Serviceminded og fleksibel faglært kok til alle køkkenpartier

Er du faglært kok og kan du være med i produktionen på alle køkkenets partier? Har du nogle års erfaring – gerne fra en kantine? Er du fleksibel og serviceminded? Så er du måske den nye kok vi søger med base i vores personalekantine på Bispebjerg Bakke i København!

Sådan er Fazer
Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne laver vi mad fra bunden.

God mad og fødevaretrends – det er dig

Du tænker nyt, er åben for trends og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer. Lokale, i sæson, varme eller kolde. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Og så glæder du dig til at være med til de mange afvekslende opgaver i køkkenet.

Hvad indebærer sådan et job …

En glad og spændende arbejdsplads med rum til kreativitet, et meget højt serviceniveau over for vores daglige gæster – og plads til familieliv:

  • En fast stilling på fuldtid med 37 timer pr. uge. Mandag til torsdag fra kl. 6.30 - 15.00, fredag fra kl. 7.00 -14.30
  • Du får masser af opgaver i produktionen af menuer til vores frokostbuffet og leverance - og det er inden for både lunt, varmt og koldt herunder salat, pålæg, kreativ anretning, klassisk smørrebrød – kort sagt: Alt det, du har lært og elsker
  • Et job hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne
  • Din kreativitet er med til at sætte et varieret og spændende præg på buffeten og udvikle vores udbud til gæsterne
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd
  • Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Servicering af gæster ved buffeten, menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring osv.

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært kok med nogle års erfaring – gerne fra større køkken, hvor du har lavet mad til mange mennesker
  • Du har stor erfaring med fremstilling af menuer helt fra bunden og af sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning
  • Du er organiseret, og kan træffe selvstændige beslutninger
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af køkkenets partier
  • Du glæder dig til at lytte til kunden og gæsternes ønsker og værdsætter deres mening
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet er vi 9 kreative og service-minded kolleger, der hver dag servicerer og laver mad til ca. 700-900 gæster. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge @fazerfoodco.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330093442Phoenix-1fad871712019-09-20T00:00:00Serviceminded og fleksibel faglært kok til alle køkkenpartier

Er du faglært kok og kan du være med i produktionen på alle køkkenets partier? Har du nogle års erfaring – gerne fra en kantine? Er du fleksibel og serviceminded? Så er du måske den nye kok vi søger med base i vores personalekantine på Bispebjerg Bakke i København!

Sådan er Fazer
Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne laver vi mad fra bunden.

God mad og fødevaretrends – det er dig

Du tænker nyt, er åben for trends og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer. Lokale, i sæson, varme eller kolde. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Og så glæder du dig til at være med til de mange afvekslende opgaver i køkkenet.

Hvad indebærer sådan et job …

En glad og spændende arbejdsplads med rum til kreativitet, et meget højt serviceniveau over for vores daglige gæster – og plads til familieliv:

  • En fast stilling på fuldtid med 37 timer pr. uge. Mandag til torsdag fra kl. 6.30 - 15.00, fredag fra kl. 7.00 -14.30
  • Du får masser af opgaver i produktionen af menuer til vores frokostbuffet og leverance - og det er inden for både lunt, varmt og koldt herunder salat, pålæg, kreativ anretning, klassisk smørrebrød – kort sagt: Alt det, du har lært og elsker
  • Et job hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne
  • Din kreativitet er med til at sætte et varieret og spændende præg på buffeten og udvikle vores udbud til gæsterne
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd
  • Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Servicering af gæster ved buffeten, menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring osv.

