engageret og dygtig kok til ansættelse snarest muligt. Du vil blive en del af et velfungerende og professionelt team, som sammen med resten af slottet hjælper og inspirerer hinanden til at give vores gæster gode oplevelser. Stillingen indebærer Som kok på Hindsgavl Slot bliver du en del af en dynamisk og moderne arbejdsplads samt en velfungerende servicekultur. Du vil indgå i et kokketeam med 26 engagerede og dygtige kollegaer, som laver gastronomi til både la carte, konferencer, selskaber og forskellige arrangementer. Der vil for den rette kandidat være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift herunder menuplanlægning, generel udvikling i køkkenet og oplæring af elever. Vi arbejder altid med gode og friske råvarer når årstiden tillader det fra slottets egen køkkenhave - og du vil opleve, at der altid er fokus på tilberedelse af mad i høj kvalitet. Du kan se frem til Du kan se frem til et spændende job i smukke omgivelser med moderne køkken- hotel- og konferencefaciliteter. Din arbejdsdag vil byde på masser af udfordringer og varierende arbejdsopgaver i historiske og unikke rammer. Vi tilbyder dig en god løn, som afspejler dine kvalifikationer samt et godt arbejdsmiljø i en venlig, uformel, men professionel atmosfære. Vi har gode arbejdsforhold og faste aftaler for timer, ferie, tillæg og overtid. Vagtplanen tager udgangspunkt i en rotationsordning, hvor du kan regne med at have fri hver anden weekend. Du skal dog være opmærksom på, at jobbet indebærer lange vagter og skiftende arbejdstider. Det er vigtigt for os Det er vigtigt for os, at du som person er dygtig, nytænkende og engageret i dit fag og har mod på et job, hvor du løbende bliver udfordret. På Hindsgavl Slot er værtskab i fokus, og derfor er det vigtigt, at du er serviceorienteret og brænder for at give vores gæster uforglemmelige oplevelser. Vi har konstant fokus på at gøre brug af og støtte op omkring de kompetencer hver enkelt medarbejder besidder, og vi forventer, at du er positiv indstillet, fleksibel og har gode samarbejdsevner. Vi betragter desuden tillid som et vigtigt arbejdsredskab, og du skal have lyst til at indgå i og ikke mindst bidrage positivt til fællesskabet. Sidst men ikke mindst er det vigtigt, at du har ordenssans, overblik og kan arbejde selvstændigt med fokus på kvalitet i et til tider hektisk miljø. Stillingen er til besættelse snarest muligt. Du søger stillingen ved at sende ansøgning samt CV med billede til kokken@hindsgavl.dk senest den 27. september 2019. Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Ulrik Nielsen på tlf.: 30 62 18 27 eller ulrik@hindsgavl.dk.

Har du lyst til at blive en del af en spændende virksomhed i Danmarks måske nok smukkeste rammer, og vil du bidrage til at give vores gæster gode oplevelser – hver dag? Så er det måske dig, vi søger.  

På Hindsgavl Slot søger vi en erfaren, engageret og dygtig kok til ansættelse snarest muligt. Du vil blive en del af et velfungerende og professionelt team, som sammen med resten af slottet hjælper og inspirerer hinanden til at give vores gæster gode oplevelser.

Stillingen indebærer

Som kok på Hindsgavl Slot bliver du en del af en dynamisk og moderne arbejdsplads samt en velfungerende servicekultur. Du vil indgå i et kokketeam med 26 engagerede og dygtige kollegaer, som laver gastronomi til både á la carte, konferencer, selskaber og forskellige arrangementer. Der vil for den rette kandidat være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift herunder menuplanlægning, generel udvikling i køkkenet og oplæring af elever. Vi arbejder altid med gode og friske råvarer – når årstiden tillader det fra slottets egen køkkenhave - og du vil opleve, at der altid er fokus på tilberedelse af mad i høj kvalitet. 

