Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SERVICEMONTØR / SERVICEKOORDINATOR

 

Støvsugerspecialisten er førende indenfor salg og servicering af professionelle rengøringsmaskiner til industrien og SØGER en servicemontør/servicekoordinator til servicering af disse maskiner. Du skal have lyst til at indgå i et uformelt team, hvor der er fart over feltet og hvor du vil få en meget varieret arbejdsdag, med mange spændende opgaver.

Sidder hænderne rigtigt Kan du koordinere og styre flere bolde i luften Er du åben og udadvendt, så sørger vi for den praktiske oplæring i vores produkter.

Jobbet vil bestå i servicering af maskinerne ved vores kunder samt på firmaets værksted modtage service bestillinger og koordinere disse besøg sammen med nuværende servicemand -hjælpe med bestilling af reservedele m.m.

Løn forhandles individuelt ud fra kvalifikationer.

Vi afholder løbende samtaler, så send din ansøgning/cv til tim@sssdk.dk og har du spørgsmål til stillingen, er du altid velkommen til at kontakte Tim Larsen på 21833379.


Teglvænget 63 7400 Herning Telefon: 97 12 30 30
E-mail: tim@sssdk.dk Web.: www.sssdk.dk

Støvsugerspecialisten sælger alle former for industristøvsugere, feje/sugemaskiner, gulvvaskemaskiner, inspektion samt rensemaskiner til ventilationsrengøring. Kedelrensningsmaskiner, svejserøgsudsugning og spånsugeanlæg. Kort sagt alt til rengøring i det moderne danske samfund.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.