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært kok med nogle års erfaring – gerne fra større køkken, hvor du har lavet mad til mange mennesker
  • Du har stor erfaring med fremstilling af menuer helt fra bunden og af sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning
  • Du er organiseret, og kan træffe selvstændige beslutninger
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af køkkenets partier
  • Du glæder dig til at lytte til kunden og gæsternes ønsker og værdsætter deres mening
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet er vi 9 kreative og service-minded kolleger, der hver dag servicerer og laver mad til ca. 700-900 gæster. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge @fazerfoodco.dk

Er du faglært kok og kan du være med i produktionen på alle køkkenets partier? Har du nogle års erfaring gerne fra en kantine? Er du fleksibel og serviceminded? Så er du måske den nye kok vi søger med base i vores personalekantine på Bispebjerg Bakke i København! Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne laver vi mad fra bunden. God mad og fødevaretrends det er dig Du tænker nyt, er åben for trends og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer. Lokale, i sæson, varme eller kolde. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Og så glæder du dig til at være med til de mange afvekslende opgaver i køkkenet. Hvad indebærer sådan et job En glad og spændende arbejdsplads med rum til kreativitet, et meget højt serviceniveau over for vores daglige gæster og plads til familieliv: En fast stilling på fuldtid med 37 timer pr. uge. Mandag til torsdag fra kl. 6.30 - 15.00, fredag fra kl. 7.00 -14.30 Du får masser af opgaver i produktionen af menuer til vores frokostbuffet og leverance - og det er inden for både lunt, varmt og koldt herunder salat, pålæg, kreativ anretning, klassisk smørrebrød kort sagt: Alt det, du har lært og elsker Et job hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne Din kreativitet er med til at sætte et varieret og spændende præg på buffeten og udvikle vores udbud til gæsterne Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Servicering af gæster ved buffeten, menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring osv. Kort og godt om dig og dit nye job Du er faglært kok med nogle års erfaring gerne fra større køkken, hvor du har lavet mad til mange mennesker Du har stor erfaring med fremstilling af menuer helt fra bunden og af sæsonens friske råvarer Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning Du er organiseret, og kan træffe selvstændige beslutninger Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af køkkenets partier Du glæder dig til at lytte til kunden og gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet er vi 9 kreative og service-minded kolleger, der hver dag servicerer og laver mad til ca. 700-900 gæster. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: Hurtigst muligt Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge @fazerfoodco.dk11jobnet1fad8717100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-11-15T00:00:000000http://www.fazerfoodservices.com/da/medarbejdere/ledige-stillinger-hos-fazer/?hr=show-job/487990EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3615850Fazer Food Services A/S11Bispebjerg Bakke 23, Bygning 602400København NVDKDanmark0
DKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent826821JobNet5047711504771110020-09-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1fad8717https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=1fad8717https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1fad8717&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1fad8717&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/4.jpgServiceminded og fleksibel faglært kok til alle køkkenpartier12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration362790431noreply@ofir.comDKDanmarkDKDanmark330100794Uddannet kok til Den Grønne KastanjeBasic Vi søger en uddannet kok til Den Grønne Kastanje med start den 1. november 2019 eller snarest herefter. Vi er en del af klyngen Kongeriget ved Søerne (Klynge C Indre By Østerbro). Den Grønne Kastanje er en integreret institution, der ligger hjertet af København omgivet af Botanisk Have, søerne og Østre Anlæg. Vi har plads til 36 vuggestuebørn fordelt på tre stuer og 44 børnehavebørn fordelt på fem stuer. Vi bor i nye, lyse bygninger fra 2013 med tilhørende stor legeplads, hvor der er bålplads, drivhus, højbede, cykelbane og meget mere. Vi vægter nærvær, gode relationer og fællesskab højt. Et af samlingspunkterne for børn og voksne er det gode, økologiske måltid allerhelst tilberedt af råvarer fra eget drivhus og sammen med børnene. Pædagogisk har vi et bredt fokus på at skabe lærings- og udviklingsmuligheder for børnene, så vi arbejder løbende og målrettet med læreplanernes seks temaer både i strukturerede forløb og i hverdagssituationer. Vi leder efter en kollega, der er uddannet kok med særlig interesse for det økologiske årstidsbestemte måltid i børnehøjde. En der besidder et højt fagligt niveau baseret på teorier, som du kan omsætte til daglig praksis, kan planlægge, gennemføre, evaluere og dokumentere det gode måltid for 0-6 årlige børn og som kan og vil være med til at udvikle Den Grønne Kastanjes grønne bæredygtige profil. Du kan reflektere over egen og fælles praksis, kan arbejde med it på brugerniveau (erfaring med KbhBarn er et plus) og vil sætte dig ind i indkøbsportalen KVANTUM og andre it-baserede værktøjer. Den Grønne Kastanje har udvidet åbningstid, arbejdstiden ligger derfor i tidsrummet kl. 06-17.45. Din mødetid vil ligge mellem kl. 08-15.30 og stillingen er på 37 timer ugentligt. Send gerne en menuplan for en måned til 80 børn og 20 medarbejdere. Du besidder økonomisk sans og kreativitet, høj arbejdsmoral og evnen til at arbejde med folk i praktik eller lære. Mere information For mere information om Den Grønne Kastanje se http: www.dengroennekastanje.kk.dk. Har du spørgsmål til jobbet og til os, er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder Jeanette Lundum på 2496 8357. Søg via nedenstående link senest søndag den 20. oktober 2019 Samtaler holdes umiddelbart efter.

