Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Servicemindet økonomimedarbejder med ansvar for fakturering til Stibo Systems, Aarhus

Trives du i en udadvendt regnskabsfunktion, hvor du får en bred berøringsflade til kolleger og kunder? Vil du gerne arbejde i en dansk fondsejet global softwarevirksomhed med en bundsolid økonomi? Så læs med videre og se hvad vi kan tilbyde i denne stilling

Stibo Systems vækster fortsat og der er investeres massivt i både produktudvikling og personale for at udvikle hele forretningen globalt. Økonomiafdelingen er også i rivende udvikling. Både i forbindelse med implementering af et helt nyt ERP-system samt optimering og udvikling af processer og politikker.

For at understøtte den igangværende udvikling er det besluttet, at ansætte en ny økonomimedarbejder til Invoice (kundefakturering) i Global Finance. Stillingen er vigtig i forhold til at understøtte en særdeles essentiel funktion og rummer gode udfordringer for den rigtige profil.

Stillingen

Du refererer direkte til teamlederen i Invoice og bliver hermed en del af et lille team bestående af i alt 4 medarbejdere.

I kundefakturering ligger det primære fokus på oprettelse og fakturering af kunder i forhold til licenser, leasing, support og kurser. Derfor rækker afdelingen både ud i en række forskellige interne afdelinger og direkte ud til kunderne.

Succeskriteriet er rettidige og nøjagtige faktureringer samt fokus på høj service både internt og eksternt.

En stilling til den mindre erfarne med et godt servicegen

Denne stilling henvender sig til den nyuddannede eller mindre erfarne kandidat.

Vi forventer, at du har en grundlæggende forståelse for regnskab og trives i en servicerolle, hvor der er en bred berøringsflade både i forhold til kunder og interne afdelinger.

Du har formentlig en grundlæggende uddannelse i økonomi og regnskab og gode kundskaber i Office pakken – særligt Excel. Som nyuddannet tæller relevant studiearbejde som et stort plus.

Personligt trives du med personlige relationer, du en holdspiller, struktureret og analytisk anlagt. I perioder med travlhed forventer vi, at du er parat til at yde en ekstra indsats for at nå i mål sammen med teamet. Du arbejder effektivt og overholder deadlines.

Det er nødvendigt, at du behersker dansk og engelsk i både skrift og tale, da du kommunikerer med forskellige nationaliteter.

Du kan forvente 1-2 rejser til USA på årlig basis.

Stibo Systems tilbyder

Et fagligt inspirerende og motiverende arbejdsmiljø med gode muligheder for personlig udvikling, initiativ og operationalisering af dine ideer. Lønnen består af en fast løn, firmapensionsordning samt mulighed for bonus og efteruddannelse. Hertil kommer en veltilrettelangt on-boarding proces samt frokostordning med mad serveret fra egen kok, personaleforening og fitnesscenter. Regnskabsåret er forskudt med afslutning ultimo april.

Du vil have arbejdsplads på hovedkontoret i Højbjerg (Aarhus). Stillingen er fuld tid.

Om Stibo Systems

Stibo Systems er global leder i Master Data Management løsninger. I løbet af de sidste 30 år har vi hjulpet virksomheder indenfor fremstilling, distribution, detailhandel og rejser med at styre deres tekniske og operationelle data på globalt plan. Vores kundebase af markedsførende virksomheder omfatter bl.a. GE, KraftHeinz, Würth, Siemens, Walmart, Target & Fujitsu.

Ved at sammenkæde produktdata, leverandørdata og kundedata i en integreret proces strømliner vores softwareplatform processen med indsamling, styring og deling af operationelle data på tværs af virksomheden. Dette skaber en enkelt pålidelig kilde til strategisk information og viden, hvilket resulterer i øget lønsomhed, reduceret risiko og øget smidighed.

Vores stabilitet og rige historie går tilbage til 1794

Vi har været en hastigt voksende virksomhed, men også en stabil organisation med en rig historie. Vores moderselskab, Stibo A/S, blev grundlagt i 1794 og er stadig privatejet. (Ja, man kan sige, at vi er verdens ældste softwarevirksomhed!)

Stibo A/S er en fond, hvis formål er at sikre den langsigtede udvikling og overlevelse af virksomheden samt at bidrage til samfundet. Siden 1965 er virksomhedens overskud blevet reinvesteret i virksomheden og i velgørende organisationer i hele verden.

Søg så hurtigt som muligt

Stibo Systems samarbejder med rekrutteringsfirmaet WolterJohannsen på denne opgave. Ønsker du at søge stillingen, kan du uploade et CV og en kort ansøgning i vores database. Hvis du har spørgsmål, er du også meget velkommen til at kontakte os via vores kontaktdata til højre.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.