Servicemontør

Vi søger en god stabil medarbejder.

Du er meget  gerne en erfaren  Trykluft/Kompressor montør, eller køle montør. Ellers er du faguddannet smed, industri-elektriker, maskinarbejder , elektromekanikker eller lign. Du er loyal, har flair for teknik, og sætter en ære i et job veludført.  

Vi er et attraktivt firma, som lægger vægt på kvalitet og godt håndværk, foruden en god etik og moral. 

FLAK Industritrykluft, er en virksomhed med 2 generationers erfaring, og vi er specialister på vores felt. Vi forhandler kvalitets produkter, som vi har erfaringer med gennem flere årtier, og som er håndplukket og valgt af os. Vi leverer anlæg som virker, er driftssikre, økonomisk, og ikke mindst pålidelige.  Vi sætter håndværket, og ordentligt arbejde i fokus. 

For den rigtige tilbyder vi en attraktiv og alsidig stilling. Det er et job med  stor grad af frihed under ansvar, samt kunde kontakt.

 

Kontakt Lars Flak  pr telefon 87 82 83 00 eller e-mail : flak@flak.dk 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:28. december 2017
Udløbsdato:22. februar 2018

Maskinkonstruktør / produktionsteknolog søges

HR-INDUSTRIES A/S

Vil du tegne maskinprojekter, så tjek her: HR-Industries A S søger maskinkonstruktør for virksomhed syd for Aalborg. I denne stilling søges en dygtig konstruktør, der skal udvikle og konstruere transport-, pakke-, robot samt maskinanlæg til industri...
Indrykket:18. januar 2018
Udløbsdato:14. marts 2018

Køletekniker til serviceprojekter

Uni Consulting

Til ansættelse med hurtig opstart søges for en spændende kunde indenfor service og installation af køleanlæg med afdelinger i Nordjylland og på Sjælland en ambitiøs køletekniker med flair for projektledelse og med et hjerte der banker for at gennemf...