Vi søger en uddannet kok til Den Grønne Kastanje med start den 1. november 2019 eller snarest herefter. Vi er en del af klyngen 'Kongeriget ved Søerne' (Klynge C Indre By/Østerbro).

Den Grønne Kastanje er en integreret institution, der ligger hjertet af København omgivet af Botanisk Have, søerne og Østre Anlæg. Vi har plads til 36 vuggestuebørn fordelt på tre stuer og 44 børnehavebørn fordelt på fem stuer. Vi bor i nye, lyse bygninger fra 2013 med tilhørende stor legeplads, hvor der er bålplads, drivhus, højbede, cykelbane og meget mere.

Vi vægter nærvær, gode relationer og fællesskab højt. Et af samlingspunkterne for børn og voksne er det gode, økologiske måltid – allerhelst tilberedt af råvarer fra eget drivhus og sammen med børnene. Pædagogisk har vi et bredt fokus på at skabe lærings- og udviklingsmuligheder for børnene, så vi arbejder løbende og målrettet med læreplanernes seks temaer både i strukturerede forløb og i hverdagssituationer.

Vi leder efter en kollega, der er uddannet kok med særlig interesse for det økologiske årstidsbestemte måltid i børnehøjde. En der besidder et højt fagligt niveau baseret på teorier, som du kan omsætte til daglig praksis, kan planlægge, gennemføre, evaluere og dokumentere det gode måltid for 0-6 årlige børn og som kan og vil være med til at udvikle Den Grønne Kastanjes grønne bæredygtige profil. Du kan reflektere over egen og fælles praksis, kan arbejde med it på brugerniveau (erfaring med KbhBarn er et plus) og vil sætte dig ind i indkøbsportalen KVANTUM og andre it-baserede værktøjer.

Den Grønne Kastanje har udvidet åbningstid, arbejdstiden ligger derfor i tidsrummet kl. 06-17.45. Din mødetid vil ligge mellem kl. 08-15.30 og stillingen er på 37 timer ugentligt.

Send gerne en menuplan for en måned til 80 børn og 20 medarbejdere. Du besidder økonomisk sans og kreativitet, høj arbejdsmoral og evnen til at arbejde med folk i praktik eller lære.

Mere information
For mere information om Den Grønne Kastanje se http://www.dengroennekastanje.kk.dk. Har du spørgsmål til jobbet og til os, er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder Jeanette Lundum på 2496 8357.

Søg via nedenstående link senest søndag den 20. oktober 2019
Samtaler holdes umiddelbart efter.

ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngDen Grønne KastanjeKøbenhavn K2019-10-04T12:01:26.0502019-10-20T00:00:00
330105077Kok på fuldtid til Plejecentret HørgårdenBasic Er du kokken, der ser en stor udfordring i at lave god og varieret mad til ældre på plejehjem, så send en ansøgning. Plejecentret Hørgården på Brydes Allé i København S søger en kok 37 timer pr. uge fra den 1. november 2019. Hvem er vi Plejecentret Hørgården indeholder plejehjemsboliger, midlertidige boliger, aktivitetscenter og cafe. Vi laver mad til ca. 200 borgere hver dag. Vi laver traditionel dansk mad fra bunden i en god økologisk og kulinarisk kvalitet til ældre. Vi serverer varm mad til aften til alle vores beboere, hvorfor du skal være indstillet på skiftende arbejdstider. Vi tilbyder En travl hverdag, hvor du skal have mange bolde i luften og samtidig kunne bevare overblikket. Vi arbejder på målsætningen om at opnå 90 økologi. Vi har et nyt produktionskøkken, der blev taget i brug i august 2016. Vi har motion i arbejdstiden og fri afbenyttelse af træningsfaciliteter. Arbejdstid Hver anden uge mandag-torsdag fra kl. 9.30-17.00, øvrige dage fra kl. 7.00-14.30, samt hver 4. weekend fra kl. 10.00-17.00. Vi søger En kok, der har lyst og interesse i at lave mad til ældre borgere, gerne med erfaring i ældremad, er engageret og motiveret til at indgå i arbejdsfællesskabet og deltage i alle opgaverne med køkkenets øvrige ansatte. Vi søger en medarbejder, der har særlig interesse i økologi, og som kan være med til at højne vores kulinariske kvalitet. Yderligere oplysninger Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte teamchef Vera Jensen på 2688 2718 eller 8256 3015 eller teamleder Hanne Dalsig på 8256 3016. Plejecentret Hørgårdens hjemmeside: http: plejecentret.hoergaarden.dk Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst med 3F for håndværkere og Københavns Kommune. Søg via nedenstående link senest fredag den 25. oktober Ansættelsestidspunkt: 1. november eller efter aftale.

Er du kokken, der ser en stor udfordring i at lave god og varieret mad til ældre på plejehjem, så send en ansøgning.

Plejecentret Hørgården på Brydes Allé i København S søger en kok 37 timer pr. uge fra den 1. november 2019. 

Hvem er vi
Plejecentret Hørgården indeholder plejehjemsboliger, midlertidige boliger, aktivitetscenter og cafe.
Vi laver mad til ca. 200 borgere hver dag. Vi laver traditionel dansk mad fra bunden i en god økologisk og kulinarisk kvalitet til ældre. Vi serverer varm mad til aften til alle vores beboere, hvorfor du skal være indstillet på skiftende arbejdstider.

Vi tilbyder 

  •  En travl hverdag, hvor du skal have mange bolde i luften og samtidig kunne bevare overblikket. Vi arbejder på målsætningen om at opnå 90% økologi.
  • Vi har et nyt produktionskøkken, der blev taget i brug i august 2016.
  • Vi har motion i arbejdstiden og fri afbenyttelse af træningsfaciliteter.

Arbejdstid 
Hver anden uge mandag-torsdag fra kl. 9.30-17.00, øvrige dage fra kl. 7.00-14.30, samt hver 4. weekend fra kl. 10.00-17.00.

Vi søger
En kok, der har lyst og interesse i at lave mad til ældre borgere, gerne med erfaring i ældremad, er engageret og motiveret til at indgå i arbejdsfællesskabet og deltage i alle opgaverne med køkkenets øvrige ansatte.
Vi søger en medarbejder, der har særlig interesse i økologi, og som kan være med til at højne vores kulinariske kvalitet.

Yderligere oplysninger
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte teamchef Vera Jensen på 2688 2718 eller 8256 3015 – eller teamleder Hanne Dalsig på 8256 3016.

Plejecentret Hørgårdens hjemmeside: http://plejecentret.hoergaarden.dk/

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst med 3F for håndværkere og Københavns Kommune.