Du kan se frem til

Du kan se frem til et spændende job i smukke omgivelser med moderne køkken- hotel- og konferencefaciliteter. Din arbejdsdag vil byde på masser af udfordringer og varierende arbejdsopgaver i historiske og unikke rammer. Vi tilbyder dig en god løn, som afspejler dine kvalifikationer samt et godt arbejdsmiljø i en venlig, uformel, men professionel atmosfære. Vi har gode arbejdsforhold og faste aftaler for timer, ferie, tillæg og overtid. Vagtplanen tager udgangspunkt i en rotationsordning, hvor du kan regne med at have fri hver anden weekend. Du skal dog være opmærksom på, at jobbet indebærer lange vagter og skiftende arbejdstider. 

Det er vigtigt for os

Det er vigtigt for os, at du som person er dygtig, nytænkende og engageret i dit fag og har mod på et job, hvor du løbende bliver udfordret. På Hindsgavl Slot er værtskab i fokus, og derfor er det vigtigt, at du er serviceorienteret og brænder for at give vores gæster uforglemmelige oplevelser. Vi har konstant fokus på at gøre brug af og støtte op omkring de kompetencer hver enkelt medarbejder besidder, og vi forventer, at du er positiv indstillet, fleksibel og har gode samarbejdsevner. Vi betragter desuden tillid som et vigtigt arbejdsredskab, og du skal have lyst til at indgå i og ikke mindst bidrage positivt til fællesskabet. Sidst men ikke mindst er det vigtigt, at du har ordenssans, overblik og kan arbejde selvstændigt med fokus på kvalitet – i et til tider hektisk miljø.

Stillingen er til besættelse snarest muligt. Du søger stillingen ved at sende ansøgning samt CV med billede til kokken@hindsgavl.dk senest den 27. september 2019. 

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Ulrik Nielsen på tlf.: 30 62 18 27 eller ulrik@hindsgavl.dk.

A/S HINDSGAVLMiddelfart2019-09-16T00:00:002019-09-27T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Serviceminded, alsidig kok til Milling Hotel Plaza

Milling Hotels

Odense C
Serviceminded, alsidig kok til Milling Hotel Plaza Til vores køkken på Milling Hotel Plaza i Odense søger vi en alsidig og serviceminded kollega. Hotel Plaza er en del af Milling Hotels, som er en kæde bestående af 10 hoteller på 6 forskellige desti...
Indrykket:12. september 2019
Udløbsdato:26. oktober 2019

Køkkenchef med ansvar og muligheder for faglig udvikling - Odense

Bowl´n´Fun Odense

Odense C
Vi er on fire ! I Bowl n Fun er vi på en spændende rejse mod at være et af Danmarks største indendørs aktivitetscentre, hvor vores familierestaurant, The Grill, spiller en rigtig stor rolle. Og vi mangler lige nu en knivskarp køkkenchef i Odense til...
Indrykket:4. september 2019
Udløbsdato:22. september 2019

Ambitiøs souschef med godt overblik

Fazer Food Services A/S

Odense M
Er du faglært kok, den fødte leder og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny souschef i vore...
Indrykket:3. september 2019
Udløbsdato:29. oktober 2019

Kvalitetsbevidst kok søges!

EYDES ApS

Odense C
Kvalitetsbevidst, dygtig og glad KOK søges :) Eydes Eatery søger en kvalitetsbevidst udlært kok. Vi har gennem de sidste år været gennem en rivende udvikling, hvor vi har mere end fordoblet vores omsætning, og nu har vi brug for flere hænder! Vi vil...
Indrykket:16. august 2019
Udløbsdato:9. oktober 2019

Hindsgavl Slot søger kok

A/S HINDSGAVL

Middelfart
Har du lyst til at blive en del af en spændende virksomhed i Danmarks måske nok smukkeste rammer, og vil du bidrage til at give vores gæster gode oplevelser hver dag? Så er det måske dig, vi søger. På Hindsgavl Slot søger vi en erfaren, engageret og...
Indrykket:16. september 2019
Udløbsdato:27. september 2019