Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Servicemontør

Servicemedarbejder- /montør med flair for personlig kontakt og tilhørende salgsarbejde.
FHS Scandinavia søger en person, der skal lære virksomhedens løsninger så godt at kende, at du både teknisk og salgsmæssigt får en dybdegående indsigt i begge retninger. Siden kan du være med til at udvikle jobbet i en af de to retninger; teknik eller salg. Men i første omgang skal du både kunne montere, servicere og kunne tilbyde forbedringer/nye produkter til kunden - altså have hænderne skruet rigtigt på og have næse for mersalg.
FHS står for Food-Hygiene-Solutions, og i 20 år har vi leveret hygiejne løsninger til fødevarevirksomheder. Teknologierne er bla UVC-lys til transportbånd og andre overflader, Ionisering til luft og ventilations-systemer – tekniske løsninger monteret direkte ved produktionsanlæg. Du kan læse om hvem vi er og hvilke løsninger vi tilbyder: www.fhsscandinavia.com
Vi søger en selvstændig og praktisk tænkende person med hænderne skruet rigtigt på og snakketøjet i orden. Du skal kunne have arbejdstøj på den ene dag og salgstøj den næste.
Stillingen indebærer, at du på egen hånd skal holde kontakt med leverandører og bestille varer for at udføre services hos kunder. Du holder også selv kontakt til dine kunder, samt sørge for at serviceaftaler udføres til aftalt tid – som regel med et års mellemrum.
Med stillingen følger en servicevogn, og du har hele Danmark som dit arbejdsområde. Derfor må du forvente en del rejseaktivitet, og på sigt måske også serviceopgaver i f.eks. Sverige.
Servicearbejde antages at fylde 30 til 50 % af din stilling, resterende del bruges på salgsarbejde - overvejende til eksisterende kunder, som du kommer til at kende.
For den rette person vil der være mulighed for at blive partner i selskabet. 

Kvalifikationer:
Vi forestiller os, at du tidligere har arbejdet som montør eller installatør og gerne med kendskab til fødevare-virksomheder. Du har måske en relevant faglig uddannelse, men det vil ikke være afgørende. Oplæring vil blive givet, både hvad angår montering, service og salg. Det er vigtigt, at du arbejder selvstændigt, struktureret og har stort fokus på detaljen. Du sætter en ære i at eksekvere på dine opgaver og følge dem til dørs med et godt resultat.
Derudover er du som person åben, frisk og proaktiv, du ser muligheder og motiveres af at være en del af et lille team med en stor kontaktflade i en travl hverdag, som du selv er med til at præge.
Du er vant til at arbejde i MS Office og Outlook. 
Jobbet er en fuldtidsstilling med løn efter kvalifikationer. Eventuelt provision i fht opnået salg.
Der findes udfordringer, som vi ikke kan løse, og så siger vi det rent ud. Den troværdighed er vigtig for os, så det skal du også repræsentere. Du skal være den kunderne betror sig til, så du kan overbevise dem om nye veje og nye muligheder frem for alene deres traditionelle løsninger.
 
Ansøgningsfrist: Søg hurtigst muligt.
Skriv en mail til steens@fhsscandinavia.com, hvis du vil høre mere.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.