Søg via nedenstående link senest fredag den 25. oktober
Ansættelsestidspunkt: 1. november eller efter aftale.

ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngPlejecentret HørgårdenKøbenhavn S2019-10-11T02:00:15.3372019-10-25T00:00:00
330080390Sushi chef - full-timeRobot We are looking for a sushi chef to work at Sushi Daily in Field s, Bilka OneStop. The position is full-time, and the working hours vary, usually between 6:00 and 18:00. Requirements: Fast-learner Flexibility Experience as a sushi chef is a plus, but it is also okay if you don t have it, we will teach you Hard-working Good work ethics Fluency in English Danish CPR and phone number Benefits: Competitive salary No late night shifts Please send an English CV and a short introduction to the following email address: lizsifood@gmail.com

We are looking for a sushi chef to work at Sushi Daily in Field’s, Bilka OneStop.

The position is full-time, and the working hours vary, usually between 6:00 and 18:00.

 

Requirements:

Fast-learner

Flexibility

Experience as a sushi chef is a plus, but it is also okay if you don’t have it, we will teach you

Hard-working

Good work ethics

Fluency in English

Danish CPR and phone number

 

Benefits:

Competitive salary

No late night shifts

 

Please send an English CV and a short introduction to the following email address:

lizsifood@gmail.com

Sushi DailyKøbenhavn S2019-08-29T00:00:002019-10-22T00:00:00
330080354Aamanns Køkken søger kok til kantine og frokostordningRobot Om arbejdspladsen Aamanns Køkken er beliggende på Refshalevej, helt ud til vandet, på Refshaleøen. Der er tale om et åbent køkken på 100 m2 i en renoveret fabrikslokale på 750 m2, der fungerer som kantine og selskabslokale. Vi har fået flere gæster, og skal derfor bruge flere hænder, og søger dermed en engageret og kyndig kok, for at gøre vores køkkenteam fuldendt. Du vil blive en del af et køkkenteam, der serverer mad for omkring 120 faste kantinegæster i huset samt en frokostordning på ca. 400 kuverter ud af huset, hvor vi varierer menuen fra dag til dag. Derudover afholder vi ofte selskaber i weekenderne, både til frokost og aften. Vi bruger kød fra fritgående dyr, anvender kun økologiske mælke- og kornprodukter og har generel høj råvarekvalitet. Vi laver ærlig, veltilberedt mad af gode råvarer og vores mission er at gøre vores gæster og kunder kræsne på den gode måde, og at lægge kærlighed og omsorgsfuld tilsmagning i alt, vi serverer. Om dig: Du er uddannet kok. Du har erfaring indenfor storproduktion. Du elsker mad og at arbejde med gode råvarer. Du er en energisk og udadvendt person, der kan holde mange bolde i luften samt holde en stram tidsplan. Du har råvarekendskab og sans for kreativitet i køkkenet. Du forstår dansk eller engelsk. Du arbejder struktureret og målrettet. Du arbejder selvstændigt og tager ansvar. Vi tilbyder: Hos Aamanns Køkken bliver du en del af et super dedikeret team. Engagementet er højt og med fokus på kvalitetsråvarer og ærligt kokkehåndværk. En arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger. Masser af spændende udfordringer i en travl virksomhed. Arbejdstider fortrinsvis i dagtimerne mandag-fredag fra 07.00-15.00. Dog kan der forekomme weekend- og aftenarbejde indimellem, i forbindelse med events og selskaber. En uformel omgangstone i et ungt og dynamisk team. Løn efter kvalifikationer. Opstart snarest muligt. Kontakt os: Hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis dette lyder som noget for dig, så send din ansøgning og dit cv vedhæftet til: job@aamanns.dk. Skriv Kok til Aamanns Køkken i emnefeltet Læs mere om Aamanns på http: www.aamanns.dk Om Aamanns Aamanns er især kendt for at have taget det danske smørrebrød tilbage til rødderne med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder, men med nye smagssammensætninger, der overrasker og hvor smagen er i højsædet. Alt er lavet fra bunden og med gode råvarer. Brødet er økologisk surdejsrugbrød, som vi selv bager, vi bruger kun kød fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom frugt og grønt er i sæson og korn samt mejeriprodukter er økologiske. I dag består Aamanns af: Aamanns Deli Take Away, vores high-end deli, der tilbyder smørrebrød in house og to go Aamanns Etablissement, kendt for frokosten og nyfortolkede kroklassikere om aftenen Aamanns Airport, en franchise smørrebrødsrestaurant i Københavns Lufthavn Aamanns 1921, vores største og nyeste restaurant beliggende i Indre by Aamanns Køkken, vores eventlokale på Refshaleøen, hvor vi også driver kantine og frokostordning og har vores hovedkontor

Om arbejdspladsen

Aamanns Køkken er beliggende på Refshalevej, helt ud til vandet, på Refshaleøen. Der er tale om et åbent køkken på 100 m2 i en renoveret fabrikslokale på 750 m2, der fungerer som kantine og selskabslokale.

Vi har fået flere gæster, og skal derfor bruge flere hænder, og søger dermed en engageret og kyndig kok, for at gøre vores køkkenteam fuldendt. Du vil blive en del af et køkkenteam, der serverer mad for omkring 120 faste kantinegæster i huset samt en frokostordning på ca. 400 kuverter ud af huset, hvor vi varierer menuen fra dag til dag. Derudover afholder vi ofte selskaber i weekenderne, både til frokost og aften.

Vi bruger kød fra fritgående dyr, anvender kun økologiske mælke- og kornprodukter og har generel høj råvarekvalitet. Vi laver ærlig, veltilberedt mad af gode råvarer og vores mission er at gøre vores gæster og kunder kræsne på den gode måde, og at lægge kærlighed og omsorgsfuld tilsmagning i alt, vi serverer. 

 

Om dig:   

  • Du er uddannet kok.
  • Du har erfaring indenfor storproduktion.
  • Du elsker mad og at arbejde med gode råvarer.
  • Du er en energisk og udadvendt person, der kan holde mange bolde i luften samt holde en stram tidsplan.
  • Du har råvarekendskab og sans for kreativitet i køkkenet.
  • Du forstår dansk eller engelsk.
  • Du arbejder struktureret og målrettet.
  • Du arbejder selvstændigt og tager ansvar.

 

Vi tilbyder:

  • Hos Aamanns Køkken bliver du en del af et super dedikeret team. Engagementet er højt og med fokus på kvalitetsråvarer og ærligt kokkehåndværk.
  • En arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger.
  • Masser af spændende udfordringer i en travl virksomhed.
  • Arbejdstider fortrinsvis i dagtimerne mandag-fredag fra 07.00-15.00. Dog kan der forekomme weekend- og aftenarbejde indimellem, i forbindelse med events og selskaber.
  • En uformel omgangstone i et ungt og dynamisk team.
  • Løn efter kvalifikationer.
  • Opstart snarest muligt.

 

Kontakt os:

Hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis dette lyder som noget for dig, så send din ansøgning og dit cv vedhæftet til: job@aamanns.dk.  

Skriv "Kok til Aamanns Køkken" i emnefeltet"                

Læs mere om Aamanns på http://www.aamanns.dk

 

Om Aamanns

Aamanns er især kendt for at have taget det danske smørrebrød tilbage til rødderne med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder, men med nye smagssammensætninger, der overrasker og hvor smagen er i højsædet. Alt er lavet fra bunden og med gode råvarer. Brødet er økologisk surdejsrugbrød, som vi selv bager, vi bruger kun kød fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom frugt og grønt er i sæson og korn samt mejeriprodukter er økologiske.

I dag består Aamanns af:

  • Aamanns Deli & Take Away, vores high-end deli, der tilbyder smørrebrød in house og to go
  • Aamanns Etablissement, kendt for frokosten og nyfortolkede kroklassikere om aftenen
  • Aamanns Airport, en franchise smørrebrødsrestaurant i Københavns Lufthavn
  • Aamanns 1921, vores største og nyeste restaurant beliggende i Indre by
  • Aamanns Køkken, vores eventlokale på Refshaleøen, hvor vi også driver kantine og frokostordning og har vores hovedkontor
Aamanns KøkkenKøbenhavn K2019-08-29T00:00:002019-10-22T00:00:00
330077334Ambitiøs souschef til vores vegetarkantineRobot Er du vores nye souschef til vores vegetarkantine, Wicked Rabbit, i København? Det er et job med plads til udvikling, høje faglige ambitioner og familieliv. Tiltrædelse: Hurtigst muligt Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Om Wicked Rabbit Wicked Rabbit er en farverig og fristende vegetarkantine beliggende i København. Hver dag forkæler vi de studerendes, ansattes og gæsters smagsløg med lækre, vegetariske retter. Vi laver al mad 100 vegetarisk og helt fra bunden med stor nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne. Stillingen indebærer: Opstart hurtigst muligt Fast stilling på fuld tid. Mandag til fredag fra kl. 06.30 - 14.30 - i sjældne tilfælde kan der være aften- og weekendarbejde Dine primære opgaver består af madlavning på det vegetariske varme og kolde parti, menuplanlægning, varebestilling, egenkontrol mm. Fokus på det vegetariske køkken og dets spændende facetter: Din kreativitet skal være med til at sætte et varieret, sundt og altid indbydende præg på buffeten Teamet er fælles om: lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v. Om vores nye souschef Du er en ambitiøs og nytænkende kok, der brænder for at lede dine kollegaer. Du elsker at lave mad fra bunden af friske, lokale råvarer. Du ved, at den bedste kvalitet giver smagen et ekstra løft. Hvis man spørger dig, er bæredygtighed og økologi vejen frem. Du ser frem til at glæde jeres gæster med nye smage, variation, sund mad og sæsonens bedste råvarer hver dag! Du er faglært kok med erfaring indenfor det vegetariske køkken? Du har ledelsesforståelse og lyst til at håndtere planlægning af teamets opgaver, og du arbejder gerne selv på tværs af teamets forskellige arbejdsområder Du har en positiv og hjælpsom indstilling og er en fleksibel og kommunikativt stærk teamplayer? Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd ?Du kan indgå i et mindre team, hvor der er fokus på kreativitet og udvikling af tilbuddene til gæsterne Du er ansvarsfuld og glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Livet i vores køkken Du bliver en del af et køkkenteam på 5 medarbejdere. Vi har mange spændende udfordringer og en dynamisk hverdag, for vi serverer dagligt mad for ca. 300-600 gæster. Vi værner om vores holdånd og holder altid en god og positiv tone. Vi arbejder sammen, hjælper hinanden og løfter i samlet flok, så vi kan sikre høj kvalitet i både maden og vores gæsters oplevelse. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: Hurtigst muligt Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodservicesdk

Er du vores nye souschef til vores vegetarkantine, Wicked Rabbit, i København? Det er et job med plads til udvikling, høje faglige ambitioner og familieliv.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Om Wicked Rabbit
Wicked Rabbit er en farverig og fristende vegetarkantine beliggende i København. Hver dag forkæler vi de studerendes, ansattes og gæsters smagsløg med lækre, vegetariske retter. Vi laver al mad 100% vegetarisk og helt fra bunden med stor nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne.

Stillingen indebærer:

  • Opstart hurtigst muligt
  • Fast stilling på fuld tid. Mandag til fredag fra kl. 06.30 - 14.30 - i sjældne tilfælde kan der være aften- og weekendarbejde
  • Dine primære opgaver består af madlavning på det vegetariske varme og kolde parti, menuplanlægning, varebestilling, egenkontrol mm.
  • Fokus på det vegetariske køkken og dets spændende facetter: Din kreativitet skal være med til at sætte et varieret, sundt og altid indbydende præg på buffeten
  • Teamet er fælles om: lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v.

Om vores nye souschef
Du er en ambitiøs og nytænkende kok, der brænder for at lede dine kollegaer. Du elsker at lave mad fra bunden af friske, lokale råvarer. Du ved, at den bedste kvalitet giver smagen et ekstra løft. Hvis man spørger dig, er bæredygtighed og økologi vejen frem. Du ser frem til at glæde jeres gæster med nye smage, variation, sund mad og sæsonens bedste råvarer – hver dag!

  • Du er faglært kok med erfaring indenfor det vegetariske køkken?
  • Du har ledelsesforståelse og lyst til at håndtere planlægning af teamets opgaver, og du arbejder gerne selv på tværs af teamets forskellige arbejdsområder
  • Du har en positiv og hjælpsom indstilling og er en fleksibel og kommunikativt stærk teamplayer?
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd
  • ?Du kan indgå i et mindre team, hvor der er fokus på kreativitet og udvikling af tilbuddene til gæsterne
  • Du er ansvarsfuld og glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening

Livet i vores køkken
Du bliver en del af et køkkenteam på 5 medarbejdere. Vi har mange spændende udfordringer og en dynamisk hverdag, for vi serverer dagligt mad for ca. 300-600 gæster. Vi værner om vores holdånd og holder altid en god og positiv tone. Vi arbejder sammen, hjælper hinanden og løfter i samlet flok, så vi kan sikre høj kvalitet i både maden og vores gæsters oplevelse.
Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.
Tiltrædelse: Hurtigst muligt
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodservicesdk

Fazer Food Services A/SKøbenhavn S2019-08-22T00:00:002019-10-17T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Uddannet kok til Den Grønne Kastanje

Den Grønne Kastanje

København K
Vi søger en uddannet kok til Den Grønne Kastanje med start den 1. november 2019 eller snarest herefter. Vi er en del af klyngen Kongeriget ved Søerne (Klynge C Indre By Østerbro). Den Grønne Kastanje er en integreret institution, der ligger hjertet ...
Indrykket:4. oktober 2019
Udløbsdato:20. oktober 2019

Kok på fuldtid til Plejecentret Hørgården

Plejecentret Hørgården

København S
Er du kokken, der ser en stor udfordring i at lave god og varieret mad til ældre på plejehjem, så send en ansøgning. Plejecentret Hørgården på Brydes Allé i København S søger en kok 37 timer pr. uge fra den 1. november 2019. Hvem er vi Plejecentret ...
Indrykket:11. oktober 2019
Udløbsdato:25. oktober 2019

Sushi chef - full-time

Sushi Daily

København S
We are looking for a sushi chef to work at Sushi Daily in Field s, Bilka OneStop. The position is full-time, and the working hours vary, usually between 6:00 and 18:00. Requirements: Fast-learner Flexibility Experience as a sushi chef is a plus, but...
Indrykket:29. august 2019
Udløbsdato:22. oktober 2019

Aamanns Køkken søger kok til kantine og frokostordning

Aamanns Køkken

København K
Om arbejdspladsen Aamanns Køkken er beliggende på Refshalevej, helt ud til vandet, på Refshaleøen. Der er tale om et åbent køkken på 100 m2 i en renoveret fabrikslokale på 750 m2, der fungerer som kantine og selskabslokale. Vi har fået flere gæster,...
Indrykket:29. august 2019
Udløbsdato:22. oktober 2019

Ambitiøs souschef til vores vegetarkantine

Fazer Food Services A/S

København S
Er du vores nye souschef til vores vegetarkantine, Wicked Rabbit, i København? Det er et job med plads til udvikling, høje faglige ambitioner og familieliv. Tiltrædelse: Hurtigst muligt Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt Sådan er Fazer Fazer Food Serv...
Indrykket:22. august 2019
Udløbsdato:17. oktober 2019